|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
18.5.2010 11:10:23   
candy24
Ojla,

najprej čestitke chihuahui za prvega Julijčka. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Full si pogumna! Želim vam vse dobro in najlepše ter da bi mali Črt hitro napredoval in bil zdrav!!! 

Kiwa - da, včeraj sem bila v MŠ ob 18.00. user posted image Danes bom spet. Pa ti? Če boš tam, me prosim pocukaj za rokav, da se spoznamo. Ok? user posted image

anajrim - ti si tudi začela gnezdit? user posted image user posted image

soncekray - uživaj ob morju in na izletu. Jaz bi tuuuuudiiii. user posted image

Martinčka - tudi jaz mislim, da bi ti na 3D težko zgrešili spol. Če bo pa tvoja pupa imela toliko cotk kot ti, potem pa bi bilo verjetno najboljše, da še njej uredite garderobno sobo. user posted image Tako bo imela zagotovo dovolj prostora za vse oblekce. (Malo se hecam... Ne mi zamerit prosim. user posted image )

kenya - ti pa še štrihaš? Dobra si... user posted image

balem - upam, da se čimprej do konca pozdraviš. user posted image

Zdaj sem si dobre pol ure rezala sadje na majhne koščke, da sem potem v 10 minutah vse pojedla... user posted image Je pa bilo fino - eno porcijo sem prihranila za sladico po kosilu. Grem naprej pospravljat, da ne bo tako kot včeraj, ko sem par ur visela na RR, namesto da bi intenzivno pospravljala... user posted image user posted image

Bodite fajn!

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3976
18.5.2010 11:10:28   
Martinčka
kenya nisem se še odločilauser posted image  vem da bi zelena bila full lepše sam rdeča bi pa fajn malo poživila:) sploh ne vem... drugače naj povem da je cela dnevna/jedilnica v temno rjavi barvi kombinirana z bež... :)in vsi elementi so full nizki tako in ogromno svetlobe imava ker sva dala ogroomna strešna okna noter, pač največja ki so bila možna od veluxa... zdaj je moj reku da ne bi dajal tapet da bi kar on nekaj pobarval pa ne tako kot sem si jaz zamislila.. ah kaj pa vem kaj bo nastalo iz tega!

uf jaz poznam polno primerov ko so ob rojstvu dobili kontra od pričakovanega, sam noben od teh ni bil na 3d... no pri nas se je žemljica zelo lepo vidla in vsakič ko sem v dvomih grem še enkrat pogledat slikico pa jo spet vidim, tako da ne bi smel bit problemuser posted image

Balem jaz ti svetujem, ker si tik pred porodniško da se kaj preveč ne izpostavljaš in ostaneš nevtralna, čeprav vem da je full zoprno... sam žal živimo v takšnih časih da nikol ne veš kdaj boš ostal brez službe, sploh noseče ženske... samo moje mnenjeuser posted image

nič grem jaz v čistilnico in s taščo na malo razvajanja v loče v lepotni salonuser posted image  bova prišli tako lepi nazajuser posted image haha.. seveda.. celi bova zmučkani in mehki ter zaspani in se nama ne bo lublo še skuhat ne za možekeuser posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3977
18.5.2010 11:14:33   
Martinčka
candy24... jaz do 22leta nisem imela garderobne sobe in tudi naša je ne bo imelauser posted image  si jo je pa treba zaslužit in imet prostor... ko bo na svojem pa si jo kamot lahko nardiuser posted image  sam naj to ne bo prehitro ker veš kako bomo že takrat stariuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3978
18.5.2010 11:35:23   
anajrim
Evo pupe jaz sem pa zlikala, posesala, pomila posodo in sedaj letim na kosilo z mojim dragim...

uživjte v sončku

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 3979
18.5.2010 11:46:32   
Naomi1
Ojla punce!

