|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Stare borke :-)
9.4.2010 20:09:11   
sonček85
Rižkoo:Ja v službici je super,tko hitro mi mine čas da kar verjet ne morem.RES razgibano in super!
Ja ta t sem bila 9-17 drug t pa sem 120-20 od pon.-srede,čet in pet sem pa prosta tko da se lahko kaj dobiva:))
O vi pa res uživate ,tko je prav ,in nikar se ne opravičuj ,vem kako ti je ,jaz tudi pridem domov ,Aleks še spi ,skuham za naslednji dan,se malo igram z njim ko se zbudi in potem je že ura za umivanje in spanje nočno.Drug t pa tko ne bo nič od nič ker delam popoldan skozi cel dan.Ma bova pa zato  ta vikend skoz skušaj sem prosta ,tko da jutri sva sama ,čistiva, se igrava ,sprehajava če bo lepo vreme ,v nedeljo pa gremo v Laško:)))se kopat-Jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii,mami komaj čaka

Galska oddana danes in včeraj ,in še v naprej kolkr bom lahko in imela čas.
ps:ne sekiraj se ,ker itak ne greš nazaj delat:))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 651
10.4.2010 13:39:18   
sonček85

user posted image
    user posted image

ŽE  PONOSNE MAMICE  user posted image

MAMICA:            DOJENČEK:           RD MAMICE:     RD DOJENČKA: 

01. soncek85      Aleksander             02.04.1985       23.04.2009
02. rižko              Liam                       20.06.1982     04.09.2009
03. Maj2009        Julija                      18.06.1984       20.09.2009
04. Nea_Teja      Jaka                       12.02.1975     26.09.2009
05. MalaMravljica Luca Mateo           12.10.1978     03.10.2009
06. Nogavica       Tilen                       18.05.1977      17.10.2009
07. Drobtinica      Matic                      28.09.1979    27.10.2009
08. Tassika         Zoja                        12.08.1983    31.10.2009
09. mariee            ?                                  (26)                  ?
10. Nataša28     Danaja                            ?            05.12.2009
11.Kejti              Jure                         21.02.1973    22.12.2009
12. Nincrli         Nataniel                         (24 )          31.12.2009
13. MAŠKA          Živa                         31.05.1975   12.01.2010
14. Maxy              ?                                                  v 37t/2009
15. sašaš             ?                                    ?                   ?
16.Twixy            Lili Sue                     10.02.1981    03.02.2010
17.Zvesta         Saraja                      24.10.1979   17.02.2010
18.Strumf          Matevž                   (20.5.82) 26  26.03.2010
19.Kepica83         Tej                       20.11.87(22)   28.03.2010
user posted image

MAMICE ,KI JIH ŠE ČAKAMO NA NAŠI TEMI
user posted image

IME:                  STAROST:          KRAJ:          V PRIČAKOVANJU +

01. Kliki                    27                    Tržič           xx.xx.09
02. *Manca*          (13.05.85) 24      ok.Kranja          xx.xx.10
03. Tinuška            (17.1.82) 27       Ljubljana           xx.xx.10
04. lorelai28               22                  Ljubljana          xx.xx.10
05. Zvezdica1980       28                  Velenje             xx.xx.10
06. mića                                                                       
07. polmaja                 36                                       xx.xx.10
08. Kaya88             (22.12.88)20       Voličina         xx.xx.10
09. MiniMiška
10. BeeBee
11. TeniRR                 26               Ruše               xx.xx.2010
12. čebeli
13. tanjusi               34                                       xx.xx.2010
user posted image

BODOČE MAMICE
user posted image

user posted image user posted image

IME:             STAROST:         KRAJ:                  PREGLED: PDP:                                    

01. barvar         28                  Ptuj                           06.05.10
02. a.biba           26                  Štajerska                06.05.10
03. Divans1
04. pilotina      19.09.79 (30)      obal 02.03.10 MF- 05.07.10
05. Oton                                                   02.12.09 -18.07.10
06. Fargesia        26              ok. Ljubljane17.12.09-09.07.10
07. Nadka30    26.09.79 (30)     ok.Celja                  xx.09.10
08. soncek_25 12.01.80  (29)     Zasavje                  xx.09.10

user posted image

NEKAJ KORISTNIH LINK-ov

user posted image  Prva pomoc za  mamice user posted image

Dojenje   user posted image

LA LECHE LEAGUE SLOVENIJA
NAJPOGOSTEJŠA VPRAŠANJA
ISKALNIK NAJPOGOSTEJŠIH VPRAŠANJ MON
DOJENJE MON FORUM

Otrok    user posted image
Brošura MOJ OTROK IMA VROČINO
Brošura DOJENČEK -  kako ga pestujem in kako se ukvarjam z njim (Handling)
PEDIATRIJA MON FORUM

