cebelica_
|
Hojla punce! Je že toliko časa minilo od mojega zadnjega javljanja.. dnevi so natrpani, jaz pa vsak dan bolj utrujena Me čaka še tri tedne službe in komaj že čakam, da zaključim. Pred tem pa je še toooliko stvari za opravit. Eden od pomembnejših dogodkov v vsem tem času je bil ta, da smo dobili voziček!! Sem bila kar pozitivno presenečena, saj ga nisem še pričakovala. Sem imela tudi namen ga pofotkat in prilepit v album, pa mi ni ratalo, ker smo samo prečekirali, če je vse OK in je že romal nazaj v škatle in v začasno odlagališče, ker v našem majhnem stanovanjčku ni prostora. V bistvu mi še vedno ni povsem jasno, kam bom z vsemi stvarmi. Zdaj sem se pa resno lotila izbire posteljce, previjalne, banjice in ostalih potrebščin. Pa lupinca nam tudi še manjka. Čakam na akcijo v BC - a mogoče katera ve, če bo res to soboto v BTC (tistih 10 eur bonusa na 50 eur nakupa)? To bi blo kar fajn izkoristit, saj vsak evrček prav pride - glede na to, kako so vse te bejbi stvari drage. Joj, kako mi delate gušte s temi masažami. Jaz zaenkrat predvsem možeka izkoriščam , kaj konkretnega si pa nism nič privoščila. Mala biba, super za pozitivne novičke. Pa , da bo na koncu vse OK.. mora biti, glede na to, koliko nas drži pesti za vaju! Martinčka, čestitam za podelitev diplome! Je fajn feeling, ane, ko dobiš nagrado za svoj dolgoletni trud Soncekray in mami2b, vama pa čestitke za tako pogumno dejanje (midva sva se tudi letos poročila). Matične celice - vem, da je blo nekaj malega o tem že govora, pa vendar. Ker se približuje naš čas, sem vedno bolj v dilimi, kaj narediti. Kako ste se ve kaj odločile? Vem, da je to področje še fajn v meglo zavito, samo kdo ve, kaj bo čez 10, 20 let.. Jaz sem skoraj odločena, da bi jih nekam shranili, čeprav je cena res zelo visoka. Ampak raje tako, kot da bi mi bilo kasneje žal. Se je katera odločila za shranjevanje pri teh zasebnikih?
|