|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
9.5.2010 23:29:55   
babajči
Drage Mamice... vašo temo prebiram od začetka a, kakor mnoge druge, še nisem nič napisala. Res vas občudujem, res ste Mame z veliko začetnico. Kaj vse preživite... Da se samo spomnim, kakšne travme sem doživljala sama, pa je bila moja hči samo malo več kot 3 tedne prezgodaj rojena, ni pa imela zadostne teže. Kaj ste oz. še doživljate ve, si ne morem niti misliti... Občudujem vašo moč in optimizem. Občudujem vaš 'drive'. Resnično nimam besed.

Dadaegon, zelo si pogumna. Ostani še naprej taka in z dvignjeno glavo ter odprtih oči naprej... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Rubin, kako sem vesela (upam, da ste tudi vi), da ste nazaj v svoji hiši... Verjetno to pomeni, da ni več nevarnosti, ali? Lepo je biti doma in upam, da bo zdaj vaš domek za vedno vaš in da se vam Gaja čimprej pridruži v topel in varen objem...user posted image user posted image user posted image user posted image

Cristiana, držim pesti za Klaro Glorijo user posted image user posted image user posted image user posted image ...

Tudi vsem ostalim Mamicam nedonošenčkov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za veliko sreče in najboljši možen scenarij...

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
10.5.2010 10:49:02   
babajči
Pozabila sem omenit tudi Očkote... Tudi pred vami kapo dol... Verjetno morate bit trdni za 3 (zase, za otročka in za Mamico).

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
10.5.2010 11:47:57   
koala
dedaegon, lepo te je brati user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , glede slikic pa si kar čas pusti ko boš zmogla boš!!!! Pozdravi Rubin ko bosta v kontaktu in ji povej da močno milsilm nanjo in Gajo, je pa že velika punca! Rubin pa je itak Mamica in prava asica da vse obvlada.

Draga moja dedaegon ravno včeraj sem na polju belih vrtnic prižgala svečko tvojemu Gašeperju in Zoji od Rubin. Pazita nase!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
11.5.2010 10:29:49   
Erdbeere
dagedon hvala za obvestilo o Rubin. sem vesela zanjo, smo bile skupaj na septembrčkih in redno spremljam tole zgodbo, samo pišem ne preveč.

Tudi za tvojega Gašperja sem stiskala pesti, očitno premalo ampak tako mora biti.Lepo preživi operacijo in javi ko boš lahko.

Rubin. drži se, upam, da so vam plaz senirali, tako kot je treba, da ne boste se spet kam morali seliti. Upam, da uživate, kajti doma je najlepše, ko bo pa vaša Gaja doma boste pa tko v nebesih user posted image Naj bo čimprej.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
12.5.2010 11:33:07   
sami0804
Upam,da dadaegon ne bo jezna,če vam sporočim,da ima za danes predvideno operacijouser posted image .Držim pesti,da bi se vse izteklo,kot se mora.user posted image user posted image user posted image

Rubin,tudi jaz se pridružujem želji,da Gaja prvo svečko upihne doma.Kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tudi za tebe,Gaja.

Cristiana,javi se kaj,kako napreduje vaša(naša) Klara Gloria?

Lep pozdrav tudi vsem ostalim mamicam nedonošenčkov in velikouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,ker vedno prav pridejo...

(odgovor članu Erdbeere)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
12.5.2010 16:13:58   
christiana21
Ojla!

Vidim, da se je marsikaj zgodilo odkar me ni bilo na RR, sem namreč (skoraj) ne zahajam več. Ni časa, pa nekako tudi nimam več tiste volje. Najprej nas je zapustila Zoja, potem še Gašper in ni enako kot je bilo, ko smo se mamice vzpodbujale in verjele, da bo vse ok, enkrat.

Rubin je res mamica z veliko začetnico, tudi dadaegon ne zaostaja. Vem in verjamem, da nas prebira mnogo mamic, ki vedo kakšno gorje je, ko se otroci rodijo premajčkeni in ne zdržijo, ali pa so mesece in mesece na intenzivni negi, starši pa trepetamo za njihova življenja in zdravje. Tudi sama ne vem kje jemljem moč, za vse te vzpone in padce, ki so del življenja z nedonošenčkom/zahirančkom.

