|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
19.5.2010 8:40:31   
pupika
gaber dobrodošla med nami.

Anajrim upam, da se hitro pozdravite in rešite prehlad, mi smo se ga ravno sedaj po 14 dneh rešili. Res pa je da pri nas ponoči nimamo problemov z dihanjem, ker lepo diha, ker mu nos prej sčistimo z baby vac-om in je res fenomelana zadeva, pa materino dušico uporabljamo od justa, pa v prehladnem času pije čas planinski raj, ker zmanjšuje sluz. Dokler pa nismo uporabljali teh metod, pa tudi mi nismo spali dobro, pa se je Gal kar naprej zbujal, ker ni mogel dihat skozi nos. Aja pa sem pa tja, kadar ej res katastrofalno pa uporabimo še operil p, res pa da ga odkar imamo baby-vac skoraj ne uporabljamo.In odkar imamo baby-vac so se končala tudi vnetja ušes.

Pri nas pa gremo danes v cirkus, je Gal že kar navsezgodaj zjutraj rekel, kaj sedaj gremo v cirkus, res da bomo malo pozno prišli domov, tak, ker traja do pol devetih zvečer, jutri pa se je treba zgodaj vstat za vrtec . Še hvala bogu, da Gal ni siten ko ga zbudimo že ob 6h, ker jaz sem kar sitna potem če nisem naspana. Aja pa moram ga pohvalit, je imel včeraj zobarja in ker ima dve luknjici na petki, mu je vlčeraj eno popravil, malo zvrtal in dal plombico, Gal, pa v tem času niti pisnil ni, še usta je lepo sam odprl in sam se je takoj vsedel na stol, le malo je bil razočaran, ker ni imel plave plombice in si je potem izbral zeleno. Je pa res, da vrtal kaki dve tri sekunde, ker je bila čisto mala luknjica. Je malo manjkalo da ne bi jaz jokala, Gal pa tako korajžen, pa še niti 4 let nima.

Glede poroda je mene tokrat bolj strah kot prvič, ker tokrat vem, kaj me čaka, pa ne prva porodna doba, popadkov me ni strah, ampak iztisa otroka, da se ne bo tako zakompliciralo kot prvič, drugače pa skoraj vsi pravijo, da je iztis otroka olajšanje, zame ni bilo. Je pa res, da sem se popadkom popolnoma prepustila in v porodnišnici odprla maksimalno hitro v 1 uri za 5cm.Tak, da punce če se prepustimo telesu in če nas ni strah, gre vse skupaj hitreje.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4001
19.5.2010 8:42:07   
TopsiT
Dobro jutro!

Anajrim upam, da se mali čimprej pozdravi, zdaj je tako slabo vremo, vlažno, tako da so (smo) vsi bronhitičarji malo na udaru za slabše dihanje, lepo zapravljaj!

Strah pred porodom, hja lažje reč kot odmislit... strah ima velike očiuser posted image user posted image ... mah ja, če jih večina preživi, bom pa tudi jaz... nekak se morem potolažit.

Danes pa pride k meni prijateljica, ki mi bo zašila posteljnino za malega. Sem v trgovini našla ful lepo otroško blago in ker rabim samo prevleko za kovtrček in povšter me bo ta varianta prišla ful poceni. Pa še na čvekale se bova fajn. user posted image user posted image user posted image

Za dobro jutro me je zagrabi tak krč, da je malo manjkalo pa bi tulila ko zver. Bo treba malo magnezija začet jemat.

Punce, a vesta da samo še 2 dni, pa se pofočkamo na torticah, mmmmmmmmmljask... že komaj čakam... čvek in torticouser posted image user posted image user posted image

Uživajte v sončku.

Lep pozdravček.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4002
19.5.2010 9:29:19   
Fargesia
Chihuahua, ČESTITKE!!!user posted image user posted image user posted image upam, da boste šli kmalu domov!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 4003
19.5.2010 10:18:37   
Kat09
Živijo souser posted image ,

upam, da ste vse super in vaši user posted image tudi.

Najprej: Chihuahua, čestitke za našega prvega julijca. In če so zdravniki rekli, da je vse ok, jupajdi, samo to je pomembno!!!