Kaj ste vse pridne. Vse imate že zlikano,oprano,pipravljeno za naše prihajajoče črmle.
Jaz pa cunje samo kupčkam. Opreme še nima razen vozička....Sicer sem šele v 31 tednu....ampak ko berem vas....se mi zdi, da sem čist v zaostanku.
Pa cunce mate že vse naštudirane. Jaz pa pojma nimam kaj bom jenčiju obleka ko ga odnesem iz porodnišnice. Od teh mako majčk, bodijih in kompletkih se mi kr meša. Sploh ne vem kolk zadev kupiti pa katere številke....noro.....user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3980
18.5.2010 11:57:22   
anajrim
Naomi1 - jaz imam sicer vse zlikano in oprano ampak za nas 3 in ne za dojenčka...ker stvari za dojenčka itak nimam še nikamor za dat...najprej je treba kupiti omaro za Nika in njegove stvari iz previjalne mize prestavit v to novo omaro potem po pa prostor in čas za pranje, likanje in ostale stvari za poštimat za dojenčka...upam da me kaj ne prehiti čeprav si po tihem želim da me prehiti user posted image
No ja ne delaj si skrbi s tem kaj in koliko mu boš oblekla...vse ti bo sproti jasno...

Grem na kosilo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Naomi1)
Neposredna povezava do sporočila: 3981
18.5.2010 12:14:22   
mišu
Kaj vidijo moje oči? Saj ne morem verjet user posted image . Čestitke chihuahui user posted image user posted image

Včeraj sem šla nazaj k G zaradi izvidov. So vsi bili ok. user posted image Zatekanje se je tud malce umirilo. Zaenkrat je vse v redu.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3982
18.5.2010 12:18:13   
mišu
Prehitro sem stisnila enter user posted image . Hotela sem še dodat en link, ki sem ga danes našla. Zbrane pesmice za najmlajše: http://www2.arnes.si/~bdolam/dokumenti%20-%20pdf/pesmice/pesmice%201.%20del.pdf

Meni so zelo lepe,....

Pa pridno rastite  user posted image

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3983
18.5.2010 12:27:53   
Kiwa
Candy24, danes grem v MŠ ob 16h, tako da te ne bom nič cukala za rokav :) Kako se ti je zdela druga porodna doba? Te je postalo kaj strah? Ker mene na trenutke kar malo krizira. Ampak bomo že ane...

Jaz sem tudi likala najine obleke in ene 20 bodijev. Tako so majhni, da je likalnik čist prevelik user posted image Ampak mi je tako fajn za dojenčka oblekce in vse ostalo pripravljat. Pa seveda pospravljat. Kar eno zadovoljstvo mi da user posted image , moj se mi pa smeji, pravi, da mu je tako kjut tole gnezdenje user posted image .
Trenutno se perejo tetra plenice - 40, potem pa likanje, juhej!
Verjetno se po pisanju vidi, da vsega tega ne počnem v službi, danes sem ostala doma, popoldan pa pokličem zdravnico, da vidim, kaj bo rekla. Res sem smotana, ko kar ne vem kaj bi oz. kaj mi bolj koristi/pkodi. Bit doma ali v službi. Malo dolga se mi vseeno zdi, da sem kar en mesec in pol doma, preden pride dojenček. Se bo kar zdravnica namesto mene odločila, boljše tako.

Grem kuhat..špargljevo rižoto, zraven pa piščanca.

(odgovor članu mišu)
Neposredna povezava do sporočila: 3984
18.5.2010 12:47:05   
candy24
Kiwa - škoda, ker se ne bova videli... Jaz grem ob 18.00, ker gre user posted image zraven in dela do pol petih, tako da nama ob 16.00 žal ne znese. Kaj pa jutri? user posted image

(odgovor članu Kiwa)
Neposredna povezava do sporočila: 3985
18.5.2010 13:00:29   
arruba
Chihuaua čestitke in veliko user posted image user posted image user posted image  tebi in malemu Črtu, držim pesti, da se bo pridno redil in boste lahko čim prej skupaj!

Naomi1 - ma ne se sekirat, jaz tudi nimam še nič kaj veliko, ker v najinem malem stanovanju pravzaprav niti nimam preveč prostora za skladiščenje, tako da bova večino stvari urejala šele tik pred zdajci.. če me pa malček prehiti, bo pa pač možek opral in polikal cotke vsaj za prvo silo, pa tudi mame bojo ziher priskočile na pomoč, če bo treba. Btw, a je tudi katera druga opazila fenomen, da moški nikakor ne obvladajo pralnega stroja, pa tudi če jim je vsa druga tehnika kristalno jasna user posted image .