Klara Gloria je iz dneva v dan slabše, bojim se kaj nas čaka danes na pregledu. Namreč klicala sem pediatiatrinjo, da zdaj je pa dovolj tega hujšanja in neješčnosti. Namesto, da bi teža rastla nam vztrajno pada, dan za dnem, vsi pa samo zmigujejo z rameni, shujša tudi po 120g v dveh dneh. Za 100g plusa se mučimo že več kot 1. mesec, v 5. mesecih se ni zredila niti za 2kg. Nekaj časa nazaj je vsaj šlo počasi gor, zdaj pa samo še pada teža. V ponedeljek 20g minusa, včeraj 10g minusa, danes 30g minusa,...
Mleka poje vedno manj, kašice pa je začela zavračati že v bolnici po prebolenem boca in rota virusu, ampak takrat jih je še vsaj nekaj pojedla, zdaj ne poje nič več.  Danes zjutraj sem jo tehtala, ima 5850g. 7.5. je dopolnila 1. leto, lepo smo praznovali, vendar Gloria ni sodelovala ne pri kosilu, ne pri torti. Ni hotela goveje juhice, ne mesa, ne krompirčka,... potem je prišla na vrsto torta, dali smo ji kos, vendar se je ni niti dotaknila, ko sem jo poskušala hraniti jaz, je standardno obračala glavo vstran. Edini poskus je bila, da ji še pomočim dudo v torto, toliko časa je brisala dudo vase, da jo je očistila do konca, jo še pogledala, če je zares čista in jo dala v usta.
Na UZ trebuha ni videti nič, na magnetni resonanci nič, pri tipanju trebuščka nič, kri ok, odvaja normalno,...ne vem več kje je težava.
Resnično upam, da se tole ne bo slabo končalo.

Pa hvala za vse pikapoke za nazaj in naprej.

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
12.5.2010 16:42:43   
**Tinkara78**
christiana21user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
12.5.2010 17:36:15   
*miska.mcc*
christiana, kaj pa ce jo pustis pri miru?
da ji ne (oprosti izrazu) vsiljujes hrane? da ji po hisi postavis razne koscke hrane, da jih pobere in nese v usta?

da jo enostavno nehas hranit in ji pustis, da si sama postreze.

upam, da nisem prepametna. sama pojma nimam kako bi me zadelo kaj takega. sem imeta tini mini mini problemcek s hranjenjem nine, pa mi je pozrl ogromno zivcev.user posted image

srecno!

super za gajo!!!!!user posted image

pa pujske za dadegon, da bo cimprej okrevala po operaciji!

(odgovor članu **Tinkara78**)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
12.5.2010 20:40:24   
tasa_m
Rubin kako sem vesela, da ste  na svojem user posted image  user posted image  user posted image

koala..kje pa je polje belih vrtnic? Tudi jaz bi prižgala svečko za Gašperja, Zoji jo redno prižigam na grobu.

dadaegon..drži se, zdaj je operacija verjetno že mimo. Čimprej se pozdravi in super da ste preživeli lep dan z Laro. Ma Lara je prava gospodična. Imam srečo da poznam obe-Laro in Rubin user posted image , samo ti mi še manjkaš..upam da enkrat.. user posted image

Christiana ma saj ne vem kaj naj rečem. Obilo user posted image user posted image in ne zgubi upanja v hranjenje in vsega kar je povezano z težo in hrano.

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
12.5.2010 21:15:36   
valči
Christiana,joj,me je kar stisnilo,ko sem brala vse to.Res mi je hudo,ko si mislim,kako mora bit šele tebiuser posted image user posted image zate,če ti je lahko kaj v tolažbo.Več kot očitno noče jest,ne mara.Kaj pa alergije,da bi kaj slabo prenašala?Na kako bioresonanco,da jo daš testirat,nič ne boli.Ne vem,no,kaj bi ti rekla.
Veš,enkrat sem na TV gledala oddajo op otrocih,ki ne jejo.Joj,je bilo naravnost grozno.Ena mala-8 let ni jedlča,nič in nič.Ji je mamica neko tekočo hrano dajala.Pol so jo pa popakali v nek center,da so jo učili jest.Dobesedno.Usposobljeni ljudje z polnim razumevanjem,grižljaj za grižjajem.Se je učila po polževo.A je šlo.Nekje v Angliji.

Veš,da ti samo v tolažbo napišem,jaz sem se rodila z 1940 grami imela dihalne težave,nič posebnega vglavnem,a pri 1. letu ne več kot dobrih 6 kil.Do 4. leta totalno neješča.Sedaj pa prevečješča in kar lepo zalitauser posted image Najmlajša Nina rojena 3450 g.,pri enem letu 8370..Dobro ješča.A vse je šlo čez njo.

