tejkaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša IZVIRNO SPOROČILO: tejkaz IZVIRNO SPOROČILO: Zoja Miša Tejkaz...opiši malo svojo dogodivščino, če glede na FB drži. Mojo dogodivščino?? Ma, neka igrca je bila očitno zopet...pa sem prehitro preletela in mislila, da je bilo res...pozabi. Lahko pa vseeno napišeš, kako kaj ste? Ste bolje spali danes? eee, razen tiste o kazni, nisem nobene druge igrala. Sicer smo pa ok. Danes smo v redu spali. Samo dvakrat sem vstala. Samo toliko potrebuje, da ga pobožam in pokrijem in spi dalje. Me pa tako lepo pokliče: mamita, mamita, da že ne morem biti slabe volje zaradi tega. Včeraj sem pa vstala neštetokrat. IZVIRNO SPOROČILO: Neža7 PRI KATERI STAROST SE OBA OTROKA DALA SKUPAJ? ALI JE DOLGO TRAJALO, DA SE NAVADITA? JE VERJETNO BOLJE DATI TA NAJMLAJŠEGA PRVO SPAT POTEM TA VEČJEGA ALI KAKO ? Naša dva sta v isti sobi že kakšno leto. Od začetka je bilo tako da smo najprej dali spat Evo, ker je bilo manj dela z uspavanjem, kasneje smo mogli zamenjat, ker je Eva postala nagajiva in ni hotela zaspati in je nagajala bratcu, zdaj damo pa spat oba hkrati, ker damo oba še budna v posteljo. Ko sta vsak v svoji postelji, zapojem najprej enemu njegovo uspavanko (Evi zapojem Evino uspavanko od Šifrerja), Jašiju pa njegovo uspavanko (Tu tu tu po cesti - ne me spraševat zakaj ) vsakega še parkrat polubčkam, pobožam, pokrijem, požgečkam in grem ven. En čas se še pogovarjata, pojeta, potem pa zaspita. Ob desetih dam še Evo lulat, takrat oba še pokrijem in običajno spimo do jutra. Včasih so pač noči, ko ne spimo. Tako kot pri vseh. Da se navadita, ni dolgo trajalo. IZVIRNO SPOROČILO: clara23 Razmišljam, da bi mu odprla plastelin..kaj ve mislite, je že dovolj velik za takšno igro?? Naš še ni zrel za plastelin. Včasih pomaga Evi tako da ga meče naokrog, mah vsepovsod ga je polno, zato se še izogibamo plastelina. Kaj pa kakšne prstne barve? Verjetno bi ga zanimalo. Sicer imate pa full lep peskovnik. Se bomo kaj igrat prišli. Punce, Jašiju sem kupila v Pamiju ene superge št.24. Zgubila sem račun, superge so mu pa premajhne. En dan jih je nosil in so ga ožulile. Zdaj jih tudi videt ne more. So res krasne, mehke, lahke, v njih super hodi. So takšne srebrne, z rdečim trakcem. Jih katera želi? Lahko jih slikam ko bom doma. Jih pa dam, ker sicer mi bodo samo v napoto hodile. Amelija, kako si? Lep dan vsem