Masaža dojenčkov in otrok  user posted image
http://www.masazadojencka.si/masaza.htm

Baby handling:
http://www.youtube.com/watch?v=WfZDWtXDewA

Kapljice (A)D3 (zamenjave):
- Idroplurivit (Italija)
- Oleovit D3 (na oljni bazi, naj ne bi povzrocal krcev. Dobi se v AT ali lekarna Arnika. Sk. loka)
- Plivit D3
- dodajte!

Kapljice proti krčem:
user posted image
- Mylicon (Italija)
- Sab simplex
- Colic calm
http://www.coliccalm.com/index.html
- Antiflat (AT)
- Milicon Goccie (IT)
- Colikind (homeopatske granule, IT ali lekrna Arnika)
- Vetrovne kapljice (koroske lekarne)
- Lefaxin (AT)
- GasBimbi (v lekarni receno, da naj ne bi bile najboljs)
- bioGaia (probiotiki www.biogaia.si )
- dodajte!

Cepljenja:  user posted image
- Knjizica za starse - cepljenje otrok
- rotavirus:
http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=357
            http://med.over.net/forum5/read.php?37,4244011
            http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2206492
- norice (vodene koze): http://www.zzv-ce.si/unlimitpages.asp?id=275#norice-vodene%20koze
- redna cepljenja: http://www.ivz.si/index.php?akcija=novica&n=1766
- cepljenje otrok s konjugiranim pnevmokoknim cepivom

Od rojstva brez plenic:
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=10&MMN_position=251:14
- http://www.diaperfreebaby.org/index.php?module=article&view=8&MMN_position=237:14:224
- http://www.ringaraja.net/forum/od_rojstva_brez_pleni%C4%8Dk/m_3945712/tm.htm
- http://med.over.net/forum5/read.php?1,4473621

UVAJANJE GOSTE HRANE
Uvajanje GH
Uvajanje GH 1

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 652
12.4.2010 11:37:08   
soncek_25
Pozdravljene!

Po doooolgem času se vam spet javljamuser posted image Mislim, da sedaj že bolj spet spadam v vašo temo, če me seveda sprejmeteuser posted image Večina vas ve, da sem končnouser posted image in da sem tudi jaz premagala tistih "kritičnih" 12t.
Zeloooooo sem vas pogrešala in se veselim čvekanja z vami, predvsem pa upam na veliko nasvetov vas mamic, ki imate že veliko izkušenj, tako glede nosečnosti kot potem z dojenčkom.

Objem in lupčkauser posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 653
12.4.2010 17:24:47   
MAŠKA
user posted image user posted image user posted image  Čestitke sonček_ 25, srečno naprej in dobrodošla na naši temi. Moramo pa priznati da zadnje čase zelo malo čvekamo... večina nas je že mamic, nekatere celo dvakratne mamice in časa je res zelo malo...
No pa vidim, da je ura že toliko, da moram že it, imamo sestanek v vrtcu.

No za našo Živo so mi pa že danes povedali, da naj ne računam, da bomo januarja dobili mesto v vrtcu, ker bo že septembra vse polnouser posted image .

Pozdravček, šibam v vrtec!

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 654
12.4.2010 19:44:10   
pilotina
punčke mojeee

sva prišla iz 3Dja user posted image

najin mali veliki bejbi se lepo razvija in raste...vse je dobro...naverjetneje vas zanima, da...........................
nama je pokazal lulčka user posted image user posted image user posted image ..ja fantka imava...s ponosom nama ga je razkazoval user posted image

sedaj grem počivat, ker sem že od jutra aktivna...pridem k vam še jutri

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 655
12.4.2010 20:44:47   
tassika
Ti ti fantek, že zdaj ga kažeuser posted image

Pa saj sem ti že vse povedala, vesela sem, kiklce bom pa prišparala za drugega, za sestricouser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 656
12.4.2010 21:07:23   
sonček85
SONČEK:LEPO DOBRODOŠLA PRI NAS.zDAJ pa le še naprej uživaj v nosečnosti in še nadaljnih 28t srečno
maška:ojoj to pa ni OK, upam da potem dobite kje varstvo-vrtec
pilotina:jeeeeeeeeeejjjjjjjjjjjjjjjjjj pilotko ,prav sem imela in do zdaj me še ni instinkt zmotu:))))))Srečno in verjetno si dobila kako lepo slikco in posnetek,naglej se jih ker to je neverjetno :)))lupčka pilotku:)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 657
12.4.2010 21:07:56   
a.biba
Soncek 25 user posted image user posted image user posted image  ISKRENE ČESTITKE! Naj bo nosečnost nepozabno lepa, čimmanj nosečniških težav in veliko uživanja ob bušiju. Zdaj je pa že začel rasti, ne?