Kiwa - mene je tudi MŠ mal prestrašila, čeprav fotke same niti ne toliko, bolj opis vsega, kaj se bo dogajalo.. no ja, tudi una fotka, ko mala že glavo ven tišči, ni najbolj prijetna in jo še kar premlevam..baje da so do pred par let nazaj imeli pa prav grozljive slike. Samo kaj, premislit si pač ne moremo a ne..

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3986
18.5.2010 13:03:45   
candy24
Pa še odgovor glede druge porodne dobe... Mene zaenkrat ni nič strah, kljub temu, da sem prvorodka. Ne vem, morda mi pomaga ta telovadba, kjer si vsakič vizualiziramo porod in predihavamo popadke (obe tehniki - 1) globoko in počasi ter 2) hitro in pospešeno). Gre za neke vrste avto-sugestivni miselni trening, ki ga vadim(o) že od konca januarja... Ampak nikoli seveda ne moreš vedet kako boš dejansko odreagiral, ko gre enkrat za res - ko te popadki grabijo na 5 minut. Jaz močno upam, da se bom lahko vsaj malo "nadzorovala" (poskušala vsaj pravilno dihat) in poskušala sledit navodilom babice. Slednje je tudi edina stvar, ki sem jo zapisala v "porodni načrt". user posted image

Nič, grem zdaj na telovadbo predihavat popadke in rodit... user posted image

< Sporočilo je popravil candy24 -- 18.5.2010 13:04:55 >

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3987
18.5.2010 13:11:33   
gaber
pozdravljene punce še ena julijka pdp 28.7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3988
18.5.2010 13:13:22   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: gaber

pozdravljene punce še ena julijka pdp 28.7user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

DOBRODOŠLA med namiuser posted image in čim lepšo user posted image do konca

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu gaber)
Neposredna povezava do sporočila: 3989
18.5.2010 13:20:18   
elaaa
Prosim še za kak glas. Hvala!

http://www.majhnikoraki.si/?id=8375

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3990
18.5.2010 14:14:58   
kenya
Pozdravljena gaber user posted image   user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: arruba

Mene je tudi MŠ mal prestrašila, čeprav fotke same niti ne toliko, bolj opis vsega, kaj se bo dogajalo.. no ja, tudi una fotka, ko mala že glavo ven tišči, ni najbolj prijetna in jo še kar premlevam..baje da so do pred par let nazaj imeli pa prav grozljive slike. Samo kaj, premislit si pač ne moremo a ne..

Tole si me pa spomnila na moj prvi porod. Ko je bila glavica ravno zunaj, je babica, ki je bila pri porodu, na vsak način hotela da pogledam glavico, preden sledi še končni iztis. Je rekla: 'No gospa, poglejte glavico.....no dajte. Je prav čakala. Jaz pa v tistem razkrečenem položaju in sem se prav namučila, da sem pogledala tisti šop las med mojimi nogami. user posted image   user posted image  Še moj user posted image  mi je moral glavo držat, da sem jo vidla.

Slike v MŠ res niso najbolj prijetne, samo ko bomo rojevale ne bomo imele časa mislit nanje user posted image   user posted image

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3991
18.5.2010 15:09:10   
DanijelaNeli
Pozdravljene...
Na hitro sem prebrala strani...in vidim veliko user posted image user posted image user posted image ... in se mi je posvetilo,da je mogla ena naša Julijka rodit...
Ob tem čestitke,Chihuahua za Črta.
Naj zraste v enega velikega in zdravega
 fantiča,ki bo osrečeval vse okoli njega.
user posted image user posted image user posted image

Jaz bom mogla it počasi po mojo frčafelo v vrtec,samo čakam mojega...pa gremo skupaj.
Danes sem itak na fr-fr...Non stop nekaj...Domov sem prišla ob 12h...skuhala kosilo,ob 13h sva že jedla.

eraj sem se lotila pospravljanja ene omare ki jo imam na hodniku..in sicer bunde,predvsem pa cotke od Neli...Veliko mi je tudi ona pomagala...user posted image
Me je skoraj kap koliko cunj ima naša frčafela... In če samo pomislim,da je vse naše-samo pri Neli nošeno...je skoraj kot novo-spravljeno.
Sortirala sem vse od št.68 do 98.
56 in 62 imam v njeni sobi,ker čakajo na user posted image  +nove stvari...
Zmanjkalo mi je space bags...tako,da si jih morem nabavit.

