|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nedonošenčki 2009
22.4.2010 9:02:07   
timmy
včeraj sva bili z mojo pikico na cepljenju na EINT. Tam sem izvedela...user posted image

dadaegon, čeprav sva se srečali parkrat samo na hodniku v bolnici, ko sva hodili na obisk k svojim malim borcem, so bile moje misli ves čas zmeraj pri vama,...

moje iskreno sožalje user posted image user posted image

se podpišem pod vsemi, ki so rekle, da pojdi k osebnemu zdravniku, da ti odpre bolniško.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
22.4.2010 10:07:57   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon
Da boste vedeli......če ti otrok umre 17.04.2010 in seveda si od rojstva otroka v porodniški, se ti porodniška konča 18.04.2010....se pravi naslednji dan moraš v službo....še pokopat ga nemoreš v miru....to je pa naša sociala - država.....SRAMOTA!!!!

nimam besed....k.u.r.user posted image  država!!!
dadaegon pikepoke za Lariso, naj se pocarta user posted image user posted image

Barni zelo lepo si napisala. Naj vas vaša mala zvezdica čuvauser posted image user posted image
Barbhen tudi tebi pošiljam en user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
22.4.2010 13:24:51   
Urša
Iskreno sožalje, Dadaegon in topel objem! user posted image  Naj te tvoj angelček čuva in daje moči!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
22.4.2010 16:55:30   
anajmad
IZVIRNO SPOROČILO: dadaegon

Da boste vedeli......če ti otrok umre 17.04.2010 in seveda si od rojstva otroka v porodniški, se ti porodniška konča 18.04.2010....se pravi naslednji dan moraš v službo....še pokopat ga nemoreš v miru....to je pa naša sociala - država.....SRAMOTA!!!!
Jaz pa res nisem sedaj pripravljena še za službo....naj me dajo na borzo....mi je pa res vseeno....ma so me danes dvignili....vzela bi puško in jih vse postrelila!!!

Pikapoke za male borceuser posted image

BODITE V CVETJU

Žal mi je. Tudi sama sem to doživela,ko mi je umrl sin. Sama sem imela srečo,da sem imela dobrega zdravnika,da me je dal v bolniško in dober kolektiv,ki je to razumel.
naša država in sociala,pa res no coment.
Tudi pri nas, na Vidkovem grobu ,gori svečka za user posted image Gašperja.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
22.4.2010 20:09:25   
tasa_m
dadaegon...pošiljam ti en topel objem, punce so povedle že vse user posted image user posted image Larisi pa želim,da se čimprej pozdravi user posted image user posted image

barni..tako lepo si napisala. user posted image   prav tako UmpaLumpa user posted image

(odgovor članu anajmad)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
22.4.2010 20:31:30   
Sulfinija
Punce najin nedonošenček rojen v 31.tednu star 10,5mesecev je dobil danes prvi zobek enkico druga pa čaka.Sma imela dva vikenda vročina včeraj je dobil po ustih sor ogromno ga je bilo in danes sma se šla kazat P še zaradi kapšja in dobila kapljice proti kašlju in tam smo ugotovili da ima Val prvi zobek,drugi bo pa takoj za njim.

LP mojcauser posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
23.4.2010 8:19:36   
koala
Val user posted image user posted image user posted image  za zobek, pa ekspresno se pozdravi.

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Sulfinija)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
23.4.2010 8:34:10   
tasa_m
Val super za zobek, upam da ko drugi prikuka na plano da nebo temperature. Go,go Val user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
24.4.2010 8:58:22   
dadaegon
Val super za zopke in pozdravite se čim prej, da boste šli na sprehod....sonček...jupi...

Samo da vam sporočim, trenutno do nadljnega sem na borzi, sedaj bom imela čas za žalovanje, razmislek....odpiram novo knjigo v mojem življenju in upam da bo konec te knjige bistveno lepši....mora bit, tako sem se odločila. naš angelček nam bo pa sledil in nas varoval.

Boidte v cvetju

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
24.4.2010 9:24:28   
PERSIDA
dadegon - le tako naprej pozitivno razmišljajuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dadaegon)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
24.4.2010 9:43:36   
Najaa
dadaegon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
26.4.2010 8:38:32   
koala
dedaegon, le pozitivno naprej, kolikor se pač da biti v teh dneh pozitivenb. Upam da boš imela razumevajočo svetovalko in ti ne bo težila. Mislim na vas!!!!!!!!!!!!

Nisem vedela

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
28.4.2010 7:41:36   
*miska.mcc*
dadaegon user posted image

rubin, kako je gaja?

christiana, pa glorija?

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
28.4.2010 21:43:24   
eee35
dadaegon: drži se, jaz samo upam, da bo bolečina pol manjša. In user posted image user posted image user posted image tudi zate. Na Gašperčka pa po moje ne bom nikoli pozabila, vaše slike sem res pogosto gledala, pa držala pesti zanj. Naj te čuva, angelček.

Aleksander 14.08.2009 52cm, 3680g

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
28.4.2010 23:39:12   
Anonimen
odpiram novo knjigo v mojem življenju in upam da bo konec te knjige bistveno lepši....mora bit, tako sem se odločila. naš angelček nam bo pa sledil in nas varoval.

dadaegon user posted image
močna si! naj bo pot od tu naprej lažja in lepša! zate in za tvoje!

(odgovor članu dadaegon)
  Neposredna povezava do sporočila: 1815
29.4.2010 11:36:29   
Lara73
dadaegon user posted image user posted image user posted image in moje iskreno sožalje.

