|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
10.5.2010 19:52:00   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Jooooooooooooooooj Petarda, kako sem vesela zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

Hvala Urša user posted image

Saj v bistvu sploh še ne dojemam...vsake toliko se moram kar spomnit, da sem user posted image  in malo umirit tempo user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1801
10.5.2010 19:52:55   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Se pravi, da boš imela vse 3 predšolske! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1802
10.5.2010 19:55:02   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ha, paštetka je obljubila tudi, da bo prišla miha pogledat, pa je še ni bilouser posted image

no, miha ima trenutno spet laringitisuser posted image ,
drugače pa pridno nadaljujemo z gradnjouser posted image

user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da bo kmalu bolje...

Mene je kar strah pa ga je imel petardito "le" dvakrat....samo se mi zdi to tako grozno..... zdaj že ob najmanjšem kašlju vžgem vlažilec na polno in diha...me je res strah tega user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1803
10.5.2010 19:59:22   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ha, paštetka je obljubila tudi, da bo prišla miha pogledat, pa je še ni bilouser posted image

no, miha ima trenutno spet laringitisuser posted image ,
drugače pa pridno nadaljujemo z gradnjouser posted image

saj me je sram user posted image . Ampak res vse pogosteje se mu zdi, da nimam časa niti živeti.

Ko boš kaj hodila pri nas, pokliči, da greva na kavico. Lahko tudi dopoldne. user posted image

Postani user posted image ... user posted image user posted image user posted image user posted image ....res...meni se je tudi prej zdelo, da nimam časa niti dihati...služba, izobraževanja, služba, izpiti, služba, otroci, služba, mož, služba, rože, služba, morje, služba.........ampak vse tako hitro, da sem komaj dojemala....zdaj pa že 4 dni vse jemljem na izi in že računam PDP in porodniško....se mi zdi, da še malo delam, pa bo dopust, pa potem še malo delam in grem že na porodniškouser posted image ....potem pa sem itak še ceeeloooooo leto doma user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1804
10.5.2010 20:38:13   
*bubi*
Petarda, čisto so te ruknili hormoni user posted image user posted image user posted image  Bo še malo trajalo do tistega ceeeeeeeeeeeeeloooooooooooo letoooooooooooo user posted image . Jaz bi se morala najprej vprašat, kje bi dobili večji avto in večje stanovanje user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Miho, da ne bo hujšega user posted image user posted image user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1805
10.5.2010 20:54:51   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Petarda, čisto so te ruknili hormoni user posted image user posted image user posted image  Bo še malo trajalo do tistega ceeeeeeeeeeeeeloooooooooooo letoooooooooooo user posted image . Jaz bi se morala najprej vprašat, kje bi dobili večji avto in večje stanovanje user posted image

user posted image user posted image user posted image  za Miho, da ne bo hujšega user posted image user posted image user posted image

To se moj lubi sprašuje user posted image user posted image user posted image .....

Za stanovanje že vemo, ker smo se pred časom s tastom zmenili, da bomo kupili hišo kjer sedaj on stanuje, ker on gradi novo... user posted image  res svaka mu čast! Star je 50 let in to je že tretja hiša, ki jo gradi!....četrta, če štejemo še tisto na morju (je bila že na pol zgrajena, samo vseeno je bilo še veliko dela...pa sedaj v spodnjem delu, kjer je bila garaža dela še en manjši apartmajček...in to vse sam...kita, ploščice polaga v kuhinji, kopalnici, škarpo oblaga s kamnom...res kapo dol!) Torej njegovo hišo bomo imeli najprej za vikend, potem pa se bomo skoraj zagotovo preselili tam...ne vem še...ampak tam bom res imela vrt, sadovnjak, travo pred hišo...res vse...in seveda posledično delo, ki se ga že veselim, kar pomeni, da smo že zdaj večinoma gor in pomagamo tastu pri urejanju, da se malo navadimouser posted image ... pa otroci bodo imeli igrala, bazen....ma sanje res...in dvomim, da se nam bo dalo potem vsak večer peljati domov...je pa to petnajst minut vožnje od nas, se pravi kakih 25 do centra mesta user posted image ....malo me moti to, da je bolj kot ne na samem, oz. ni nobene družbe čisto blizu za otroke user posted image ....samo se zdaj tolažim s tem, da bodo itak trije pa bodo en drugemu družba user posted image ... Če pa pogledam drugače, pa se tudi tukaj ne vem kaj ne vidimo s sosedi, ker smo v službi, vrtec, potem še kaka dejavnost po vrtcu in se redko družimo s sosedi.... user posted image .... No...ne vem....ostaja tudi opcija, da bomo poleti večinoma tam, pozimi pa večinoma tu user posted image ...Nimam pojma kako se bo raspletlo user posted image

Avto pa...ta pa res nebi smel biti problem user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1806
10.5.2010 20:57:17   
petarda

Partybrejkrca! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1807
10.5.2010 21:05:46   
Paštetka
Petarda, potem se moram najprej ločiti. Ker je moj rekel, da bo imel s 1. ženo samo 2 otroka user posted image user posted image .

