|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
13.5.2010 12:19:12   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

B.k., evo ti iščeš "makedonce", jaz pa "ukrajince". Upam, da bova imeli kaj srečeuser posted image user posted image user posted image .

V nasprotnem primeru pa narediva internacionalouser posted image , sigurno bi se nama še kdo pridružil user posted image

...in jaz se pridružim pa če imam internacionalčka al pa ne! Ker sem tudi jaz postala odvisnik. user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
13.5.2010 12:20:37   
koala
aleži ti maš tud febtuarčico?? A je tak nabrita kot moj?? Niti sekunde ni pri miru.
Joj smetim.....

MAtejčika suuuuper za nov datum bom navijala da gre vse še naprej tako hitro! YOU GO GIRL!!!!!!!

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
13.5.2010 12:24:25   
Tina1
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

IZVIRNO SPOROČILO: Tina1

B.k., evo ti iščeš "makedonce", jaz pa "ukrajince". Upam, da bova imeli kaj srečeuser posted image user posted image user posted image .

V nasprotnem primeru pa narediva internacionalouser posted image , sigurno bi se nama še kdo pridružil user posted image

...in jaz se pridružim pa če imam internacionalčka al pa ne! Ker sem tudi jaz postala odvisnik. user posted image user posted image

Punci zmenjeno. Sem prepričana, da nas bo za malo naseljeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Matejčika: čestitam user posted image za datum, to je pa res ekspresno. Bosta še naju prehitelauser posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 1228
13.5.2010 12:25:28   
aleži
Matejčika user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1229
13.5.2010 12:47:31   
Matejčika
Hvala! user posted image user posted image user posted image

Tina, kr po levi strani mimo.user posted image Eh, tak hitro pa nebo šlo, brez skrbi. Kr lepo po omejitvah, jaz sem še daleč zadaj. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu aleži)
Neposredna povezava do sporočila: 1230
13.5.2010 12:59:26   
Tina1
Matejčika, vem da sta kr nekaj za nama, ampak jaz sem ti hotla sam povedat, da sta tko lepo in tekoče začela in da je vsaka novica velika novica, ki jo je treba oz. jo moraš objavit, da se lahko skupaj veselimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1231
13.5.2010 14:04:44   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: koala

Meni je bil tak spešl dan včeraj ko sem pred tremi leti v "gretje" dobila svojaga pikeca in ko sem prvič v življenju slišala najčudovitejši stavek "Gospa zdaj ste pa noseči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa na današnji dan pred dvemi leti imela punkcijo, čez pet dni pa transfer.user posted image  

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 1232
13.5.2010 14:25:19   
1ali
Ne pravijo brez vzroka, da je maj poseben mesec. Mi smo ga maja spoznali.

Matejčika, imaš srečo s svojo socialno delavko. Sem prepričana, da ne sodiva na isti CSD.
Veseli se vsakega novega koraka in uspešno naprej.

Dejzi, hujšati boš začela takoj, ko bo sinek domauser posted image . Več nas je imelo podobne izkušnje, ne boš izjema. Jaz v tazadno nikoli nisem mogla shujšati, po štirinajstih dneh z otrokom pa so mi vse hlače padale dol. Dobesedno!!!!! No zdaj so mi pa vse premajhne. Morda bi bilo treba še enkrat v Rusijo.

Tina, poznam oz. ima nekaj naslovov posvojiteljev otrok iz Ukrajine. Povej, če želiš kontakte. Rusi se včasih srečamo na Ptuju tudi z Ukrajinci, kolikor vem pa se srečujejo tudi nekateri Ukrajinci.

Dajte, združite moči tudi za Makedonijo. Saj včasih ni potrebno imeti že otroka, ampak lahko srečanje pomaga bodočim posvojiteljem.

Tokrat se na pikniku srečamo tisti, ki že imamo otroke iz Rusije.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1233
13.5.2010 14:44:33   
bela.kava
No pa dajmo rubrika mali oglasi, ha, ha ... ALI SE TUKAJ SPREHAJA KAKŠNA "MAKEDONSKA" MAMA (ALI ATA)user posted image 

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1234
13.5.2010 15:18:22   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Meni je bil tak spešl dan včeraj ko sem pred tremi leti v "gretje" dobila svojaga pikeca in ko sem prvič v življenju slišala najčudovitejši stavek "Gospa zdaj ste pa noseči!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa na današnji dan pred dvemi leti imela punkcijo, čez pet dni pa transfer.user posted image  

u madona, kaj dve leti je žeuser posted image , meni se je mašin za čas popolnoma pokvari, ene stvari gredo brzinsko, druge pa strašno počasi, npr. ta tedenuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1235
13.5.2010 18:24:11   
Pija76
Čau punce,
komaj sem se prebila čez poste, valda sem polovico pozabila, no pa dajmo....

