|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Februarčki 2010
18.5.2010 9:35:19   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: ursulina

user posted image  kak soi leeeeeeepi naši februarčki!!!! pa konkretni tudi! evo še naša madam user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
igralni center zabava kar oba user posted image

lepotci ni kaj user posted image user posted image

potem pa zrastejo v pubertetnike user posted image

(odgovor članu ursulina)
Neposredna povezava do sporočila: 2151
18.5.2010 9:35:29   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: Tinca Malinca

A ve že kar vse avtosedeže nabavljate???? A se že mudi?

nč se ne mudi. včasih pa prav pride  kakšna informacija, če naletiš na kakšno razprodajo...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2152
18.5.2010 9:35:46   
bili83
čakite malo... kaj rižolinota jim že dajeteuser posted image  ja kolk so pa stari?? saj mi je jasno, da bom verjetno našemu morala pred 6. mesecem kaj dati (včeraj sem ga tehtala... 7300), ampak pri 3,5 mesecih se mi pa res zdi prezgodaj...

mi smo že v športnem delu vozeka... se je že ful jezil, ker ni mogel ne prav brcat in ne z rokicami mahat. je pa fajn, ker se mi tudi športni del čisto poleže, tak da ni neke panike...

avtosedež imamo pa mi od 9-36, dobila sem ga od tete. je zapakiran v eni vlki vreči in se niti ne spomnim katere znamke je... je pa bil menda takrat, ko sta ga kupila (pred štirimi leti) eden najboljših...

(odgovor članu Tinca Malinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2153
18.5.2010 9:37:29   
Lara73
danes imamo pregled pri 3m (čeprav je stara že 3m in 10 dni), pa cepljenje tudi. Ker sva polno dojene, me prav zanima kolk je na kilaži pridobila. Prov suhcana mi ne zgleda user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2154
18.5.2010 10:07:18   
smuki
joj, kaki cukri so tej tamičkeni... kr za stiskat in lubčkat user posted image user posted image

Varuška: mi imamo tole
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=195223
in smo zelo zadovoljni... lahko grem celo na vrt pa mi lepo lovi...

Piknik: nas žal tudi ne bo, ker imamo za tisti vikend že nekja časa najavljenje kar 3 piknike (se bomo sami sebe srečali).

Jada: naša zgodba je bila zelo podobna vaši - krči čez cel ljubi dan. Nekje okoli 2,5 meseca se je zadeva začela umirat, tako da je bila tudi kakšna ura bolje in se je veselo smejala in čebljala. Če pa so bili krči jih je lažje prenesla. Potem pa okoli tretjega meseca zopet, tako da sem bila kr slabe volje, ker so mi vsi govorili, da ko bo stara tri mesece bo minilo. No, nekje od 14. tedna dalje pa je stanje občutno bolje. Kakšen dan je še naporen, ampak veeeeeeeeeeliko lažje. Celo po rokah ne mara več bit toliko, tako da jo odložimo ali na blazino ali pa v ležalnik in se sama zamoti.
Tako da, verjemi, bo prišel čas, ko boš resnično začela uživati ob svoji deklici.

Izpadanje las: ima še katera probleme s tem? Meni so tri mesece po porodu začeli izpadati na ful. Najbolj mi gre na živce, ker je naša biba že tako živahna in me tud non stop vleče za lase in potem si rokice nosi v usta. V glavnem kamorkoli pogledaš so moji lasje. Drug teden se gremo postrič, vendar ne bi se rada čisto na kratko... user posted image Ima katera kakšen dober recept?

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2155
18.5.2010 10:13:42   
smuki
aja, še nekaj sem pozabila...

naša biba je že zelo rada pokonci in tudi meni bi kdaj prav prišlo, če mi ne bi bilo potrebno vedno z vozičkom npr. v trgovino in bi si nabavila kengurujčka.

Kakšno je vaše mnenje glede tega? Kaj svetujejo fizioterapevti?
Uporabljala bi ga za kakšno uro na dan, več ne.

Gledam pa od BabyBjorna.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2156
18.5.2010 10:48:21   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: smuki

Izpadanje las: ima še katera probleme s tem? Meni so tri mesece po porodu začeli izpadati na ful. Najbolj mi gre na živce, ker je naša biba že tako živahna in me tud non stop vleče za lase in potem si rokice nosi v usta. V glavnem kamorkoli pogledaš so moji lasje. Drug teden se gremo postrič, vendar ne bi se rada čisto na kratko... user posted image Ima katera kakšen dober recept?

meni so začeli pred časom grozno izpadati. Povsod lasje! Kot bi imeli psa doma user posted image Pa sem večinoma nosila čop. Sem se že ostrigla, do ušes. Zaenkrat mi ni žal.

kengurujčka pa nimam. Mislim pa, da je odgovor fizioterapevtov ne.

