|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
13.5.2010 20:59:29   
mlinčka
Hja, namen je bolj ali manj vedno tak, kam pa stvari potem peljejo, je pa druga pesem... Pol je pa bolj smiselno, da ti mene pelješ čez koruzna polja (ker pivce ali dve si pa le mislim privoščit) za nazaj bom pa že kako. 

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
13.5.2010 21:08:05   
DaisyE
Tudi to opcijo sem resno preigravala. Situacija je sledeča: jaz bom ob 19.00 tam, da imam malo manevrskega prostora (do desetih). Najbolje zame bi bilo, da me pelje ena nosečka, ki ima jutri zarana pregled in itak ne misli ostati dlje. Ko sem pri tretjem pivu in v fazi Rompompom še ne gremo domov..., pa me resno prekine in odvleče iz prizorišča. user posted image

pobožne želje, a ne? Kdaj te lahko pridem iskat?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
13.5.2010 21:11:07   
sonček33
Daisy, jaz sem tolk nervozna. Prav una super pozitivna trema me daje.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
13.5.2010 21:11:58   
mlinčka
Može u 19h...če mi bo par minut narobe hodil, boš pa enga prcinla user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
13.5.2010 21:15:13   
MC09
Še jaz bi bla navijačica user posted image , vsem želim da čim prej objamete vaše otročke user posted image in vam user posted image user posted image user posted image . Občudujem vaš pogum in pozitivnost! 

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
13.5.2010 21:25:41   
nokes
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Tudi to opcijo sem resno preigravala. Situacija je sledeča: jaz bom ob 19.00 tam, da imam malo manevrskega prostora (do deset_ih). Najbolje zame bi bilo, da me pelje ena nosečka, ki ima jutri zarana pregled in itak ne misli ostati dlje. Ko sem pri tretjem pivu in v fazi Rompompom še ne gremo domov..., pa me resno prekine in odvleče iz prizorišča. user posted image

pobožne želje, a ne? Kdaj te lahko pridem iskat?

ježeš, organiziran prevoz na kraj zločina??? user posted image te pa pred mojim blokom tut lohk kerega priciniš user posted image , nazaj bo pa že mlinčka zrihtala en prevoz user posted image  (mater sem u iber zorganizirana).
jooooj, komaj čakam, da vas vse obajmem pa izljubimuser posted image

< Sporočilo je popravil nokes -- 13.5.2010 21:30:44 >

nokes

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
13.5.2010 21:30:14   
špelin@
Ja, ja, punce, kar takole brez navijačic se men'te... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
13.5.2010 21:34:07   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76
Špelin ja je letnica....sam jaz imam tud vprašanje, a maš ti biološke otročke al posvojenčke? A veš da ne vem...

Na srečo z možem nisva imela težav pri zanositvi in imam vse 3 (+ malega angelčka) biološke.
Ej, potem si moj letnik user posted image

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
13.5.2010 21:34:26   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: koala
MAtejčika suuuuper za nov datum bom navijala da gre vse še naprej tako hitro! YOU GO GIRL!!!!!!!

Tudi jaz navijam zraven user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
13.5.2010 21:35:42   
špelin@
DaisyE, kdaj torej štartata za Rusijo? In še pomembnejše vprašanje: kdaj se vračate?

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
13.5.2010 21:37:18   
špelin@

IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: koala

Meni je bil tak spešl dan včeraj ko sem pred tremi leti v "gretje" dobila svojaga pikeca in ko sem prvič v življenju slišala najčudovitejši stavek "Gospa zdaj ste pa noseči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa na današnji dan pred dvemi leti imela punkcijo, čez pet dni pa transfer.user posted image  

No,pa še jazuser posted image .Sicer bolj proti koncu,ampak je bil vseeno maj,ko sem začela gret našo pingvinčico,ki bi jo sedaj lahko klicali tudi "aparat za barvanje las v sivo barvo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Maj je krasen mesec!

Berem, berem in berem. Ivfjevci in Icsarčki, pa pingvinčki so itak specialke.

Se strinjam user posted image user posted image user posted image Imam 2 majčka in eno junijko, ki je skoraj še majska user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
13.5.2010 21:37:31   
špelin@
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

Bejba pa sva midva kar odločena za Rusijo user posted image

Super in modra odločitevuser posted image

Danes sem brala na spletu en članek (objavljen konec marca tega leta), kako bodo Makedonci še malo "dopolnili" svojo  birokracijo. Trenutno je tako, da center izbere par kot najprimernejši za določenega otroka in da ta predlog na ministrstvo, kjer predlog potrdi komisija. Komisijo sestavlja 5 ljudi, ki so voljeni za pet let. Predlog novega zakona predvideva, da se bo komisija povečala na 15 članov, ki bodo voljeni za dve leti. Komisija bo dobila dokumentacijo petih potencialnih staršev in dokumentacijo otroka ter presodila, kateri od parov je najprimernejši.

PS no pravkar sem prebrala, da so ta zakon sprejeli včeraj ČLANEK

O madona... user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
13.5.2010 21:39:55   
DaisyE
kaj je pol navijačiče? A greste poleg? Ampak to so same gajst IVF babe jutri na kupu.

