pupika
|
gaber dobrodošla med nami. Anajrim upam, da se hitro pozdravite in rešite prehlad, mi smo se ga ravno sedaj po 14 dneh rešili. Res pa je da pri nas ponoči nimamo problemov z dihanjem, ker lepo diha, ker mu nos prej sčistimo z baby vac-om in je res fenomelana zadeva, pa materino dušico uporabljamo od justa, pa v prehladnem času pije čas planinski raj, ker zmanjšuje sluz. Dokler pa nismo uporabljali teh metod, pa tudi mi nismo spali dobro, pa se je Gal kar naprej zbujal, ker ni mogel dihat skozi nos. Aja pa sem pa tja, kadar ej res katastrofalno pa uporabimo še operil p, res pa da ga odkar imamo baby-vac skoraj ne uporabljamo.In odkar imamo baby-vac so se končala tudi vnetja ušes. Pri nas pa gremo danes v cirkus, je Gal že kar navsezgodaj zjutraj rekel, kaj sedaj gremo v cirkus, res da bomo malo pozno prišli domov, tak, ker traja do pol devetih zvečer, jutri pa se je treba zgodaj vstat za vrtec . Še hvala bogu, da Gal ni siten ko ga zbudimo že ob 6h, ker jaz sem kar sitna potem če nisem naspana. Aja pa moram ga pohvalit, je imel včeraj zobarja in ker ima dve luknjici na petki, mu je vlčeraj eno popravil, malo zvrtal in dal plombico, Gal, pa v tem času niti pisnil ni, še usta je lepo sam odprl in sam se je takoj vsedel na stol, le malo je bil razočaran, ker ni imel plave plombice in si je potem izbral zeleno. Je pa res, da vrtal kaki dve tri sekunde, ker je bila čisto mala luknjica. Je malo manjkalo da ne bi jaz jokala, Gal pa tako korajžen, pa še niti 4 let nima. Glede poroda je mene tokrat bolj strah kot prvič, ker tokrat vem, kaj me čaka, pa ne prva porodna doba, popadkov me ni strah, ampak iztisa otroka, da se ne bo tako zakompliciralo kot prvič, drugače pa skoraj vsi pravijo, da je iztis otroka olajšanje, zame ni bilo. Je pa res, da sem se popadkom popolnoma prepustila in v porodnišnici odprla maksimalno hitro v 1 uri za 5cm.Tak, da punce če se prepustimo telesu in če nas ni strah, gre vse skupaj hitreje.
|