|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
15.4.2010 14:34:51   
malaMravljica
Jaz sem ze zadnjci Bibi odgovarjala za caj iz malinovih listov, pa vidim, da mi ni objavilo. Skratka kar pij, tukaj ga babice zelo hvalijo. Jaz sem ga pila 6 tednov po par skodelic dnevno, pa refleksna masaza stopal, pa akupunktura in sledilo je 17 ur popoadkov na polno user posted image user posted image   ej, pa ne recem, da ni pomagalo, ga kar priporocam, ker kako naj pa vem, da mi ni pomagal, mogoce bi bilo brez se huje.
Pa vidim, da te ze nekaj matra. Ah dej, pocakaj no na maj, je tok lep mesec za rojstni dan. Drugace pa ti zelim kratek in ne prevec bolec podod, pa zdravega in pridnega otrocicka, pa za slikco se ze kar sedaj priporocam user posted image  

Soncek, o selili se boste. V hiso, super bo full za pucat, kot pri meni user posted image user posted image user posted image  ne, hisa je za otrocke itak veliko bolj fajn, cestitam. Pa nic ne vem se o tem.

Punce, Rizkoo mi je narocila, da vas pozdravim, pa to izpolnjujem sele danes.

LM ima jutri spet pediatra in spet cepljen, mi gre tok na zivce, ker dobi vedno dve dozi in zajoka pri prvi, pol pri drugi pa sploh jok. Se mi ze danes smili. Da vidimo kolk bom zadela, ga ocenjujem na 7.250 g in 70 cm, kolk je zares vidimo pa jutri. Merla sem ga zadnje case, tehtala pa ne. Drugace pa je priden in moj najvecji srcek je. Tako ga imam rada in toliko ljubezni in srece je prinesel v najino druzinico. Sam ponoc mi ga mal biksa, se se kar budi 2 do 4 x na noc in sem ze kar zdelana, sam saj sem mamica, nimam kaj za jokat, pa ce bi se noc mi prespal bi bil itak ze prevec prfekten otrocicek.

Aja, prej sva lih par besed z mojim zmenjala. Se zna zgodit, da prideva spet mal v Slo, ker pol enkrat kmalu gremo pa na nas vikend tudi. Sami dopusti, jupiiii...

Punce, uzivajte!  

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 676
15.4.2010 19:56:11   
sonček85
mm:oooooooooooooooo revči,naj pikice prestane čim bolj

Dopustek:o jupi to bo uživanja ,najbolj bo pa super ker boste vsi  trije skupaj:)))

Hvala za pozdrave od rižkoo

ps:Ja v hiši,ma se niti ne sekiram tolk za čiščenje,ker imam v navadi 1x tedensko vse in je to to.Bo pa 100% lažje mamici ,ki je sedaj za velikooooooo hišo sama za čiščenje.

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 15.4.2010 20:03:16 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 677
15.4.2010 20:36:06   
tassika
a.biba zakaj odpade morje, saj mali bo takrat že dovolj star, da greste malo, sicer kopal se še ne bo, morski zrak pa mu bo sigurno pasal.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 678
15.4.2010 21:06:27   
drobtinica29

Čer punce!

jaz pa se že nekaj časa nisem javila, oprostite ampak berem pa vas redno, če pa je sedaj lepo vreme in sma zunaj in uživama.
naše dete raste in se redi, lepo papcama GH, sagje obožuje, zaelenjava pa ima malo rogece pa jo lepo počasi uvajama, saj se nama nikamor ne mudi (no korenček in najraje od zelenjave). Imama pa lepo že dopoldan cel obrok saje, za kosilo sprobavama zelenjavo, par žlič, pa vsak dan kakšno večuser posted image , popoldan pa sadno-žitno kašico, ponoči, zjutraj in zveče pa mleko z dodatkom česa (rižolino al frutolino) ker samo mleko ne zadustuje več user posted image imamo namreč že cca. 8500g in naš M rabi kaj konkretnega da je sit user posted image .

