sonya1
|
Dober dan, dekleta, evo mene nazaj. Sem bila malo zaposlena zadnje dni, pa sem sem gor samo malo pokukala, da vidim, kako ste. Na pasje drekce se ne spoznam kaj dosti, ker nimamo psa, ampak vidim, da je bila cela razprava . Ampak imamo v planu, če bo otrok, bo tudi pes in mačka. Loremi, res mi je hudo, ko berem, kaj prestajaš . Ti je Gigi tako lepo napisala, da sama ne bi mogla boljše. Zarja, ja , sem bila včeraj v Mariboru, službeno, pa sem bila v malo tanjšem zimskem plašču, pa me je zeblo kot psa. No, vsaj streha je. Pa le začni resno razmišlati, kako boš zmanjšala stalež, tale tvoj pristop se mi zdi rahlo neresen Gigi, pravo veselje te je brati, vedno najdeš toplo besedo za vse. Danes sem pojedla zadnjo tabletko Klomifena. Zdaj pa pijem še čaj krvomočnice, pa malin, pa jem Omega3, pa matični mleček... Upam, da ne bo vsega predobrega preveč. Prejšnji mesec sem precej natančno ujela ovulacijo, 14. dan je bila. Sem si že nabavila testerčke. Mi smo namreč že v letih, ko moramo delovati malo bolj usmerjeno, kar vsak dan ali vsake dva dni se nam namreč že davno ne da več Je včasih TV bolj zanimiva Bom pa zaenkrat še počakala z dr. Rešem in grem 25.-tega k Voglerju. Naj naredijo tiste teste, da vidimo pri čem smo. Saj za Reša bo še čas. Če pa ne bo šlo, imamo pa že tudi plan B in C... vse do darovane jajčne celice v Londonu ali Barceloni.... Bomo že.. Dekleta, imejte se čimlepše
|