|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
14.5.2010 9:02:28   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: špelin@
Kaj bote pir pri kišti ob sedmih odpirale. Glede na to, da prvo rundo častim, vas pa menda ja lahko povabim. user posted image user posted image user posted image

Pa si ti zihr, da imaš dovolj keša pri sebi? user posted image user posted image user posted image

Za eno rundo se bom potrudila, vi boste pa tako uvidevne, da ne boste naročale dvojnih Jack Danielsov, ampak samo malo pivo. user posted image user posted image user posted image

DOBRO JUTRO BEJBE!!!!!!!!!!
Vam želim en lep dan.

user posted image user posted image user posted image Deal user posted image

Tudi od mene en fajn pozitiven dan vsem
user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
14.5.2010 9:52:29   
Eva**
Dejzi danes le nazdravi user posted image , daj si duškauser posted image , jaz sem tudi tako planirala pred prihodom naše pupe, pa mi na koncu ni zneslouser posted image

Sicer pa danes je zadnji dan v službi user posted image kajne? Fajn občutek!
Pa tudi noči do prihoda v Moskvo bodo najbrz bolj v stilu user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
14.5.2010 9:58:56   
pumpkin23
Hej punce kok je vas fajn brat k iz vas seva sam en velik oprimizemuser posted image . Tile vaši smajliji so pa itak zakonuser posted image .Navijam za vse da bote čim prej na cilju.Ene že jutri druge pa malo kasneje.
Evo še en babji ferbec. Kako to da ste se (tiste k ste se) odločile za Makedonijo in ne Rusijo, glede na to da v Rusiji to zelo hitro poteka, v Makedoniji pa leta in leta, pri nas pa da sploh ne govorimo o tem. Kakšen je pa to denarni zalogaj?Vem da itak tle denar nima nič proti temu da imaš potem eno neprecenljivo bitje, ki ti polni dneve in nočiuser posted image .
Daisye poglej kok je to hitro minilo. Še mal pa bo dete doma in hiša spet v razsuluuser posted image .

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
14.5.2010 10:10:41   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

Daisye poglej kok je to hitro minilo. Še mal pa bo dete doma in hiša spet v razsuluuser posted image .

Ja,a se je splačalo garat??!!!user posted image user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
14.5.2010 10:14:22   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23
Kako to da ste se (tiste k ste se) odločile za Makedonijo in ne Rusijo, glede na to da v Rusiji to zelo hitro poteka, v Makedoniji pa leta in leta, pri nas pa da sploh ne govorimo o tem. Kakšen je pa to denarni zalogaj?

Kolikor sem brala, predvidevam, da gre predvsem za ta vidik - denarni. Malo pobrskaj nazaj po tejle temi, so punce pisale, za kakšne zneske v zvezi z Rusijo gre...

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
14.5.2010 10:40:42   
thaiss
Jupi, jupi...petek, vikend in najlepši teden je pred vami/nami...
prihaja maliček domov, pošta stiže in MK...user posted image user posted image user posted image user posted image

aleži- danes se pa nismo srečaleuser posted image  Naslednjič ti potrombamuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Meni je bil tak spešl dan včeraj ko sem pred tremi leti v "gretje" dobila svojaga pikeca in ko sem prvič v življenju slišala najčudovitejši stavek "Gospa zdaj ste pa noseči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa na današnji dan pred dvemi leti imela punkcijo, čez pet dni pa transfer.user posted image  

No,pa še jazuser posted image .Sicer bolj proti koncu,ampak je bil vseeno maj,ko sem začela gret našo pingvinčico

dajzi, noki,mlinčka & Co dejte še en pir na moj račun spit
user posted image

jaz bom pa ćez en mesec praznovala 4 obletnico IVFjauser posted image  ...
bi že bil cajt da grem v nove boje

in tudi naš je februarček user posted image user posted image

Saj je veliko navijačic tudi IVF-ovk in ICSI-jevk.user posted image  Pa ostale so tudi same fajn punce.user posted image  Lahko se res kdaj zmenimo pa gremo malo počvekat.
Pa lepo se imejte jutri.

se strinjam z marto82 user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1306
14.5.2010 10:40:55   
ledenka
moram delit z vami...

ena znanka je pred nekaj tedni zelo na hitro posvojila otročička, in to pri nas user posted image  ji želim vso srečo!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
14.5.2010 10:47:58   
thaiss
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moram delit z vami...

ena znanka je pred nekaj tedni zelo na hitro posvojila otročička, in to pri nas user posted image  ji želim vso srečo!

super!!! Srečnouser posted image user posted image user posted image

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
14.5.2010 10:52:00   
špelin@

moram delit z vami...

user posted image user posted image
Celi družini želim, da bi se imeli lepo skupaj in bili zdravi.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
14.5.2010 10:54:24   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

Ko boste pa danes nazdravljale, še v mojem imenu engauser posted image  

Tinca, saj ti lahko komot prideš zraven, saj nas itak večino poznaš, smo skoraj vse tiste, ki smo bile takrat pri nas doma. Če te zanima, mi pošlji sms, da ti pošljem podatke o lokaciji user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
14.5.2010 10:58:22   
uškinamama

moram delit z vami...

podpis.

Najina Uš : staršem prijazen otrok.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
14.5.2010 11:02:39   
zarja1

moram delit z vami...

user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1312
14.5.2010 11:05:07   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

moram delit z vami...

podpis.

Še moj.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu uškinamama)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
14.5.2010 11:26:22   
koala
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: uškinamama

moram delit z vami...

podpis.

Še moj.user posted image

Pa še moj!