Evo, jaz se CELO tokrat strinjam z njim user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1808
10.5.2010 21:22:40   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

Petarda, potem se moram najprej ločiti. Ker je moj rekel, da bo imel s 1. ženo samo 2 otroka user posted image user posted image .

Evo, jaz se CELO tokrat strinjam z njim user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image  tvoj je itak hecen! user posted image user posted image user posted image user posted image .... Jaz ga ne morem pozabit, kako lepo nas je pozdravil preko domofona..."Dobrodošli pri nas v Murski Soboti...." user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1809
10.5.2010 21:24:22   
petarda
Lahko noč, drage moje....lepo spite user posted image  in se zjutraj nasmejane zbudite... user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1810
10.5.2010 23:04:14   
ada2
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Lahko noč, drage moje....lepo spite user posted image  in se zjutraj nasmejane zbudite... user posted image

bi se z največjim veseljem, ampak....

ok, bom skušala na hitro opisat situacijo.... torej, miha je včeraj nekaj bruhal in smo šli k dežurnemu pediatru na ptuj. ugotovitev je bila, da je bruhal zaradi kašlja - torej zaradi laringitisa. dobil je injekcijo dexametazona in bil danes čisto ok, če odštejem zjutraj dolgega napada kašlja, ki je trajal od 5 zjutraj pa vse do 8. no, ker sem v službi ta teden popoldan sem si rekla, da ne bom šla na bolniško, pa se bova z andrejem nekako menjala, zjutraj bom jaz z njim, popoldne on, pa bo prišel on pač malo prej domov.  vse lepo in prav, ampak!!!!! pridem prej domov vsa zmučena in kaj me čaka..... bajta pobruhana, v tušu cele gore pobruhanih cot, adam bruha, driska.... ma nič ne ostane v njem.... kar naprej hoče piti, ampak že po 3 minutah vse zbruha. driska se je sicer malo umirila, ampak bruhanje pa ne. je mir za nekaj časa, ko zaspi, ampak potem pa požirek vode ali čaja, pa spet bruha. zdaj dežuram z njim jaz, potem se z andrejem zamenjama, jutri pa šibamo k zdravnici.
me je strah, da je kak rotavirususer posted image user posted image

veš, petarda, sem si zdaj par dni mislila, kako sem ti kar malo favš, da boš imela še eno malo štručko, ampak ko pa pridejo taki dnevi, ko so otroci bolani, bi se pa najraje nekam skrila in počakala, da mine.... pa da se meni zgodi, da še 1x zanosim, potem moram definitivno pustit službo.... ah, upam, da bo mirena ostala na svojem mestu še nekaj časauser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1811
11.5.2010 10:12:07   
Urša
Za Mihca:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa zate Ada: user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Petarda, tole s hiško se sliši saaaaaaaaaaaaaaanjsko!!! user posted image user posted image user posted image  
Go 4 it! user posted image

< Sporočilo je popravil Urša -- 11.5.2010 10:13:29 >

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1812
11.5.2010 14:10:34   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za Adine fante. Ja, taki trenutki pa res niso lepi user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1813
11.5.2010 14:13:19   
*bubi*
Petarda, dobro si to splanirala user posted image  Blagor tebi. Ti ful privoščim....

In veste kaj - danes mi je še ena dobra prijateljica sporočila, da pričakuje 3. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa dva dni nazaj druga, da se bo poročila user posted image user posted image user posted image

Sami lepi trači.... boljše, da sem tiho user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1814
11.5.2010 20:03:07   
petarda
Ada kako se zadeve razvijajo pri vas? Ste bolje?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1815
11.5.2010 20:04:18   
petarda

Petarda, dobro si to splanirala user posted image  Blagor tebi. Ti ful privoščim....