Pilotina user posted image user posted image user posted image opa, fantiča boste imeli tako kot mi. Krasno in še lepše je to, da je vse ok, tudi tvoje počutje, vsaj upam da. Uživaj še!

Evo jaz sem imela danes prvi ctg, tako hitro gre to naokoli, še 24 dni se mi zdi, da je do konca. Sem pa zdaj res pravi buši, ki je vsak dan večji, ampak mi še nekako uspe biti aktivna. V soboto sem še imela zadnji izhod pred porodom - srečanje s sošolci iz srednje šole (ne morem reči, da je glih obletnica, ker se dobimo vsako leto, če ne celo dvakrat) in je bilo super, počutje krasno, prišla domov nekaj čez drugo uro in sploh me ni nič matralo. Danes sem pa kot povožen konj, komaj preživela dan, nič konkretnega naredila... drugače pa šolski ctg in vse ok, drug teden pa gremo nazaj pogledat kako in kaj.

Drugače pa punce, ena misel za danes, ko se je v naši bližini nekaj zgodilo - UŽIVAJMO VSAK DAN KOT DA JE ZADNJI, KER NE VEMO KDAJ SE NAM LAHKO ŽIVLJENJE POSTAVI NA GLAVO IN KAKŠNA USODA NAS ŠE ČAKA. Mi je dalo danes posebej mislit, čeprav sem do zdaj že pomerjena in ni vse tako črno kot je sprva zgledalo, čeprav se zavedam, da še ni konec in še ne vemo kako se bo razpletlo za nekoga iz meni bližnjega, čeprav ni imel vpliva na nič, zgodilo se pa je.

Mirno noč vsem!

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 658
12.4.2010 21:16:35   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

No za našo Živo so mi pa že danes povedali, da naj ne računam, da bomo januarja dobili mesto v vrtcu, ker bo že septembra vse polnouser posted image .

Pozdravček, šibam v vrtec!

Hvala enako, sem se tudi jaz zadnjič pozanimala in nas verjetno čaka ista usoda. Jaz celo našega še ne morem vpisat, ker ni rojen, po rojstvu lahko vpišem, ampak mesta skoraj sigurno ne bomo dobili, razen če bomo imeli grozno srečo. Tako, da ne vem kako bomo po izteku porodniške, sem bila prepričana, da grem službo iskat, ampak nimam pojma kam bomo otroka dal, ker nimam nobene domače variante. Nekako se bo treba znajti. Vse bo, nič bat!

Že dolgo nisem bušija pokazala, pa naj vam še bo, ker ne vem več kako dolgo bo še z mano user posted image .

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 659
12.4.2010 21:22:13   
sonček85
Jej kok lep buši.pRAV lepa nosečka si.Uživaj 

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 660
12.4.2010 21:59:24   
malaMravljica
Tassika hvala za sms, sem bila kar zmedena, gledala kaj pise, pol zastekala in se zacela smejat.

Pilotina, a fantka, aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa kok lepo. Mamica bos in sineka bos dobila, frajerka si. Ma saj so puncke tudi fajn, ne me narobe razumet, bi jo jaz tudi imela, sam ker imam sedaj sineka sem cist mahnjena na sineke. Jupiiiii, zdej pa v akcijo in kupit par modrih zadev.

Soncek25, bravo tudi tebi. Te nekaj casa ni bilo vec med nami in sedaj te morem spet notri dobit, sam me veseli, da se ena iz nase zalostne teme prihaja sem na veselo. Ej, a vidis, sami fantki so na poti, iiiiiiiiiii kdaj pa ti izves in nam bos povedala?

Soncek85, ku kuc. Delas ze, ubozica.

Rizkoo, lep dopust in pozdravi Pilotinko se v najinem imenu. Pa povej ji kok so fantki fajn.