Saj vem,da ti ne pomaga,samo vsaj mini tolažba.

Predlog Miške ni slab,bi se splačalo jo preskusit.Pa če lahko greta v trgovino,da bi si kaj zbrala,kaj bi imela,kake lušte dobila.

Držite se vsiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za Klaro Glorio.
Pa javljaj se nam,tako rada vas prebiram.Gaji smo z mislimi in user posted image pomagali,nas je slišala.Klara Gloria pa bo tudi začela jest.Verjamem v to.user posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
12.5.2010 22:24:39   
christiana21
Hvala za tolažbo in predloge, ampak je že poskušeno...ne vem pravzaprav kaj nismo poskusili. Ne bo jedla in pika, pogleda, se igra, nato pa vrže na tla, ali pa iztegne roko in da psuuser posted image .

Rubin, tudi mene veseli, da ste zoped v hiši.
Dadaegon, čimprejšnje okrevanjeuser posted image user posted image user posted image user posted image . Ojojjj, jaz sem jo pa klicala danes, pa sploh nisem vedela, da je v bolniciuser posted image user posted image

Čez petdeset let ne bo več pomembno, kakšen avto ste vozili, v kakšni hiši ste živeli, koliko ste imeli na bančnem računu in kako ste se oblačili. A svet bo morda za odtenek boljši, ker ste bili pomembni v življenju nekega otroka.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
13.5.2010 8:51:40   
koala
Ch.21 kar solze so me oblile ko sem brala vašo torturo, vem kako je ko otrok noče jesti, samo moj je super proti tvoji Kalri Gloriji, upam da mala princeska hitro pogrunta da je fino imeti poln trebušček in da teža začne naraščati. Mislim na vas user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

tasa-m polje vrtnic boš našla če boš na Pobreškem pokopališču šla noter pri tistem tavelikem vhodu ko so mrliške vežice, potem pa samo po tlakovani poti proti cerkvici, na levi stran boš videla saj je modra tabla z belo vrtnico, ne moreš zgrešiti.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu christiana21)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
13.5.2010 9:51:45   
aprilčica07
christiana: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
dadaegon: držim pestke, da bo operacija čimprej za tabo..user posted image user posted image user posted image user posted image
rubin: super, da ste spet v svoji hiški, zdaj manjka doma le še Gajauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jakob, 23.04.2007, 3570g/55cm
Julija, 30.08.2009, 3570g/52cm

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
13.5.2010 10:10:15   
PapuaNG
christiana, težko mi je brati tvoje besede, vedno upam, da gre Gloriji končno na bolje in da je končno vzljubila hrano...a očitno še ni prišel ta čas user posted image Se mi moji problemi takoj zazdijo miniaturni...upam, da se ji hitro povrne apetit in volja za hranjenje. sicer ne vem, koliko je nevarno tole njeno hujšanje, a ko je naš mali zavračal hrano, sem ugotovila, da je najboljši recept to, da ga ne silim. Je bil tako nekje pri osmih mesecih, ko je že zdavnaj jedel GH, spet en teden samo na mleku. Kako je pa z mlekom? Ali tudi to zavrača?

pikepoke za malo zmajčico user posted image user posted image Pa seveda tudi mali Gaji!

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
13.5.2010 10:13:10   
Najaa
user posted image user posted image user posted image za Klaro Glorio.

(odgovor članu aprilčica07)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
13.5.2010 13:41:52   
sami0804
Cristianauser posted image user posted image user posted image user posted image
Klara Gloriauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
13.5.2010 21:12:19   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Rubin kako sem vesela, da ste  na svojem user posted image  user posted image  user posted image

Podpis.

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
14.5.2010 21:45:44   
dadaegon
Ola,
Hvala za lepe želje.....žal nisem bila operirana, ker nisem bila dovolj nujen primer imeli so jih pa kar nekja tako da bom drugič na vrsti.....samo lačna sem bila celi dan, ker sem mogla bit tešča, naslednji dan pa sem bla ko cota....no pa bom drugič prišla na vrsto upam da čim prej, ker imam vedno pogostejše bolečine.

Gašperčkovi poslednji ostanki so pokopani na pokopališču Zgornja Velka in so zdraven dedija....drugače pa tudi jaz ne vem kje so te bele vrtnice.....in hvala za svečke in da še vedno mislite na našega Gašperčka....zelo sem vesela...

