|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
23.4.2010 13:00:39   
tassika
ČEstitke a.biba za fantka Davida user posted image user posted image user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 701
23.4.2010 13:47:35   
sonček85
Se še spomnete babnce ,ko ste spraševale za nosečniške pižame.Evo tukaj jih imajo in še lepa je+ ostali nosečniški material.No rižkoo,biba,nogavica,drobtinica in vse ki še dojite in boste kmaLU SPET NOSEČKE TO JE ZA VAS

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 702
23.4.2010 20:10:15   
MAŠKA
Vse najboljše Aleksu za rojstni dan!user posted image In hvala za kos torticeuser posted image  

In čestitke Bibi za Davidauser posted image . Veliko lepih trenutkov in veliko cartanja!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 703
23.4.2010 21:31:10   
drobtinica29

ČAW ČAW!

Čestitke a.bibi in njenemu Davidu!

Prav tako Vse NAJ NAJ Aleksu za 1. svečko!!! IIIII kak hitro čas beži!

Mi pa smo 1. bubani user posted image , Matic je imel 2 dni vročine okrog 38 in sem ga danes peljala na pregled iz preventive in ima Angino, bošček mali. Najbolj mi je hudo ko joka, ker drugače ni jokav otrok. Upam da mu bo hitro boljše. Dobili pa smo antibiotike.

LP

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 704
24.4.2010 16:42:40   
malaMravljica
sem morala prit cestitat.

Biba, jupi bejbi je tu! Lepe mire, lepo ime in zagotovo lep fantek. Vse lepo z njim in nic krckov, same nasmeske. Uzivaj s tem malim bitjecem!

Soncek, teb sem tako na hitro cestitala, sam ves na pot sem se odpravljala. S ta velikim avtom sem in mi je bilo kar slabo, kako bom najprej cez Minhen, ker je eno samo delovisce in zozano cestisce, pol pa se prelaz tu in ozka cesta, jaz pa s to ladjo. Skratka, ze celo leto si mama in to dobra mama in najprej cestitam tebi, pol pa malemu Aleksu, za prvi rojstni dan ze teka okoli. Bravo mali!
Hm Soncek, bomo preverle, sam jaz mislim, da si Biba tam na finisu v finalu ni zezela cakat se 2 ali 3 ure, da bi si mali rodil na roj.dan od ALeksa. Bomo vprasale, ce si je zelela se 2 ali 3 urce dodatnih popadkov iz finala user posted image user posted image user posted image   jaz bi te nekam poslala, ce bi meni takrat predlagala ce zdrzim se kaksno dodatno urco user posted image user posted image

mojmu pa dobro dene slo zrak. Opoldne spal, 2.5 ure, sedaj spet spi. No, ponoci je bil sicer sam enkrat pri meni, sam se mi zdi, da pol v postelci ni spal, da se je zabaval, ni pa jokal, me je akr lepo spat pustil. Sem imela zvecer spet en hud migrenski napad. Komaj cakam, ko pridem nazaj imam nova soncna ocala.

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 705
24.4.2010 21:41:15   
Anonimen
a. bibaaa... juupiii...
user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 706
24.4.2010 21:45:50   
Anonimen
Aleks moj..,
nism ti čestitala tukaj, nism po sms-ju... neki je pa že na poti k tebi. Vem, da nisi jezen, ker sva bla itaq z Liamom že pri tebi in sva se nabasala s tvojo fajn tortico.user posted image
Obiske sva mela od četrtka. Veš kolk nas je blo v hiši? 15. Teta Rižkoo je mala pozabljivka, a vseeno te rada ima. Lupčki svojo lepo mami.user posted image
user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 707
24.4.2010 21:53:18   
Anonimen
Spet jst.. user posted image
Ja, pa še na Aleksov roj. dan sm zvedla, da L. še ne bo dobil sestrice... user posted image
No, boli full in sm čist konc.. žalostna pa nism tolk, ker mam največje sonce že v pojstlci.user posted image
PA upajmo skupaj za nasl. mesec..user posted image

NOČKA, grem gledat L.A. Confedential

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 708
27.4.2010 16:45:24   
a.biba
Pozdravljene!

Najlepša hvala za vse čestitke. Res je naš bibek malo pohitel, ampak se mu to sploh nikjer ne pozna, tako da sem več kot vesela. V nedeljo sma prišla že domov, očitno se splača it zvečer rodit, ker se ti tisti dan že noter šteje. Je zelo priden, je, spi, se pači in previja, to je pa tudi to. Mi se pa veselo cartamo in upamo, da ostane tako mirno še naprej. Je pa pravi črnolasec z ornk frizuro, še mal bolj čupavi kot je bila sestrica, drugače sta si pa neverjetno podobna. Ko sem ga prvič videla, sem morala reči, evo čisto Sarikauser posted image  in ko ga je babica privč obrisala mu je najprej irokezo naredila, potem sem ga pa dobila na cartanjeuser posted image .