Dejzi uf še meni bo kratilo spanec to da boste končno vsi 3-je prišli domov, kaj šele vama. Polubčkajta ga!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1314
14.5.2010 11:32:58   
Eva**
Krasna novica, čestitamo!

moram delit z vami...

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1315
14.5.2010 12:07:15   
Matejčika
Ve niste normalne!!! Tri strani ste natipkale, pa me ni blo samo od včeraj popoldan! user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Matejčika tale tvoja soc.delavka je res zakon!! Pa a ni 18.5. torek, ker naša dela sam pon, sre, pet...pa itak vsi poznamo birokratske uradne ure .

Pija, jaz sem pa nato čisto pozabila. Rekla mi je najprej, če bi v ponedeljek, pa sem rekla, da ima mož v torek dopust, če bi šlo takrat, ampak lahko pa tudi v ponedeljek, da ni problema. Pa je rekla, potem pa se v torek vidimo. user posted image Je res zakon! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Bejba pa sva midva kar odločena za Rusijo

Super in modra odločitev

Danes sem brala na spletu en članek (objavljen konec marca tega leta), kako bodo Makedonci še malo "dopolnili" svojo  birokracijo. Trenutno je tako, da center izbere par kot najprimernejši za določenega otroka in da ta predlog na ministrstvo, kjer predlog potrdi komisija. Komisijo sestavlja 5 ljudi, ki so voljeni za pet let. Predlog novega zakona predvideva, da se bo komisija povečala na 15 članov, ki bodo voljeni za dve leti. Komisija bo dobila dokumentacijo petih potencialnih staršev in dokumentacijo otroka ter presodila, kateri od parov je najprimernejši.

PS no pravkar sem prebrala, da so ta zakon sprejeli včeraj ČLANEK

Pija, super za misijo Rusija! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

B.K upam, da je to res dobra odločitev in da bo res odslej hitreje potekalo. user posted image user posted image   Za tebe pa je tak že prepozno, ker tvoja pošta že čaka, da jo prebereš in odpelješ svoji dvojčici domov.user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

kaj je pol navijačiče? A greste poleg? Ampak to so same gajst IVF babe jutri na kupu.

Saj ni treba,da smo glih poleg...Jaz si bom  ob sedmih odprla pir,pa bom lepo virtualno "pirala" z vami .

Jutri ob sedmih pivo? Torej doma velja? OK

Jaz bom tudi pir pila! user posted image user posted image Na vašo varno pot in srečno vrnitev! Eh, bom spila kr dva, za ziher! user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

moram delit z vami...

ena znanka je pred nekaj tedni zelo na hitro posvojila otročička, in to pri nas  ji želim vso srečo!

user posted image user posted image user posted image Čestitam! Upam, da se bom čez en mesec, pa čez pol leta še tudi velja, lahko tudi jaz s tem hvalila. user posted image Pobožne želje! user posted image

Ena je spraševala, zakaj Makedonija in ne Rusija. Ker je Rusija finančno nedosegljiva za naju in mislim da tudi za ostale, ki se tak odločijo. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1316
14.5.2010 12:12:25   
marta82
Matejčika, ti imaš najbrž socialno v Slov. Bistrici, ne? Me veseli, da je tako zagnana.user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 1317
14.5.2010 12:46:54   
tassi1
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Krasna novica, čestitamo!

moram delit z vami...

pa še ed mene čestitke!!

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
14.5.2010 12:47:47   
Matejčika
Ja Marta, res je. Kak veš?user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1319
14.5.2010 12:53:19   
1ali

moram delit z vami...

Joj, čim več takih sporočil, pa srečno novi družinici.

Vidim, da bom morala v trgovino po pir. Ta malemu vedno govorimo, da za otroke pir ni priporočjliv, ker se zgodi, da potem počasneje rastejo. Želi si namreč, da bi čim hitreje rasel. in smo izkoristili njegovo željo za vzgojni momentuser posted image . V nedeljo pa je z obrazom udaril ob mizo, buška v trenutku, na mizi pa ravno piksna pira iz hladilnika. Hitro smo jo pritisnili na glavo in zdaj govori naokoli, da je pivo koristno. Danes sva bila pri zdravniku pred vstopom v šolo in ga je spraševala, kaj se mu je zgodilo na glavi. Uf, k sreči je bil zelo redkobeseden, jaz sem se že pripravila na njegovo utemeljevanje o koristnosti hladnega pira.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
14.5.2010 12:58:26   
Matejčika
Ali, zdaj si me pa nasmejala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1321
14.5.2010 14:25:29   
naja6
Dejzič vso srečo jutri in da ti še te preostale urice brezuser posted image hitro minejo,

Neposredna povezava do sporočila: 1322
14.5.2010 14:42:30   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Ja Marta, res je. Kak veš?user posted image

Nekje sem zasledila, da si iz Poljčan. Jaz sem pa iz Bistrice pa me prav veseli, da imamo učinkovite socialne delavke.user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 1323
14.5.2010 15:08:35   
bela.kava
Ojej, komaj se prebijam skozi poste ... bom pa odgovorila na tisto zakaj MK in ne Rusija?
Pravzaprav sta to moja plana A in B.
A - poskusiti MK, če se v dveh do treh letih nič ne zgodi, plan B. No zdaj se pa pri tem planu A nekaj dogaja ... oziroma stoji, dokler je gospa referentka na odmoruuser posted image user posted image user posted image

Pa lep vikend vsemuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
14.5.2010 15:17:39   
bela.kava

moram delit z vami...

Bravouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Čaj, ki pomaga pri neplodnosti
Če se ženska sreča s težavo, da ne more zanositi, bo poizkusila vse, da bi zanosila. V prispevku boste našli ljudsko zdr...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?