Krysia
|
No, Rok spi, jst pa na hitro pokomentiram, pol pa počivat ... Zoja Miša, počakat je treba 3 cikluse, pol pa lahko spet probamo ... sam ne vem, če bom takrat že psihično pripravljena ... ker zdej me bo dejansko skoz strah ... ker ok, to, da je na 4 nosečnosti en spontani splav al pa da plod odmre, to nekak sprejmem, ampak men se je to zgodil 2x zaporedoma ... in zdej me je strah 100 na uro ... so mi pa na urgenci rekli, da če se ti to zgodi 3x zaporedoma, te pošljejo k genetiku (mah, ne vem, gre za neko neujemanje krvnih podskupin pa ne vem kaj še vse), sam glede na to, da sem jst prvič mela nosečnost čist brez težav, verjetno tud to ni vzrok - tko mi je rekla una G tam ... drugač pa ... hvala, vem, da mam tvojo telefonsko, ampak zaenkrat se ful težko o tem pogovarjam (pisat je vseen mal lažji, ko pol itak ne vidte, če jokam zraven ...). Bova pa enkrat šle na eno kavo - junija bomo mel mature, pa bom po moje cele popldneve na ustnih sedela, pa se lahko zmenva, ko bom šla domov ... In super za tatoo! Pa jst tud komaj čakam sonček, ker tole je pa že too much! Tejkaz, če je zdravnica vidla vnetje, pol dej Evi hiconcil - po moje ga ni brezveze predpisala ... je pa s temi ušei tud po mojih izkušnjah tko, da najbolj boli ponoči ... Pa uživaj na kosilu anita g., sper za krst in pridna Zoja, da je celo mašo zdržala ... mi smo že ugotovil, da je nedeljska maša 15 minut predolga - tm enih 45 minut večina otrok normalno zdrži (ok, v naši cerkvi so otrokom prijazni, pa noben grdo ne gleda, če se otroci sprehajajo, si ogledujejo oltar in komentirajo), pol ratajo pa sitni ... in ko začne en težit, se ostali hitro "nalezejo". Ampak pr nas res noben ne komplicira s tem ... Kako je blo pa na koncertu? Verjetno super. gajka, jst sem se nasmejala vašim morskim prigodam ... čeprov vem, da ni smešno, ko tvoj telefon leti v vodo, ampak mi je vseen izvabilo nasmešek na obraz ... Pa glede na to, da smo mi tud vsako leto vsaj enkrat v Izoli, bomo šli tud mi to oštarijo pogledat ... sam upam, da jo bomo našli ... tisto kričanje, ko mami in oči rečeta, da je konc zabave, je pa tud meni znano ... se zna naš Rok tko dret, kot bi ga iz kože dajali ... Zdej pa res nehaj s temi tereni, da ne boš na kakšnem gradbišču rodila! Ok, za računalnikom si lahko, če se boš tud nam vmes javljala buhtlčk, kje se pa ti skrivaš? Kdo je zdej bližje centra doma - bo treba enkrat preverit pa se dobit na pol poti sandra123, pri nas so bli glede zobkov večji problemi pri petkah kot pri trojkicah ... upam, da pri vas ne bo tako, ker se mi Taja že prav smili s temi zobki ... pa upam, da obhajilo uspe in da ne boš zarad tega mela še ta teden celo norišnico ... punca, tud ti si zaslužiš mal počitka! Nič, men se zdi, da sem več ali manj pokomentirala ... ziher sem kej spustila, ne bit jezne ... pa kje se skrivate vse ostale?? Alo, na raport - zdej sem doma, moram met kaj za brat!
|