malaMravljica
|
Pilotina moja, ma kako dalec si ze ti. Bravo! Se malcek in bo. Ime ze imata izbrano? Ej, vozek pa sportni del mi je tok lep, prava frajerka bos. Ze ves kje bos kupila in kok bos dala. Bos verjetn v Italiji a ne, ce bi rabla kaj iz Nemcije sam povej. Ne, nisem te klicala. In ne vem kaj govoris o nekih klicih, sam si mi sedaj pa prav mal veselja podrla. Na tajnici imamo sporocilo, da smo zadel nek full drag marcedez oz denar, pa saj vem, da nihce nic ne da in sam nategujejo folk, sam vseeno sem mal upala, da nas ne hecajo, jaz bi ze znala tok dnarja koristno nalozit Rizkoo, kdaj bos delala spet testek? Soncek, oooooj, si ze kupla tisti sotorcek? TAm kjer sva zadnjic gledali sem ravno prej dobila njihovo reklamo in sem vidla, so jih full znizal sedaj. A.biba, uzivas s takim malim dojenckom a ne da. Sem ti prav fous, ce sem cist iskrena. Jaz bi poleg mojega imela spet se kaj tok malega. Aja, pa hvala, ker nam javljas kako vam gre, sem se ze bala, da nas bos tudi ti po porodu kar odrezala. Midva z malim sva vceraj naredila presenecenje ociju. Je bil ocetovski dan in sva se sla en dan prej v atelje poslikat in sva mu dala v okvir. Tok vesel je bil, vsakemu takoj pokaze sliko, pa baje jo bo v pisarno dal, prejle pa je rekel, da je to najlepsa slika kar jih je kdajkoli prejel. Sem pa danes malega dala direkt na tla in ne na deko, ker intenzivno kaze, da bi rad mal kobacat zacel, na dekci je pa tok neprakticno. No, na tleh se pa da na trebuh in pol se z rokami poriva in siba rikverc po prostoru, tok je smesen. Mal poskusa tudi ritko gor dat, bo bo, prav kmalu. AJa, zobke cakamo pri nasi hisi, vsak dan preverjam ce je ze kaj, ma nic od nic, se kar je skrbek mali. Pa se za izkusene mamice. Kolko casa se rabi stajico oz kolk casa traja doba, ko mores full pazit, da ti kam ne pade? Sem namrec proti stajici in ce ta doba ni tok hudo dolga je ne bom niti sestavla. Sem jo pa ze dobila, so mi jo eni kar prinesli in dali, brez prej vprasat. Drugace pa sem ta teden pospravila kosaro in namontirala sportni del. Mali sicer uziva, jaz pa tocim solzice za kosaro. No, ma sva pa taka frajerja sedaj. O, pa novo previjalno torbo imam, na dopustu sem jo zagledala in mi jo je moj kupil. No, ni previjalna, ena navadna XXXL torba v modri barvi kot vozicek.
|