petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 IZVIRNO SPOROČILO: petarda grrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kaj pa je Hvala, ker si vprašala! .... Mah....saj ne vem, če naj sploh kaj govorim ....sem jezna na svojega in to fuuuul ..... Že ful dolgo čakam, da bo kako popoldne fraj, da bo počuval mala dva, pa da jaz lahko kaj "v miru" naredim po stanovanju...pa je zmeraj ful zaseden, ali dela, ali kosi, ali že kaj....danes komaj da ima malo fraj, stanovanje itak rastur in on kao čuva mala dva...kar pomeni.....ko so bili zunaj, si je nesel PC ven in mislil, da bo petardito skakal po trampolinu, junior pa ....da ga bo gledal....al pa mogoče njega, ko po PC-ju kosilnice išče .....in pol itak jamra, da junior ni priden, da je 100-krat boljše na vikendu, kjer je trava, pa ga lahko spustiš, ne pa tle k je cesta.... ....da bi pa vzel kak avtomobilček v roke, pa se malo igral z njim...to pa neeeee ..... Potem pa pridejo gor, pa junior skoz za mano, pa joka, pa tuli, pa petardito je žejen, pa mami daj kozarc.....pa skoz za mano....pa si mislim, boljše, da ga ni doma in vsaj vem, da sem sama za vse, kot da pričakujem, da bom v miru kaj pospravila.....moj predragi pa sedi na sedežni in gleda tv, vsake tolko zakliče...junior pridi k meni, se bova igrala...pa itak nič....in mu pravim.....lubi...poglej me...en me cuka za nogo in cvili en me cuka za roko in cvili.....in se gospod vstane in ON MENI:" Joj, ne vidiš kako sitni so otroci, ti si se pa GLIH ZDAJ spravila POSPRAVLJAT!" ...... Mi je kar dekel dvignilo:" Jaz pospravljam, ti si pa na sedežni!" ????..... Mah.....besna sem, res....dobro, da je zdaj dal juniorja spat in upam, da zaspi zraven, da se jaz do jutra malo ohladim
|