|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
17.5.2010 18:25:39   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

aja, petarda, a veš, da sem med peglanjem na tebe mislila.... ko sma bile noseči, jaz z mihom, ti z juniorjem sma peglali skupaj, se spomniš? in sma rekli, da boma sproti peglale (user posted image ), da se ne bo nabiralo.... no, a je tebi uspelo to vzdrževat? meni je mogoče 3 mesece, potem se je pa začelo nabirat....

nič se ne spomnim? user posted image ?

Ampak res ne! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1851
17.5.2010 18:31:41   
ada2
jee, zdravi smo user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda se vidi, da si spet srečka nosečka in ti spomin ne delauser posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1852
17.5.2010 18:34:58   
petarda

jee, zdravi smo user posted image user posted image user posted image user posted image

petarda se vidi, da si spet srečka nosečka in ti spomin ne delauser posted image user posted image user posted image

SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image .....

očitno bo to ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa nerodna sem tudi že user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1853
17.5.2010 18:41:53   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

SUPER user posted image user posted image user posted image user posted image .....

očitno bo to ja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ....pa nerodna sem tudi že user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  a ne, vsako nosečnost bolj, pa prej user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1854
17.5.2010 20:17:45   
*bubi*

user posted image user posted image user posted image  a ne, vsako nosečnost bolj, pa prej user posted image

user posted image user posted image user posted image  dobri sta.

Pa user posted image  za Ado in njene fante. Nuša pa bo doma prej kot boš tisti kup speglala user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1855
17.5.2010 21:05:19   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Nuša pa bo doma prej kot boš tisti kup speglala user posted image user posted image user posted image

to pa prav gotovouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1856
17.5.2010 21:06:49   
ada2
aja, je pa nuša prej klicala in se odlično zabavajouser posted image user posted image user posted image

sicer sem pa že rekla, da sem ji kar malo favš ta tedenuser posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1857
19.5.2010 19:23:53   
petarda
grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1858
19.5.2010 19:29:37   
ada2

kaj pa jeuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1859
19.5.2010 19:59:10   
petarda

kaj pa jeuser posted image

Hvala, ker si vprašala! user posted image ....

Mah....saj ne vem, če naj sploh kaj govorim user posted image ....sem jezna na svojega user posted image  in to fuuuul user posted image user posted image ..... Že ful dolgo čakam, da bo kako popoldne fraj, da bo počuval mala dva, pa da jaz lahko kaj "v miru" naredim po stanovanju...pa je zmeraj ful zaseden, ali dela, ali kosi, ali že kaj....danes komaj da ima malo fraj, stanovanje itak rastur in on kao čuva mala dva...kar pomeni.....ko so bili zunaj, si je nesel PC ven in mislil, da bo petardito skakal po trampolinu, junior pa user posted image ....da ga bo gledal....al pa mogoče njega, ko po PC-ju kosilnice iščeuser posted image .....in pol itak jamra, da junior ni priden, da je 100-krat boljše na vikendu, kjer je trava, pa ga lahko spustiš, ne pa tle k je cesta.... user posted image user posted image user posted image ....da bi pa vzel kak avtomobilček v roke, pa se malo igral z njim...to pa neeeee user posted image ..... Potem pa pridejo gor, pa junior skoz za mano, pa joka, pa tuli, pa petardito je žejen, pa mami daj kozarc.....pa skoz za mano....pa si mislim, boljše, da ga ni doma in vsaj vem, da sem sama za vse, kot da pričakujem, da bom v miru kaj pospravila.....moj predragi pa sedi na sedežni in gleda tv, vsake tolko zakliče...junior pridi k meni, se bova igrala...pa itak nič....in mu pravim.....lubi...poglej me...en me cuka za nogo in cvili en me cuka za roko in cvili.....in se gospod vstane in ON MENI:" Joj, ne vidiš kako sitni so otroci, ti si se pa GLIH ZDAJ spravila POSPRAVLJAT!" user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...... Mi je kar dekel dvignilo:" Jaz pospravljam, ti si pa na sedežni!" ????.....

Mah.....besna sem, res....dobro, da je zdaj dal juniorja spat in upam, da zaspi zraven, da se jaz do jutra malo ohladim user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1860
20.5.2010 8:30:00   
*bubi*
petardica, petardica user posted image user posted image user posted image   Si jezna vsaj na user posted image  in ne na user posted image . user posted image

Kaj misliš, v kolikih stavkih sem se našla? user posted image  Čeprav sem po x letih dočakala to, kar sem vedno prosila - to, o čemer pišeš. Ati odpelje 2x na teden otroka od doma za cel popoldan, jaz pa sem lahko pospravila, okna spucala, celo časopis prebrala in se malo spočila. Kolo me čaka v kleti že dobri dve leti, zdaj se bom celo lahko šla kdaj peljat. In zvečer me ne nadere, zakaj nisem skuhala, ampak me vpraša, če lahko poje (dietno) rižoto user posted image user posted image user posted image

Tak da ja, probaj lubiju v tem stilu predlagat - da si izbere dan v tednu, ko je res cel popoldan z otrokoma - od vrtca do spanja. Saj dokler jim ni treba, jim kaj takega ne pade na pamet, ko pa so prisiljeni, pa tudi to naredijo user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1861
20.5.2010 8:33:43   
*bubi*
Pa še to sem hotela napisat:

koooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeec jeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  šolskega leta namreč. Saj ne, da ne bom imela kaj delat naslednjih 6 tednov, ampak..... jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