Tako,da bom potem vedela kje vzet kakšno stvar.
Ampak zdaj sem si rekla,da bom delala drugače...To mi je danes predlagala frizerka...naj si dam dve škatli v omaro,eno od Neli in eno od user posted image  in ko bo kaj premajhno naj vržem noter,si zapišem kdaj je blo nošeno in starost user posted image  in ko je škatla polna..samo zapakiraš ter spraviš.
Ker je veliko lažje kot,da bi si spravljala po številkah.Številke veliko krat zafrknejo ko kaj iščeš,ko vidiš,da je dolg rokav namesto kratek in podobno...
Zato mislim,da bom res delala tako.

In punce ne pretiravajte v cotkah,ker sem včeraj pregledala vse in videla kako vse hitro prerasejo in nekaterih stvari ne uspejo niti ponosit.
Vem,da je lepo..predvsem za prvorodke ko bi svojim user posted image  kupilo to in ono...skratka vse...

Jaz sem si zadala,da si najprej Neline cunje pošlihtam in pol pride user posted image  na vrsto.
Zato me zdaj čakata dva kupa cunj za speglat...ampak to bomo zvečer z Nelico rešle,ko gre tati v nočno...

Nič grem jaz,...uživajte v sončku in pazite na svoje 07 user posted image ...user posted image user posted image ...naj še uživajo v popolnem udobju Hotela MAMA 5user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 18.5.2010 15:11:30 >

(odgovor članu chihuahua)
Neposredna povezava do sporočila: 3992
18.5.2010 19:57:37   
mami2b
Chihuahua iskrene čestitke user posted image jaz te dni ravno čakam, da sodelavka rodi, je imela včeraj rok, potem pa kar ena naša Julijka user posted image V glavnem, želim vam vse dobro user posted image

Gaber dobrodošla med nami

Jaz sem dnes imela UZ, je naš korenjak že kar velik in težak user posted image in lepo napreduje. Upam, da tako ostane do konca. Sicer je pa bil UZ brezplačen, čeprav je bil že tretji user posted image

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3993
18.5.2010 21:34:53   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: mami2b

Sicer je pa bil UZ brezplačen, čeprav je bil že tretji user posted image

Saj ti pripadajo tri UZ...Kar ti krije zdravstvo. 

Martinčka...a si se spomnila kaj name?Mislim s tistimi prevlekami za trosed in enosed..če si jih kje opazila...
Našla sem jih v enmu katalogu...in pride cena,da te kap...čez 300€...ni šans,da bi dala toliko.Ker mi je žal dnarja.Rajš pol Natuzzija vzamemo....čez par let...kakor sem rekla,da user posted image  zrastejo.user posted image

(odgovor članu mami2b)
Neposredna povezava do sporočila: 3994
18.5.2010 22:27:06   
đanika
DanielaNeli pri moji G mi pripadata 2 UZ. Pri 8 tednu in v 22 tednu.user posted image
Zdaj v 32 ko se kotrolira rast in lega si ga moram plačat. Komaj čakam da vidim naše dete.

Dobrodošla Gaber pa rok imaš ravno na moj roj dan.user posted image

Tiste, ki boste prvič rodile nič se bati poroda. Vse se uredi kot se mora. Bolje, če ste sproščene.

lep pozdrav

Neposredna povezava do sporočila: 3995
18.5.2010 22:49:13   
balem
IZVIRNO SPOROČILO: đanika

DanielaNeli pri moji G mi pripadata 2 UZ. Pri 8 tednu in v 22 tednu.user posted image
Zdaj v 32 ko se kotrolira rast in lega si ga moram plačat. Komaj čakam da vidim naše dete.

