špelin@
|
Ah, tale tema je balzam za dušo Eva**, a kar nuna?? Še dobro, da si jo pravočasno ucvrla Opa, berem, da gre tole z Rusijo res hitro, nisem si mislila... Čeprav mi je kolegica iz ZDA res napisala, da sta z možem v slabega pol leta izpeljala vse skupaj. Samo pri njih to staneeeeeeeeeeee, ajajaj Ker tam so prav agencije, ki s tem poslujejo, imajo team v ZDA in team v Rusiji in te osebe potem dejansko poskrbijo za vse, pospremijo bodoča starša vsepovsod,... Saj se zavedam, da so stroški že za Slovence hud zalogaj, sploh glede na ceno odvetnika, ki ste jo že omenile. Čeprav se obenem tudi zavedam, da starši za svoje otroke naredimo oz. damo vse in tile vaši "ruski" so še kako vaši otroci IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika Še moja informacija, ki je znatno manjša kot od Tia-nine in morda tudi B.K,.... vse papirje imava. Mail sem že napisala soc.delavki, zdaj pa čakam da dobim odgovor. Tole je ena krasna novica! Vsak korak šteje, ornk šteje Tia-na, čisto sem iz sebe od tako lepih novic Mamička in papa Še malo in tudi vi boste v kompletu in to kar dvojnem IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo, zdaj ko sem pa tole povedala, lahko grem pa nazaj brat. Sicer ne vem, kdo bo pospravljal... Zadeve so namreč že zelo resne. Cajt za vsakodnevne opravke se nezadržno izteka. Veš, pri nas temule "lepo" rečejo, da ti zdaj pa res že "ku.z.la v rit skače" bela.kava, tile makedonski uradniki me spominjajo na oddajo na Discoveryju, Time Warp KLIK Ampak drug teden ima teta, da stvar poštima in odpošlje! 1ali, vau, tvoj "mali" ni več tako majhen, torej gre septembra že v šolo? IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE Evo, jaz sem pospravila pol kopalnice. Po principu moje najljubše petletne nečakinje sem skrčila očetov prostor, da sem v omare umestila stvari od novega družinskega člana (pa naj še kdo reče, da se od petletnikov ne moreš česa naučit) in potem sem šla gledat, kaj bi za oblečt za fanta vzela s sabo v Rusijo, pa sem nabrala že za pol kufra robe. Čisto tako, za vsak slučaj. Glede na to, da imava v planu samo en kufer, bi rekla, da imam težave. A veš, da si jaz potem to čisto plastično predstavljam in zraven pokam od smeha IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE (seveda pri nas obstaja realna šansa, da bomo za vedno ostali v Moskvi, če se bo dec na poti do urada izgubil). IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava Sicer ugotavljam, da postajam zasvojena s tem forumom, in razmišljam ali bi to štela v rang mehke ali trde droge (saj se jo tako deli ) Trda je, trda, verjemi thaiss, vrzi en kuki v mojo smer IZVIRNO SPOROČILO: Eva** No zame je danes poseben dan na danšnji dan pred 1 letom nam je pomočnica odvetnika sporočila da lahko pridemo v Moskvo in nam dala datum za urad O, kako lepo
|