Sploh ne morem vrjet da bo počasi star že 6m, kak čas beži.

A.biba zate pa držim pestke in čimhitrejši porod!

MAŠKA naš M je imel pri 3m 7040g in mi ni P nikoli rekla da je pretežek, ( res pa da je bil velik 66cm ) pa tudi zelo rad je, tako da se ne sekiraj, bo že kasneje izgubila.

MM iiiii lepo da boš spet prišla v Slo, super!

Sonček85 tebi pa pozdravčke, se vedno spomniš na vse!

Tassika, vidiš pa je Zoja prehitela Matica pri zobeku, mi ga še kar nimamo!

Pozdravček pa tudi vsem ostalim!!!!

Uživajte v lepih dneh.

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 679
15.4.2010 21:08:13   
a.biba
MM jaz bi z veseljem počakala do maja. Mi je lep mesec in mal bi še bila ob bušiju. Čeprav me pa skoz nekaj čudno tišči, mal obarvanega izcedka imam in občasno rahlo roza. Tako, da sem se odločila, da jutri pokličem g. in se najavim, da se pridem pokazat, da bom imela vsaj miren vikend, če je vse ok, drugače pa da vem pri čem sem. Vnetje dvomim da je, ker me nič ne peče in tudi vonja nima izcedek. Bomo videli, prvič mi ni takole potekali. Sam jutri pa res ne bi šla rodit, ko ima tast roj. dan.

Lahko rečeš kako hudo bi šele bilo, če se ne bi ničesar poslužila za lažji porod, ampak vedeti pa tako ne moreš. Mogoče imaš nižji prag bolečin in si začela že v prvi fazi čutiti, zato ti je pa tako dolgo trajalo. Baje porod tako traja nekje 15h, ampak je od posameznice odvisno kdaj ona to občuti.

Sonček dobra odločitev, da greste v hišo. Boš videla kako boste uživali. Verjamem, da je tvoja mamica tak sonček kot ti in bo spet veselje v hiši ob malem škratu.

Tassika mislila sem na morje za 1. maj. Ta sigurno odpade, potem bomo pa videli. No, še dober, da smo bili lani bolj pridni in smo šli za prvi maj, 25. junij, julij 14 dni, potem nas je pa septembra zmatrala tista bolniška po prometni nesreči, drugače bi še enkrat šli. Če ne prej bomo sigurno šli konec avgusta, v začetku septembra.

Zdaj se pa spet poslavljam, bo danes tudi hitro spanje nastopilo, ker sem že res utrujena in spet nama je ratalo, da sma se v eni uri obe spakirali v posteljo.

Nočke! Če bo kaj dogajal javim, drugače pa nič skrbet, sem samo prelena, da bi pisala. Imam tako od Pilotine in Zveste tel. številko.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 680
15.4.2010 21:52:06   
sonček85
biba:Mislim da boš kmalu cartala.)))))men je tak izcedek v naročje dal še isti dan mojega neprecenljivega  Sončka

Hvala za take lepe besede

drobtinica:O to je pa res lepa kilaža,skoraj našga šiša pa jep ol leta starejši:))))Le tako naprej
Ni zakaj:)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 681
16.4.2010 21:32:08   
a.biba
Ahoj!

Naj se še javim. Celo noč in cel dan me že dajejo popadki, bilo je še nekaj sluzi in krvi, pa kar gre. Se ne dam, ker popadki so v bistvu otrdevanje trebuha in ni preveč boleče, dol mi potiska, otroka čutim, čeprav je bolj miren, a ga vsake tulk malo požokam, da se odzove. Če ne bo ponoči nič, bomo šli verjetno zjutraj pogledat kaj dogaja, čeprav me je po drugi strani strah, da bi me noter zadržal. Bomo videli kaj bo noč prinesla. Če bi bilo po moje bi še počakala kakšne 14 dni, pa gremo potem v akcijo. Bomo videli.