Biba, o kok lepo, kok velik trebuh ze, saj si ponosna nanj a ne. Jaz moj ogromen trebuh tok pogresam, hodim kar slike gledat, pa se spomnim kako je bilo.

Punce, moj mali je ze drugi dan na uvajanju GH, sva zacela vceraj in je kot profi.

Ostale pa, pozdravcek

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 661
13.4.2010 10:40:18   
soncek_25
Hvala vsem za dobrodošlico!!!user posted image

Pilotina fuuullll sem vesela zate user posted image , čestitke za fantka!

a.biba čudovit trebuščekuser posted image Moj je začel počasi rasti, je še vedno skoraj neopazen in komaj čakam, da še bolj zrasteuser posted image

Ja, vidim da je kar nekaj fantkovuser posted image ...tudi pri nas glede na NS kaže na fantkauser posted image user posted image user posted image , bomo videli na morfologiji, če imamo še vedno lulčkauser posted image

lep dan vsem!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 662
13.4.2010 15:11:46   
pilotina
glede zibke ali košare...hvala vam...bova še preštudirala

malaMarvljica...veš, da vas bom vprašala...vse več vprašanj bom tukile postavljala, saj se kar bliža najin datum ...in vem, da lahko računam na vas, hvala user posted image ...sva rekla, da počakava na 3D in sedaj greva počasi v akcijo

sonček85 in Rižkoo...sta kar vstrajali a in imeli sta prav user posted image ...lulkota imamo user posted image

soncek_25
...sem vesela, da so kritični tedni za teboj...vem kako so dolgi in večji kot bo buši, bolj boš pomirjena...sedaj pa čakamo na prve brcike ane user posted image ...jaz sem jih začutila kar zgodaj...ko so me v 18. tednu sprejeli v bolnico zardi krčev, se še spomnim, bil je ponedeljek, v nedeljo pa se mi je dozdevalo, da nekaj čutim...potem v ponedeljek nič, ko pa je v torek imela cimra ctg kar v naši sobi, je tiste pol urce res poskakoval v mojem bušiju...pol pa je trajalo do 26. tedna, da sem redno začela čutiti brcike...ta čas, ko nisem bila prepričana kaj je, ali so brcike ali prebava sem čakala...če je šel zrak ven, sem vedela, da je prebava user posted image , če pa se ni zgodilo nič, pa sem vedela, da je bil najin bejbi

tassika...hvala user posted image

a.biba
...ti si že pred ciljem, kako čas beži
vrtec...tudi pri nas je kar polno...midva sva študirala vprašat v dva vrtca, ki pa sta v različnih občinah, eden tam kjer sem jaz prijavljena, eden pa tam kjer je dragi in bova videla kaj nam bodo povedali in se nato odločila kam bova prijavila najinega otročička...a to greva lahko povprašat že sedaj, ko sem noseča?
iiii kaki buši...lepa si user posted image

malaMravljica...user posted image LM

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 663
13.4.2010 15:57:49   
a.biba
Pilotina zibke se ti praktično ne splača kupiti, če pa imaš kje možnost sposoje, pa le vzami. Jaz imam zdaj celo dve, pa še eno košaro mi ponujejo, sam zdaj pa res nimam kam dat user posted image . Drugače pa mal bolho spremljaj, lahko s posteljnino kupiš za 50€, to pa ni tak hud strošek. Sam verjemi, skor sigurno ima kdo to doma, da ti lahko posodi.

Glede vpisa v vrtec, pa pokliči zdaj pa vprašaj. Ker nekatere občine vpisujejo že bušije in potem dobijo neke dodatne pike, čeprav pa je res problem med letom dobit. Pozanimaj se, da ti ne bo potem žal.

Malinov čaj - je katera pila? Koliko skodelic na dan. Vidim, da so full različne informacije.

Matične celice- jih je dala katera v javno banko? Jaz sem se prijavila, pa dobila domov ta paket, me pa zanima kako to potem v bolnišnici izgleda. Sicer je rekel g., da delajo to v celju, ampak seveda, če so pogoji za to. Vidim pa, da moraš potem sam skrbet za prevoz in to. Pa če je že možnost zakaj se pa ne bi poslužili tega.

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 664
13.4.2010 22:24:38   
MAŠKA
Ja jaz sem jih dala v javno banko. Paket pa moraš nosit kar sama s seboj oz. ga imaš pri sebi, najprej praznega, potem pa polnega v nočni omarici. Po porodu oz. zjutraj pokličeš tisto tel. št. in pridejo iskat.
In naj še povem, da sem pa jaz pozabila poklicat, ker sem rodila ponoči, zjutraj pa vsaj utrujena... in še dobro, da je porodnica na sosednji postelji dala tud v javno banko in ona ni pozabila poklicat in potem sem jih jaz kar isti kurirki oddala.