In veste kaj - danes mi je še ena dobra prijateljica sporočila, da pričakuje 3. user posted image  user posted image user posted image user posted image

Pa dva dni nazaj druga, da se bo poročila user posted image user posted image user posted image

Sami lepi trači.... boljše, da sem tiho user posted image user posted image user posted image

Se mi zdi, da okrog mene tudi same lepe novičke zadnje dni...upam, da bo trajalo to obdobje.... user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1816
12.5.2010 20:25:56   
*bubi*
Ada, je že kaj bolje? user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1817
12.5.2010 21:40:25   
petarda
Tole, da se ada ne javi, pa nič dobro ne zgleda user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1818
12.5.2010 21:45:17   
petarda
No, da še pohvalim našega juniorja...danes bo že tretjo noč spal v svoji postelji user posted image user posted image user posted image ....smo ga preselili v petarditovo sobo. Petardito zdaj spi na pogradu, mali pa na bivši petarditovi postelji....user posted image

Pa še pohvalim petardita, ki se zvečer čisto potiho splazi v posteljo, da ne moti juniorja in se je odpovedal večernim pravljicam po radiu, zato, da lahko njegov bratec spi z njim user posted image . Danes je celo moj lubi še delal, jaz pa sem ob 19.30 nesla juniorja v posteljo in naročila petarditu naj do konca poje večerjo, se preobleče v pižamo, umije zobke in se potiho splazi na pograd....in je vse to naredil sam user posted image user posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1819
13.5.2010 7:03:33   
petarda
Dobro jutro user posted image

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1820
13.5.2010 8:03:53   
*bubi*

No, da še pohvalim našega juniorja...danes bo že tretjo noč spal v svoji postelji user posted image user posted image user posted image ....smo ga preselili v petarditovo sobo. Petardito zdaj spi na pogradu, mali pa na bivši petarditovi postelji....user posted image

Pa še pohvalim petardita, ki se zvečer čisto potiho splazi v posteljo, da ne moti juniorja in se je odpovedal večernim pravljicam po radiu, zato, da lahko njegov bratec spi z njim user posted image . Danes je celo moj lubi še delal, jaz pa sem ob 19.30 nesla juniorja v posteljo in naročila petarditu naj do konca poje večerjo, se preobleče v pižamo, umije zobke in se potiho splazi na pograd....in je vse to naredil sam user posted image user posted image user posted image user posted image ....

user posted image user posted image user posted image  luksuz bo zdaj user posted image  

aja, si že user posted image  user posted image user posted image user posted image

Ja, res ga ni boljšega kot če otroka spita sama v svoji sobi celo noč..... noč za nočjo user posted image

S tem da bubiju naredim pravljico na radiu, bubika itak spi kot top. (bubika gre spat ob 19ih, bubi ob 20ih) 

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1821
13.5.2010 8:04:32   
*bubi*

sem jo včeraj ujela na gmailu. Rabijo še user posted image user posted image user posted image user posted image , vsi po vrsti user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1822
13.5.2010 11:13:09   
ada2

sem jo včeraj ujela na gmailu. Rabijo še user posted image user posted image user posted image user posted image , vsi po vrsti user posted image

no, da se vam javim....

imeli smo veliko sranje... miha, adam in jaz smo se okužili s streptokokom, vsi smo bruhali, vsi smo na AB, ampak zdaj je že malo bolje. v torek sem bila pa res kot izžeta cunja. pri P sem komaj gledala, zato je rekla, da me ne more pustit, da grem še do svoje zdravnice in me je kar ona pregledala in napisala recept za AB.  dom smo še do ponedeljka, ko imamo kontrolo, ampak mislim, da bo vse ok, ker se že vsi boljše počutimo in se nam vrača apetituser posted image

hvala vsem za pikepoke, rada vas imam user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1823
13.5.2010 12:05:15   
Urša
Ada, zate in za vse tvoje: user posted image user posted image user posted image  To pa je res sranje! user posted image user posted image user posted image
Petarda, pa ti imaš tako prida otroka, da imaš komot še 2! user posted image user posted image user posted image  No, sicer pa tudi pri nas spanje ni problem, sama v pižamo in tipi topi zaspat, ob uspavankah seveda-od rojstva, hehe...me zanima koliko let bosta še poslušala uspavanke?!user posted image  Ponoči pa Jaka obvezno pride k nama, Nika pa proti jutru, tako da še dobro, da imamo 2 metrsko posteljo!

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1824
13.5.2010 18:50:30   
*bubi*
Ada, me veseli, da gre na bolje.

Glede na vaše stanje sva z Natyko spili kavico kar brez tebe user posted image . Saj bomo ponovili. E. je tak priden srček, ful je zrastel user posted image  Bubika je nekam sumljivo navdušena nad dojenčki user posted image user posted image
S in bubi pa se itak štekata user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  71 72 [73] 74 75   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Kako otroka motivirati za domača opravila ...
Se sprašujete, kako bi kar najbolje spodbudili otroka k opravljanju svojih dolžnosti. Da vam ne bi bilo potrebno vsako s...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......