Mi je pa bilo včeraj tako hudo, ko sem gledala poročila..... katastrofa, česa je sposobna mladina user posted image user posted image user posted image  In zdaj mislijo, da so ne vem kaj naredili.... po moje bodo vsi po vrsti nastradali user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1862
20.5.2010 15:52:03   
Urša
O, Petarda, pa še kako te razumem! user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1863
20.5.2010 18:52:42   
Paštetka
Žalostna sem... v soboto imam obletnico srednje šole... in sem ugotovila, da sem stara user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1864
20.5.2010 20:23:09   
ada2
ah petarda.... user posted image  pri nas se o tem sploh več ne debatira.... sicer pa moram pohvalit, da okoli ga pa ne sračka več tako kot včasihuser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1865
20.5.2010 20:26:35   
ada2

Mi je pa bilo včeraj tako hudo, ko sem gledala poročila..... katastrofa, česa je sposobna mladina user posted image user posted image user posted image  In zdaj mislijo, da so ne vem kaj naredili.... po moje bodo vsi po vrsti nastradali user posted image

prav grozno, nouser posted image   ampak a veš kaj, jaz sem danes pri malici v službi pokomentirala, da se mi zdi škoda, da so tako "štalo" naredili, ker so se marsikomu na tak način zamerili, pa sem dobila odgovor večine, da je prav, da so na tak način protestiraliuser posted image user posted image user posted image

ah, ne vem no, sem 100% za, da so se uprli, jih podpiram, ampak ne podpiram pa takega barbarskega vedenja.....

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1866
20.5.2010 20:28:29   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Žalostna sem... v soboto imam obletnico srednje šole... in sem ugotovila, da sem stara user posted image

eh, daj no daj....  a se počutiš staro? meni se zdi, kot da sem še vedno 17 user posted image user posted image user posted image

drugače pa.... mi pa imamo požarno vajo v sobotouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1867
20.5.2010 20:42:16   
*bubi*

drugače pa.... mi pa imamo požarno vajo v sobotouser posted image

boste vse evakuirali? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1868
20.5.2010 20:43:16   
*bubi*

ah, daj no paštetka..... kak stara? To boš lahko rekla, ko vas bo še samo par ostalo user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1869
20.5.2010 21:00:31   
petarda

ah, daj no paštetka..... kak stara? To boš lahko rekla, ko vas bo še samo par ostalo user posted image

Najprej se moram nasmejat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1870
20.5.2010 21:03:33   
petarda

prav grozno, nouser posted image   ampak a veš kaj, jaz sem danes pri malici v službi pokomentirala, da se mi zdi škoda, da so tako "štalo" naredili, ker so se marsikomu na tak način zamerili, pa sem dobila odgovor večine, da je prav, da so na tak način protestiraliuser posted image user posted image user posted image

ah, ne vem no, sem 100% za, da so se uprli, jih podpiram, ampak ne podpiram pa takega barbarskega vedenja.....

Mi smo bili v službi vsi enotni, da so si zdaj naredili več škode kot koristi, da to res ne zgleda, da nasilje še nikoli ni rodilo kaj dobrega..... pa pridem potem k mamici na rojstni dan, pa tam enih par vaških tercialcev, pa vsi enotni, da bravo študentje, da oni so pokazali, če si že delavec ne upa user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1871
20.5.2010 21:05:01   
petarda

ah petarda.... user posted image  pri nas se o tem sploh več ne debatira.... sicer pa moram pohvalit, da okoli ga pa ne sračka več tako kot včasihuser posted image

Kaj pa? Samoumevno jih čuva takrat, ko ti pospravljaš? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1872
20.5.2010 21:05:57   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

O, Petarda, pa še kako te razumem! user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1873
20.5.2010 21:07:07   
petarda

Pa še to sem hotela napisat:

koooooooooooooneeeeeeeeeeeeeeeec jeeeeeeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image  šolskega leta namreč. Saj ne, da ne bom imela kaj delat naslednjih 6 tednov, ampak..... jeeeeeeeeeeeeee user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image  Blagor tebi.... se veselim s tabo! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1874
20.5.2010 21:16:05   
petarda

petardica, petardica user posted image user posted image user posted image   Si jezna vsaj na user posted image  in ne na user posted image . user posted image

Kaj misliš, v kolikih stavkih sem se našla? user posted image  Čeprav sem po x letih dočakala to, kar sem vedno prosila - to, o čemer pišeš. Ati odpelje 2x na teden otroka od doma za cel popoldan, jaz pa sem lahko pospravila, okna spucala, celo časopis prebrala in se malo spočila. Kolo me čaka v kleti že dobri dve leti, zdaj se bom celo lahko šla kdaj peljat. In zvečer me ne nadere, zakaj nisem skuhala, ampak me vpraša, če lahko poje (dietno) rižoto user posted image user posted image user posted image

Tak da ja, probaj lubiju v tem stilu predlagat - da si izbere dan v tednu, ko je res cel popoldan z otrokoma - od vrtca do spanja. Saj dokler jim ni treba, jim kaj takega ne pade na pamet, ko pa so prisiljeni, pa tudi to naredijo user posted image

Bubi sem se včeraj tolikokrat nate spomnila, res! user posted image ....

Saj drugače se kar nekako zmeniva in dopolnjujeva, samo včeraj mi je pa reeeeees dekl dvignil...user posted image ....komaj čakam kak dan, ko bova šla sama na kak izlet, večerjo....da se malo pomeniva, samo kaj, ko takrat je vse tako lepo in mi je škoda kvarit razpoloženje s temi "malenkostmi" user posted image user posted image user posted image .... Samo se bojim, da se jih bo nabralo user posted image .... Ah....saj bo bolje...enkrat že, ne? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  73 74 [75] 76 77   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......