Sem ugotavljala ali naj kaj napišem ali ne. V glavnem, prejšnji torek sem imela kontrolni UZ. In namesto, da bi iz njega odšla vsa vesela, ker sem pikeca videla in da je vse ok, sem pristala v porodnišnici na dodatnih preiskavah. V našem user posted image se je nabrala voda in precej je velik, predvsem glava. user posted image Koliko groze in obupa, res ne privoščim tega nikomur. user posted image Držim pesti, da bo vse ok na koncu, a me je tako strah, da ne znam opisati.

Držite se, vsem želim dobro počutje in zdrave user posted image .

Lp
Kat

P.S. Morda v petek pridem, nisem se še odločila, če bom to, glede na situacijo, psihično zmogla.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 4004
19.5.2010 10:51:39   
Martinčka
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

Btw, a je tudi katera druga opazila fenomen, da moški nikakor ne obvladajo pralnega stroja, pa tudi če jim je vsa druga tehnika kristalno jasna user posted image .

arruba sej veš, kar ne želiš znati tudi ne boš znal... mislim da bi vsak znal v 5 minutkah uporabljat pralni stroj.. sam ker vedo da potem bi morali pa celo oni kdaj dati kaj prati, raje rečejo da ne znajouser posted image  jaz sem iz hudobije potem bratu doma vedno na listek napisala cel postopek od a-ž kot otroku in mu cote skupčkala po koplanici... tako da ni mogel rečt da ne znauser posted image  ampak še danes ne pere on oblačil kadar mami ne zmore vsega... raje pusti da se vse nabira, ker on pač to ne znauser posted image

pri mojemu dragemu sem pa vesela da vsaj sušilni stroj obvlada kar je že zame superuser posted image  oblačila pa res raje jaz perem da vse ostane belo in ni vse rdeče-roza ali sivouser posted image  čeprav se še meni kdaj zgodi da mi kakšen črn zoknček uide med belo spodnje perilouser posted image  da bi se kar pretepla:)

kat09 verjamem da bo vse ok tako da kar bodi optimistična! user posted image user posted image user posted image

naomi tudi jaz še nič nimam pripravljeno.. samo cotke nakupljene in nekaj malenkosti... drugače pa še nič nimam doma, od previjalne, vozička, posteljice..nič.. samo gugalnik! jaz še tudi mislim da imamo še čas.. če pa nas čas prehiti pa tudi ne bo hudega, važno da ima kaj za obleči in da je mami zraven user posted image ...

DanijelaNeli saj sem ti že takrat napisala kje so te prevleke... v katalogih neckermann in Otto... pa na e bayu sem ti tudi napisala da napiši sofa covers... res pa niso poceni ja... to pa vem:)

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 4005
19.5.2010 12:21:35   
pupika
martinčka sem ravno prebrala da veš kje se lahko kupijo pregrinjala za sedežne. Jaz jo tudi iščem odkar ni več kataloške prodaje quelle, ampak jaz rabim za kotno sedežno z otomannom, kajti za sofe meni nič ne koristi.Evo sedaj grem pa kukat še malo na ebay, če je kaj, kajti otto in neckermann vem da imata samo za zofe, ne pa za kotne sedežne.

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4006
19.5.2010 12:34:39   
nagaja28
živjo,

midva s sinkom sva bila po dolgem času spet v živalskem vrtu, zdaj pa že spi kot en polhek. sem ga zmatrala user posted image .

Kat09, jaz verjamem, da ne bo tako hudo, kot se je slišalo. približno vem, kaj prestajaš, ker so tudi meni rekli, da ima vodne ciste v pljučih, no zdaj pa se to počasi ureja. upam, da le ni vse tako črno in da se stvar uredi user posted image . na srečanje pa le pridi, ne bomo nič spraševale user posted image .

mene poroda za enkrat tudi še ni nič strah. prvič je potekalo vse normalno in po moji oceni sem imela dokaj lahek porod, če odštejemo, da sem imela prej že 3 dni kar močne in nadležne popadke user posted image user posted image user posted image . edino malo me skrbi, kako se bo odvilo glede pljučk, ker zdaj je tako vse v vodi. naj bi bil pa za vsak slučaj prisoten tudi pediater (upam, da bo res), tako, da sem malo bolj brez skrbi. sicer je pa pri meni to sorazmeroma majhen del, ki ne bi smel vplivati na zdravje pikca. je rekel G, da ravno na dah potapljač ne bo mogel bit, drugače pa ni panike. baje človek lahko normalno živi samo s tretjino pljuč.