BK sej bo tud drug teden prišel, verjamem pa da te tole čakanje ubija!! Upam, da boš uspešna v ponedeljek!

Eva si me nasmejala z čikom user posted image .

Špelin ja je letnica....sam jaz imam tud vprašanje, a maš ti biološke otročke al posvojenčke? A veš da ne vem...

Matejčika tale tvoja soc.delavka je res zakon!! Pa a ni 18.5. torek, ker naša dela sam pon, sre, pet...pa itak vsi poznamo birokratske uradne ure user posted image .

Daisy madoniš res zmanjkuje prostih dni...oz dni za nepotrebne opravke...
1ali hvala za nasvet, bomo bitko za bitko reševali user posted image

No evo zdaj pa tema....

Drugač grem pa zdele zbombat papirje za v sredo na kup, da vidim kaj je treba kopirat, da odnesem čimveč tja...
Pa office za pospravit...Daisy prideš okoli?

Neposredna povezava do sporočila: 1236
13.5.2010 18:26:47   
Pija76
Tia-na bravo, bravo, bravisimmo!!! A sem jaz pravilno zastopla da sta posvojila kar dva naenkrat? Kolk stare, spoli?
Sej vem...firbec babji...

No tale "babji" me je spomnil na našo Mlinčko, tako lepo si ksihtek napisala, da se mi je koža naježila. Vesela sem za tebe, da si takole utrujena, brez energije in časa, in da sta vzrok za to tvoji sončici user posted image ! Upam, da sta bejbi fajn!!

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1237
13.5.2010 18:45:39   
DaisyE
OOOO lejo! tazgubleno. Boš ti dala vetra tvoji socialki user posted image , te jaz že kar vidim. Ji ne bo jasno, kaj jo je doletelo. user posted image Daj mi samo povej, jaz ne zastopim do potankosti, a sta se za Rusijo odločila in so drugi plani nepovezani s posvojitvijo, al si še na večih frontah kar se posvojitve tiče?

Naokol pa pridem, veš de. Moram še ksiht babji poklicat, da vidim, če mi jo je čast pokušvati še zadnjič kot childfree oseba. user posted image

Evo babe, sem bla pridna, pa se nisem nič logirala, sem malo cote prala (grand finale) in pucala. Je sicer še daleč od želenega, ampak sem pa v primerjavi s prejšnjimi dnevi presegla samo sebe.

Glede na stanje na tem forumu pa ugotavljam, da bi blo fajn še koga s popoldanskim šihtom gor potegnit, da bom mela čvek partnerje. user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne, ne, saj se hecam.

Za internacionalna srečanja sem pa vedno. Več nas je, boljše je. Pa nič bat, bo že prišu še kak makedonc al pa ukrajinc mimo, ko bo pa Eva resno zaštartala z Afriko, smo pa sploh zmagali.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
13.5.2010 19:14:09   
Pija76
Bejba pa sva midva kar odločena za Rusijo user posted image , no saj v torek sva bla user posted image , od takrat nisva imela sestanka v dvoje user posted image user posted image
Pa naš je reku da vas vse tri vabi k nama, no najprej se je k vam povabil, pa sem jaz rekla da to ni kultura user posted image
Drgač pa, beseda dela dolg, pa jaz tud že neki časa čakam.....
A ju3 se vidiva?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1239
13.5.2010 19:41:04   
sami0804

No,pa še jazuser posted image .Sicer bolj proti koncu,ampak je bil vseeno maj,ko sem začela gret našo pingvinčico,ki bi jo sedaj lahko klicali tudi "aparat za barvanje las v sivo barvo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
13.5.2010 19:44:17   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

A ju3 se vidiva?

Aber naturlich! Če boš do devetih tja priplezala.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1241
13.5.2010 19:45:44   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

No,pa še jazuser posted image .Sicer bolj proti koncu,ampak je bil vseeno maj,ko sem začela gret našo pingvinčico,ki bi jo sedaj lahko klicali tudi "aparat za barvanje las v sivo barvo"user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Maj je krasen mesec!