No, zdaj si še pa masko z obraza sperem, otrok pri sosed spi, tako da imamo prosto pot v porodnišnico, če bo treba. Spakirano je, pospravljeno je tulk kot sem zmogla in imela namen, drugo bodo pa že zrihtali.

Pozdravček vsem in se javim, ko mi rata! Mirno noč vam želim!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 682
16.4.2010 21:40:30   
sonček85
biba:Sem ti rkela da se bo začelo dogjat,tko je blo pr men sam da je blo vse v enem dnevu

Srečno in sporoči ko boš rodila:)))
Po moje boš kmal cartala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 683
16.4.2010 21:58:57   
malaMravljica
Biba, saj april bo tudi fajn no, je pa fajn, da si vsaj vceraj prestala in ne boste delil rojstnega dneva. Mi je to znano, ker je men rekel, da ce se ne bo samo zacelo me da na sprozenje ravno na moj r.d in sem rekla ne, sam ta dan ne, pol je videl zakaj in je rekel da pa en dan kasnej, no pa se je zacelo na rok pri meni.

Soncek, ja zdej pa jasno ja kam greste. Faaaaaajn, vesela zate.

Poglejte gor kaj sem vceraj napisala za podatke o mojem. Danes so ga premerli in tehta 7.280 g ( za 20 g sem falila user posted image  ) meri pa 68 cm, tu pa za 2 cm falila.  Ga je pohvalu, pa sedet ga je dal, sem kar gledala, mali obvlada, jaz ga pa nic nisem dajala sedet doma, pa je rekel da kar. Pa v stolcku za hranjenje je rekel naj ga hranim, da ze tako lepo sedi. O pa vprasal je, ce je vedno tok priden in rekel, da ce bi bili vsi tok pridni in nezahtevni bi bilo njegovo delo super. Pa cepijenje je spet imel, pri prvi mal zajoka, pri drugi pa hud jok, sam se pomiri, ko ga v narocje vzamem. Pol ko ga morem pa odlozit, da ga oblecem pa spet jokec. Vedno se mi tako smili. In v ustih mu je zobke iskal, pa sem rekla veliko srece, midva jih tudi vsak dan isceva, pa nic ne najdeva.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 684
16.4.2010 22:00:59   
malaMravljica
joj sem se sedaj spomlna, pa ce bi Biba mal pocakala, a ne bi bilo fajn, da bi rodila na r.d od Aleksa user posted image  
Oh pa se nekaj vidim, na vceraj pred enim letom bi imela prvi pdp user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 685
17.4.2010 7:28:08   
sonček85
mmm:ooooooooooooto so pa lepe mere,bravo .jA ti ga kr dajaj sedet ,jaz sem našega prvič dala ko je bil star 4 al 5m če se ne motim ,v stolčku pa je že tko bil od 4m naprej ko sva začela z GH.Prav užival je v njem

ja res bi bilo lepo će bi biba rodila v petek na Alčijev rd
Miška ne bodi žalostna,poglej okoli sebe in se nasmej saj imaš ob sebi dva najbolj dragocena ,neprecenljiva moška ,ki ti lepšata življenje.Lupčka in velikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkuser posted image   zate.

LM:Pošiljka potuje:))))Pa nč mamici povedat;)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 686
17.4.2010 10:01:50   
tassika
A.biba držimo pesti, hitro se javi.

MM mali je pravi maneken, midve sva ga skoraj ujeli s težo, pri cm je pa kar višji. Pa saj prav, saj mora bit, kako bi pa zgledalo, če bi bila majhen fantek. Ja zsem vedno mela rajši visoke, da lahko še petke obujemuser posted image