za enkrat se še najbolj 'obremenjujem' s tem, da še vedno nimava imena in nama tudi noben ni tak, da bi lahko rekla, to je to. upam, da me kmalu zadane še kakšna ideja user posted image . uf, če bo še tretji fant, potem bo pa sploh problem.

no, zdaj grem pa končno še jaz oprat cunjice za našega škrata, da še mene kaj ne prehiti user posted image

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 4007
19.5.2010 14:16:05   
anajrim
Punce, a vesta da samo še 2 dni, pa se pofočkamo na torticah, mmmmmmmmmljask... že komaj čakam... čvek in torticouser posted image user posted image user posted image

Uživajte v sončku.

Komaj čakam!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu TopsiT)
Neposredna povezava do sporočila: 4008
19.5.2010 14:18:06   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Kat09

Najprej: Chihuahua, čestitke za našega prvega julijca. In če so zdravniki rekli, da je vse ok, jupajdi, samo to je pomembno!!!

Sem ugotavljala ali naj kaj napišem ali ne. V glavnem, prejšnji torek sem imela kontrolni UZ. In namesto, da bi iz njega odšla vsa vesela, ker sem pikeca videla in da je vse ok, sem pristala v porodnišnici na dodatnih preiskavah. V našem user posted image se je nabrala voda in precej je velik, predvsem glava. user posted image Koliko groze in obupa, res ne privoščim tega nikomur. user posted image Držim pesti, da bo vse ok na koncu, a me je tako strah, da ne znam opisati.

Lp
Kat

P.S. Morda v petek pridem, nisem se še odločila, če bom to, glede na situacijo, psihično zmogla.

Misli pozitivno in upamo na najboljše...držim pesti...v petek pa le pridi...ti bo lažje...malo sprostitve !

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 4009
19.5.2010 14:25:31   
kenya
Živjo
Kat09, držim pesti zate in vajinega user posted image   user posted image   user posted image   user posted image . Upam, da se vse pošlihta. Se opravičujem, če sem preveč radovedna, a so ti kaj rekli kaj naj bi bil vzrok za nabiranje vode?

No, jaz sem danes s pregleda tudi malo slabe volje. Sicer nič posebnega, ampak je moj g. ocenil da imam premajhen trebuh, vsaj za 3 tedne in moram na kontrolni UZ rasti v porodnišnico. Sicer pojma nimam zakaj mi ga ni mogel narest on kar v leonišču??? Moje mnenje je, da mi user posted image  leži prečno oz. jo čutim da je zagozdena čisto desno pod rebri in zato je manjši trebuha, ampak vseeno me je malo zaskrbelo in spravilo v slabo voljo. Tako,da bom zdaj  imela celo 3 UZ v tej nosečnosti. To je že rekord pri njem.

IZVIRNO SPOROČILO: nagaja28

za enkrat se še najbolj 'obremenjujem' s tem, da še vedno nimava imena in nama tudi noben ni tak, da bi lahko rekla, to je to. upam, da me kmalu zadane še kakšna ideja user posted image . uf, če bo še tretji fant, potem bo pa sploh problem.

Upam, da vam v tretje rata narest user posted image , ker pri nas zdaj pri tretji user posted image  tudi nimamo več idej o imenih. Če nas kaj prehiti, bo bogica še brez imena user posted image . Jaz imam nekaj favoritk, ampak pri prvi sem takoj vedla kaj bo, pri drugi je bilo že težje, se je kar moj user posted image  potem odločil. Zdaj smo pa že v krizi.

No, zdej pa šibam v vrtec in pol mal na sonček, ker jutri ga baje spet ne bo več.

LP

Nobody promised you easy life.

