Zoja Miša
|
No tukaj je...malo večji, kot sem pričakovala...čeprav je kolega rekel, da je čisto diskreten . Če bi bil manjši je tatoojer rekel, da bi bil zmazek ...glede velikosti sta se odločila moj in kolegica...jaz zadaj itak nisem nič videla. Kaj pa vem...saj v bistvu ni nobene spremembe zame..nihče me itak nič ne sprašuje, ker so lasje čez in se itak nič ne vidi...dokler ga ne bom želela sama pokazati, bo pač tako . Sem zadovoljna, v bistvu ja. Ampak kratki lasje do nadaljnega odpadejo, ja . Sem se pa edino malo zasekirala, ko mi je sesta rekla, da ko bom oma (babica) bom pa hecna . Mah, do takrat je še daleč...in jaz bom itak utrgana babica, tako kot sem mama in je to to . Clara, ni bolelo. Mi je kolegica prinesla kremo, ki se da kupit menda samo v Avstriji in je kot lokalni anestitik in malo omrtvi kožo. Pa ti namaže, počakaš ene pol ure in res, nič ni bolelo, na začetku. No, potem po enih 15 minutah čutiš te iglice, ki te pikajo, ampak nič hujšega. Po pol ure je pa tako bilo fertik. Fajn zrihteta pri frizerju! Pa če bo prevelik jok...potem raje počakaj, meni je frizerka rekla, če bo jok, ne bo strigla in enkrat vmes se res nismo. Je rekla, da pozna preveč primerov otrok, ki se potem do enega 5leta sploh nočejo srtičt. Potem smo pa enkrat prišli in se je pustila utrič cela, je 20 minut bila čisto pri meru in pridna. Upam, da bo tudi sedaj tako, ker bi jo rada dala postriči na krtatko, za čez poletje. Čopov in špang sploh noče nosit, pa lasje vidim, da jo motijo, tako da bo treba. Pa pri 1,5 leta nam niso vzeli krvi in urina. V bistvu nam tega nikoli, razen zaradi bolezni niso vzeli . Krysia, verjemam, tudi jaz rajši pišem in vem, da je lažje. Je pa že veliko, da o tem pišeš in nam zaupaš, zato in . In vesela bom kavice...pa če sama ne boš želela o tem govoriti, verjemi, jaz te bom glede na to temo pustila pri miru! Zame si zmagovalka, že, ker o tem pišeš! Anita, super za krst! Slikice hočem! Pa nove frizure! Gajka, super za dober dopust! Za računalnikom pa le sedi, če boš le nas zraven, v svoj čas, vkalkulirala. Glede telefona, bi se potem jaz z Rokom morala zmeniti, ker si že lep čas novega želim Sandra, tile vaši zobki vam pa res ne dajo miru...Pa lepo obhajilo...itak bo. Šibam še kaj narest...