Anonimen
|
Oj punce, pa smo nazaj. Tok, tok lepo je blo, tok, tok, tok... , da je moj sinko zbolel, ko sva nazaj prišla . No, danes zjutraj se je začel. Jezik čist pikast bel, in pa notranjo stran ustnice . Vročina pa narašča, smo že na 38,8. Če gre čez, greva k dežurnemu. Kr neki... Tok je žalosten in mirn in tih... , mi je tko čudno. pilotinka, krasna ženska si. Kaj naj drugega rečem. HVALA za družbo in tiramisu. Miii bi spet zmazala enga, mi je tok fajn. Mojmu sinku si pa itaq všeč, sej si vidla. Slikce dobiš, sam da mal več cajta zrihtam. Perem dons in perem. MM, jst repično olje dajem.. no sej že veš. To za maslo... prvič slišim... A zdej boš pa kr pospešla z GH, zanimivo . Super.., da ti je tok fajn sprejel GH, to je res fajn. Kar se sedečga položaja tiče, jst našga ne dajem samostojno..., edin ko je pri meni v naročju...., da bi ga pa v stolček dala, ga pa še ne bom. Dokler sam ne bo sedel, ga ne bom not dala niti zalagala s kšnimi blazinami. To je pač nasvet njegove fizeoterapevtke... , ga bom upoštevala. Še mal pa bo že sedel, sej je pridn in tak kot njegovi vrstniki. Vse že dela. Zdej se že full plazimo v rikverc..., včeraj pa prvič tud naprej. Sam daljinc al pa gsm moram pred njega postavit... pa je hitro pri njemu. Zdej že 2 dni spimo brez dojenja... zbudi se sicer, mu dam dudiko in spi dalje.... kr vstajam in gledam, če je vse ok. Nč nism vesela, ker lahko spim... sm se navadla in ga kr pogreškam. Kar se pa materinega mleka tiče se pa absolzno ne strinjam, da je to packarija. Sm ga na začetku velik dajala in je hrana dobila tak fajn sladkast okus, da je lažje. Zdej pa redčim z vodo v kateri kuham... no, skor nč več ne redčim, ker mava že kr fajn gosto hrano. Lepo požira, žveči zato ni potrebe. Dons sva prvič probala piščančka, z rižem in bučkami. Prvič ni hotel jest.. nič. Sklepam, da ker je buban, zavrača hrano.. nima apetita in mi je tko čudno, ker full lepo je in vse poje. Pilotina..sej si vidla, ne?? Pa tud slinčka skor ne rabiva. No, prvi mesek je romal v smeti. Jutri spet probam. Ne vem.. a so zobki krivi al je pa kak virus... Joj, upam, da ne. Nč...lepo bodite, dons nism nč preveč dobre volje... že komi čakam morje.. 1. maja. Mamo pa mal žalostno pri hiši tud zato.., ker smo zvedli, da ma tast meningitis. Kr hudo deleč... živci odpovedujejo. Ja, mejte se radi.. nikol se ne ve kdaj nas kdo zapusti. a. biba, se strinjam s teboj. papa
|