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4010
19.5.2010 14:28:24   
Martinčka
pupika za kotne sedeže pa še tudi jaz nisem kaj vidla... jaz sicer še tega nisem nikol sprobala tako da ne vem kako vse to gre ker se mi zdi čudno da to kar paše gor na sedežno, sam kaj pa vem... je pa dober če ravno ne moreš kar menjat sedežne... meni se zdijo cene vseeno precejšne... bi raje kupila blago pa dala šiviliji šivat oziroma kakšni babiciuser posted image

evo kosilo je pripravljeno.. še samo čakam da bo ura pol štiri da zaženem indukcijo pa bo.. imamo danes pire krompir in špinačo, za možeka pa zraven še pohana kura in kumaričina solatka... kok mu je fajn, jaz bi tudi pohano pa kumarceuser posted image  ah sej bo kmal mimo pa bom spet jedla kot velikauser posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4011
19.5.2010 15:08:23   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: Kat09

Lp
Kat

user posted image user posted image user posted image user posted image

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu Kat09)
Neposredna povezava do sporočila: 4012
19.5.2010 16:36:00   
candy24
Ojla punce,

Kat09 - držim pesti zate in za tvojega user posted image - da bo vse OK!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Drži se!!! Upam da se bo vse v redu izteklo! Pa če prideš na srečanje, ti tudi jaz obljubim, da te ne bom nič spraševala.

imena - kdaj ga sploh moraš povedati? Takoj po porodu ali šele ko pride matičarka? Se opravičujem za neumno vprašanje ampak res ne vem... user posted image Midva še tudi nimava izbranega imena, ker sva rekla, da ga želiva najprej videti in mu šele potem dati ime... user posted image Kao da vidiva kaj mu bo (bolj) pasalo... user posted image Toda to je seveda samo "krinka", ker se v resnici ne moreva zmeniti katero ime mu naj dava... user posted image Grozno, upam da se ne bova na koncu še kje "kregala" glede imena v porodni sobi... user posted image

(odgovor članu Srčekgirll)
Neposredna povezava do sporočila: 4013
19.5.2010 16:40:49   
buškolinka
Kat09 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sem pravzaprav ostala brez besed, ker si niti predstavljati ne morem, kako se počutiš...edino kar ti lahko sporočim:poskušaj razmišljati pozitivno! Tebi in tvojemu pikecu želim vse dobro, prav tako pa si želim, da bi nam ob naslednjem pregledu sporočila le lepe novice...

Neposredna povezava do sporočila: 4014
19.5.2010 16:57:34   
buškolinka
imena - kolikor je meni znano, poveš ime šele matičarki naslednji dan (in ne že v porodni sobi) - takrat pa ji daš tudi poročni list ali pa potrdilo o očetovstvu

no, in ker se že nekaj časa nisem oglasila, naj hitrico obnovim dogajanje pri nas:
dobila sem diagnozo: gestacijski diabetes, v ponedeljek pa začnem prejemati še inzulin (si ga bom morala kar sama vbrizgavati) user posted image
ampak ker smo včeraj imeli kontrolni UZ in je dr. Pušenjak rekel, da je naša beba primer zdravega in lepo razvijajočega se otroka, mi je to breme glede sladkorne in inzulina kar nekoliko padlo z ramen user posted image  glavico pa imamo tudi že na pravem mestu (se pravi doluser posted image )
po internetnih izračunih (glede na mere vpisane v materinski) bi morala naša "pikica" tehtati pri svojih 31t 4/7 približno 1,7 kg

prejšnji teden smo kupili tudi voziček user posted image user posted image user posted image  rdečega Quinny-ja Freestyle-a, sicer rabljenega (9 mesecev), vednar smo za all inclusive varianto (košara, športni del, dežna prevleka za obe, mreža za komarje, odejica, zimska vreča,...) dali le 370 EUR in sem s tem nakupom več kot zadovoljna (če bi kupila vse novo, bi v BC odštela cca 700 EUR)

in v petek je moj zadnji delovni dan, zato bom vse ostale priprave nadaljevala naslednji teden, ker zaenkrat nimam še prav nič pripravljeno user posted image  upam le, da me kaj ne prehiti .. ne klič user posted image
vam Ljubljančankam pa želim v petek veliko užitkov ob torticah (jaz je itak ne bi smela jesti user posted image ) in ne pozabite kake sličice objavit v albumu...mogoče lahko kar tebe Candy zadolžimo, ker si se ravno pohvalila, da si končno dobila svoj novi fotoaparat user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4015
19.5.2010 17:11:30   
candy24
IZVIRNO SPOROČILO: buškolinka

vam Ljubljančankam pa želim v petek veliko užitkov ob torticah (jaz je itak ne bi smela jesti user posted image ) in ne pozabite kake sličice objavit v albumu...mogoče lahko kar tebe Candy zadolžimo, ker si se ravno pohvalila, da si končno dobila svoj novi fotoaparat user posted image

user posted image user posted image

Veš da sem že sama razmišljala o tem, da bi ga lahko tokrat jaz vzela s seboj. user posted image user posted image user posted image

