Matejčika
|
Ve niste normalne!!! Tri strani ste natipkale, pa me ni blo samo od včeraj popoldan! IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Matejčika tale tvoja soc.delavka je res zakon!! Pa a ni 18.5. torek, ker naša dela sam pon, sre, pet...pa itak vsi poznamo birokratske uradne ure . Pija, jaz sem pa nato čisto pozabila. Rekla mi je najprej, če bi v ponedeljek, pa sem rekla, da ima mož v torek dopust, če bi šlo takrat, ampak lahko pa tudi v ponedeljek, da ni problema. Pa je rekla, potem pa se v torek vidimo. Je res zakon! IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava IZVIRNO SPOROČILO: Pija76 Bejba pa sva midva kar odločena za Rusijo Super in modra odločitev Danes sem brala na spletu en članek (objavljen konec marca tega leta), kako bodo Makedonci še malo "dopolnili" svojo birokracijo. Trenutno je tako, da center izbere par kot najprimernejši za določenega otroka in da ta predlog na ministrstvo, kjer predlog potrdi komisija. Komisijo sestavlja 5 ljudi, ki so voljeni za pet let. Predlog novega zakona predvideva, da se bo komisija povečala na 15 članov, ki bodo voljeni za dve leti. Komisija bo dobila dokumentacijo petih potencialnih staršev in dokumentacijo otroka ter presodila, kateri od parov je najprimernejši. PS no pravkar sem prebrala, da so ta zakon sprejeli včeraj ČLANEK Pija, super za misijo Rusija! B.K upam, da je to res dobra odločitev in da bo res odslej hitreje potekalo. Za tebe pa je tak že prepozno, ker tvoja pošta že čaka, da jo prebereš in odpelješ svoji dvojčici domov. IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE kaj je pol navijačiče? A greste poleg? Ampak to so same gajst IVF babe jutri na kupu. Saj ni treba,da smo glih poleg...Jaz si bom ob sedmih odprla pir,pa bom lepo virtualno "pirala" z vami . Jutri ob sedmih pivo? Torej doma velja? OK Jaz bom tudi pir pila! Na vašo varno pot in srečno vrnitev! Eh, bom spila kr dva, za ziher! IZVIRNO SPOROČILO: zarja1 IZVIRNO SPOROČILO: ledenka moram delit z vami... ena znanka je pred nekaj tedni zelo na hitro posvojila otročička, in to pri nas ji želim vso srečo! Čestitam! Upam, da se bom čez en mesec, pa čez pol leta še tudi velja, lahko tudi jaz s tem hvalila. Pobožne želje! Ena je spraševala, zakaj Makedonija in ne Rusija. Ker je Rusija finančno nedosegljiva za naju in mislim da tudi za ostale, ki se tak odločijo.