Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.5.2010 19:19:20
|
|
|
|
Paštetka
|
ada, kaj naj ti rečem. Tudi mi smo v vašem klubu, klubu streptokok mala dva imata škrlatinko, s Streptokokom, mož pa prav tako streptokokno angino, vnetje ušes, bolečine v trebuhu.. Hvala, bogu, da jaz nimam časa hoditi po klubih .
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.5.2010 20:43:02
|
|
|
|
*bubi*
|
Pri nas je tudi najprej prebrana pravljica, odigrana kaka družabna igra, potem pa še pravljica na radiu. Bubiki pa zaenkrat zadostuje risanka za lahko noč, še to bolj površno pogleda. Pri Nodiju je recimo zanimiva samo uvodna špica
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 13.5.2010 21:05:30
|
|
|
|
petarda
|
Pošiljam v SV del Slovenije...
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.5.2010 10:55:41
|
|
|
|
*bubi*
|
Paštetka, upam, da ste tudi vi že boljše. In da se uspešno klubu izmikaš
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.5.2010 18:44:10
|
|
|
|
petarda
|
eh.... ne morem verjet, da me lahko že čisto majhna brezvezna stvar spravi v tako bedno razpoloženje
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.5.2010 19:47:23
|
|
|
|
*bubi*
|
Kar navadi se, petarda. Tako bo še nekaj naslednjih mesecev Eh..... dobre živčke ti želim, ne se pustit!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.5.2010 20:27:20
|
|
|
|
ada2
|
evo, mi smo že dobri, ampak doma smo pa še vseeno do ponedeljka, ko imamo pregled. sem pa prej skočila za hip na vrt, pa na gradbišče, saj ta teden sploh nisem nič videla kaj in kako so zgradili in se moram pohvalit, da sem že hodila po sobici kjer bo stala moja masažna miza - a potem boste prišle kaj k meni petarda , ko te prime tako razpoloženje malo za nazaj preberi, ko si bila edina med nami polna optimizma in energije, pa boš takoj spet dobre volje. evo, pa še en stavek, ki bi si mislila, da ga ne bom tako hitro izrekla.... komaj čakam, da grem spet delat...
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 14.5.2010 21:08:31
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 se moram pohvalit, da sem že hodila po sobici kjer bo stala moja masažna miza - a potem boste prišle kaj k meni aha. Ti, ker so subvencije spet aktualne - si kaj zrihtala potem s papirji?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.5.2010 14:59:54
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 se moram pohvalit, da sem že hodila po sobici kjer bo stala moja masažna miza - a potem boste prišle kaj k meni aha. Ti, ker so subvencije spet aktualne - si kaj zrihtala potem s papirji? imam napisano vlogo, samo podpise moram dat overit in poslat ... bi že ta teden, če ne bi zboleli
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.5.2010 18:43:26
|
|
|
|
petarda
|
Dober večer... Ada kdaj pa bo sobica z masažo gotova? V prihodnjih mesecih mi bo ziher prav prišla kaka masaža
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 15.5.2010 21:05:09
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 imam napisano vlogo, samo podpise moram dat overit in poslat ... bi že ta teden, če ne bi zboleli kake podpise je treba overit Se ne spomnim, da bi pri prvi vlogi kaj overila
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 9:23:45
|
|
|
|
petarda
|
Dobro jutro ...imejte lepo nedeljo....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 16:25:59
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: ada2 imam napisano vlogo, samo podpise moram dat overit in poslat ... bi že ta teden, če ne bi zboleli kake podpise je treba overit Se ne spomnim, da bi pri prvi vlogi kaj overila na 9. strani spodaj piše opomba, da morajo vsi podpisi v izjavi biti overjeni.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 17:25:57
|
|
|
|
*bubi*
|
Pa res, Ada, sem šla pogledat. Takrat to ni bilo potrebno. Me pa nekaj ful moti pri vsem skupaj. Imaš prostor zase, partnerja, polnoletne otroke. OK. Potem pa piše, da za mladoletne otroke podpiše starš. Pa ni ekstra prostorčka. Jaz sem kar dopisala vrstice in se še tukaj posebej podpisala, ker vem, da sem 2x že morala dopolnjevat. Bedarija, če hočejo podpis, naj naredijo prostorček. Še posebej, če moraš uverit, bi jaz razmislila, če ne bi še treh vrstic dopisala Da ti ne bodo nazaj pošiljali.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 17:31:54
|
|
|
|
ada2
|
a misliš, da bi mogla še to dopisat? pa saj je razvidno, da so mladoletni, podpisala sem se pa že pod prosilca, pa tam med družinskimi člani je razvidno, da sem jim jaz starš ma, jaz bom kar pustila... če mi bodo ugodili jim z veseljem še 3x podpišem
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 17:36:39
|
|
|
|
*bubi*
|
Kaj pa vem.... jaz imam zdaj drugačno vlogo. Jih tudi moram sproti podpisovat, na koncu pa je enako narejeno - samo za polnoletne otroke. No, pa sem ju kar lepo dopisala in podpisala še 1x za ziher
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 17:39:04
|
|
|
|
ada2
|
no, bomo videli, jaz bom pustila tako kot je. me pa zanima kako bo z odgovorom, glede na to, da so mi lani napisali, da ne dobimo zato, ker ne rešujemo stanovanjskega problema prvič
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 20:58:57
|
|
|
|
ada2
|
sem se napeglala danes jutri moram pa zgodaj vstati, ker peljem nušo na avtobus - grejo v šolo v naravi. pa morava še prej po "južino"
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 16.5.2010 21:48:19
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 sem se napeglala danes jutri moram pa zgodaj vstati, ker peljem nušo na avtobus - grejo v šolo v naravi. pa morava še prej po "južino" Blagor tebi .....mene to čaka v naslenjih dneh, ker ta vikend sem pa čisto zabušavala ....no, danes smo itak bili povabljeni na eno prvo obhajilo, tak da nas ni bilo doma, včeraj pa eno samo lenarjenje....
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2010 8:03:08
|
|
|
|
ada2
|
dobro jutro! za 5 dni sem nušo oddala.... bi se pa kar vrnila v njena leta in šla zdaj v šolo v naravi s prijateljicami popoldan gremo na pregled in srčno upam, da grem jutri delat... poleg tega mi danes vrtajo v ploščo nad vhodom in v balkon in če si v hiši je kot da bi ti naravnost v glavo vrtali
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2010 8:05:14
|
|
|
|
ada2
|
aja, petarda, a veš, da sem med peglanjem na tebe mislila.... ko sma bile noseči, jaz z mihom, ti z juniorjem sma peglali skupaj, se spomniš? in sma rekli, da boma sproti peglale ( ), da se ne bo nabiralo.... no, a je tebi uspelo to vzdrževat? meni je mogoče 3 mesece, potem se je pa začelo nabirat....
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2010 14:04:16
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 aja, petarda, a veš, da sem med peglanjem na tebe mislila.... ko sma bile noseči, jaz z mihom, ti z juniorjem sma peglali skupaj, se spomniš? in sma rekli, da boma sproti peglale ( ), da se ne bo nabiralo.... no, a je tebi uspelo to vzdrževat? meni je mogoče 3 mesece, potem se je pa začelo nabirat.... Bo pač treba "sproti" na novo definirat
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 17.5.2010 18:24:32
|
|
|
|
petarda
|
Najprej tole.... Šta se desi kad popiješ Viagru i Apaurin zajedno? Jebe ti se, a neda ti se.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Vnetje oči (konjunktivitis) pri otrokuVnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razredStarši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......