spelchy
|
Ojla, še jaz čisto na hitro. Pri nas smo fino, trabušček kar raste in raste, mali je živahen za dva, po besedah ginekologinje tudi precej velik, in lahko na koncu pričakujemo kar korenjaka, upam, da bo na ta račun tudi kak dan prej pogledal na svet. Sva le oba z očkom precej velika, tako da ni čudno. Doma te dni pripravljamo še zadnje zadeve, ta vikend smo uredili kopalnico, dobila sem previjalno mizo od mame in že zložila notri vse stvari, čakam samo še en lep vikend, da narediva še en izlet v Ikeo, rabim še nekaj malenkosti, potem smo pa pripravljeni. Bo pa izbira imena še cel projekt. Tudi MŠ sva dala skozi, sva njaprej hotla v LJ porodnišnico, pa se zadnje dni kot nalašč ni sploh nihče več javljal na telefon, tako da sva sep otem priključla na ZD Vič-Rudik; je še katera hodila tja? Uglavnem ja, mene včasih kar malo stisne, da bom čez dva meseca nekomu mama, da imam v sebi že pravega malega človečka, ... Toliko zaenkrat, grem še malo za knjige, danes odpišem še zadnji izpit, in upam, da je to to. Držite pesti. Za pijačko se vam žal ne morem pridružit v LJ, ker do 9.6. še delam, in dopoldanske ure žal zaenkrat še odpadejo. Upam, da bomo potem, ko bomo vse na porodniški, še našle moči in čas še za kakšno srečanje. Lepo bodite, upam, da nam čimprej posveti kak sonček, ker tole vreme je obupno, pa vsem želim čimveč brcik (ne premočnih in ne pod rebra ane). Ps; še katero že ful boli medenica oz. kolki? Men je kak dan prou muka v postelji, pa tudi sedenje in hoja mi ne pašeta več vedno. Lp,