Pred parimi meseci sem vas redno brala in držala pesti za vaše borce. Danes pa tole berem. Šok. Zjokala sem se do konca, objela mojo punčko v spanju in se zavedla mojega zaklada. Ne morem razumeti zakaj otroci... Pa koliko vas je! In jaz se smilim sama sebi, če mi ponoči ne spi in joka! Sram me je. Vedno, ko mi bo težko bom pomislila na vas. Ampak res vedno! Še vedno mi tečejo solze in ne razumem, da je to sploh mogoče.

In tudi ne morem razumeti, da pri vsem hudem še toliko težav z državo in uradi.

Rubin upam, da prideta čim prej domov.

Gloria ti pa lepo jest.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
29.4.2010 17:10:39   
tasa_m
dadaegon user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara73)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
3.5.2010 12:11:24   
Andromeda
dadaegon - občudujem tvojo moč, voljo in pozitivnost, da kljub vsemu, kar ti je naložilo življenje, takole razmišljaš...vaš angelček pa bo vedno nekje ob tebi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
5.5.2010 10:49:22   
koala
Kakšno zatišje je tukaj.

Rubin kako je Gaja? Pridno pridobiva dekice?

Ch.21 kako pa Klara Glorija? Je že kaj boljše volje? Raje je?

dedaegon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , se vsak dan spomnim na vas3 in Gašeprja.

Nisem vedela

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
6.5.2010 14:18:38   
Najaa
Mene tudi zanima, kako je Gaja in kako je Gloria? Upam, da te tema ne bo zamrla. Mamice, oglasite se kaj, ker pogosto mislimo na vas. user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
6.5.2010 21:29:50   
valči
dadaegon,mislim na vas,želim vam vsem,da ta najhujši čas,ki ga živite mine nekako v tvojem notranjem miru.Od vseh bumov in vsemogočih ljudi.Sigurno je to zate najbolje,da si na zavodu.Vsekakor si vzami čas za žalovanje.
Veliko moči in objermčkov tolažbe ti pošiljamuser posted image user posted image user posted image Kaj več pa pisat ne morem,ker ne znam,ker ni drugih besed.user posted image

Rubin,prosim,daj nam javi,kako kaj Gaja?Kako se redi,kdaj bo na home ventilatorju,kako je micena?Pogrešam vas.user posted image

cristianatudi ti kaj javi o Klari Gloriji.Kako je,je bolj mirna,pridobiva težo vredu?

Veste,mamice nedonošenčkov,se tak virtualno navežeš na ta mala bitjeca.Pa veliko o njih mislih,čeprav jih ne poznaš.A misel na njihov boj,na voljo,ki jo premorejo,ti da misliti.

Pišite kaj,da tema res ne zamre.Pa kake slikice bi jaz bila zelo vesela.
Pa,pauser posted image

Sedaj pa imamo doma tri čudovite sončke,ki mi pomenijo vse na svetu.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
7.5.2010 8:08:04   
*miska.mcc*
podpis pod najo in valči.

mene ze kar malo skrbiuser posted image

(odgovor članu valči)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
8.5.2010 20:39:02   
tasa_m
Mene tudi zanima kako sta Gaja in Klara Gloria?

(odgovor članu *miska.mcc*)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
9.5.2010 10:37:23   
Lenč.i
Tudi mene. Še en kup pikapokuser posted image user posted image user posted image pošiljam.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
9.5.2010 22:45:57   
dadaegon
Olaa.....spet z vami...... ne moram brez vas, ker vas imam rada!!!
Mi se počasi pobiramo, vendar je še vedno na trenutke zelo, zelo težko........ne bom jokala, ker vem da Gašperček tega nebi dovolil.....

Imam dovoljenje od RUBIN da vam napišem kako je z njimi...
Danes smo preživeli zelo lepi popoldan skupaj in najini hčeri sta se tudi zelo lepo ujeli in se igrali ko da se poznata že zelo dolgo - danes sta se prvič srečali......mislim - ne VEM da se pravtako tudi Zoja in Gašper zelo lepo ujemata in se igrata!
Rubin se je preselila nazaj v svojo hišo in so sedaj brez interneta zato se vam globoko opravičuje ker se vam ne mora oglasit, obljubi pa vam da takoj ko bo imela internet se vam javi....zato še enkrat  OPROSTITE. Rubin, hčera Lara in njegov mož se sedaj zelo vredu počutijo, Gaja pa je še žal v svoji sobici na EINTU, vendar hvala bogu je z Gajo vse vredu....ni več v izolacijiuser posted image ......tehta pa 4500guser posted image .....samo še z apratom za dihanje se mora ujet potem pa domov.......jaz resnično vrjamem da ji bo uspelo to čim prej...MORA JI!!! Pa da še mamico pohvalim.....vse zna na Gaji naredit, menjat zondo in kanilo.....kaj vam naj račem....na vseh področjih oseba z velikimi začetnicami, in hvaležna sem da sem jo lahko spoznala.

Žal pa vam za Glorijo ne znam nič povedet....upam da je vse vredu!

In še, pošiljam nešteto user posted image za vse naše in vaše male borčke, ki so nekaj posebnega!!!

mmmmm.....jaz bom dala nekaj slikic gor vendar še nisem dovolj močna za to, če vam po resnici povem še sploh videla nisem slik  Gašperčkove zadnje poti....nišem še pripravljena...ne gre še...takoj ko bom pripravljena vam jih posredujem, vendar moram priznat da mi boste spet morali pomagat kako to gre...hvala

Naslednji teden, če bo vse po sreči grem odstranit žolč....moram priznat STRAH me je...držite pesti zame...HVALA

BODITE V CVETJU

(odgovor članu Lenč.i)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?