Isto pr moji. Ji je blo tak težko nardit zadnjič zastonj, da ne moreš verjet. user posted image
Jst sm pa lih pospravla dragega spat, zdej pa mal akcije, da oddam to user posted image diplomo! Se mi počas ne da več s tem ubadat, danes me je pa še ena kolegica čist opesala, kaj se grem, da mi ni okol za tehanirat po kavicah cele dneve in zakaj paniko ganjam, ker mam skor vse pripravljan za našo pikico, da še itaq ne bom ju3 rodila, da mam še 2 mesca čas... Zdej pa ne vem al sm jst čudna al kaj? No sej bo vidla, dobi svojga prvega user posted image oktobra.

(odgovor članu đanika)
Neposredna povezava do sporočila: 3996
18.5.2010 23:02:18   
DanijelaNeli
Ja glede teh UZ so si tako različni G.Eni ti naredijo 3x-kakor pripada po zakonu,drugi spet ti ga vsak pregled naredijo.... saj nisi več pameten niti pri zdravniku.
user posted image
Jst sm čisto pafuser posted image ... ful sem imela za peglat...ampak sem vse rešla...med peglanjem spila dva litra vode...par krat sem imela kar trd trebuh..pač ti lažni popadki...Je pa user posted image  zlezel čisto dol in v križ tako,da verjetno komaj čaka,da se uležem.
Še prej grem pod tuš in se fejst namazat z oljem od Welede...user posted image

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 3997
18.5.2010 23:58:45   
candy24
Trenutno v okviru zdravstvenega zavarovanja zdravi nosečnici pripadata dva ultrazvoka - eden na začetku nosečnosti in eden namenjen morfologiji. Do pred kratkim so bili trije - potem pa so tretjega (kontrolo rasti) ukinili. Dodatni UZji so samo dobra volja vaših/naših G in stvar njihove presoje, če je dodatne UZ-je sploh potrebno delati. user posted image Pri nekaterih obstajajo seveda utemeljeni razlogi, da jih imajo več. Tako je meni razložila moja G - dvomim, da mi je lagala... 

Neposredna povezava do sporočila: 3998
19.5.2010 0:06:23   
balem
Ja jst mislim, da bo tole kar držalo. Sej je pa tud odvisno od G kaj on preceni, da bi blo dobr. Poznam punco, ki hodi k isti G kot jst, pa ji je tolk UZ-jev nardila, da ji je mogla ekstra list prpopat v materinsko. Drugo punco je hotla dat na bolniško že po treh mescih, ker je njena mama imela raka na maternici (pri tej punci ni blo nič kritičnega, ampak zaradi preventive, ker je pričakovala tretjega dojenčka), ampak je potem sama odklonla in je hodla v službo.
Sam pa res ne razumen, a jih ti UZ-ji res tolk stanejo al kaj?

< Sporočilo je popravil balem -- 19.5.2010 0:12:22 >

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3999
19.5.2010 8:15:35   
anajrim
Ojla punce!

Ste pa napisale včeraj ja...user posted image

gaber - dobordošla, zdaj pa se le vklopi v debato ker si že veliko zamudila user posted image user posted image user posted image

noč - mi smo spali katastofalno.user posted image user posted image user posted image ..Nik je spet zelo prehlajen in grdo kašlja, takoj se mu pojavijo težave z dihanjem in smo spet na ventolinu..user posted image .jaz nisem skoraj nič spala, ker je non stop sitnaril in me brcal...zdaj sem pa kot cunja...no ja saj me bo shopping zdajle popolnoma prebudil.user posted image

porod
- nič bat punce vse gre tako da nimaš časa mislit na stvari iz MŠ...bolj ko se obremenjuješ prej se zapleteš in zakopliciraš...user posted image

še kaj---eh ne vem grem zapravljatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu balem)
Neposredna povezava do sporočila: 4000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  158 159 [160] 161 162   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Seks v nosečnosti: najpogostejša vprašanja
Zbrali smo nekaj najpogostejših vprašanj o seksu v nosečnosti in namesto vas vprašali ginekologa.

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?