|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
13.5.2010 6:06:38   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali
Dejzi, se vidimo na pikniku. Jaz bom tebe verjetno lažje prepoznala. Poiskala bom najmlajšega malčikauser posted image in shujšano mamico.

Noooo, shujšana glih nisem. Mene samo v širino nese. Tud stres. Če se poetsko izrazim - mraz mi težko pride do kosti. user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1201
13.5.2010 7:32:59   
Anonimen
Jutro. user posted image

Punce, tok fajn vas je brat.  user posted image

daisy, še malo, še malo...user posted image user posted image user posted image

ti-ana, super, čestitke!!!user posted image user posted image user posted image Naj vam ta čas hitro mine.user posted image

matejčika, super za vse papirje.. user posted image user posted image user posted image hitro je šlo tole, kajne?

(odgovor članu DaisyE)
  Neposredna povezava do sporočila: 1202
13.5.2010 7:46:52   
bela.kava
Dobro jutrouser posted image Dejzi lahko povem, da sva midva imela enkrat čast spoznati en kup malih Rusov, na enem srečanju (hvala 1aliuser posted image ). Nisem pa še ugotovila ali in če sploh se dobivajo tisti, ki so uspešno posvojili v MK (najbrž v kakšnem kafiču, ker jih zagotovo ni toliko kot rusovuser posted image ). TOREJ OGLAS: iščem "makedonce" Sicer ugotavljam, da postajam zasvojena s tem forumom, in razmišljam ali bi to štela v rang mehke ali trde droge (saj se jo tako deliuser posted image ) Želim vam uspešen dan, jaz sem do ponedeljka uradno na "odmoru", kar pomeni štirje dnevi brez telefoniranja, najraje bi jih kar Navijačke, super ste user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1203
13.5.2010 8:13:20   
tassi1
jejjej, punce za vaše dobre novice!
PS: vsak osvojen korakec je super duper NOVICA!! user posted image
Mi, ki se šele odločamo ali iti po vaših stopinjah, pa z veseljem nabiramo informacije pri vas!
Zraven pa še smejim, jočem, navijam, si pulim lase, ker je MK uradnica na dopustu,..,skratka uživam z vami! user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1204
13.5.2010 8:26:31   
Eva**
Evič, na zid mi ga je vrglo in seveda sem si ga ogledala. To je popolnoma terapevtsko. Ko si tik na tem, da se ti utrga, pogledaš tvoj album in pol vidiš, kako je fajn in pol spet malo bolj verjameš, da si tik pred zdajci (seveda pri nas obstaja realna šansa, da bomo za vedno ostali v Moskvi, če se bo dec na poti do urada izgubil).
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Nič ne skrbi draga moja, vse bo OK , srečno boste prišli domov, mi pa bomo navijali in živčkali !

Na piknik menda pridemo. Moram se še zorganizirat. Vas je ja toliko na kupu, ki vam moram rečt HVALA. Čeprav me je kar malo strah, ko ste pa sami fajni.

Mi smo prišli v torek domov in v soboto smo žr rulali na enem pikniku, tako da nič bat. OBVEZNO pridite!

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1205
13.5.2010 8:28:01   
Tina1
Tia-na čestitke mamička in papa, zdaj pa samo še finale in srečna družinica bo skupajuser posted image user posted image user posted image . Na podrobno poročilo pa še čakamouser posted image .

B.k., evo ti iščeš "makedonce", jaz pa "ukrajince". Upam, da bova imeli kaj srečeuser posted image user posted image user posted image .

Dejzi, a ne bi vidva vzela rajš dva kufra s sabo, če ne bosta vidva brez cot šlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tassi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1206
13.5.2010 8:32:13   
Eva**
Tina Poznam ene 

Eva**

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1207
13.5.2010 8:37:07   
špelin@
Dobro jutro, enkratne ste, prava jutranja bomba energije me je zadela, ko sem na hitro preletela vaše poste. Ampak najprej kofe, potem pa po vrsti user posted image

KAVICA

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1208
13.5.2010 8:40:28   
thaiss
jutro...deževnouser posted image

tenks za kofi špelin@

častim marendo
user posted image

< Sporočilo je popravil thaiss -- 13.5.2010 8:45:36 >

najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1209
13.5.2010 8:44:23   
blemma
Oooo, kavica, nujno potrebna na tak morast dan, HB da so novice tukaj tako fajn.
Hvala spelina za kofi user posted image user posted image user posted image

... in končno je prišla moja princeska Emma, 8.5.2008 ob 16.43.

