|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijke 2010
15.5.2010 21:01:11   
anajrim
olja!

Mismo se danes tudi potepali, dopoldne po trgovinah...popoldan pa na obisku pri nečakih...vsega skupaj jih je že 11!!!

Drugače sem pa super!

Nimam vas kaj veliko za pokomentirat...le odejico ki je super samo k meni ne paše ker imam ocean barvo vozička...

lep večer

papa

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3901
15.5.2010 21:05:08   
anajrim
Saj res... sem si v Ameriki naročila tole oblekico...

user posted image var imageViewerTagDiv = 'user posted image '; document.write(imageViewerTagDiv); user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3902
15.5.2010 21:22:56   
arruba
se vidi, da je slabo vreme, ko skoz na RR visite user posted image

jaz sem pravkar prišla z masaže v Sunny-ju ahhhhhhhhhhhhh zelo toplo priporočam, se mi zdi, da imam noge tri kile lažje

ta teden sem imela en hiter pregled, vse OK razen moje kilaže - sem morala dvakrat na vago da sem verjela - 3 kile v 1 mesecu AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA bom na koncu res na + 20, če bo šlo tako naprej.. drugi teden pa imam v petek še UZ za kontrolo rasti, ravn po našem srečanju, tako da bom mogoče morala celo malo prej

dobila tudi vso papirologijo za CSD in porodnišnico in grem drugi teden v boj z birokrati user posted image

anajrim zelo kjut oblekica, jaz že komaj čakam na sonce da jih tudi rpivlečem iz omare.. sem že pprav naveličana teh dolgih hlač

Pilotina upam, da bo vajin Neo brez napake, barva pa je fuuul huda.. sem ga vidla v živo v tej barvi in totalno dobro izpade

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3903
15.5.2010 21:35:21   
anajrim
Punce...ravnokar sem si ogledala vse slike v albumu...super so in ste...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3904
15.5.2010 21:42:13   
Fargesia
anajrim, super oblekica!!!!user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3905
15.5.2010 21:57:42   
anajrim
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

anajrim, super oblekica!!!!user posted image

Dobim jo 26 maja in srčno upam da ko jo bom probala v njej ne bom kot sod!!!user posted image

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3906
15.5.2010 22:34:43   
candy24
anajrim - full huda obleka!!! user posted image  user posted image  user posted image

arruba - v Sunny-ju imajo tudi masažno mizo za nosečnice - mislim tisto z luknjo za trebušček? user posted image

(odgovor članu anajrim)
Neposredna povezava do sporočila: 3907
15.5.2010 22:40:13   
anajrim
Arruba - koliko si pa dala za masažo!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3908
16.5.2010 9:30:47   
DanijelaNeli
Jutro...
Čeprav smo že dolgo zbujene...
Neli nima vročineuser posted image ...user posted image ....a je mal nataknjena zaradi vremena.Pa še kdo jo naredi še bolj...user posted image

Takole...zdaj se je treba spomnit kaj kuhat...Včeraj zvečer sem že juhico skuhala...bolj zaradi ta male...

Anajrim...ooooj,veš,da imajo tudi v tvoji barvi dekice Stokke..in so prav take blue marine barve...leeepaaa.
..in oblekica je špica!user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: 
Končno sem privlekla gor cunjice za našo novo članico. Da malo prečekiram. Saj sicer vem da imam vsega dovolj. Po tihem si želim, da bi naša punca imela tam okrog 3150g ob rojstvu, tako kot prva, ker mi je to super za rojevat user posted image   user posted image   user posted image .

Se čisto strinjam s teboj.
Zdaj je ena kolegica rodila-drugič... in njene prve besede so bile,...rajši petkrat rodim kot sem prvič,kot sedaj v drugo. ...Ko je imel ta mali enih 700gramov porodne teže več kot prvi.

Koliko je stara tvoja pupika?

Jaz bom tokrat mal težila pri porodu in zaprosila,da bi malo pripomogli k temu,da ne bi bila nič šivana!
No,seveda pride v poštev če je user posted image  nekje normalne TT in pravilne vstave.