Resnično pa upam da bo Glorija čimprej prebrodla te hude težave, ker verjamem da ni lahko. Pošiljam ji neskončno user posted image in naj jo čimprej obletijo...

Gaja tudi zate pikapoke da boš čimprej doma!!!

BODITE V CVETJU

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
14.5.2010 21:53:52   
Janeja
christina21, kako je bilo na pregledu. Prepričana sem, da je z malo Klaro Glorio vse OK. Ko berem tvoje vrstice je namreč ravno tako, kot sem jaz opisovala naše borbe in nemoč pred 4 leti pri naši Lei.
Od trenutka, ko so ji na EINT vzelo sondo in je morala sama začet jest (pit mleko), smo se borili za vsak požirek, kasneje za vsako drobtinico. Lahko ti opišem oziroma prepišem dnevnik, ki sem ga vsak dan pisala. Vsak dan sem jo tehtala in se zraven jokala od nemoči... Več mesecev skupaj sem bila na Pesenu, ker sem bila na koncu z živci. Vozili smo jo na vse možne preiskave in preglede in vsi izvidi so bili vedno BP. Njena teža pa nikamor, jesti največja muka...
Ko danes "pogledam" nazaj vem, da bi bilo vse lažje, če se takrat ne bi toliko presekirala, če ne bi bila živčna zraven hranjenja... Vem, da je Lea to čutila in imela do hrane zato še večji odpor. Ampak nisem mogla "iz svoje kože", zato te res zelo dobro razumem, kaj trenutno preživljaš.

Pri enem letu je imela 5300 g, danes, ko je stara dobrih 5 let, je "lahka" 12,3 kg. Še vedno je problem s hrano, še vedno je prelahka ampak bistvo vsega je, da je zdrava. Mi smo se po vseh teh letih končno malo skulirali in se s težo ne obremenjujemo več - se zdaj pa Lea sama user posted image . Mislim, da je revici ostalo v podzavesti tisto tehtanje in še danes se sama vsak dan tehta in se razveseli vsakega plusa in naslednji dan zato z malo večjim veseljem poje pol žemljice...

Ne vem kako naj ti pomagam, ker vem, kako ti je hudo in kakšno nemoč občutiš. Minilo bo samo s časom, ko boš enkrat spoznala, da je tvoja drobižica pač neješč otrok in tukaj ne moreš absolutno nič storit.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
15.5.2010 20:32:05   
Rubin.
Dober večeeeeer.

Javlja se vam izgubljena user posted image . Končno priklopljena. Se mi je zdelo kot da živim na Luni ta čas - brez interneta. Sicer ne da ne bi imela kaj za počet, ampak se človek navadi.

Kje naj začnem? Sej sploh ne vem kje sem končala. Bom potem šla nazaj brat. Bom kar na koncu. Gaja je imela danes 4660g, kisik od 35-40%, saturacija niha odvisno od njene aktivnosti, je pa tam okoli 90, pa zna prit tudi do 97, pa past pod 80, ko se razkuri in pokaže, da je strup v malih stekleničkah user posted image .  Sicer pa je super, nič ji ne manjka, jaz pravim, da delava gužvo na eint, težava je edino v tem, da se s Legendairom ne ujameta. Po parih minutah se razjezi, pomodri in to je to. Ne vem, zgleda da bomo morali res čakati na teh magičnih 5 kg, pa še takrat sem v dvomih, ker je res navajena na tega Beara, ki ga ima sedaj. Samo to je bolnišnični raspirator, ki pa ni za domačo uporabo. Tako, da mi ne preostane drugega kot čaaaaakaaaati. Sva se zadnjič s sestro pogovarjali, pa se potožim, da bom penzijo tukaj dočakala, pa me ona hoče potolažit, pa reče, penzijo glih ne, začetek šole pa mogoče. Joooooj, sem se kar zgrozila. Sej vem, da se je hecala, no upam vsaj, samo vseeno. Že teh skoraj 11 mesecev se vleče v nedogled. Ko bi mi lahko vsaj kdo povedal približni datum, bi bila mogoče malo bolj potolažena, tako pa sedaj ne vem, ali bo še 1 mesec tam ali 6 ali eno leto, ali.....
Grem sedaj brat, da vidim če ste me kaj pogrešale user posted image