(odgovor članu smuki)
Neposredna povezava do sporočila: 2157
18.5.2010 10:52:55   
vaney
kati, ogledujem si tole tvojo varuško...praviš, da je fajn? Si me naluštala, ker smo v hiši in se mi občasno ne da prehodit 30 šteng vsakih 5 minut, pa za na dopust je fajn...ga bom najbrž kar naročila

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2158
18.5.2010 11:04:23   
vaney
bili83, (vsaj) jaz ne govorim o uvajanju GH, jaz Daši v AM zmešan 3-4 čajne žličke rižolinota, da pride malenkost gostejši, zaennkrat samo zvečer...tudi sama nisem pristaš prezgodnjega uvajanja GH, nameravam začet, ko bo v 6. mesecu

izpadanje las; se mi je začelo včeraj, no, da sem opazila. Je bilo pa isto prvič, najprej 2 mesca ful izpadanja, pol je bilo pa spet vse ok, naredit pa po moje itak nimaš kaj dost, bo minilo

piknik; a čemo malo osveži seznam, kdo namerava prit? No, če ne bo vmes posegla višja sila, jaz pridem...pa valentinčica najbrž tudiuser posted image ....in katera še???

23.1.2008; veliki nagajivec Anže
10.2.2010: mala navihanka Daša

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2159
18.5.2010 11:42:29   
MATEJKA_
izpadanje las - tud meni na veliko izpadajo - je tudi po prejšnjem porodu bilo tako. takrat sem probala vse mogoče, pa ni nič pomagalo, je samo nehalo čez kaka 2 meseca. tako, da ne skrbi, tud z lasmi bo na koncu vse ok - boš pol imela polno mladih - jaz sem zgledala ko kaki jeti user posted image

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2160
18.5.2010 11:43:28   
MATEJKA_
rižolino in GH - rižolino se jemlje kot GH, ne glede kolko je razredčen - riž!

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2161
18.5.2010 12:36:35   
zvesta
tako... medve sva nazaj s posvetovalnice in prvega cepljenja...

mala je šarmirala z okicami, nasmehci in gruljenjem, samo pri pikecu se je malček razburila...

je pa lahkokategornica, z višno in rastjo primerljiva z enomesečniki... ima 55 cm (no, te meritve tam so tak tak, ker doma ima že 57 cm) in 4350 g

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu MATEJKA_)
Neposredna povezava do sporočila: 2162
18.5.2010 12:52:17   
zvesta
aha, sem imela telefon prej, pa pišem zdaj naprej...

v glavnem, pediatrinjo skrbi, ker se ji ne zapira fontanela.... je zmeraj še zelo velika, meri 7x6 cm.... a katera kaj ve o tem mogoče?

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2163
18.5.2010 14:04:40   
Lara73
kaj je to fontanela? Mogoče mečava?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2164
18.5.2010 14:05:03   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ja, mečava.... :)

Pomagajte:

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2165
18.5.2010 14:11:14   
Lara73
tudi mi smo s pregleda, imamo srednje kategornico:

5600g
59,5 cm

je jokala, sploh ko so jo cepili. Zdaj pa spi že nekaj časa. So jo zmatrali.

Koža se ji je občutno poslabšala od četrtka, ko nam je zmanjkalo kreme. Dobili smo novo (čakam, da jo namešajo v lekarni), kopanje v hrastovem lubju še naprej. Nov pregled konec julija. Takrat dobimo novo napotnico za ponovno testiranje alergij. Je pa rekla, da je lahko jokava zato, ker jo koža srbi. Bogica je lisista po celem telesu.

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 2166
18.5.2010 14:11:59   
Lara73
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Lara73

ja, mečava.... :)

nam ni nič rekla, da je kaj narobe, torej se očitno zadovoljivo zapira.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 2167
18.5.2010 15:01:12   
babajči
IZVIRNO SPOROČILO: vaney

bili83, (vsaj) jaz ne govorim o uvajanju GH, jaz Daši v AM zmešan 3-4 čajne žličke rižolinota, da pride malenkost gostejši, zaennkrat samo zvečer...tudi sama nisem pristaš prezgodnjega uvajanja GH, nameravam začet, ko bo v 6. mesecu

Vaney: si morda probala večerno mleko od Novalaca?

