Anonimen
|
Ej bejbike.... ooo pa sej ne morem verjet, da sm mela mal za prebrat!! Jupi!! pilotinka... ti si pa zdej zihr še lepša s tem buškotom svojim. Joooj, še malo. Sm dons nate mislila, sm dobila ene dudice iz Nemčije, pa sm naročila velikost 1, pa je moj sin že mal prevelik za to. Ti kr pošljem eno po pošti, eno pa obdržim za spomin. So mi tok fajne. Pričakuj pošto. Pa naj te ne moti, ker sm odprla.... zvesta... vidiš, ti nism odpisala ... ne vem zakaj, je kr neki vmes pršlo. Oprosti mi. Kaj je s tvojo malo lepotičko? Sm te shranla zdej, te mam... sm dala telefon na popravilo in ostala brez vseh cifr. Sm mela shranjene na tel in ne na sim kartici. Ja butasta jst. MM... ti si zakoooonnnnnnn, nej še tuki punce vidjo kaj si mislim o tebi! MM je dons Liama tok razveselila..., da je nasmejan zaspal. HVALA. Juuuuupi!!!!!!!!! Ej, talele senčni Peppeny... včer sm ga mela prvič. Nobenih kritik razen tega, da če full vetr piha, ga kr premetava. Ja, res ga. Ga kr dvigne, če je močn in če piha proti vozeku. Drugač pa super stvar... fajn je skril nogice in rokice mojega sinčka. DObra senca res... čeprav... jst malega vseeno fejst namažem. Na nogicah ma že bele hlače . Sva kr v kratkih rokavih in kratkih hlačah... Sm ga mela v bodiju, pa je bil cel moker, alergija pa se je čist razširla. Mora met na zraku kožo, da se suši... čeprav se mali zelo poti. No, senčnik je ok...., marele pa jst nikol nebi mela. Ne vem... mi zgleda brezveze.. pa kr neki opleta na vozeku... pa skoz morš obračat.. pa ne, jst jo mam, ne uporabljam. Smo jo dobili za buzza. Tassika, oooooooojjjj! Nimam tvoje cifre. Problem si prebrala pri zvesti . Ja, tko je naš zbolel po prvem morju. Upam, da se hitro pocajta miška mala. Sprememba vremena jo je. Upam, da ne bo kej hujšga še. Ja, sedež smo že naročil.... plačal, poslal ga še niso, marelo pa moon... in je že pri nas. Super stvarca, suuuper. Veš kaka razlika v vožnji. Lažja . Pa tamal je bil not k en sultan... je kr širši od buzza. Priročna stvarca, lahka... skratka, zlo zadovoljna. Ja, pošl slikcee... Drugač se je pa sonček85 z družinico seli oz. se je preselila, zato je ni. Delajo, rihtajo, se uvajajo. Vse je ok... Kepica, veš... znaš bit pa jezna in vsakič mi je všeč, ko te preberem. SI prava pripadnica in ti kapo dol. HVALA za tako podporo čeprav ni moj sin. Morš vedet, da bo akcija, če boš kdaj ker rabila . Pridkana si. Dej.. na mail kej odpiš... nič od tebe. Al pa nimam pravega maila... nimam cifre, ne naslova.... nič ne morem poslat... skratka odkar si mami, si se odrezala stran. Ne no.. Lupčki sinčka. Grem spat. Aja...dons je moja nova Corsica dobila lupčka v odbijač . Sm prv zmatrana. Med čakanjem na policijo sempa dobila še več lepe barvice... Sina tok mažem, da nase pozabim. Sm skurjena ko rak
|