Jada82
|
Ojla punce ... se spet mal oglašam! Ojej, uboga Dotika Tako hudo mi je zanjo ... ni besed, samo želim ji lahko, da se ji že končno uresnični največja želja! Včasih življenje res ni pravično Kora, zanimiva zgodbica, verjamem, seveda ... Lasje ... tudi pri nas je obup ... so mi na veliko začeli izpadat ene 2-3 tedne nazaj .. vedno več jih je ... moji lasje povsod ... pa še precej dolge imam Grem sicer kmalu h frizerju, ampak samo špice postričt ... bomo že preživeli, saj bodo nehali izpadati ... Joj punce, jaz sem pa prav boga ... včer, ko je bilo končno dobro vreme, pa jaz zbolim .. spet Najprej sem mislila, da je maček - ker sem prejšnji večer spila deci vina. Čeprav se mi je čudno zdelo, da bi po dcl vinčka imela mačka No, potem sem začela bruhat, driska, zeblo me je, mišice bolele ... danes je pa bolje. Sicer sem ful švoh, jest še ne morem neki, pa slabo mi je na čase. Ne vem, al sem se s čim zastrupila al pa virus Svašta, no! Krči - danes smo imeli že 2. obisk pri bioenergetiku in punce, resnično se mi zdi, da je bolje .... ko ji je na začetku pomeril energije, so bile vse zelo slabe. Danes ko je meril, je bilo že bolje. Veliko več se smeje, pogovarja, več spi čez dan, manj joka. Zvijalo jo je prej 5 minut, potem je zaspala Danes je v igralnem centru že začela prijemati igračke .. jaz sem tako vesela in samo upam, da bo še naprej tako Zdaj mamo v ponedeljek spet. Evo, grem nazaj ležat ... kakor koli pogledaš, švoh sem še ...
|