Upam,da tokrat ne bom šivana...želim si le normalen porod in,da je user posted image  pravilne lege.

MASAŽA... to pride zdaj kmalu na vrsto.user posted image Zdaj sem v 30 tednu..tako,da bom še malo počakala.

Martinčka...kje si? A imaš user posted image    user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DanijelaNeli -- 16.5.2010 9:33:47 >

(odgovor članu kenya)
Neposredna povezava do sporočila: 3909
16.5.2010 9:46:59   
srursa
Dobro jutro user posted image

se vam že dolgo nisem oglasila, malo berem. Sama nimam nobenega časa, vseskozi hitim. Pri prvi user posted image  sem si vzela full časa zase, sedaj je pa čisto drugače.  Upam, da bo enkrat boljš.user posted image  Za dojenčka nimam nič pripravljeno, ne vem kdaj bom.user posted image

Zasledila sem, da se pogovarjate o slingu, jaz bom imela tistega, ki je dolg trak in se ga zaveze okrog telesa. Pri prvem mi je bil super.

Zelo rada bi prišla na srečanje, upam da mi rata.

lep pozdravček.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3910
16.5.2010 10:02:44   
candy24
Dobro jutro,

se samo na hitro javim. Zdaj grem kar kuhat kosilo in pečt nutelino torto, ker pride v.d. svak na obisk. user posted image Upam da mi rata, ker jo bom delala prvič.

srursa
- ti le pridi na srečanje; več nas bo, boljše bo... user posted image In res škoda za tiste, ki ne boste mogle priti, ker še npr. delate. user posted image

(odgovor članu srursa)
Neposredna povezava do sporočila: 3911
16.5.2010 10:07:08   
srursa
Candy24 imaš kakšen dober rece za nutelino torto?? Jaz sem jo naredila mesec nazaj in je bila zanič.user posted image

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3912
16.5.2010 11:43:22   
arruba
[
IZVIRNO SPOROČILO: candy24

arruba - v Sunny-ju imajo tudi masažno mizo za nosečnice - mislim tisto z luknjo za trebušček? user posted image

ne, žal imajo samo navadno, ampak vseeno super zmasirajo - pač malo prilagojeno nosečkam. Je tudi malo bolj nežno kot sicer - sem že prej bila parkrat tam na masaži in sem imela včasih tudi modrice drugi dan.
Hrbet nosečki zmasirajo tako, da si ali na boku ali pa na stolčku in se nasloniš na mizo. Če se prav spomnim, imajo mizo za nosečke v Portorožu v Wellnessu Palace, v LJ pa ne vem, kje bi jo imeli - vem pa, da je Fanči tudi nima.

Cena te masaže (1h) je 46 EUR, greš pa potem lahko še mal počivat na keramične ogrevane ležalnike v savno, tudi ful paše..

Jaz se bom zdaj pustila ful razvajat, sem dobila za rojstni dan ful bonov za nosečniške masaže (kak faaaaaaaajn) in jih moram pokurit, dokler sem še nosečka, se pravi kar hitro user posted image

A ve katera, kje v LJ naredijo fajn pedikuro? Zdaj pa res ne morem več sama, ker se že mal težko prepognem in bi rada mela vsaj lepo poštimana stopalca, če že zarad zatekanja mal čudno zgledajo..

(odgovor članu candy24)
Neposredna povezava do sporočila: 3913
16.5.2010 12:17:59   
Bina 83
Arruba jaz hodim na pedikuro v Grosuplje v kozmetični salon Maja!
Full so strokovni, prijazni, jaz sem 100% zadovolnja z njimi in zlo dobr naredijo. Tudi na depilacijo hodim tja in bom do konca nosečnosti (noge+brazil)! Po mojih izračunih grem še 1x, tko da me ne bodo brili v porodnišnici (česar me je res grozauser posted image )

Francosko lakiranje (na nogah) mi je lani poleti zdržalo en mesec, s tem da sem bila 3 tedne na morju in non stop v vodi!user posted image

Masaža maja sem bila  v Thai centru v Šiški-superuser posted image ! Nimajo sicer mize za nosečnice, ampak me je vseeno krasno zmasirala. Vrjetno bom šla v kratkem še 1x, sicer mi noge (še) ne zatekajo ampak za mal pocrklat je pa fenomenalno!user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3914
16.5.2010 12:20:36   
Bina 83
Uuuups februarja sem bila na masaži (za valentinovo) in ne maja-škratek mi je ponagajal! Se opravičujemuser posted image

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3915
16.5.2010 13:27:23   
cebelica_
Hojla punce!

