Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 10:32:49
|
|
|
|
lake
|
Dan! Kok je lep sonček zuni, jst ga pa samo čez okno gledam . Komej čakam da grem domov in T. popokam v voziček. Dons je zaenkrat neki preveč mirno v službi, mam še clo cajt za računalnik pa malco.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 11:04:46
|
|
|
|
PapuaNG
|
uf, naš tut že fejst trmari. Sploh ko mu ne pustim omar odpirat Se prav sliši, da je trmasti jok. Ampak skušam bit vztrajna in dosledna, čeprav me včasih smeh premaga, sploh ko se mi tko lepo nasmeje
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 11:09:21
|
|
|
|
KatMat
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Dejte mi nekaj povedat- a ima katera zapisano, za koga želi, da je skrbnik za otroka, v primeru, da se vama dvema kaj zgodi?Mogoče malo čudno, črnogledo vprašanje, ampak tudi na to je treba po mojem misliti. In če tega nimaš napisanega, kdo je najbolj verjetno, da postane otrokov skrbnik?Stari starši, tete,strici....? midva mava da bo skrbnik postala moja sestra...glih tako kot si napisala...napisala sva kot oporoko in dala overit...ce tega nimas csd najde nabolj primernega skrbnika...ampak to se lahko vlece v nedogled ker se lahko odruga stran familije prtozi in gre spet v postopek otrok je med tem casom pa pri rejnikih...zato sva kr hitr to napisala
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 11:11:41
|
|
|
|
maja1488
|
Dan! Sonček je končno! Spali nimo, se je zbujala na 15 minut, ob petih je M vstala, mal za njo že Z, ki je bla pokonci od polnoči do štirih. Ajme, nej že začne spat tko kot je prav. Drugače pa...tašča je ful bolna, to že itak veste in ima neko črpalko priključeno, kjer ji po nevem kakem postopku, teče mešanica zdravil (boste medicinke vedle o čem govorim najbrž). In to flašo z zdravili je treba menjat na 5 dni. Je pršla včeri patronažna in dala novo. Tašča je včeri cel dan spala, dihat ni mogla... In danes zgutraj moj ugotovi, da trot od patronažne ni odprla nekega ventilčka na tej črpalki, da bi zdravilo teklo. Mislm babji. In pol je rekla, da se opravičuje. Sej vem, da kej več ne more, ampak a bi se lahko prepričala, da si prav nardila...to le niso heci. Grem po Z.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 11:33:09
|
|
|
|
KatMat
|
za taščo
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 11:47:00
|
|
|
|
FLASK_A
|
Maja Tudi jaz pošiljam pikepoke
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 14:22:26
|
|
|
|
Tanja_
|
Me smo pa iz Šmarne-sem se danes končno spravila gor in je bilo ful luštno!Zdej pa čakam, da H zaspi, da grem še jaz malo. Popoldan pa v mesto-moram ji še sandalčke kupit, samo je trgovina odprta samo do 18ih-mislim, kdo z normalno službo pa še to ujame?Upam, da bo moj pravočasno prišel, da nam bo uspelo.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 14:37:42
|
|
|
|
ajetam*
|
Zivjo. Mi cele dneve okrog laufamo. Men je telefon umrl, pa sem zagrabla ta prvi telefon, ki mi je bil všeč in dost pocen. Ga rabim itak sam za telefonirat. Sivilja, hvala, sem dobila sms za Kavala. Vas pridem pogledat za kakšno urco. Jakob je včeraj padel in si prebil kožo nad zgornjo ustnico. Potem smo še pol ure ugotavljal, a čmo ga pelat šivat al ne. Pa ga nismo. In bomo imeli prvo brazgotinico. Jutri pa prvi dan službe. Pa ravno zdaj , ko se bodo začeli lepši dnevi.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 15:19:21
|
|
|
|
lake
|
Tanja Midva sva ji včeri ful lušne sandalčke kupla v Mathercare v BTC-ju.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 17:08:19
|
|
|
|
majana79
|
Dan! Naporen dan, spet me roka boli, k da se mi je živc vnel Smo šli blue pogledat, je rekla da najbrž pride v četrtek, še sporoči. trma - naša fizioterapevtka je rekla da je to čisto normalna faza, da pač eni imajo to bolj izraženo, drugi manj ni nam pa treba več na fth, samo pokazat se pridemo, ko bo shodil, kar bo po moje nikoli
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 17:11:34
|
|
|
|
majana79
|
aja za jutri v mestu ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla razen če gremo res zgodaj, tisto se začne ob 13.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 17:13:08
|
|
|
|
KatMat
|
jest bi tud prsla v kavala pa ne vem ce mi bo zneslo...sicer moj bi bil takrat ze doma...bom videla kdaj bom uspela polozit ploščice...se mi zdi da jih bom jutri ali v cetrtek...v petek na dekliščino...jao jao... lake....si frej??te lahko poklicem?
