|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembrke 2005 - 5.del
7.5.2010 20:04:02   
*bubi*
ja, paštetka..... kaj pa je s tvojim spominom? Si spet noseča? user posted image

Aja, pa nisi meni posodila, ampak bubiki.... nekaj hlač za zimo. user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1776
7.5.2010 20:30:19   
ada2

IZVIRNO SPOROČILO: Paštetka

kaj sem pa jaz tebi posodila? user posted image

Ker zdaj mi je res sodelavec rodil n sem mu obljubila cotike, pa sem iskala in nimam nič. S tem, da sem cotike, kolikor se spomnim posodila nekomu drugemu. A tebi tudi? user posted image

user posted image user posted image user posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1777
8.5.2010 6:26:24   
petarda
Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega? user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1778
8.5.2010 7:38:31   
petarda
Kaj zdaj?

DOBRO JUTROOOOOO!

user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1779
8.5.2010 8:41:46   
*bubi*
IZVIRNO SPOROČILO: petarda

Paštetka meni si posodila za krst za juniorja kompletek.... glede na to, da jaz nisem prinesla k tebi.....pošljem, prideš iskat al lahko obrdržim za naslednjega? user posted image

user posted image  user posted image  go petarda, go petarda user posted image user posted image user posted image

če boš rabila za pupiko, pa ti jaz z veseljem posodim user posted image  Ali pa dam za naslednji dve, tri user posted image  

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1780
8.5.2010 8:43:20   
*bubi*

Kaj zdaj?

DOBRO JUTROOOOOO!

user posted image

Ja seveda, kave si nisem še zmešala.... pa razmišljam, zakaj se mi kljub 10-urnemu!!! spanju oči zapirajo, pa glava boli. user posted image

Evo, hitro en kapučinček zrihtam.

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1781
8.5.2010 8:59:24   
petarda
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image  user posted image  go petarda, go petarda user posted image user posted image user posted image

če boš rabila za pupiko, pa ti jaz z veseljem posodim user posted image  Ali pa dam za naslednji dve, tri user posted image  

Ne rabiš več navijat user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1782
8.5.2010 9:01:45   
petarda

Kaj zdaj?

DOBRO JUTROOOOOO!

user posted image

Ja seveda, kave si nisem še zmešala.... pa razmišljam, zakaj se mi kljub 10-urnemu!!! spanju oči zapirajo, pa glava boli. user posted image

Evo, hitro en kapučinček zrihtam.

Pri meni je bilo tako včeraj cel dan....sem se komaj držala pokoci....danes sem se zbudila brez bolečin user posted image user posted image user posted image  No, edin vrat me malo boli od predolgega spanca...sem šla včeraj spet ob 20.uri spat...no, danes ne bo tako, ker gredo otroci k babici spat, mami in oči pa na cvičkarijo user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1783
8.5.2010 16:19:33   
ada2
kako cvičkarijo, petarda, ne smeš cvička pit, če si nosečauser posted image

drugače pa... hmmm, prosim, če se ne hvalite s spancem in raznimi takimi vikend forami... jaz samo še delam... ali v službi, ali pa okoli hiše.... pisker marmelade, samo, da to gradnjo skoz spravimo, pol se pa če bo vse po sreči 15 julija vržem v morje in uživam 10 dniuser posted image

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1784
8.5.2010 16:21:49   
*bubi*

Ne rabiš več navijat user posted image user posted image user posted image user posted image

KAJ???? Podnapise rabim!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1785
8.5.2010 17:36:38   
NinaŠ

KAJ???? Podnapise rabim!

user posted image user posted image se strinjam... ...daj malo bolj direkt??????

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1786
8.5.2010 19:57:54   
petarda

KAJ???? Podnapise rabim!

Ampak bubi..... da ti rabiš podnapise?????