Je že toliko časa minilo od mojega zadnjega javljanja.. dnevi so natrpani, jaz pa vsak dan bolj utrujena user posted image
Me čaka še tri tedne službe in komaj že čakam, da zaključim. Pred tem pa je še toooliko stvari za opravit.

Eden od pomembnejših dogodkov v vsem tem času je bil ta, da smo dobili voziček!! user posted image user posted image Sem bila kar pozitivno presenečena, saj ga nisem še pričakovala. Sem  imela tudi namen ga pofotkat in prilepit v album, pa mi ni ratalo, ker smo samo prečekirali, če je vse OK in je že romal nazaj v škatle in v začasno odlagališče, ker v našem majhnem stanovanjčku ni prostora. V bistvu mi še vedno ni povsem jasno, kam bom z vsemi stvarmi.

Zdaj sem se pa resno lotila izbire posteljce, previjalne, banjice in ostalih potrebščin. Pa lupinca nam tudi še manjka. Čakam na akcijo v BC - a mogoče katera ve, če bo res to soboto v BTC (tistih 10 eur bonusa na 50 eur nakupa)? To bi blo kar fajn izkoristit, saj vsak evrček prav pride - glede na to, kako so vse te bejbi stvari drage.

Joj, kako mi delate gušte s temi masažami. Jaz zaenkrat predvsem možeka izkoriščam user posted image , kaj konkretnega si pa nism nič privoščila.

Mala biba, super za pozitivne novičke. Pa user posted image user posted image user posted image , da bo na koncu vse OK.. mora biti, glede na to, koliko nas drži pesti za vaju!
Martinčka, čestitam za podelitev diplome! Je fajn feeling, ane, ko dobiš nagrado za svoj dolgoletni trud user posted image

Soncekray in mami2b, vama pa čestitke za tako pogumno dejanje user posted image   user posted image     (midva sva se tudi letos poročila).

Matične celice - vem, da je blo nekaj malega o tem že govora, pa vendar. Ker se približuje naš čas, sem vedno bolj v dilimi, kaj narediti. Kako ste se ve kaj odločile? Vem, da je to področje še fajn v meglo zavito, samo kdo ve, kaj bo čez 10, 20 let.. Jaz sem skoraj odločena, da bi jih nekam shranili, čeprav je cena res zelo visoka. Ampak raje tako, kot da bi mi bilo kasneje žal. Se je katera odločila za shranjevanje pri teh zasebnikih?

(odgovor članu Bina 83)
Neposredna povezava do sporočila: 3916
16.5.2010 15:57:29   
soncekray
Jutro

Jaz sem se taaak fajn naspala, zdaj pa papam pico ki jo je vmes moj mozek spekeluser posted image

Zjutraj sva sla plavat za eno urco in je ful pasalo. Jaz sem po mojem bila v prejsnjem zivljenju riba, ker taaaak rada plavam.

Anajrim, oblekica je cudovita.

Glede masaz. Jaz sem bila aprila na nosecniski v Portorozu v wai tai centru. Super. Priporocam vsem.user posted image
Arruba tebi sem pa kr malo faus za tvoje boneuser posted image

Cebelica mi2 sva se odlocila shranit celice. In sicer pri vita34. Jutri bi naj dobila paket domov. Seveda je to ogromno denarja za macka v zaklju, ampak tak kot sem ze enkrat napisala, ko imas bolanega otroka je vsako majhno upanje neprecenljivo. Upam pa da jih ne bomo nikoli rabili.