No mi smo danes začeli z GH, korenček, ki ga je skuhala mami je lepo romal vn iz ust, do grla sploh prišel ni, frutek je pa potem lepo pojedla. Ne vem, ne vem kako bomo to speljali. Jutri ponovimo vajo, mogoče bo pa naši šel bolj brokoli v slast.user posted image  Probam čez 5 dni.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 687
17.4.2010 10:24:04   
pilotina
a.biba...dihamo s tabo, pa četudi bo trajalo še dva tedna user posted image

punce, vi imate same lepe sončke, spoznala sem Zojico, pa Liamčka, ko gledam Aleksa in LM se kar topim in vse ostale tudi...srčki so in veste zakaj...ker ste vi eni taki veliki sončki user posted image

včeraj in predvčerajšnjim sva bili z Rižkoo in lepim Liamom pooolnooo skupaj in tako fajn nam je bilo...pa prinesla sta sončka s sabo in smo imeli tako krasno za pohajat

hvala Rižkica moja, res sem se imela lepo in moj trebušček tudi user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 688
17.4.2010 13:46:31   
malaMravljica
Pilotina, joj mam sedaj eno tok lepe fotke od malega. Se res stopis zraven.

Tassika, ej komi cakam, da bo mali vecji od mene in bom cist ponosno gor ga gledala. Ima visokega ocka in predvidevam, da bo kar zrastel. S tezo pa sta naju sam skoraj ujeli, sam midva bova dala gas z GH in naju pol ne prehitita user posted image user posted image

Ja vem, dva the best moska imam ob sebi. Ko pogledam malega ga itak ne zamenjam, sam mal me pa vseeno stisne v srcku.

Punce, zdej pa res ne vem nic vec. Tiste ki mal veste. Prebrala sem in to v literaturi, ki jo je napisala pediatrinja, da malcki v GH rabijo mascobe, repicino olje ali pa maslo iz kisle smetane. Sedaj pa ene pravijo tko ene tko. V krompircek bi mu rada dala mal tega masla, ker jaz mu hrano pripravljam sam z vodo kjer se zadeve kuhajo in korencek s tisto vodo je bil ok, krompircek pa bljak, saj je jedel, pa ne tko z veseljem kot korencek in ob prvi zlicki je se beee rekel. Saj ga razumem. Lahko dam mal tega masla notri? Mleka ne, ker z mojim se mi zdi pac packanje, kupljeno kravje ne sme, kupljeno tisto v prahu mu pa ne mislim dajat. Heeeelp me!

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 689
17.4.2010 18:23:16   
Anonimen
Oj punce,
pa smo nazaj. Tok, tok lepo je blo, tok, tok, tok... , da je moj sinko zbolel, ko sva nazaj prišla user posted image . No, danes zjutraj se je začel. Jezik čist pikast bel, in pa notranjo stran ustnice user posted image . Vročina pa narašča, smo že na 38,8. Če gre čez, greva k dežurnemu. Kr neki... Tok je žalosten in mirn in tih... , mi je tko čudno.

pilotinka, krasna ženska si. Kaj naj drugega rečem. HVALA za družbo in tiramisu. Miii bi spet zmazala enga, mi je tok fajn. Mojmu sinku si pa itaq všeč, sej si vidla. Slikce dobiš, sam da mal več cajta zrihtam. Perem dons in perem.

MM, jst repično olje dajem.. no sej že veš. To za maslo... prvič slišim...
A zdej boš pa kr pospešla z GH, zanimivo user posted image . Super.., da ti je tok fajn sprejel GH, to je res fajn.
Kar se sedečga položaja tiče, jst našga ne dajem samostojno..., edin ko je pri meni v naročju...., da bi ga pa v stolček dala, ga pa še ne bom. Dokler sam ne bo sedel, ga ne bom not dala niti zalagala s kšnimi blazinami. To je pač nasvet njegove fizeoterapevtke... , ga bom upoštevala. Še mal pa bo že sedel, sej je pridn in tak kot njegovi vrstniki. Vse že dela. Zdej se že full plazimo v rikverc..., včeraj pa prvič tud naprej. Sam daljinc al pa gsm moram pred njega postavit... pa je hitro pri njemu.
Zdej že 2 dni spimo brez dojenja... zbudi se sicer, mu dam dudiko in spi dalje.... kr vstajam in gledam, če je vse ok. Nč nism vesela, ker lahko spim... sm se navadla in ga kr pogreškam.user posted image
Kar se pa materinega mleka tiče se pa absolzno ne strinjam, da je to packarija. Sm ga na začetku velik dajala in je hrana dobila tak fajn sladkast okus, da je lažje. Zdej pa redčim z vodo v kateri kuham... no, skor nč več ne redčim, ker mava že kr fajn gosto hrano. Lepo požira, žveči zato ni potrebe.