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače pa......ja user posted image .... če se bo vse končalo, kot se mora, bomo januarja dobili še enega sončka user posted image user posted image user posted image user posted image .....vem pa točno dva dni...samo je v službi tako naneslo, da so vsi vedeli, še predno sem zvedela jaz user posted image ...in zdaj sem pač že povedala tudi doma... in močno upam, da bo vse v redu. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pila pa ne bom danes ne......bo pa ponosni očka treh user posted image user posted image user posted image user posted image  in bo rabil prevoz domov user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1787
8.5.2010 20:38:50   
*bubi*
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

in veliko user posted image user posted image user posted image

in lepo user posted image  user posted image user posted image user posted image

fuuuuuuul sem vesela zate in za vas user posted image

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1788
8.5.2010 20:51:51   
ada2
user posted image user posted image user posted image

pa itk, da bo vse v reduuser posted image user posted image user posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 1789
9.5.2010 7:48:17   
NinaŠ
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image čestitam Petarda 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1790
9.5.2010 19:29:58   
Paštetka
eh, bubi user posted image . Zimaskih hlač mi ne rabiš vračat, ker bo zdaj itak poletje.

Petarda, ti kar lepo vrni kompletek user posted image , pa če boš še kakšnega imela pa ti spet z veseljem posodim user posted image

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu NinaŠ)
Neposredna povezava do sporočila: 1791
9.5.2010 19:31:46   
Paštetka
aaaaaaaaaaaa..... kaj res petrada? user posted image

Zdaj sem pa v šoku. Šele zdaj sem prebrala. Noseča si?

Jebela čuk! ČESTITKE!!!!!

Jaz navijam za deklico! user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1792
9.5.2010 19:44:57   
petarda

aaaaaaaaaaaa..... kaj res petrada? user posted image

Zdaj sem pa v šoku. Šele zdaj sem prebrala. Noseča si?

Jebela čuk! ČESTITKE!!!!!

Jaz navijam za deklico! user posted image

Hvala vsem za čestitke! user posted image user posted image user posted image user posted image .... jaz sem v devetih nebesih zdaj user posted image user posted image user posted image .... da ne govorim o tem, kako me moj user posted image  crklja in razvaja user posted image ..... in potem on meni, da nosečnost name ful dobro vpliva....kaj ne bo, ko me pa po rokah nosi...itak da sem potem skoz dobre volje in zadovoljna user posted image

Paštetka...ti pošljem še ta teden, ok? Kar pa ne pomeni, da se ne rabite v kratkem pri nas oglasiti ok? Da nebi slučajno čakala januar, da pridete pogledat našega sončka user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1793
10.5.2010 8:08:39   
ada2
ha, paštetka je obljubila tudi, da bo prišla miha pogledat, pa je še ni bilouser posted image

no, miha ima trenutno spet laringitisuser posted image ,
drugače pa pridno nadaljujemo z gradnjouser posted image

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu petarda)
Neposredna povezava do sporočila: 1794
10.5.2010 13:38:40   
Urša
Jooooooooooooooooj Petarda, kako sem vesela zate! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Čestitke!!!! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1795
10.5.2010 13:39:17   
Urša
Se pravi, da boš imela vse 3 predšolske! user posted image user posted image user posted image

Osrečujejo me zakladki Nika, Jaka in mali Izak:-)

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1796
10.5.2010 19:22:08   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: ada2

ha, paštetka je obljubila tudi, da bo prišla miha pogledat, pa je še ni bilouser posted image

no, miha ima trenutno spet laringitisuser posted image ,
drugače pa pridno nadaljujemo z gradnjouser posted image

saj me je sram user posted image . Ampak res vse pogosteje se mu zdi, da nimam časa niti živeti.

Ko boš kaj hodila pri nas, pokliči, da greva na kavico. Lahko tudi dopoldne. user posted image

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 1797
10.5.2010 19:22:48   
Paštetka
IZVIRNO SPOROČILO: Urša

Se pravi, da boš imela vse 3 predšolske! user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša)
Neposredna povezava do sporočila: 1798
10.5.2010 19:24:38   
Paštetka
kako spucaš edigs z DVD-ja? user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1799
10.5.2010 19:50:42   
petarda

kako spucaš edigs z DVD-ja? user posted image

Z nožem user posted image

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 1800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  70 71 [72] 73 74   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Pogovori z otrokom o seksu
Šestletnici pa res ne bom razlagala o vzburjenju, poželenju ter vseh užitkih in darovih, ki jih lahko prinese seks! Kako...
Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......