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 665
14.4.2010 7:13:10   
tassika
Jaz sem hotla, pa nisem ustrezala. Drugače pa itak nw bi šlo, ker ob praznikih ne delajo. Moraš gledat kdaj rodišuser posted image

Malinov čaj, spila sem najprej eno skodelico, nato dve, na tri pa nisem prišla. Je pa zanič okus, dokler se ga ne navadiš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 666
14.4.2010 20:51:19   
sonček85
mm:ja delam ,na polno ,jutri grem glih v MB na tečaj VPD,potem pa šibam domov kuhat,po Alčija,potem pridejo stanovanje lgedat,pa ......evo dan mine.Kako ste vi ,kako moj mali miško LM:)?

pilotina:Ja prav sva imeli:))))))Jaz vem da bo pri nas druga pupa:)))Uživajta jutri na prelgedu in potem na pijački z Rižkoo

biba:Ja jaz sem ga pila,delala sem tko kot piše na navodilih,mislim pa da 1x na dan .je bil pa men okus ok ,za razliko od Tassike:)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 667
14.4.2010 21:11:08   
tassika
Sonček a prodajaš stanovanje?

Hihi zato ker ti je bil dober si pa na rok rodila (skoraj) ne pa tako kot jaz ko sem prehitevala po desni user posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 668
14.4.2010 21:14:02   
a.biba
Evo, javljanje iz postelje ob 21h zvečer. To mi že tudi ni dolgo ratalo. Sma se tako fajn z babiko zrihtali, da že pol ure spi, jaz sem še cote obesila, dala nove prat, zdaj pa relaksacija in hitro spanje. Popoldne sma bili pridni, pa nama je uspelo celo po dolgem času okoli vasi priti in je res pasalo, pa mi niti ni bilo preveč naporno. Tako, da sem prijetno utrujena, izpod tuša, umita glava in še pospravljeno imamo začudo.user posted image

Čaj sem začela piti, zdaj eno skodelico, jutri dopolnimo 37t tako, da bom šla na dve. Je pa v navodilih dve skodelici na dan, sam ne vem kakšne skodelice si oni predstavljajo - mi imamo od malih, da kahl....user posted image  Okus mi je pa čisto ok, sem tako bolj pristaš zeliščnih čajev kot sadnih in tole mi je čist ok.

Hvala za odgovore glede matičnih celic, poskusili jih bomo zbrati, če se nam pa ne izide pa vsaj vem, da smo pokazali voljo. Ker med vikendi res ne pobirajo in prazniki in glede na to, da je moj rok maja, bomo videli kako se bo izšlo.

Danes sem šla še v zadnji nakup v dm, zapravila 60€ in mislim, da imam najbolj nujne stvari. Samo napihljiv obroč za sedenje sem pozabila it nabavit, prvič vem, da mi je pošteno prav prišel. Pa tisto še tako lahko koga drugega pošljem, da mi prinese, če bom spet šivana.
Drugače pa buši je vsak dan večji, mislim, da mi bo kar po sredini počil, ker imem skoz v špico pokončno postavljenega in redko kdaj, da se kaj sprosti, skoz napet kot pri lažnih popodkih. Tudi ti se stopnjujejo, sicer sem pa kar ok, samo energije mi pa hitro pobere. Pa saj gledam, da si vzamem čas za počitek in potem vse nekako gre.

Sonček85 jutri boš pa imela pester dan. Pa saj ti kar kipiš od energije in te je prav prijetno brat koliko stvari ti uspe izpeljati.

Kje je pa kaj Zvesta? Se že zelo dolgo ni nič javila. Kepica sigurno uživa in lovi ritem z novem družinskim članom in ostale... pofočkajte se kaj!