(odgovor članu cebelica_)
Neposredna povezava do sporočila: 3917
16.5.2010 16:49:00   
pilotina
IZVIRNO SPOROČILO: arruba

Pilotina upam, da bo vajin Neo brez napake, barva pa je fuuul huda.. sem ga vidla v živo v tej barvi in totalno dobro izpade

hvala

upam, da res user posted image

jap, barva je v živo še stokrat lepša in komaj čakam, da ga greva naročiti user posted image

(odgovor članu arruba)
Neposredna povezava do sporočila: 3918
16.5.2010 17:03:32   
Martinčka
ellow..

DanijelaNeli nimam mačkauser posted image  hihi... sva šla itak full pozno na poroko, samo na civilni del in je bilo grozno mrzlo! potem pa še na večerjo.. in sem skos govorila da bom zdržala vsaj do polnoči da vidim še torto (in sprobam sevedauser posted image ) pa sva na koncu šla pol urce pred torto domov, ker je naša pupa mi tako dol zlezla da me je bolelo in tiščalo... prvič mi je tako zelo dol zlezla in me je bilo res malo strah... revica ni navajena takšnega hrupa in je že hotla pobegnit...

danes sem pa kot bi bila bolana... imam težko glavo k šus in na trenutke pupa spet čist dol zleze da mi spodaj tako razteguje da lahko diham samo čist plitkouser posted image ...

o vidim da je večim da stokke dekica všeč:) madonca sem fajn da sem vam povedala zanjouser posted image  hahaha malo hecauser posted image
DanijelaNeli a majo pri vas v KP to dekico v beli ali roza barvi!? ker jaz jo iščem v teh barvah in bi tudi kar obe barvi vzela:) ker ko sem jo vidla se mi je zdela kot nalašč za naše poletne user posted image ...

nič grem zdaj malo lubenice pojest ker mi kaj drugega ne pašeuser posted image  

manikura: meni je poročna manikura s poslikavo nohtov trajala dva mesca! vendar sem imela svoje dolge nohte in so mi dali samo gel čez toliko da so nohte učvrstili in je bil lak bolj trpežen. na nogi mi je pa poslikava nohtov zdržala na svojih nohtekih brez gela do božiča (3 mesce!).. pa sva tudi na poročnem potovanju vmes seveda... jaz hodim v lepotni salon Kračun v Loče... sicer mi je precej daleč ampak za lepoto je treba potrpet a ne?user posted image user posted image user posted image ... ah sej to grem dvakrat na leto, drugače pa hodim na nego in depilacijo kar lepo v lokalni salon pri nasuser posted image ...

sem pa ugotovila, da zdaj ko se mi toliko vode zadržuje v nogah da si doma sama kamor z depilatorjem odstranim vse dlačice po celih nogah in komaj kaj čutim... v petek sem si jih še po trebuščku in po "venerinem hribčku" in sem res komaj kaj čutila... tako da tiste ki se voskate, probajte ker se kar prišpara dinarčkov če že imate mogoče depilator doma...

lep preostanek nedelje!

pozdravček

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 3919
16.5.2010 22:58:57   
anajrim
Hej hej!

danes ni bilo časa za RR.

utri se javim...grem spat

lahko noč vsem

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Martinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 3920
16.5.2010 23:23:29   
DanijelaNeli
IZVIRNO SPOROČILO: Martinčka

pa sva na koncu šla pol urce pred torto domov, ker je naša pupa mi tako dol zlezla da me je bolelo in tiščalo... prvič mi je tako zelo dol zlezla in me je bilo res malo strah... revica ni navajena takšnega hrupa in je že hotla pobegnit...

danes sem pa kot bi bila bolana... imam težko glavo k šus in na trenutke pupa spet čist dol zleze da mi spodaj tako razteguje da lahko diham samo čist plitkouser posted image ...

o vidim da je večim da stokke dekica všeč:) madonca sem fajn da sem vam povedala zanjouser posted image  hahaha malo hecauser posted image
DanijelaNeli a majo pri vas v KP to dekico v beli ali roza barvi!? ker jaz jo iščem v teh barvah in bi tudi kar obe barvi vzela:) ker ko sem jo vidla se mi je zdela kot nalašč za naše poletne user posted image ...