(odgovor članu babajči)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
15.5.2010 20:35:08   
Rubin.
Aja sem pozabila: smo brez izolacije user posted image user posted image user posted image . Sedaj je v sobi bolj živahno. Naju pridejo tudi sestre, ki niso tisti dan zadolžene za Gajo, pozdravit, pa kakšno rečt, ko grejo mimo. Se človek kar odvadi, mi je na začetku bilo ful nenavadno - sej ni čudno po 8 mesecih karantene.
Nekje drugi dan brez izolacije me Gaja ful gleda, pa gleda in ne odmakne oči z mene. Pa meni nič jasno. Sem mislila, da ji verjetno kaj zlo pametnega govorim, da me tako napeto posluša, potem pa mi potegne. Sem namreč brez maske! Sej me praktično prej nikoli ni videla brez.  Zato ta začuden pogled, znani glas - neznan obraz, no pa se je hitro navadila user posted image .

Pa slikanje kolkov je imela in ima 1A user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Rubin. -- 15.5.2010 20:37:58 >

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
15.5.2010 20:40:34   
sami0804
Draga Rubin,
seveda smo te pogrešaleuser posted image .
Držim pestke za Gajo,da se res izteče vse naj,naj.Verjetno vas res vedno bolj muči nestrpnost,zdaj,ko se vedno bolj približuje vaša magična 5-ka in posledično tudi ,upajmo,odhod domov.
Na tisoče pikapok za Gajouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,za pogumno mamico pauser posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
15.5.2010 20:54:24   
valči
Rubin,vau,vesela sem,ko te preberem.Očitno bo kaj kmalu na 5 kil,potem pa se še spoprijatelji z domačim aparatom za dihat-oprosti,mi je ime ušlo nekamuser posted image in potem akcija in to v pravem domu.Me veseli,da ste spet doma,samo Gaja še in to bo touser posted image

A vse te mesece si bila z masko?Joj,pa vsi ostali tudi?Tio verjamem,da te je gledala,kak je mammi lepa brez,ne?

Delam napake,ker mi luč crkuje...

Vse lepo vam želim.
Prav tako Klari Gloriji in Dadaegon z operacijo,ki bo upam da čimprej.Ne bi ti privoščila tahudih napadov.Mene so operirali z hudim vnetjem žolčnika.Res sem bila boga,sem od bolečin kar s postelje padala.Upam,da boš res kmalu na vrsti.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse zgoraj omenjene.

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
15.5.2010 20:54:35   
Rubin.
Hvala vsem za dobre želje ob Gajini 10 user posted image .

Hvala tudi vsem dekletom za tople besede Dadaegon. Vem koliko pomenijo, v takšnih hudih trenutkih je človek vesel vsake še tako drobne iskrice, na koncu tunela.

Ch. 21 user posted image .

Dadaegon, kaj posebej ne bom komentirala, sej sva že v živo večino stvari predebatirali, omenila bi le, da sem dobila od nje zelo veliko stvari za Gajo od oblačilc do opreme in sem iskreno hvaležna. Kaj Gaja ne potrebuje oz. je prerasla pa bom darovala v materinski dom. Hvala, hvala, hvala. Res imaš veliko srce, polno dobrote. Mož in hči sta lahko ponosna nate. Sploh pa ne dvomim da je nate ponosen mali Gašperček, ki ve koliko si zanj naredila in koliko ljubezni ga je obdajalo, kadar ste bili tam.

Hvala VSEM, ker nas prihajate spodbujat na našo temo. Ne bom posebej naštevala, da kakšni ne naredim krivice. Lepo je vedeti, da vam ni vseeno. user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
15.5.2010 21:00:40   
Rubin.
IZVIRNO SPOROČILO: valči

A vse te mesece si bila z masko?Joj,pa vsi ostali tudi?Tio verjamem,da te je gledala,kak je mammi lepa brez,ne?

Ne boš verjela, vseh 8 mesecev sem dihala na škrge user posted image . Ni fajn, ampak kaj češ. Na začetku sem še v rokavicah delala z njo, pa zaščitno haljo, ne smem pozabiti. Se mi je tisti ponedeljek, ko sem lahko vstopila brez vsega v sobo, zdelo, kot da sem naga user posted image . Se človek navadi. Smo se hecali na odd., da sem sedaj prestopila iz muslimanske v krščansko vero.

Ja veš da je čukasto gledala, kdo je to? user posted image  Prej samo oči sedaj pa cel obraz. Je pa fino, že po parih dneh mi je začela vračat nasmeh user posted image . Prej ga pod masko itak ni videla in se posledično ni nič smejala. No, smejala se je, samo ne meni, kar tako - čemu drugemu, ali pa v spanju.

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?