Porod - super, fino fanj. Začelo se je s popadki že prejšnji dan, celo noč, naslednji dan ni bilo tako hudo, so bili pa neredni in so se samo občasno povečevali, ampak sem rekla, da grema popoldne na ctg, da vidimo, če je vsaj vse drugega ok ali se že odpiram. Tako, da sem bila 4 cm odprta, popadki so pa ctgju čist usahnili, zato smo se že kar z ginekologinjo zmenile, da damo umetne zraven, predremo mehur in akcija. Je bil enak scenarij kot pri prvem porodu, čeprav je rekla, da bo videla kdaj bo dr. Koren rekel ali na oddelek ali v porodno, pa sem rekla, da za mene je opcija ali v porodno ali pa domov in potem ni bilo več težav. Dobila sma najbolj zlato babico, ki si jo lahko zamisliš, atija smo še poslali k frizerju in obrit, potem se je pa vrnil, ko sma se midve ravno prav usedljale v porodni. Tako babico pa privoščim vsaki, vam povem, da popadki do res tistih zadnjih, ko je začelo dol potiskati niso skoraj nič boleli, ker sem se popolnoma osredotočila na predihavanje in bolečino, vsaj popadek sma analizirale kaj počne, skoz mi je prilagajala dozo umetnih, da me niso izmučile. Tako, da prave akcije je bilo za dobre pol ure bi rekla, prej pa sam smeh in čvekanje o vsem mogočem. Smo bili prav zabavna druščina, so nas hodili vsi gledat kje imamo popadke, da je še lahko tako veselo. Je bila pa ta smola, da se ji je smena iztekla ob 9h, ko smo bili na finišu, tako da me je prevzela manj poslušna babica, ki mi ni verjela, da je glavica na izhodu in sem se moral skoraj skregati, da me je le pogledala in videla, da si nisem izmislila. Če bi me ona spremljala, bi verjetno še prej rodi, ampak ni bilo prehudo, smo potem na en dva uredili. Malo sta me prerezali, ampak ti šivi ne bolijo skoraj nič priti prvič, ko so bili malo prepozni in sem se še malo raztrgala zraven. Tako, da moj je rekel, da tole je pa bil porod z najboljšim scenarijem, babica je opravljala vse kaj je moral on prvič, za podporo je bil pa tam in to mu bom vedno hvaležna. Zlatenici nismo dobili, dojenje je normalno steklo, nimamo širokega povijanja in tudi vse druga je ok, tako da smo res srečni.

Evo, pa sem se razpisala. Zdaj pa zaključujem, ker bo kmalu čas hranjenja - smo že redni na 2h ali še malo več. Tudi ponoči še ni bilo panike, sestrca je super prenesla vse skupaj in upam, da bo šlo tako tudi naprej. Prava nežna princeska je, ki mi res zaenkrat čisto nič ne povzroča preglavic.

Lep pozdrav vsem skupaj in pridite kaj na plano.

Jaz pa Pilotino pogrešam? Mislim, da je naslednja v vrstnem redu.

Rižkoo nič bit žalostna, sestrica še pač ni bila čisto pripravljena, ampak verjamem, da se vam kmalu pridruži. Vse ob svojem času pravijo! 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 709
28.4.2010 7:50:13   
MAŠKA
Biba user posted image user posted image user posted image

Tako lepo je tole brat... vse v najlepšem redu in ti si vse skupaj super prenašala, vidim, da ti hormončki niso nič ponagajali, da si že takoj po porodu tako pozitivna, dobrovoljna in polna energije!

Kar tako naprej!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 710
28.4.2010 14:42:22   
malaMravljica
Biba, kako te je bilo lepo prebrati. Bravo in se enkrat v zivo cestitke za palcka Davida user posted image   Pa tok lepo brat o tvojem porodu, si morem kar shranit to, ker mene je pa ponovnega poroda strah kot ne vem cesa.

Naslednja je pa ze Pilotina, vaaaaaau, pa bo se en fantek.

Biba, kaj pa slikca malega dojencka na ZS user posted image

Rizkoo, zakaj si pa slabe volje, kaj ni bil ponovni fantek napovedan za maj? Fantek, hehehe...