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 17:39:58
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 18:19:54
|
|
|
|
koala.cek
|
trenutni seznam: večerja, četrtek ob 20h - kaval: koala.cek majana lake ledenka Tanja Tubby petrazg šivilja flaška ajetam blueyes katmat? še katera željna ženske družbe ? kaj če bi si naredile ene take listke, ker jest si vseh ne bom zapomnila
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 18:20:37
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju dej kolegica, k te bom staškala! a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 18:28:44
|
|
|
|
Dudica1
|
Čer! Maj je siten za pop***...samo zunaj je bil vesel...ko smo šli notr je pa kr kričat začel
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 18:31:35
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Čer! Maj je siten za pop***...samo zunaj je bil vesel...ko smo šli notr je pa kr kričat začel Ajoj....ne morem verjet...res ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 18:50:34
|
|
|
|
KatMat
|
dudi????da tvoj otrok jokat zna???
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 19:17:50
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: Dudica1 Čer! Maj je siten za pop***...samo zunaj je bil vesel...ko smo šli notr je pa kr kričat začel Ajoj....ne morem verjet...res ne
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 19:18:26
|
|
|
|
FLASK_A
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju dej kolegica, k te bom staškala! a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma preveč
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 19:35:06
|
|
|
|
majana79
|
IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju dej kolegica, k te bom staškala! a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma preveč no vidš, jst mam zmeri prou sam resno... nazadnje k so mel eno prireditev na prešernu smo šli mim, veš kako je blo, pa svinjak... da o škisovi tržnici ne govorim in to je potem bodoča slovenska inteligenca, k še smeti ne zna v koš vržt
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 19:43:56
|
|
|
|
maja1488
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju dej kolegica, k te bom staškala! a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma preveč no vidš, jst mam zmeri prou sam resno... nazadnje k so mel eno prireditev na prešernu smo šli mim, veš kako je blo, pa svinjak... da o škisovi tržnici ne govorim in to je potem bodoča slovenska inteligenca, k še smeti ne zna v koš vržt A dej...kaj si zdej pametna...a si bla kej drugačna
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 19:47:23
|
|
|
|
šivilja
|
O Majana hvala za opozorilo, to pa res pol ni za hodit. Se bom z uno mamico po šiški šetala. Majana - v čet. se dobijo Živa, Katrinka in Lsica na Kodeljevem mislim da ob 10-ih. Bi te bile ziher vesele. Jaz imam takrat sestanek v vrtcu - če bom pa hitro gotovo bom šla pa malo pogledat. Čeprav se mi je Kodeljevo (grad) danes tudi rahlo zamerilo - smo se tam dobile avgustovke, pa je bil kelnar tako nemogoč, da smo za naslednjič rekle kar piknik v tivoliju na travi . Nas je bilo preveč, pa preglasni smo bili, pa tako smo bile zahtevne, da smo hotele v senci sedet - si predstavljaš to predrznost...... V končni fazi nismo plačali ene pice in enega soka - kljub dvakratnemu opozorilu niso prinesli računa - pol smo še ene 10min tam stale, in ker se ni nič zgodilo smo pač šle.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 19:48:48
|
|
|
|
šivilja
|
IZVIRNO SPOROČILO: maja1488 IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 IZVIRNO SPOROČILO: FLASK_A IZVIRNO SPOROČILO: majana79 ne vem če je pametno da gremo, ker sem ugotovila da je jutri tisti študentski shod, pa ne bi otroka v hordo nevzgojenih, pijanih ljudi vlekla o, tenk ju dej kolegica, k te bom staškala! a maš slabo vest zarad breezerjev pa to nase apliciraš zihr na nobeno tako stvar sploh ne greš, pa itak ne veš kako je tam maš prav, tako razgrajanje me ne zanima. ga imam že doma preveč no vidš, jst mam zmeri prou sam resno... nazadnje k so mel eno prireditev na prešernu smo šli mim, veš kako je blo, pa svinjak... da o škisovi tržnici ne govorim in to je potem bodoča slovenska inteligenca, k še smeti ne zna v koš vržt A dej...kaj si zdej pametna...a si bla kej drugačna Jaz si zase upam trdit, da sem bila. TO študentsko žurerstvo in objestnost sta mi šla že takrat na živce, kaj šele zdaj ko sem stara in zatežena.
|
|
|
|
RE: Z majčki 2009 - 12. del 18.5.2010 19:58:58
|
|
|
|
Dudica1
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat dudi????da tvoj otrok jokat zna??? da draga...itak da zna...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?