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1210
13.5.2010 8:46:31   
Tina1
Eva jaz tud poznam ene, ki so lansko leto pripeljali pupo in so nama pomagali začeti. Kaj več pa žaluser posted image   ne. Mi bo pa v veselje, če bom imela kdaj priliko spoznati še: otročke iz Rusije, Makedonije, mogoče Afrikeuser posted image . Kdo ve?user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1211
13.5.2010 9:04:30   
Eva**
Aha se je že začela debata user posted image

No zame je danes poseben dan user posted image na danšnji dan pred 1 letom nam je pomočnica odvetnika sporočila da lahko pridemo v Moskvouser posted image in nam dala datum za urad user posted image

Eva**

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1212
13.5.2010 9:14:23   
špelin@
Ah, tale tema je balzam za dušo user posted image

Eva**, a kar nuna?? user posted image Še dobro, da si jo pravočasno ucvrla user posted image

Opa, berem, da gre tole z Rusijo res hitro, nisem si mislila... user posted image Čeprav mi je kolegica iz ZDA res napisala, da sta z možem v slabega pol leta izpeljala vse skupaj. Samo pri njih to staneeeeeeeeeeee, ajajaj user posted image Ker tam so prav agencije, ki s tem poslujejo, imajo team v ZDA in team v Rusiji in te osebe potem dejansko poskrbijo za vse, pospremijo bodoča starša vsepovsod,... Saj se zavedam, da so stroški že za Slovence hud zalogaj, sploh glede na ceno odvetnika, ki ste jo že omenile. Čeprav se obenem tudi zavedam, da starši za svoje otroke naredimo oz. damo vse in tile vaši "ruski" so še kako vaši otroci
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika
Še moja informacija, ki je znatno manjša kot od Tia-nine in morda tudi B.K,.... vse papirje imava. Mail sem že napisala soc.delavki, zdaj pa čakam da dobim odgovor.

Tole je ena krasna novica! Vsak korak šteje, ornk šteje user posted image

Tia-na, čisto sem iz sebe od tako lepih novic user posted image user posted image Mamička in papa user posted image user posted image Še malo in tudi vi boste v kompletu in to kar dvojnem
user posted image user posted image user posted image

Evo, zdaj ko sem pa tole povedala, lahko grem pa nazaj brat. Sicer ne vem, kdo bo pospravljal... Zadeve so namreč že zelo resne. Cajt za vsakodnevne opravke se nezadržno izteka.

Veš, pri nas temule "lepo" rečejo, da ti zdaj pa res že "ku.z.la v rit skače" user posted image user posted image user posted image

bela.kava, tile makedonski uradniki me spominjajo na oddajo na Discoveryju, Time Warp KLIK
Ampak drug teden ima teta, da stvar poštima in odpošlje!

1ali, vau, tvoj "mali" ni več tako majhen, torej gre septembra že v šolo? user posted image

Evo, jaz sem pospravila pol kopalnice. Po principu moje najljubše petletne nečakinje sem skrčila očetov prostor, da sem v omare umestila stvari od novega družinskega člana (pa naj še kdo reče, da se od petletnikov ne moreš česa naučit) in potem sem šla gledat, kaj bi za oblečt za fanta vzela s sabo v Rusijo, pa sem nabrala že za pol kufra robe. Čisto tako, za vsak slučaj. Glede na to, da imava v planu samo en kufer, bi rekla, da imam težave.

user posted image user posted image user posted image A veš, da si jaz potem to čisto plastično predstavljam in zraven pokam od smeha user posted image user posted image user posted image

(seveda pri nas obstaja realna šansa, da bomo za vedno ostali v Moskvi, če se bo dec na poti do urada izgubil).

user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava
Sicer ugotavljam, da postajam zasvojena s tem forumom, in razmišljam ali bi to štela v rang mehke ali trde droge (saj se jo tako deli )

Trda je, trda, verjemi user posted image

thaiss, vrzi en kuki v mojo smer
user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

No zame je danes poseben dan user posted image na danšnji dan pred 1 letom nam je pomočnica odvetnika sporočila da lahko pridemo v Moskvouser posted image in nam dala datum za urad user posted image

O, kako lepo user posted image user posted image

(odgovor članu thaiss)
Neposredna povezava do sporočila: 1213
13.5.2010 9:38:37   
Eva**
Ruske pesmice

www.mamalisa.com/world/russia.html

in oblekice

www.rusclothing.com/

Eva**

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1214
13.5.2010 10:36:27   
gigi1
Tia-na wiiii kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image  mamička in papa sem kar začela nabirati user posted image

Pija dobro sta tole zgruntala user posted image  user posted image  user posted image

Matejčika papirje sta pa res ekspresno zrihtala user posted image . Naj gre še naprej po istem voznem redu user posted image user posted image user posted image

Dejzič se čisto malo... aj kaj se bom spet jokcala od sreče user posted image

Eva za Afriko user posted image  user posted image  user posted image

BK najbolje bi bilo res prespati te dni. Tudi vreme to kar ponuja. Ampak se ne damo! V ponedeljek boš verjetno pol MK v luft dvignila user posted image  user posted image  user posted image

Punce drage navijam, da se vse odvije s svetlobno hitrostjo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1215
13.5.2010 10:58:37   
aleži
user posted image

Špelina in thais hvala za user posted image  in merendo.
Thaiss kaj vsako jutro se vidiva....user posted image ti greš na moj konec, jaz pa na tvojuser posted image user posted image user posted image

Eva: kje so pa kakašne slikice?user posted image  A na FB?

