ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Lahko noč, drage moje....lepo spite in se zjutraj nasmejane zbudite... bi se z največjim veseljem, ampak.... ok, bom skušala na hitro opisat situacijo.... torej, miha je včeraj nekaj bruhal in smo šli k dežurnemu pediatru na ptuj. ugotovitev je bila, da je bruhal zaradi kašlja - torej zaradi laringitisa. dobil je injekcijo dexametazona in bil danes čisto ok, če odštejem zjutraj dolgega napada kašlja, ki je trajal od 5 zjutraj pa vse do 8. no, ker sem v službi ta teden popoldan sem si rekla, da ne bom šla na bolniško, pa se bova z andrejem nekako menjala, zjutraj bom jaz z njim, popoldne on, pa bo prišel on pač malo prej domov. vse lepo in prav, ampak!!!!! pridem prej domov vsa zmučena in kaj me čaka..... bajta pobruhana, v tušu cele gore pobruhanih cot, adam bruha, driska.... ma nič ne ostane v njem.... kar naprej hoče piti, ampak že po 3 minutah vse zbruha. driska se je sicer malo umirila, ampak bruhanje pa ne. je mir za nekaj časa, ko zaspi, ampak potem pa požirek vode ali čaja, pa spet bruha. zdaj dežuram z njim jaz, potem se z andrejem zamenjama, jutri pa šibamo k zdravnici. me je strah, da je kak rotavirus veš, petarda, sem si zdaj par dni mislila, kako sem ti kar malo favš, da boš imela še eno malo štručko, ampak ko pa pridejo taki dnevi, ko so otroci bolani, bi se pa najraje nekam skrila in počakala, da mine.... pa da se meni zgodi, da še 1x zanosim, potem moram definitivno pustit službo.... ah, upam, da bo mirena ostala na svojem mestu še nekaj časa