Pa super glede vozička!!! user posted image user posted image user posted image Mi pa imamo rdečega Quinny-ja Buzz-a. user posted image

(odgovor članu buškolinka)
Neposredna povezava do sporočila: 4016
19.5.2010 18:52:27   
tix
Še lep pozdrav od mene :-)

Tudi jaz sem mela danez UZ in me je prav v boljšo voljo spravil, ker kljub mojim problemom je moj MV še vedno tak kot pred 2 mesecema, tako, da mislim, da zdej ni več panike za prezgodnji porod, vsaj zarad MV ne user posted image user posted image

user posted image dojenček je že pripravljen z glavico navzdol, je malo bolj bajsek v trebušček, tako da mi je rekla, da ima že okrog 2kg, me je sedaj zaskrbelo, kakšen bo šele do porodauser posted image

sva zaklučila in sem zadovoljna z njo. Na koncu nam je pediatrinja rekla, počasi pripravite prtljago za porodnišnico, me je malo stisnilo, hitro je minilo teh 7 mesecev, zadnje dva bosta pomoje še hitreje.

Še vedno čakam, da mi kdo (beri možek) sestavi previjalno, da bom napolnila predala.

prejšnji teden smo kupili tudi voziček user posted image user posted image user posted image rdečega Quinny-ja Freestyle-a,

user posted image user posted image jaz imam tud freestyla, zakon ga je furat po dnevni sobi user posted image

Kat09 - user posted image user posted image še od mene

oblačilca
- a jih imate vse namen likati? jaz ne likam nobenih oblačil in mislim, da niti dojenček ne potrebuje sterilnih bodyjev? Niti si ne predstavljam zdele likanja, me že pri sedenju boli hrbet

Chihuahua - ti bom kar čestitalauser posted image user posted image , ker se sigurno dobro rihtate in boste kmalu doma, do takrat pa user posted image user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 4017
19.5.2010 19:41:26   
nagaja28
tix jaz ne bom likala, bom pa dala v sušilca, ker so oblačila potem bolj mehka, kot pa če bi jih posušil zunaj. patronažna je meni rekla pri prvemu, da zaradi sterilnosti ni potrebno likat, ker se že pri pranju pri 60 stopinjah vse uniči.

buškolinka user posted image za nakup vozička.

za imena so nam pa tudi v MŠ rekli, da je včasih pametno jih več pripravit in potem ko vidiš otroka se lažje odločiš, katero ime mu paše. mene je sicer babica v porodni vprašala, kako mu bo ime, samo bolj zaradi firbca, ime pa moraš imet potem ko pride matičarka. mislim, da je k meni prišla 2. dan.

lahko noč, jaz sem vsak dan bolj utrujena. pri naslednjem pregledu moram nujno rečt za železo, ker imam občutek, da mi je ful padel.

(odgovor članu tix)
Neposredna povezava do sporočila: 4018
19.5.2010 20:52:48   
anajrim
Ojla punce!

Čestitke vsem za super preglede....mene jutri čaka pregled v petek pa še UZ...upam da bo vse ok in da je že počasi pripravljen na zunaji svet...bi ga že kar imela user posted image

Imena pa tudi mi še nimamo ker vsa ki so nam zelo všeč so že v sorodstvu pobrana...ker imam zelo veliko nečakov...user posted image
Nekaj bomo že našli...user posted image

lp

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu nagaja28)
Neposredna povezava do sporočila: 4019
19.5.2010 20:53:49   
anajrim
Pupika - kkaj je baby vac...mi lahko razložiš ali pa kak lin posreduješ!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4020
19.5.2010 21:10:18   
Srčekgirll
IZVIRNO SPOROČILO: anajrim

http://babyvacslovenija.blogspot.com/

ponosna mamica treh fantov maj 2008, julij 2010 & oktober 2012

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4021
19.5.2010 21:14:15   
naja7
Pozdravljene!

