Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2010 20:04:02
|
|
|
|
*bubi*
|
ja, paštetka..... kaj pa je s tvojim spominom? Si spet noseča? Aja, pa nisi meni posodila, ampak bubiki.... nekaj hlač za zimo.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 7.5.2010 20:30:19
|
|
|
|
ada2
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kaj sem pa jaz tebi posodila? Ker zdaj mi je res sodelavec rodil n sem mu obljubila cotike, pa sem iskala in nimam nič. S tem, da sem cotike, kolikor se spomnim posodila nekomu drugemu. A tebi tudi?
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 6:26:24
|
|
|
|
petarda
|
Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega?
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 7:38:31
|
|
|
|
petarda
|
Kaj zdaj? DOBRO JUTROOOOOO!
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 8:41:46
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega? go petarda, go petarda če boš rabila za pupiko, pa ti jaz z veseljem posodim Ali pa dam za naslednji dve, tri
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 8:43:20
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj zdaj? DOBRO JUTROOOOOO! Ja seveda, kave si nisem še zmešala.... pa razmišljam, zakaj se mi kljub 10-urnemu!!! spanju oči zapirajo, pa glava boli. Evo, hitro en kapučinček zrihtam.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 8:59:24
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega? go petarda, go petarda če boš rabila za pupiko, pa ti jaz z veseljem posodim Ali pa dam za naslednji dve, tri Ne rabiš več navijat
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 9:01:45
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Kaj zdaj? DOBRO JUTROOOOOO! Ja seveda, kave si nisem še zmešala.... pa razmišljam, zakaj se mi kljub 10-urnemu!!! spanju oči zapirajo, pa glava boli. Evo, hitro en kapučinček zrihtam. Pri meni je bilo tako včeraj cel dan....sem se komaj držala pokoci....danes sem se zbudila brez bolečin No, edin vrat me malo boli od predolgega spanca...sem šla včeraj spet ob 20.uri spat...no, danes ne bo tako, ker gredo otroci k babici spat, mami in oči pa na cvičkarijo
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 16:19:33
|
|
|
|
ada2
|
kako cvičkarijo, petarda, ne smeš cvička pit, če si noseča drugače pa... hmmm, prosim, če se ne hvalite s spancem in raznimi takimi vikend forami... jaz samo še delam... ali v službi, ali pa okoli hiše.... pisker marmelade, samo, da to gradnjo skoz spravimo, pol se pa če bo vse po sreči 15 julija vržem v morje in uživam 10 dni
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 16:21:49
|
|
|
|
*bubi*
|
IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega? go petarda, go petarda če boš rabila za pupiko, pa ti jaz z veseljem posodim Ali pa dam za naslednji dve, tri Ne rabiš več navijat KAJ???? Podnapise rabim!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 17:36:38
|
|
|
|
NinaŠ
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega? go petarda, go petarda če boš rabila za pupiko, pa ti jaz z veseljem posodim Ali pa dam za naslednji dve, tri Ne rabiš več navijat KAJ???? Podnapise rabim! se strinjam... ...daj malo bolj direkt??????
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 19:57:54
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda IZVIRNO SPOROČILO: *bubi* IZVIRNO SPOROČILO: petarda Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega? go petarda, go petarda če boš rabila za pupiko, pa ti jaz z veseljem posodim Ali pa dam za naslednji dve, tri Ne rabiš več navijat KAJ???? Podnapise rabim! Ampak bubi..... da ti rabiš podnapise????? Drugače pa......ja .... če se bo vse končalo, kot se mora, bomo januarja dobili še enega sončka .....vem pa točno dva dni...samo je v službi tako naneslo, da so vsi vedeli, še predno sem zvedela jaz ...in zdaj sem pač že povedala tudi doma... in močno upam, da bo vse v redu. Pila pa ne bom danes ne......bo pa ponosni očka treh in bo rabil prevoz domov
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 20:38:50
|
|
|
|
*bubi*
|
in veliko in lepo fuuuuuuul sem vesela zate in za vas
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 8.5.2010 20:51:51
|
|
|
|
ada2
|
pa itk, da bo vse v redu
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2010 7:48:17
|
|
|
|
NinaŠ
|
čestitam Petarda
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2010 19:29:58
|
|
|
|
Paštetka
|
eh, bubi . Zimaskih hlač mi ne rabiš vračat, ker bo zdaj itak poletje. Petarda, ti kar lepo vrni kompletek , pa če boš še kakšnega imela pa ti spet z veseljem posodim
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 9.5.2010 19:44:57
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka aaaaaaaaaaaa..... kaj res petrada? Zdaj sem pa v šoku. Šele zdaj sem prebrala. Noseča si? Jebela čuk! ČESTITKE!!!!! Jaz navijam za deklico! Hvala vsem za čestitke! .... jaz sem v devetih nebesih zdaj .... da ne govorim o tem, kako me moj crklja in razvaja ..... in potem on meni, da nosečnost name ful dobro vpliva....kaj ne bo, ko me pa po rokah nosi...itak da sem potem skoz dobre volje in zadovoljna Paštetka...ti pošljem še ta teden, ok? Kar pa ne pomeni, da se ne rabite v kratkem pri nas oglasiti ok? Da nebi slučajno čakala januar, da pridete pogledat našega sončka
|
|
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2010 8:08:39
|
|
|
|
ada2
|
ha, paštetka je obljubila tudi, da bo prišla miha pogledat, pa je še ni bilo no, miha ima trenutno spet laringitis , drugače pa pridno nadaljujemo z gradnjo
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2010 13:38:40
|
|
|
|
Urša
|
Jooooooooooooooooj Petarda, kako sem vesela zate! Čestitke!!!!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2010 13:39:17
|
|
|
|
Urša
|
Se pravi, da boš imela vse 3 predšolske!
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2010 19:22:08
|
|
|
|
Paštetka
|
IZVIRNO SPOROČILO: ada2 ha, paštetka je obljubila tudi, da bo prišla miha pogledat, pa je še ni bilo no, miha ima trenutno spet laringitis , drugače pa pridno nadaljujemo z gradnjo saj me je sram . Ampak res vse pogosteje se mu zdi, da nimam časa niti živeti. Ko boš kaj hodila pri nas, pokliči, da greva na kavico. Lahko tudi dopoldne.
|
|
RE: Novembrke 2005 - 5.del 10.5.2010 19:50:42
|
|
|
|
petarda
|
IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka kako spucaš edigs z DVD-ja? Z nožem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki BLOG: Pogovori z otrokom o seksuŠestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......