Jada82
|
HOj, punce, da se malo javim .... Joj, to vreme je tako grozno. Evo, jaz pa spet prehlajena Sem bila v nedeljo premalo oblečena in evo Prav zoprno je, ko si ves narobe, pa moraš skrbeti za otroka, ker te zahteva in ne ve, da si bolan. No ja, se nafilam s tableti, pa gre nekako. Oblačenje: jaz jo imam ponavadi oblečeno v dolg bodi pa čez še eno dolgo majčko, spodaj pa hlačke in štumfke (če pa hlačke nimajo nogic, pa spodaj žabice). Ko je bilo toplo, pa je imela spodaj kratek bodi. Za ven dam še kapico in pa jopico, pa malo z dekco pokrijem po potrebi. Ko pa je bilo topleje, je bila isto oblečena, kot notri. Edino ta spomladanski veter me moti Hm .... Drugač pa nič kaj posebnega .... smo bolj doma zdaj, ko je tako vreme ... Sem pa zdaj počasi ugotovila, katere kapljice še najbolj pomagajo za naše krče - Bio Gaia. Ker je bilo že bolje, zdaj pa od pregleda (23.4.) spet slabše. Pa sem potem ugotovila, da nisem več teh kapljic dajala, ker mi jih je zmanjkalo. Tako da smo jih včer kupili in sem jih dala in je manj jokala. Saj je jokala, ampak manj. Upam, da je to to, da nekako preguramo še ta dva mesca ... upam, da ne več. Sej drugače je pridna naša punčka, sam kaj ko jo vedno začne zvijat in potem joka ... Nič, grem pod tuš, potem pa jo zbudim ... mogoče bova pa vseeno danes šli kaj ven, bom vzela dežno prevlekico, pa bo .... pa jaz se bom fuuuul oblekla, da ne bom še bolj zbolela. Imejte se ... pa se kaj tipkamo
|