Dons sva prvič probala piščančka, z rižem in bučkami. Prvič ni hotel jest.. nič. Sklepam, da ker je buban, zavrača hrano.. nima apetita in mi je tko čudno, ker full lepo je in vse poje. Pilotina..sej si vidla, ne?? Pa tud slinčka skor ne rabiva. No, prvi mesek je romal v smeti. Jutri spet probam.
Ne vem.. a so zobki krivi al je pa kak virus... Joj, upam, da ne.

Nč...lepo bodite, dons nism nč preveč dobre volje... že komi čakam morje.. 1. maja. Mamo pa mal žalostno pri hiši tud zato.., ker smo zvedli, da ma tast meningitis. Kr hudo deleč... živci odpovedujejo.
Ja, mejte se radi.. nikol se ne ve kdaj nas kdo zapusti.
a. biba, se strinjam s teboj.

papa

Neposredna povezava do sporočila: 690
18.4.2010 10:41:09   
malaMravljica
Cekiram, ce je pri a.bibici ze weeeeee mami kje si, rabim te user posted image

Rizkoo, ej to z maslom, sem sla brat, v treh knjigam pise, da se dodaja maslo ali repicino olje, najboljse pa izmenicno, poglej v tisti veliki knjigi o dojencku, ki jo imava isto, tam tudi pise. Tko da, bom dodajala enkrat maslo drugic olje. Ves, to z mascobo sem povsod brala, da jo rabijo in ves kako je, moj ima sam 7 kg pol se pa bojim, da premalo dobi in ne bo imel zadosti za razvoj.
Pa se glede dodajanja mleka v GH. Ste lahko vse srecne, ker imate cel dan cas za dojencka. Pri nas je tako, da imam vsak dan ljudi v stanovanju, pa to in ono je treba naredit za firmo. Moj mali dobi GH ob 14h in vceraj sem imela takrat 5 moskih na kosilu, kaj naj pol. Sam povem, da me ne boste prevec obsojale in me imele za eno frajerko razvajenko.
Ne bom nic prehitevala z GH ves, sam dohrat je rekel, da ni treba tako malo, ker jaz sem mu res cist malo dala, je reku, da ce je in lepo sprejema hrano, da lahko kar povecam obrok in da naj kar menjam zelenjavo. Sem najprej 5x korenck, sedaj bom 3x krompircek, pol pa 3 x korenck in krompirck. Potem pa naprej.  Ma ne boj se, saj mu tudi sedaj ne bom dala za jest, kot da je cel dan v delavnici delal user posted image user posted image  IN ce gremo danes na sladoled ga bo lahko gledal kokr bo hotu, tudi rece lahko mami sem pripravljen, daj mi mal sladoleda user posted image user posted image user posted image  bom rekla nazaj sinek, nisi pripravljen, nic ne dobis user posted image  

Tvoj se mi pa tako smili, uboscek. Mogoce je pa res sprememba klime. Sam da bo hitro boljse, ce bo pa vrocina narascala pa kar k zdravniku, nic kaj prevec cakat.
Pa se tast. Saj ne vem prevec o tej bolezni, sam ce se da kaj nareidt, da bi popolnoma pozdravil se ali pa res upocasnil napredek pa mora naredit kar se le da. Moja mama tok pridno telovadi, je ze vse ok spet.

Pa se nekaj, mali se mi je danes neki jokal ob 11h zvecer, sem mu dala dudo in je spal naprej, pol je pa jokal, pogledam na uro in je bila ze 6.30, noc mi je prespal, sem se enkrat za spremembo spet  naspala.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 691
18.4.2010 11:25:10   
a.biba
Pozdravček!