Sploh ne sledim dogodkom, zmedena čisto, kje začeti.... V ponedeljek sem imela pri novem g prvi pregled, šokirana nad postopki opravljanja pregleda ampak zadovoljna veliko bolj kot z g v lj. Imela sem UZ to je bil 4 zapovrstjo, z našo malo bunkico je vse uredo raste normalno redi se normalno, samo nisem si upala še enkrat vprašati za potrditev spola, izmeril mi je MV vse normalno, skratka zadovoljna sem in z napredkom naše bebiceuser posted image user posted image user posted image in z novim g.

Zakaj pa sem tako zmedena hehehe, ker se končno selim in ne vem niti kje se me drži glavauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
pripravljam stvari jih zlagam v škatle, da se čez vikend samo naložijo in odpeljejouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

obenem pa se tašči smejim v glavo, ker nonstop joka kako pa bo sedaj njen sin, ko ne bo več z njo in delam tako kot mi je marsikareta izmed vas rekla, skozi eno uho noter skozi drugo ven, skratka kot da je ni, seveda jo to še bolj muči, ker se ne oziram na njene izjave se začne tako jokati, da jo slišijo vsi sosedje, da so me danes spraševali če je kdo umrl, ker se še nikoli ni tako jokala. Skratka smešno do konco.

Čestitke pa prvi mamici izmed julijkuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4022
19.5.2010 21:19:09   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

jaz imam enega podobnega iz babby centra za 12 eur in sem totalno razočarana...ker predno sem kaj ven povlekla so me cela pljuča bolela...user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4023
19.5.2010 21:22:10   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Srčekgirll

Aha sem šele sedaj prebrala...ta deluje s pomočjo sesalca in ne lastnih pljuč...ok boljše

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

Neposredna povezava do sporočila: 4024
19.5.2010 21:49:35   
DanijelaNeli
Ooo koliko za prebrat...nekaj sem že...nekaj še morem...
Ma bom kmalu šla v mižule,ker se mi že pošteno spi...user posted image

Danes sem ta prekrasnen dan s sončkom izkoristila zunaj...z Neli in mojo mamo.

Po vrtcu sem mogla it po bolniški list,...pa it v Sežano...

Skratka tik tak je šel dan mimo.
Jutri pa se verjetno dobim z eno Februarčico 2007,ki je tudi user posted image ...user posted image

Dobila sem sling..točno tak kot sem ga hotela...oranžnega do 12 kg nošenja..

user posted image

Ampak z mojo mamo it po šopingu...vse mi je hotla nakupit...user posted image  sem ji kar rekla,da imamo že veliko pupo doma in je doma malo morje cunj...voziček mi je hotla vzet... Sem tudi rekla da ne.
Aj,..mame kot mame...

Sem ji rekla,da morem it samo še po par stvari in to bo v Benettonu,Oviesse in še v Sanolaborju... Voziček...pa bom naročila iz Trzina.

Naja7...veš,se prav veselim zate...ker si takšna kot moreš bit!In si čisto pomirjena zaradi selenja...ker veš,da greš na svoje in,da boš (boste) VI3je..najboljši par!user posted image user posted image

anajrim... lepo odpravi pregled in v petek UZ...

tix... naj user posted image  še mal počiva v bušiju...ker ta mesec maj ni kaj nič topel...julij bo lepši...user posted image

Glede likanja in posravljanja cotk...jaz bom še malo počakala...itak morem,ker se mora prej komodo za user posted image  zložit in dat vse na mesto... Ampak cajt gre...in morem tudi to dat skozi.
Bom šla lepo generalno delat...s čiščenjem in pospravljanjem od spalnice dalje...
Itak user posted image  daje to gnezdenje in obsedenost s pospravljanjem in čiščenjem...

Zadnjič mi je rekla ta mala v naši spalnici ob deset_ih zvečer:Mma zakaj ti vedno neki pucaš!? Res sem brisala prah in zlagala predale.

Nič grem jaz v mižule...NOČ...

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 19.5.2010 22:04:11 >

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 4025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  159 160 [161] 162 163   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?