Pazi nase in tvojo malo pupico...naj uživa v hotelu Mama 5user posted image  ... in ostale user posted image  tudi!!!

Glede dekice od Krisa...je roza in bela,ker je dvo slojna...poletna in zimska...meni se zdi ful fejst...Mislim,da je poletna stran bela,zimska pa roza.

Meni je rekla Samanta v trgovini,da je firma Kris vse nekam poslala v eno trgovino v Sloveniji in,da od tam pošiljajo naprej prejšnjim/njihovim dobaviteljem.
Zdaj pa nevem kaj se bi lahko še dobilo...

Grem jaz počasi spat...mal še kej prebrat...jutri pa jovo na novo...

Ampak se mi sploh nič ne spi... Upam,da bomo še naprej tako dobro spale čim bolj pozno v user posted image ...
...proti koncuuser posted image se bomo zbujale ponoči in se zbirale v nočnih urah na RR...

Neposredna povezava do sporočila: 3921
17.5.2010 8:00:41   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: DanijelaNeli

Glede dekice od Krisa...je roza in bela,ker je dvo slojna...poletna in zimska...meni se zdi ful fejst...Mislim,da je poletna stran bela,zimska pa roza.

Meni je rekla Samanta v trgovini,da je firma Kris vse nekam poslala v eno trgovino v Sloveniji in,da od tam pošiljajo naprej prejšnjim/njihovim dobaviteljem.
Zdaj pa nevem kaj se bi lahko še dobilo...

kris ima trgovino v zagorju...na tržnici v drugem nadstropju.user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu DanijelaNeli)
Neposredna povezava do sporočila: 3922
17.5.2010 8:58:09   
anajrim
Ojla!

Ja mi smo pa danes super spali ponoči...in se veselim današnjega dne ker je to moj zadnji delovni dan...od jutri naprej pa samo še urejam in štimam stvari za malega pobalina ki je v trebuhu...juhej!!! Pranje, likanje, shopping... skratka same luštne stvari za počet...no ja pa malo časa zase sploh dopoldan ko bo Nik v vrtcu...jej...

Kako pa ste ostale z doputom...ste že zaključile...boste porabile celotnega???

Nič letim v firmo potem pa za 14 m konec!!!!!!!!!!!!!!!!!

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 3923
17.5.2010 9:50:56   
Martinčka
DanijelaNeli mene zanima za stokke dekice če jih imajo pri vas v roza in beli, ker v ljubljani jih več nimajouser posted image  ne od krisauser posted image ... hihi... sicer si jih naročim preko interneta...

danes je zame spet en zaspan dan.. včeraj sem tako pol dneva prespala in mislim da bo danes enako... prava lenobica sem že drugi dan... če ne bi moža mela, še kuhala ne biuser posted image  tako pa bom danes naredila krompirjev golaž...

do zdajle sem bila v postelji pa še vedno zeham kot en levček no... to ni normalno!

(odgovor članu darilce)
Neposredna povezava do sporočila: 3924
17.5.2010 10:08:41   
DanijelaNeli
Jutro....

Mal prej sem se prvlekla s postelje... nevem kdaj sem na zadnje tako pozno user posted image ...
Sem šla pozno spat,ker sva z mojimuser posted image  gledala en film do 1h...ob 5h pa sem se zbudila čisto naspanauser posted image ...
Pol pa naprej user posted image ... Moja pika je ostala tudi doma..nič vrtca... Ta teden jo bom mogla vozit,ker imajo pripprave na končni nastop,ki ga imajo drugi teden.

Joj,ne morem verjet kako gre hitro čas...kot bi bila še par mesecev nazaj v jaslih...zdaj pa že nastopa na odru.user posted image

Martinčka...veš,da nimam pojma...nisem videla roza in belih Stokke dekic.Kakšna je cena po netu?

Anajrim...user posted image ..za zadnji dan službe...

Neposredna povezava do sporočila: 3925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  155 156 [157] 158 159   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
RESNIČNO: Najbolj nori komentarji na noseč...
Zbrali smo povsem resnične (pa četudi kdaj povsem neverjetne!) komentarje, ki jih nosečnice prejemajo od nevljudnih in n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?