|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
14.5.2010 15:23:02   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Hitro smo jo pritisnili na glavo in zdaj govori naokoli, da je pivo koristno. Danes sva bila pri zdravniku pred vstopom v šolo in ga je spraševala, kaj se mu je zgodilo na glavi. Uf, k sreči je bil zelo redkobeseden, jaz sem se že pripravila na njegovo utemeljevanje o koristnosti hladnega pira.

In še kako res je to, pivo ima ogromno vitaminov, B-je, a ne? Je za lepšo kožo, močne lase, mirne žicve, pa folikli bolj rastejo (če se še prav spomnim). Ni, da ni.user posted image

user posted image  

(odgovor članu 1ali)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
14.5.2010 15:52:44   
Matejčika
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Ja Marta, res je. Kak veš?user posted image

Nekje sem zasledila, da si iz Poljčan. Jaz sem pa iz Bistrice pa me prav veseli, da imamo učinkovite socialne delavke.user posted image

A tako! Super! user posted image
Ja res je vredu, ta najina. user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
14.5.2010 16:58:18   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

moram delit z vami...

ena znanka je pred nekaj tedni zelo na hitro posvojila otročička, in to pri nas user posted image  ji želim vso srečo!

user posted image user posted image user posted image user posted image Srečno tudi z moje strani.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1328
14.5.2010 18:06:12   
Eva**
Toliko le glejte da se ga ne boste preveč nasekale user posted image
user posted image

Saj veste da ste mame user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: 1ali

Hitro smo jo pritisnili na glavo in zdaj govori naokoli, da je pivo koristno. Danes sva bila pri zdravniku pred vstopom v šolo in ga je spraševala, kaj se mu je zgodilo na glavi. Uf, k sreči je bil zelo redkobeseden, jaz sem se že pripravila na njegovo utemeljevanje o koristnosti hladnega pira.

In še kako res je to, pivo ima ogromno vitaminov, B-je, a ne? Je za lepšo kožo, močne lase, mirne žicve, pa folikli bolj rastejo (če se še prav spomnim). Ni, da ni.user posted image

user posted image  

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
14.5.2010 21:00:47   
uwaga
Joooj punce!
Komaj vam sledim. Tolko ste naklofale, da sploh nisem več na tekočem. Bom spet cel vikend brala, da "pridem noter".
Še naprej držim pesti ( ja tipkam z mezincem), za vse vas, pa za vsako posebej.
Dejzi vama želim srečno pot, pa da se čimprej vrnete domov. Vsem ostalim pa da čimprej srečate otročke, pa da bi imele vaše svetovalke čimmanj dopustauser posted image (malo sem žleht)!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
14.5.2010 21:53:47   
lara light
Draga Dejzi, stiskamo tačke in šapke, da bo vse šlo še boljše kot po ta najboljšem scenariju...kratko in srečno pot, vama vse čestitke za enkraten podvig, malčiku pa topla, mehka, prijetna, sladka, prijazna,...dobrodošlica med nami! !user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In še nekaj vrstic v 'najinem' stilu:

O bi urisku, ma kej bi rekli,
sej bi poju, ma bi jem uzilo voju,
eh najbujš, da tiho zdej ostanem
in na noter zakrčim, da tako si dopovem,
da je ries kar čutim zdej, da je tuo, tuo,
da zdej nam bo šaldu l'po!

Vsem ostalim vse dobro in čimprej do cilja!user posted image

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu uwaga)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
14.5.2010 23:00:40   
bela.kava
Ojla, jaz sem trezna, prisotna in prisebna ... brezalkoholno pivo pač ne dela čudeževuser posted image  Vidim pa, da je tukaj pravo zatišje.
Zdaj ali ste vse v akciji user posted image user posted image   user posted image   user posted image  in vemo, kako se bo to končalo user posted image  user posted image ali pa vas zmanjkuje na kavču pred tvjem user posted image user posted image user posted image user posted image  tako kot meneuser posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
14.5.2010 23:00:52   
špelin@
Aha, se mi je zdelo, da ta večer tule gor ne bo takega prometa user posted image

Ker jutri najbrž ne bom uspela priti sem gor, si ne morem kaj, da ne bi tegale napisala že danes:

draga DaisyE, SREČNO POT user posted image Pripeljita vašega/našega malčika varno v topel dom user posted image
user posted image

Mislim na vas vse
user posted image

~ A hundred years from now it will not matter what my bank account was, the sort of house I lived in, or the kind of car I drove...but the world may be different because I was important in the life of a child. ~

< Sporočilo je popravil špelin@ -- 14.5.2010 23:01:26 >

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
14.5.2010 23:21:44   
Eva**
user posted image

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 1334
15.5.2010 7:27:28   
ledenka
Dejzi, srečno pot! всего самого хорошего!

ko se vrnete, boste pa DRUŽINA user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil ledenka -- 15.5.2010 7:28:17 >

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 1335
15.5.2010 7:40:27   
marta82
Dejzi srečno pot, varno pripeljita malčka domov.user posted image

Komaj čakam kakšno poročilce.

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
15.5.2010 9:18:50   
DaisyE
Lube, moje drage, pa še zadnjič iz Slovenije kot childless person. Se opravičujem, ker sem vas zanemarjala, ma so mi zadnje priprave vzele preveč časa. Menda sva zdaj ustrezno spakirana, če ne, bomo pa pač improvizirali.