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 711
29.4.2010 12:18:49   
Anonimen
a.biba... BRAVO za vaju!!! user posted image Tok lepo res... Jst bi šla kr spet rodit. user posted image

MM.., nism slabe volje zarad tega. Sej mam enga čmručka... Slabe volje zarad boleče M, nič drugega. Želim si + itaq, če pa ga ne bo.. sm pa jst že mami enemu malemu bitjecu, ki je vsak dan bolj zanimivo. Ej neki me tel zaj. Sm ti hotla mail poslat, pa bom kr tukaj.
Dobila danes. Pojstlca je bomba.user posted image Rolica pa spušča.. zgleda je predrta. Bom morala nekak zaflikat.user posted image

Drugače pa se že plaziiimoooooooooooooo..... od včeraj. user posted image Najprej se je v rikverc...zdej je pa dojel.., da je lažje, če gre kr naprej iskat. Je zelo hitr... in dobi vse kar hoče. Sam daljinc mu nastavim pa pokaže pravo brizno..., pospeške user posted image .

Tko... lepe dneve... mi gremo pa jutri na moooorje.... lepo bodite in uživajte kot bomo mi3je.

(odgovor članu malaMravljica)
  Neposredna povezava do sporočila: 712
29.4.2010 14:46:08   
MAŠKA
Rižkooooo user posted image user posted image user posted image  za plazenje! Uživajte na morju! Kdaj se bomo videle? Zdaj si že imela drugo tečko od takrat, ko smo bile zmenjeneuser posted image

Upam, da nam v maju rata se dobituser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 713
4.5.2010 8:21:07   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Rižkoo

Aleks moj..,
nism ti čestitala tukaj, nism po sms-ju... neki je pa že na poti k tebi. Vem, da nisi jezen, ker sva bla itaq z Liamom že pri tebi in sva se nabasala s tvojo fajn tortico.user posted image
Obiske sva mela od četrtka. Veš kolk nas je blo v hiši? 15. Teta Rižkoo je mala pozabljivka, a vseeno te rada ima. Lupčki svojo lepo mami.user posted image
user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii hvala ,sem šele sedaj videla ,ker me ni bilo skoraj 2 t nič tle gor.Zdaj sem pa jaz paci pac:(Hvalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Tetka Rižkoo nikar ne jokaj ,plusek itak veš da ti je moja mami napovedala oz da boš zanosila v maju ,se pravi da zagledaš plusek konec maja začetek junija ali v juniju ziher:))))))))

Liam:bravo za plazenje ,sedaj te bom pa še jaz Aleks naučil hodit in bo mami vsa preponosna nate:))))))))))))))))))user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače smo pa mi super,mami v polnem teku službe,hodimo na polno ,tečkamo -ja itak če smo pa bik po horoskopuuser posted image Rastemo rastemo.Slike lahko vidite na FB tle jih ne bom dala.Lep dan in naslednje dneve še naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 714
4.5.2010 11:46:02   
a.biba
Pozdravček!

Najprej opravičilo Aleksu in z zamudo -
VSE NAJBOJLŠE! Naj bo vaš vsakdan poln lepih dogodivščin, naj vas spremlja zdravje in veselje, ter ogromno otroškega smeha!

Liam ČESTITKE ZA PLAZENJE! Joj, ste že veliko! Plusek pa še pride, nič bit žalostna, samo predaj se užitkom pri ustvarjanju novega življenjauser posted image  in vse pride ob svojem času.

Mi imamo zelo pridnega fantiča, vsaj do zdaj. Upam, da se ne pokvari, če ga bom preveč hvalila. Res jemo, se previjamo, malo pogovarjamo in veliko spimo. Tudi zunaj smo še bili, popek je odpadel, ampak kopali se še ta teden verjetno ne bomo. Včeraj smo se že drugič tehtali, nekaj je pridobil, baje bi lahko več, ampak jaz pravim, da dokler je tako zadovoljen in se sam zbuja, mu že ne bom kvarila ritma. Danes ponoči je jedel samo dvakrat, ob enih in ob treh, potem pa spal do sedmih, s tem da sme morala nujno pod tuš, ker sem mislila, da mi bodo zizi poknili toliko mleka ga je čakalo in smo še potem komaj jedli, čeprav sem si že dost ven stisnila. Upam, da bo še naprej šlo tako gladko. Tudi ven smo že začeli hoditi in takrat šele spi, tudi glaska ne spusti.
Sestrica je navdušena, danes se je vrnila v vrtec, ampak sma se zmenili, da pridemo po njo po kosilu, da se ne bo počutila preveč izvzeto. Jutri pa tudi spi tam. Ni posebej občutljiva, sicer si je včeraj zaželela, da bi pri njej spala, pa sma se potem v spalnico preselili vsi in je bilo prav prijetno. Tako, da zaenkrat ne kompliciramo in se prilagajamo situaciji, pa nekako funkcionira.