Draga noki in draga mlinčka! Razumem, da mate otroke pri bajti, razumem tud, da mata vsaka po dva otroka pri bajti, ampak, če bom jaz ob sedmih mlinčko pobirala in pol enga cimala, bom pri tebi noki šele ob osmih. Pol bom pa še tam enga cimala in ko bomo prišle na kraj zločina, vaju lahko samo odložim in grem domov. Jast čem bit ob sedmih tam! 15 minut vama lahko dam manevrskega placa. Ker, ko jaz u šus padem, mora vse laufat do minute dodelano! Sploh, če me na končni lokaciji pir čaka in blanč s CDjem od Katjushe. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa organizirajta. V tolažbo naj vama bo pa to, da sta eni mojih najljubših babnc, ki jih okol vozim.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
13.5.2010 21:42:03   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@

DaisyE, kdaj torej štartata za Rusijo? In še pomembnejše vprašanje: kdaj se vračate?

Štartamo pojutrišnjem in se vračamo (če se mi dec ne bo finalno sam na Moskovskih ulicah izgubil user posted image ) v sredo. Jeeeeeej!! user posted image

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1264
13.5.2010 21:44:48   
špelin@

kaj je pol navijačiče? A greste poleg? Ampak to so same gajst IVF babe jutri na kupu.

Draga noki in draga mlinčka! Razumem, da mate otroke pri bajti, razumem tud, da mata vsaka po dva otroka pri bajti, ampak, če bom jaz ob sedmih mlinčko pobirala in pol enga cimala, bom pri tebi noki šele ob osmih. Pol bom pa še tam enga cimala in ko bomo prišle na kraj zločina, vaju lahko samo odložim in grem domov. Jast čem bit ob sedmih tam! 15 minut vama lahko dam manevrskega placa. Ker, ko jaz u šus padem, mora vse laufat do minute dodelano! Sploh, če me na končni lokaciji pir čaka in blanč s CDjem od Katjushe. user posted image user posted image user posted image user posted image  Zdaj se pa organizirajta. V tolažbo naj vama bo pa to, da sta eni mojih najljubših babnc, ki jih okol vozim.

Uživajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1265
13.5.2010 21:45:13   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Kofetek, če sem prav razumela, bodo šli otroci lahko prej v posvojitev, le način izbire posvojiteljev bo preglednejši. Ampak ti si že mimo, daleč naprej, tam, kjer morajo samo še kuverto poslati v LJuser posted image . Tako, da zate ni nobenih sprememb.

Ja, ja večina novosti je res boljših, tale s 15 člansko komisijo me je pa kar presenetila. Dokler zame ni nobenih sprememb (prosim, prosim, prosim) in bo pošta res prišla v LJ.
user posted image

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1266
13.5.2010 21:45:27   
DaisyE
Sicer pa ne vem, kdo bi sploh hotel na tako srečanje... user posted image  Samo tole anarhijo, ki vlada na netu si oglejte. Pa to sta samo dve izmed nas... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1267
13.5.2010 21:45:44   
marta82

Saj je veliko navijačic tudi IVF-ovk in ICSI-jevk.user posted image  Pa ostale so tudi same fajn punce.user posted image  Lahko se res kdaj zmenimo pa gremo malo počvekat.
Pa lepo se imejte jutri.

< Sporočilo je popravil marta82 -- 13.5.2010 21:47:18 >

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
13.5.2010 21:46:49   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Kofetek, če sem prav razumela, bodo šli otroci lahko prej v posvojitev, le način izbire posvojiteljev bo preglednejši. Ampak ti si že mimo, daleč naprej, tam, kjer morajo samo še kuverto poslati v LJuser posted image . Tako, da zate ni nobenih sprememb.

Ja, ja večina novosti je res boljših, tale s 15 člansko komisijo me je pa kar presenetila. Dokler zame ni nobenih sprememb (prosim, prosim, prosim) in bo pošta res prišla v LJ.
user posted image

Kdaj sem pa jaz tole uspela sfalit!? BK - pošta je že na poti. Optimizem rula!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
13.5.2010 21:47:07   
špelin@

Štartamo pojutrišnjem in se vračamo (če se mi dec ne bo finalno sam na Moskovskih ulicah izgubil user posted image ) v sredo. Jeeeeeej!! user posted image

Ej, tole bo ekpresno user posted image Komaj čakam, da se drug teden javiš in sporočiš, da ste doma user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
13.5.2010 21:47:32   
DaisyE

Saj je veliko navijačic tudi IVF-ovk in ICSI-jevk.user posted image  Pa ostale so tudi same fajn punce.user posted image  Lahko se res kdaj zmenimo pa gremo malo počvekat.
Pa lepo se imejte jutri.

Na, to je beseda! Drugač vem, da nas je večina tud IVFjevk, ampak ste (smo ne upam rečt user posted image ) verjetno malo bolj kulturne. user posted image user posted image user posted image user posted image  poudarek je bil na gajst. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 13.5.2010 21:48:57 >

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
13.5.2010 21:48:38   
špelin@

Pa lepo se imejte jutri.

Točno tako user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
13.5.2010 21:49:25   
marta82

Ej, tole bo ekpresno user posted image Komaj čakam, da se drug teden javiš in sporočiš, da ste doma user posted image

Jaz tudi, jaz tudi.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
13.5.2010 21:50:14   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Daisy, jaz sem tolk nervozna. Prav una super pozitivna trema me daje.

Jaz tud sonči, jaz tud... Pa hvala.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
13.5.2010 21:50:51   
bela.kava

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?