Živčki so okej, malo sem zaspana, ampak za spanje bo na avionu čas. Hvala vsem za lepe želje, Ajsi, tebi pa hvala za številko, imam shranjeno.

Včeraj je bilo lepo, moje babe so me spet v živo zadele, ma ni, da ni. Lepo je poznati tolk fejst ljudi.

Lepo pazite ena na drugo in lepo uredite vse kar je treba urediti, predvsem bela.kava, Matejčika in Pija, ki jim bo ta teden najbolj dogajalo. Bom držala pesti. Do kište bom probala kaj prilest tudi v Moskvi, bomo videli, kako mi bo uspelo.

Se je pa izkazalo, da dobre stvari dejansko prihajajo v paketih. Pravkar sem dobila klic, da so svakinjo peljali v porodnišnico, tako da lahko danes za spremembo še malo predihavate user posted image  .

Pozdravčka in lep vikend vsem.

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1337
15.5.2010 9:21:51   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Lube, moje drage, pa še zadnjič iz Slovenije kot childless person. Se opravičujem, ker sem vas zanemarjala, ma so mi zadnje priprave vzele preveč časa. Menda sva zdaj ustrezno spakirana, če ne, bomo pa pač improvizirali.

Živčki so okej, malo sem zaspana, ampak za spanje bo na avionu čas. Hvala vsem za lepe želje, Ajsi, tebi pa hvala za številko, imam shranjeno.

Včeraj je bilo lepo, moje babe so me spet v živo zadele, ma ni, da ni. Lepo je poznati tolk fejst ljudi.

Lepo pazite ena na drugo in lepo uredite vse kar je treba urediti, predvsem bela.kava, Matejčika in Pija, ki jim bo ta teden najbolj dogajalo. Bom držala pesti. Do kište bom probala kaj prilest tudi v Moskvi, bomo videli, kako mi bo uspelo.

Se je pa izkazalo, da dobre stvari dejansko prihajajo v paketih. Pravkar sem dobila klic, da so svakinjo peljali v porodnišnico, tako da lahko danes za spremembo še malo predihavate user posted image  .

Pozdravčka in lep vikend vsem.

Dejzi, srce, jokam..... super zrihtajta.... pa svakinja tudi...

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1338
15.5.2010 9:23:51   
sonček33
Dejzi, srečno na poti tja, tam in domov. Malčku pa cmoka na lička.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

Neposredna povezava do sporočila: 1339
15.5.2010 9:24:16   
lučka 25
Dejzi, jap včeraj je bil zadnji samski ženski žur. Naslednjič se nam že pridružiš kot MAMI. Moram priznati, da ti ta naziv zelo pristoji, ker vem da boš super mami. Sem ponosna na tebe........evo zmanjkalo besed, ker jih toliko roji po glavi, pa ne najdejo več pravega vrsttnega reda.
Želim vama srečno pot v Moskovo in želim VAM srečno vrnitev DOMOV kot DRUŽINA.
Neža pa tvjemu fantiču pošilja poljubčka, da bo vedel kake fejst punce ga čakajo tu.user posted image

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
15.5.2010 9:25:47   
lučka 25
Aja, pa sem čist pozabla: i i i uuu i i i uuu, že diham za svakinjo.user posted image

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1341
15.5.2010 9:26:43   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

ko se vrnete, boste pa DRUŽINA user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1342
15.5.2010 9:28:14   
sonček33
A ni noro tole. Mene stiska pri srčku. Trudim se postavit v dejzino kožo... hvala bogu za to možnost ... pojma nimamo, kakšen občutek je to...še sanja se nam ne, kakšna sreča čaka tole družinico.  In kakšno srečo ima tale fantič, ker je dobil take starše. JUhej.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu lučka 25)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
15.5.2010 9:33:45   
Maisha
DaisyE srečno pot vama želim user posted image user posted image user posted image   in seveda vsem trem srečno pot nazaj domov!!

< Sporočilo je popravil Maisha -- 15.5.2010 9:34:03 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
15.5.2010 10:35:00   
Matejčika
Dejzika, srečno pot! user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 1345
15.5.2010 12:27:00   
bela.kava
Dejzi, preden sedeš na letalo, še nekaj instatnt nasvetov. Saj najbrž že vse veš, a škoditi ne more user posted image user posted image user posted image
SREČNO POT user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
15.5.2010 12:54:12   
Ribica **
Dejzi, srecno pot v Moskvo! Nazaj boste pa itak nadsrecni user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1347
15.5.2010 13:44:36   
mlinčka
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Da ne bo katera hiperventilirala user posted image , sporočam, da je svakinja že rodila. Dejzi bo ob vrnitvi pričakal mali nečakec user posted image .

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 1348
15.5.2010 13:51:03   
krtačka
DaisyE srečnouser posted image In čestitke za nečaka!user posted image

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 1349
15.5.2010 14:09:47   
tassi1
srečno pot in uživajte skupaj!user posted image user posted image user posted image

bila sem zaljubljena in srečna, sedaj sem samo še žalostna!

(odgovor članu krtačka)
Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Katerega bi izbrali?
jan2010

Prosim za pomoč, za lažjo odločitev.

Matevž (38%)

Martin (28%)

Lovro (34%)

Število vseh glasov: 232

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!