Še ena slikca našega čupkota za vse vas. Naj naredim izjemo...

user posted image

< Sporočilo je popravil a.biba -- 4.5.2010 11:47:28 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 715
4.5.2010 14:45:25   
MAŠKA
Biba...user posted image user posted image user posted image , super vam gre! In kdaj gresta k frizerju?user posted image

Prelepi fantičuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 716
10.5.2010 17:30:50   
pilotina
a.biba...čupko je res srčkani čupko, uživajte in lepo se cartatjte vsi skupaj user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 717
10.5.2010 19:58:12   
sonček85
biba-joj kak lepi bebi in naj tko priden ostane še naprej

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 718
10.5.2010 22:57:33   
MAŠKA
Punce... kaj zdaj to.. od 4.5. do 10.5. nobene ni bilo goruser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 719
11.5.2010 8:40:35   
sonček85
user posted image user posted image user posted image user posted image vse uživamo v sončku oz .jaz delam ,ves čas ki ga pa imam sem s svojim zakladkom

maška:midve z rižkoo ti še dolgujeva obiskuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 720
12.5.2010 11:14:52   
MAŠKA
Sonček85, bom zelo vesela, samo povejte kdaj se lahko vidimo!user posted image  Zmenita se čimprej, da mi še Rižkoo prej v službo ne pobegne!

Naša Živa pa je danes že 4 mesece starauser posted image

< Sporočilo je popravil MAŠKA -- 12.5.2010 11:16:16 >

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 721
12.5.2010 20:11:43   
sonček85
maška:Najprej čestitke Živi za 4m
hhehehe mislim ,da ne bo problem ,ker rižko ne bo šla še lep čas v službo ,saj bo prej nosečka:)))))))))

Se zmeniva za 1 dan pa pridemo vsi štirje če ne že pet ;)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 722
12.5.2010 22:06:08   
Anonimen
a.biba... kaki srček mali. Čupko čupkast... Full lepo, da si slikco nam pokazala. Naj bo pridn še naprej.., naj uboga mami. Upam, da nisi preveč zmatrana in da je tamala lepo sprejela bratca. Javi se.. čeprav saj vidiš... tok ga štrajkamo na borkah, da konc. Ja.. nismo več borke, zdej smo uživatorke.user posted image

Maška
... ja jupi za 4. mesece...ma kok hitr gre. Mi bomo pa lih zdej en let.... tok leti ta cajt. Jst sm za obisk. user posted image Jst sm za obisk... 5-članski obisk..user posted image

sončica moja... iz tvojih besed v bojžo knjigo user posted image user posted image Ti si moja. A kepica se ti kej javi?... ni je.

Uglavnem... toliko. Imamo se lepo... , obrača se, prevrača.... on bi že kr stal na nogicah.. plazi se, hitr je za znort... Zdej mi že zemljo iz vaz vn vleče..., sva se dons kr skregala. Je blo cel dan ne, ne, ne, ne... pa se mi smeji, jst se pa resno delam. Moram, čeprav mi srček umira od smeha. Kaj še... aja.. iz razvojne so nas skenslal, ker pravjo, da moj sin ni niti N od nedonošenčka... da dela še več kot kateri od njegovih vrstnikov, se pravi 8 in pol mesečnikov. In jst itaq ponosna na polno.

Športni del pa je obrnjen v svet...in moj sin z zanimanjem opazuje. Uf, kaj ga še čaka.

Tko.. bodite lepo.

(odgovor članu sonček85)
  Neposredna povezava do sporočila: 723
13.5.2010 9:09:01   
MAŠKA
Rižkoo...kar naj vas pride pet! Lahko tudi šest... sončekuser posted image . Dajta se dogovorit za termin, Rižkoo vidva pa pridno lumpajta, da spet ne bo tečka štrene mešala!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 724
13.5.2010 20:10:06   
sonček85
moja rižkica:Naj se moje črke ;) pozllatijo user posted image user posted image user posted image user posted image
Hm ja 6 nas glih ne bo ,bo pa že res verjeno 5 članska zasedba prišpla ,a ne Maška;)user posted image user posted image
kepica:Uživa ,je čist nemobilna tko kot Rižkoouser posted image

Rižkoo hvala za tko lepo popoldne ,sem vse skrbi ,tegobe ,..... pozabla user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zgodbe malih junakov: Najmanjša nedonošenk...
photo
V prvih mesecih je bilo naporno sedeti pred inkubatorjem, moliti, da deklica preživi in ostati močan za njo, ji dajati p...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?