Tia-na joj kako lepo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  še malo pa bosta doma!!!

Jojme,  a se kaj izpustila user posted image  pri branju...kakšen piknik pa imate? Kje?

grem še malo delat

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 1216
13.5.2010 11:10:07   
koala
Matejčika o kakšnih zantno majnših novicah ti to??? Zbrani papirji pa ja niso majhna novica user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Eva čestitke,vrjamem da so ti dnevi spešel....
Meni je bil tak spešl dan včeraj ko sem pred tremi leti v "gretje" dobila svojaga pikeca in ko sem prvič v življenju slišala najčudovitejši stavek "Gospa zdaj ste pa noseči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1217
13.5.2010 11:22:01   
aleži
Koala....saj sem prav razumela, da danes preznuje tvoja pikica?user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image
vse najboljše tvojemu fantiču za 2 svečkico......
 user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil aleži -- 13.5.2010 11:23:23 >

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1218
13.5.2010 11:36:08   
Eva**
Eva čestitke,vrjamem da so ti dnevi spešel....
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Spešl do nezavesti, vse takšne dni imam v svojem srčku in spomini nanje so res nekaj posebnega.

Eva**

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1219
13.5.2010 11:36:59   
Eva**
kje so pa kakašne slikice?user posted image A na FB?
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

user posted image

Aleži ja na FB

Eva**

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1220
13.5.2010 11:42:03   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

kje so pa kakašne slikice?user posted image A na FB?
IZVIRNO SPOROČILO: aleži

user posted image

Aleži ja na FB

user posted image   a me sprejmeš za prijateljico, da vas vidim?

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1221
13.5.2010 11:48:30   
koala
aleži ne, moj sinek je februarček. Na včerajšnji dan pred tremi leti sem imela embriotransfer (postala sem nosečka)

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1222
13.5.2010 11:51:25   
aleži
IZVIRNO SPOROČILO: koala

aleži ne, moj sinek je februarček. Na včerajšnji dan pred tremi leti sem imela embriotransfer (postala sem nosečka)

eh, user posted image user posted image user posted image  moja je tudi februarčica08
user posted image  malo sem blond in površnauser posted image  sem pa vesela, da ti je uspelo postat mamica....

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1223
13.5.2010 11:58:38   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

B.k., evo ti iščeš "makedonce", jaz pa "ukrajince". Upam, da bova imeli kaj srečeuser posted image user posted image user posted image .

V nasprotnem primeru pa narediva internacionalouser posted image , sigurno bi se nama še kdo pridružil user posted image

(odgovor članu Tina1)
Neposredna povezava do sporočila: 1224
13.5.2010 12:17:33   
Matejčika
Jaz bi tudi, jz bi tudi, jaz bi tudi...aja, slikice vidla! user posted image user posted image user posted image (ampak zdaj imam res nasmeh do ušes!) Od vseh!

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Kofetek, tista tvoja ugotovitev, da je najmanjša časovna enota v Mak en mesec, mi je bila ful dobra. Zdaj pa teh enot nočeš upoštevati. Torej mora najprej miniti en mesec!

Sicer pa ves čas hitiš po avtocesti, po prehitevalnem pasu. Ti bi pa še kar na gas pritiskala

Sej vem, sej vem. Upam, da bo šlo vse dobro skozi. Saj veš, kakšne čudne prepreke se pojavljajo na tej poti
Ampak se ne dam, ne še ...

B.K, ti samo vstrajaj!!! Navijam kot norc! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Za piknik Makedoncev, pa še malo počakaj (če do takrat nebo nebeden organiziral), in bom jaz zrihtala! user posted image

Dejzi, se vidimo na pikniku. Jaz bom tebe verjetno lažje prepoznala. Poiskala bom najmlajšega malčika in shujšano mamico.

Noooo, shujšana glih nisem. Mene samo v širino nese. Tud stres. Če se poetsko izrazim - mraz mi težko pride do kosti.

Tale poetski način pa mi je všeč! Ga bom uporabljala tudi zase. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Hvala vsem! user posted image user posted image Sva dobila datum novega sestanka. In sicer 18.5. odneseva papirje do soc.delavke. Joj, to je pa kmalu! user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  47 48 [49] 50 51   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?