Še sem tu, danes dosti boljše. Spala kot angelček, samo enkrat sem šla na wc, popadke pomoje prespala, čeprav zdaj so vedno redkejši in mislim, da se niti kazat ne bom šla, če bo vsaj takole naprej. Danes je pa dan za počivanje in sem mojemu zabičala, da nobenga ne vlači na obisk, ker jih bom nagnala. V petek smo roj. dan preznovali, včeraj je imel sosed piknik in so bili tudi naši kolegi, pa jih ne moreš same pustit. No, za eno uro sem jih, drugače pa itak veš, da to ni počivanje, če štiri otroke skoz čekiraš. Tako, da mislim, da tudi tole moje pretiravanje in nepočivanje povečuje število popadkov in dol tiščanje.

Rižkoo upam, da se stanje ni poslabšalo. Te bele pikice mene spominjajo na glivice v ustih, ki jih je tudi naša imela enkrat in smo jih z daktarinom pozdravili. Samo vročine pa ni imela zraven.
Upam, da bo s tastom vse ok, čeprav vem, da pri tej bolezni nikoli ne veš kako napreduje. Držite se!

MM ti imaš tudi vedno pesto po hiši. Nič se ne sekiraj, delaj po občutku in priporočilih pediatra in verjemi, če bi bile vse mamice pol tulk skrbne bi bilo že kar prelepo. Uživajte v skupnih trenutkih in ne skrbi, vse ob svojem čas.
Meni je bil najbolj všeč nasvet in sem še vedno hvaležna, čeprav ne vem, če je bilo to odločilno - naj začnem hraniti z zelenjavo, ker naša mala jo še vedni obožuje in je vidim, da je res ena redkih, ki mi je vse kar dobi in obožuje raznoliko hrano.

Tako, zdaj me pa čaka še en pogovor z našo babiko, ker je spet zamerila svojemu stricu, ko ji je nekaj rekel in murko kuha po nepotrebnem, kot da bi ji mlade pojedel. Je ravno prišla z razmišljanja iz sobice, pa da vidim, če je že pripravljena na pogovor.

Hvala, da mislite na mene, jaz sem zelo optimistična, da bomo še mal počakal, česar bi bila zelo vesela in bom res poskusila te dni bolj uživati v svojem času in manj noreti.  Se vam pa vsekakor še javim kako in kaj.

Neposredna povezava do sporočila: 692
18.4.2010 21:05:25   
sonček85
pilotina:eeeeeeeeeeeeeeeee kako sta uživali ,komaj čakam poleti da se še mi spoznamo in kako na sončku rečemo z bebiji:))))))
mm:v maslu je tudi mleko.dAJ MU MLEKO ALPSKO IN mešaj z vodo.Je pa odločitev tvoja ,ker veš kaj lahko ,kaj mu paše in kaj ne!!Jaz sem mu delala na začetku razmerej 3:1 voda -mleko
Daj mu repinčko ali olivno olje
Al pa svoj mlekec

rižkoo:Kkako je zdaj z Liamom?ps:-Lahko da ima afte
ja vem kako je ko je otroček buban ,nam aleks je pa ne pa je pa ne .Koker mu kdaj paše,tko da sem že navajena.Ko bo padla vročina bo papcal kot ponavadi ,saj je res priden jedec:))))
Pikepoke  tastu da se čim prej pozdravi in da bo bolje kmalu

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 18.4.2010 21:07:07 >

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 693
19.4.2010 13:06:12   
a.biba
Spet moje poročilo:
Mi je uspelo na pregled se vriniti, čeprav bi me on že čez vikend v porodnišnico poslal. MV je že zmehčan, odprta menda še nisem, je pa rekel, da ne bo preveč drezal. Če se še pojavi rjavo rdeč izcedek v porodnišnico pokazat, mogoče so samo žilice na mv, ker se mehča ali pa še kaj od čepa (zjutraj se je izcedek spet pocedil), plodovnice je dovolj in otrok živahen. Diagnoza: počitek, počitek in bolj počasi, ker drugače lahko kar grem. Glede popadkov pa tako, da če postanejo redni gremo, lažne pa baje ignoriramo. Seveda se takrat na ctgju niso pojavili.