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2168
18.5.2010 15:25:32   
niwci
IZVIRNO SPOROČILO: zimska

NIWCI - jaz po vsakem dojenju spijem pol litra čaja ali vode, tudi ponoči. Za enkrat mi to pomaga. Poskusi še več piti... Kaj pa sezamov napitek si poskusila?

Hvala. Bom še več pila. Sezam pa sem iskala po vseh trgovinah in ga nisem nikjer našla. Kake naravne trgovine pa tu nimamo...

SIMILASAN MILCHBILDUNGS TROPFEN... hmmm. Tdi jaz nisem blizu Avstrije in ne hodim tja... Bi pa bilo za poskusit.

No včiraj je bilo že malo bolje zvečer. Mogoče ješlo res za poskok v rasti, ki pride baje nekje okrog 3m...

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2169
18.5.2010 15:27:12   
niwci
Joj kaki so vaši cukrčki na teh slikicah. Lepi user posted image !

Kaj pa za eno kašico kupujete tiste, ki jo že uorabljate? Je ful različnih vrst, pediatri pa delajo reklamo za MIlupo. A je res najboljša? Kaj pa te od DM  babylove? Poznate? Piše da so bio po nekih nemških standardih....

(odgovor članu vaney)
Neposredna povezava do sporočila: 2170
18.5.2010 16:34:17   
valentinčica30
Seznam za piknik :
1. valentinčica30
2. vaney 1 (+1-2 ; še ne vem, kako bom z Anžetom)
3. Lara73 (2 + )
4. mucica2 (2 + )
5. punsha (2 osebi)
6. smrketa13 (3 osebe)

Če se je kera premislila se lahko pofočka, dobrodošle. Piknik bo pa pri Vinici, natančna navodila in tel. vam bom poslala po ZS.

(odgovor članu valentinčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2171
18.5.2010 16:39:47   
valentinčica30
Pa glede GH tut sama sem zankrat na rižolinotu, podobno kot Vaney in ostalega zaenkrat tut še ne bom uvajala, ker je s tem kar zadovoljen in tut kr dolgo sit.
Ko bom mislila da je pravi čas bomo pa štartal še z ostalim.

Neposredna povezava do sporočila: 2172
18.5.2010 19:09:54   
mucica2

Seznam za piknik :
1. valentinčica30
2. vaney 1 (+1-2 ; še ne vem, kako bom z Anžetom)
3. Lara73 (2 + )
4. punsha (2 osebi)
5. smrketa13 (3 osebe)

Če se je kera premislila se lahko pofočka, dobrodošle. Piknik bo pa pri Vinici, natančna navodila in tel. vam bom poslala po ZS.

Za piknik sem dala sebe ven, ker mamo 28. cepljenje, ne upam drug dan na piknik k ne vem kaka bo reakcija

20.02.2010 - Manja
rojstvo: 3300g - 51cm
22.3: 4180g - 55cm
22.4.:5110g - 58,5cm
28.5: 6040g - 62cm
17.6.:6810g - 64cm
20.7.:7470g - 68,5cm
25.8.:8120g - 70,5 cm
22.11.: 9060g - 75 cm

Neposredna povezava do sporočila: 2173
18.5.2010 19:20:52   
bili83
Kaj pa za eno kašico kupujete tiste, ki jo že uorabljate? Je ful različnih vrst, pediatri pa delajo reklamo za MIlupo. A je res najboljša? Kaj pa te od DM babylove? Poznate? Piše da so bio po nekih nemških standardih....

A niso vse te kašice priporočljive po 4. mesecu? Obstaja kera, ki jo priporočajo prej?

(odgovor članu niwci)
Neposredna povezava do sporočila: 2174
18.5.2010 19:31:05   
valentinčica30
Bili meni je P rekla, da je vsak otrok zgodba zase. Pač eni začnejo prej eni kasneje, to sploh ni omembe vredno.
Včasih so začeli pri 2,5 mesecih pa smo še vedno vsi ok. To varovalo 6 mesecev je sedaj v glavnem zaradi alergij, tako da tisti ki že imajo alergijo v družini morajo  bolj paziti kot tisti ki jo nimajo.

(odgovor članu bili83)
Neposredna povezava do sporočila: 2175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  85 86 [87] 88 89   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
28 enostavnih pustnih kostumov za dojenčke
photo
Tudi dojenček je lahko nadvse simpatična pustna šema! Če bo za vašega najmlajšega člana to prvi pust, si morate pogledat...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.