kenya
|
Dan punce Chihuahua, čestitke za malega sinka. Malemu možu se je pa res mudilo, ampak boš videla da bo vse o.k. Verjamem, da je hudo, da nista skupaj in upam, da se bo pridno redil in bo čimprej doma. IZVIRNO SPOROČILO: pupika Joj kaj je ena napisala, da gre rajši petkrat rodit kot je v prvo, kot pa v drugo. Jaz srčno upam, da res ni merilo, da ima drugi otrok kar nekaj gramov več kot prvi. Pri nas je bil Gal težek 3800 in mi je bila muka ga ven spravit, popadki sploh niso bili hudi. Aja pa tudi rezana nisem bila, ker sem babico prosila, da me ne bi rezala in s eje res trudila, sem se pa malenkostno raztrgala, tak, da sem dobila tri šive in lahko rečem, da neklih bolečin nisem imela, sedela sem normalno. Tako, da ko ene pravijo, da jih full boli ko hodijo na vodo in ne morejo normalno sedet, jaz teh problemov nisem imela.Tak, da bom tudi tokrat prosila, naj mi ohranijo presredek. Upam, samo, da moja pupika ne bo pretežka . Ja, moja prva punca je imela 3150g, druga pa že 500 g več. Glede na to, da sama nisem velika, je bil meni moj drugi porod dosti hujši, kot prvi. Sem imela občutek, da me bo čist raztrgala, čeprav je imela obseg glavice 35. Mene so obakrat rezali, kljub temu da sem si masirala presredek, ni bilo haska. Tako da zdaj ga ne bom, ker sem se že vdala v usodo, da bom spet rezana . Pravijo, da je vsak naslednji otrok težji. No, upam res da ne. DanielaNeli, si sploh ne predstavljam, da bi morala rojevati dete v medenični vstavi, tako kot ti. Čeprav je trenutno moja še kar na nogah in srčno upam, da se obrne. Naši v vrtcu so tudi imeli že končni nastop, starejša bo avgusta stara 4 leta in jih je bilo res užitek gledat, ker so bili tolk prisrčni pri plesanju in petju. Mlajša bo pa julija stara 2 leti in bo čas za nastop šele drugo leto. Martinčka, a si se že odločila kakšno barvo stene boš imela v dnevni/jedilnici? Navijam za rdečo. Mi imamo kombinacijo rdeče v dnevni in barvo kave v jedilnici in se mi zdi da dobro paše skupaj. Drugače pa jaz že dva dni ustvarjam in malam stene, ker nimam časa čakat mojega da bi to naredil. Jaz bi to imela takoj. Še otroško sobo preštriham, potem bom pa začela za novo članico pripravljat. Po navodilih obeh malih miss, mora biti v stilu Hello Kitty. Drugače, pa poznam en primer, ko so mamici do 37. tedna govorili da bo punca in je že vse nabavla v roza in punčkasto, potem so ji pa 2 tedna pred rokom na UZ rekli da bo fantek. Je bila čisto paf. Drugače se pa pomoje na 3D pa ja že dobro vidi, tako da pomoje težko falijo spol. No, zdej grem pa naprej štrihat. Lep sončen dan vsem skupaj.