Berem, berem in berem. Ivfjevci in Icsarčki, pa pingvinčki so itak specialke.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
13.5.2010 19:47:33   
bela.kava

Bejba pa sva midva kar odločena za Rusijo user posted image

Super in modra odločitevuser posted image

Danes sem brala na spletu en članek (objavljen konec marca tega leta), kako bodo Makedonci še malo "dopolnili" svojo  birokracijo. Trenutno je tako, da center izbere par kot najprimernejši za določenega otroka in da ta predlog na ministrstvo, kjer predlog potrdi komisija. Komisijo sestavlja 5 ljudi, ki so voljeni za pet let. Predlog novega zakona predvideva, da se bo komisija povečala na 15 članov, ki bodo voljeni za dve leti. Komisija bo dobila dokumentacijo petih potencialnih staršev in dokumentacijo otroka ter presodila, kateri od parov je najprimernejši.

PS no pravkar sem prebrala, da so ta zakon sprejeli včeraj ČLANEK

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 13.5.2010 20:02:52 >

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1243
13.5.2010 20:16:54   
DaisyE

Bejba pa sva midva kar odločena za Rusijo user posted image

Super in modra odločitevuser posted image

Danes sem brala na spletu en članek (objavljen konec marca tega leta), kako bodo Makedonci še malo "dopolnili" svojo  birokracijo. Trenutno je tako, da center izbere par kot najprimernejši za določenega otroka in da ta predlog na ministrstvo, kjer predlog potrdi komisija. Komisijo sestavlja 5 ljudi, ki so voljeni za pet let. Predlog novega zakona predvideva, da se bo komisija povečala na 15 članov, ki bodo voljeni za dve leti. Komisija bo dobila dokumentacijo petih potencialnih staršev in dokumentacijo otroka ter presodila, kateri od parov je najprimernejši.

PS no pravkar sem prebrala, da so ta zakon sprejeli včeraj ČLANEK

Neugodno. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1244
13.5.2010 20:27:01   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Naokol pa pridem, veš de. Moram še ksiht babji poklicat, da vidim, če mi jo je čast pokušvati še zadnjič kot childfree oseba. user posted image

Pa normalno, kakopak drugače. Sem celo skenslala reunion z dvema najsošolkama iz srednje, samo da te izljubim user posted image

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1245
13.5.2010 20:32:55   
mlinčka

No tale "babji" me je spomnil na našo Mlinčko, tako lepo si ksihtek napisala, da se mi je koža naježila. Vesela sem za tebe, da si takole utrujena, brez energije in časa, in da sta vzrok za to tvoji sončici user posted image ! Upam, da sta bejbi fajn!!

Pijek, hvala user posted image ! Pupi sta super. Trenutno uradno sicer spita, ampak je neka akcija slišat iz sobe...neko zarotniško čebljanje pa duda je malo prej letela na tla. Bomo vidl, v kaj se bo zadeva razvila user posted image .

Čestitke za Rusijo, BTW user posted image user posted image user posted image !

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 1246
13.5.2010 20:35:03   
DaisyE
IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

Pa normalno, kakopak drugače. Sem celo skenslala reunion z dvema najsošolkama iz srednje, samo da te izljubim user posted image

UUUUUU user posted image Pol te pa ne bom danes klicala, pač pa jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1247
13.5.2010 20:42:57   
mlinčka

IZVIRNO SPOROČILO: mlinčka

UUUUUU user posted image Pol te pa ne bom danes klicala, pač pa jutri. user posted image user posted image user posted image user posted image

A ti to slučajno kej v smeri prevoza ciljaš? Pa ne da bi šla spet rada z mano v temni noči čez koruzna polja user posted image user posted image user posted image ?

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1248
13.5.2010 20:49:17   
1ali
Kofetek, če sem prav razumela, bodo šli otroci lahko prej v posvojitev, le način izbire posvojiteljev bo preglednejši. Ampak ti si že mimo, daleč naprej, tam, kjer morajo samo še kuverto poslati v LJuser posted image . Tako, da zate ni nobenih sprememb.

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1249
13.5.2010 20:51:00   
DaisyE
Ahhhh ljuba moja, jutri pridem samo eno rundo častit in potem odpeketam domov. Se mi lušta pira, ko pri norcih, sploh v tako dobri družbi, ampak "saj vemo ku gre pol ta stvar naprej," če jaz en pir spijem. "Ku naj si zdaj zmislim k'kšno škužo...če rečem za princip, me bojo šlatali za čelo..."

Tako, da ne vem. Če maš namen hitro domov, se vsekakor priporočam za koruzna polja s tebooooj! user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?