Tako, da zdaj še samo ležalnik, knjige, internet in lenarjenje. user posted image  Če verjameš, ampak res bom poskusila čimbolj počivat, ker sem se sinoči tako fajn počutla, ko sem bila spočita, da sem kar žarela.

Toliko od mene, zdaj pa grem poskusit zadremat, preden grem v vrtec po našo babiko.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 694
19.4.2010 19:36:52   
malaMravljica
Biba, uziiiiiivaj se te zadnje dni s trebuhom, saj itak ves, da ga bos pol kar pogresala. In kot kaze boste pa le imeli vsako leto piknik tam zacetek maja. Kar zdrzi se kaksen dan, pa vso sreco pol na samem finisu.

Soncek, kaj pa ti pises gor LM-ju. Ej, ma sem zadnjic rekla no, niiiiic ne posiljat.

oh, morem it. Mu ni za bit na dekci, non stop dol leze, ga dam nazaj gor se pa jezi. GH pa suuuuuper, lepo napredujeva. IN ne morem verjet, kar mu dam v usta gre po grlu dol. Mu kar dajam pohvalo tukaj user posted image   Za njegovo vriskanje pa grajo, ker gre tok skoz usesa user posted image user posted image  

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 695
19.4.2010 20:07:19   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Soncek, kaj pa ti pises gor LM-ju. Ej, ma sem zadnjic rekla no, niiiiic ne posiljat.

kaj,kako ,kje .Jaz nič ne vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Je pa ratal lumpi ,a ne:)?Vesela bodi da tko lepo papcauser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 696
19.4.2010 21:16:32   
malaMravljica
Soncek, lumpa si ves. Ej, pa prej popoldan sem nate mislila. Pred 1 letom si hodila okoli z veeeelikim trebuhom, se zadnje dneve si imela pred sabo, preden si malega dobila. Se spomnim tistega dne ves, sem cakala cel dan novicko.

Rizkoo, zdej sem se pa nate spomlna. Je moj prisel z gasom domu, sem ga slisale ze 1 km na dalec. To so pa fantje ves.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 697
20.4.2010 21:13:38   
sonček85
mm:kaj sem pa naredila,jaz nič ne vem .......................user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja res je 1 leo nazaj sem bila tak čas na CTG-JU IN GLEDALA ,POSLUŠALA BEBIJA ,ČEZ 3 dni pa sem ob tej uri že 4h cartala:))))))))))Najlepši trenutki,ki mi bodo vedno v spominu saj so edinstveni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 698
23.4.2010 7:29:54   
zvesta
No, vceraj, ko sem ze spala, me je presenetil SMS od a.bibe:

Pa sem vse presenetil in sem ze tu ob 21.20. Moje ime je David, velik sem 53 cm in tehtam 3750 g. Se kmalu srecamo!

Cestitke, a.biba! user posted image user posted image user posted image user posted image

Pomagajte:

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 699
23.4.2010 10:34:22   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

No, vceraj, ko sem ze spala, me je presenetil SMS od a.bibe:

Pa sem vse presenetil in sem ze tu ob 21.20. Moje ime je David, velik sem 53 cm in tehtam 3750 g. Se kmalu srecamo!

Cestitke, a.biba! user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sam škoda ko ni počakal še 2-3h in bi se rodil  na 23:)))))

Lep dan vsem aleks pa vsaki pošilja kos torte ,saj danesn i več dojenček ampak že otrok:)))user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  26 27 [28] 29 30   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najbolj zgodaj rojen nedonošenček, ki je p...
Guinnessova knjiga rekordov je potrdila, da je Curtis postavil nov svetovni rekord. Standardna nosečnost traja približno...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?