Jada82
|
Ursulina, super slikice! Cukrček! Dobra sta na spodnji sliki, hehehe!!!! Evo, mi smo imeli danes prvo seanso pri bioenergetiku. Naslednja je v sredo. Vse energije ima slabe Jo je sedaj nafilal, vendar baje začne delovati šele po ene 4-5 seansi. Pravi, pa da je že veliko dojenčkov pozdravil. Tud nihalo je pokazalo takoj na prebavila. Revež naš mali. Sicer sva ble pa dons veliko zunaj, najprej na sprehodu - je malo spala, pa malo jokala, sam je duda kar delovala. Potem po kosilu smo šli pa še na vrt, jaz sem malo rože sadila, moj je kosil, pa avto pral pa tko, mala je bla pa en cajt v vozku, pa malo sem dvignila dno v košari, ampak ji ni blo všeč. Pol sem jo pa dala kar na tla na blazino, ji je blo pa kar všeč, se je pogovarjala, smejala, gledala listke ... pol so bli spet krči ... sem jo mogla okol nosit, na koncu je na blazini zaspala ... Fajn, zgleda ji res paše tko zunaj bit. Tako da, gremo spet takoj, ko bo vreme. Smo kupili tudi žar, tako da bomo še malo zapekli, hehe, njami Aja, pa danes se je prvič na glas zasmejala ... ati jo je nekaj hecal, hehe Upajmo, da bo počasi šlo na bolje. Mah sej, če je vreme boljše, je že takoj lažje! Aja, eno vprašanje (spet ): tiste, ki že imate elektronske varuške, katere priporočate? Mi bomo mogli nabavit, npr. poleti, ko jo bom dala spat, mi pa bomo še kaj zunaj, da bom slišala, če bo kaj jokala ... Pa še - kateri avto sedeži - tisti, naslednji od lupinice, so ok? Nič, grem mal pred tv, pa še nahranit, pa spat dat
|