Malo še pogooglam in grem spat. Mirno noč vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 669
14.4.2010 21:15:48   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Hihi zato ker ti je bil dober si pa na rok rodila (skoraj) ne pa tako kot jaz ko sem prehitevala po desni user posted image

Aha, potem bom pa še jaz imela to žogo nekaj časa - no, saj kaže še samo 22 dni, tako da bomo kmalu cartali user posted image

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 670
14.4.2010 21:21:33   
tassika
a.biba si me že prehitela, v tem tednu sem jaz že imela zojo 1 dan v rokahuser posted image  Kar počakaj še kakšen teden, potem pa lahko greš.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 671
14.4.2010 21:35:43   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tassika

Sonček a prodajaš stanovanje?

user posted image user posted image user posted image user posted image ja mi je bil kr dober,pol sem ga pa nehala pit k sem že rodila

Ja prodajam

biba:eeheheh hvala ,ja kaj mi pa druga preostane:)
Tko sem želela in tko imam:)
mi je pa kar ok,ker mi dan tko hitro mine da se komaj sama sebe lovim :o)

Res pa je da sem vedno .no skoraj vedno polna energije.))A če je družba okoli mene ok sem tudi jazuser posted image
pridna kar pij čajčka ,okoli konec meseca boš pa že lahko rodila
čaj sem pa jaz pila kar uno šalčko ,ki so tko za mleko,čaj tko kot dobiš v gostilni:)2deci al 2 in pol deci

zvesta :se javi na FB večx,mal so bolani,a so zdaj že boljš
kepica:uživa s svojima moškima in se navajajo na skupno življenje:(Skratka uživajo na polno:)

No rižkoo pa uživa na morju.)))))

.mm,drobtinica,nogavica,MAŠKA....................Javite se pogrešamo vas!Kako so otročki???????????????

< Sporočilo je popravil sonček85 -- 14.4.2010 21:42:15 >

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 672
15.4.2010 8:18:15   
a.biba
Jutro!

Če kdo ve kaj se z drugimi dogaja, je to Sonček!user posted image

Rižkoo pa kar na morju uživa - kako ji zavidam. Nam letos odpade, čeprav to ne pomeni, da me vleče.

Tassika ti pa res nisi mogla potem priti na večjo količino čaja, bomo videli kako bo z mano.

Punce jaz sem imela zjutri en rjavo, rdeč izcedek - bi rekla, da je to čep. Ni ga bilo veliko, tako da dvomim, da je cel. Me je pa kar malo stisnilo, da bo zdaj zdaj. Bi še z veseljem počakala do maja, jutri ima sicer tast roj. dan in mi ni, da si bomo spet delili roj. dneve še od otrok. Tako, da danes malo bolj počivam, pa tak ne vem, če bo kaj pomagalo. Bom pa popoldne poklicala g., če se moram priti zato pokazat. Saj vem, da ni nič takega, pa vseeno, da bom bolj mirna.  Sem mogla enmu povedat, mojega rajši ne bom klicala, da ne bo nepotrebne napetosti, ga tako občudujem, da precej mirno spi, glede na moj zadnji mesec v prvi nosečnosti, ko ga je za vsak moj vzdihljaj vrglo pokonciuser posted image  - razen zadnjo noč, ko sem imela res popadke ni nič vedel, da se celo noč po hiši potikamuser posted image .

Sonček kam se imate namen seliti?

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 673
15.4.2010 12:56:10   
MAŠKA
Ojla,

se javljamuser posted image .
Otročki rastejo, predvsem se redijo.  danes sva imele posvetovalnico in naša Živa ima pri treh mesecih že 6650 g, namerili so ji 59 cm, čeprav mislim, da ima kakšen cm več, ker ji jaz doma namerim 61, ona pa ji ni čisto nogice iztegnila. Mi je rekla P, da je za 1,5 kg pretežkauser posted image .  Ampak dete naše tako rado je in ko je lačna je ne umiri nič drugega kot hrana. Bi pa morala biti cepljena in je niso cepili, ker sem jaz ful prehlajena in smo rajši za 1 teden prestavili.
Sicer pa mi ponoči spančka že cca 8 ur v kosu, tako da se nimam kaj več pritoževat.

Sonček a boš potem v Dramljah živela?

Pozdravček vsem!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 674
15.4.2010 13:07:14   
sonček85
BIBA:K moji mamici
MAŠKA:Ne ne bomo ,ker je vse skupaj preveč komlicirano,bom pa šla k v hišo.Je pa v Dramljah sedaj moja sestra
Super za prelged in ne sekiraj se če je pretežka,ko ti bo GH hrano zaečla jesti ko bo čas ,bo jedla in ne bo tko da bo šlo malo dol pa ko shodijo se mal pogubi:)

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  25 26 [27] 28 29   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Imena za fantke in deklice, ki pomenijo lj...
Veliko staršev ime za otroka izbira glede na njihov pomen in med lepšimi je zagotovo ime, ki v svojem pomenu nosi ljubez...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......