babajči
|
IZVIRNO SPOROČILO: bili83 IZVIRNO SPOROČILO: niwci IZVIRNO SPOROČILO: bili83 niwci pumpanje ni merilo, koliko mleka imaš. najboljše da jo pristavljaš vsakič ko hoče... a ful intenzivno vleče? pa joka na zizi? potem jo rajši najprej podoji, potem pa ji daj adaptirano mleko... če bo tak hudo lačna, ga bo že spila. Vem da napumpano ni merilo, ker še zmiraj potem priteče kaka kapljica. Ampak ona bi več jedla kot je. Sej jo pristavljam, rezultat pa je zvečer premalo mleka. Vleče do zadnje kapljice, joka na zizi pa ne več ( to se je končalo kakih 14 dni nazaj). Mojega mleka bi še pila, AM pa po dojenju noče, zato sem poskusila dat najprej AM in potem zizo, pa je bilo isto. IZVIRNO SPOROČILO: lana08 IZVIRNO SPOROČILO: niwci Si pa čez dan po vsakem dojenju še izpmpam tistih par kaplic, da bi malo povečala povpraševaje, ampak se po 1t prakticiranja tega, še čisto nič ne pozna.... Jaz si nisem pumpala, ko ni hotel jesti sem šla pod vroč tuš in masirala da ni prišlo do zastoja in vozličev. Raje sem ga večkrat pristavljala, če ni hotel jesti sem čez nekaj časa spet poizkusila in v nekaj dneh je bilo spet dovolj mleka. Ne pumpam si, ker bi ostajalo. Jast bi ga rada še več, zato si na koncu poskusim istisnit še kakšno kapljico. aja, mi je kolegica povedala, kaj je pri njej vsaj delno rešilo problem... kapljice Similasan. pomagajo pri proizvodnji mleka, so naravne, dobijo se pa v Avstriji... SIMILASAN MILCHBILDUNGS TROPFEN so homeopatsko zdravilo in nimajo pa stranskih učinkov. Je pa tudi res, da ni nujno, da delujejo pri vseh ženskah. Pri meni so... Sem jih pa nehela piti, ker mi jih je zmanjkalo in nimam nikogar, ki bi šel v avstrijo (razen, če katera gre, bi se toplo priporočala) in mi jih kupil. Sedaj se držim nasvetov svetovalk v La Leche League: dojit dojit dojit kolikor otroček hoče in veeeeliko pit pa počivat. Pa zaenkrat je kar OK se mi zdi. Res, da se hoče dojiti vsako uro, ampak imamo pa vsako pleničko pokakano in polulalno... lušne otročke imate... naš dečko je tudi neverjeten. primerjam hči in njega. ona se pri 3 mesecih ni sama od sebe smejala ali čebljala... si jo moral kar nagovarjati, da je kaj izustila,. ta mali pa kar čaka, da ga pogledaš in da se ti lahko nasmeji al zagruli... pa obrača se iz trebuška na hrbet, pa dotika, pa prijema pa skratka super. pa priden je ful... vsakič rečem, da si je pa res želel na svet...glede na to, da ni bil planiran... no, uživajte...
|