Honey26
|
jutro. za "stučkane", danes je bilo spanje bolj bogo, buba je zgleda res nočno bitje in že veselo trenira fuzbal... al pa boks, al pa balet, skratka meče jo fejst :) EA .. nop, bom probala kr naravno če bo le šlo (beri: ne bo ostala na riti in posledično CR) akupunktura.. nop, nekako ne verjamem da bi res pomagala pri porodu, pa ne bi se še s "špikanjem" ubadala pri samem porodu (se mi zdi da je že s samim porodom "dovolj dela") trebuh: dokler je "skrit" pod obleko nobenih pripomb, kot da je skor tabu o trebuhu govort , če pa ga kdo "golega" vidi... pa takoj, "aaaa teb so se pa strije nardile", "so pa res globoke pa rdeče", "to pa ne bo zginlo veš", ... jao k da sama tega ne vem, in res mi gre na živce, vem, hvala da to še poudarjate. splošno: kr ok, gnezdenje v polnem zagonu (če sem prej v 2 letih pomila po tleh 2x, sem v tem TEDNU že 2x ), klet končno spucali in preselili odvečno kramo dol, tako da se zdej res začne urejanje prostra za dete. Oprala prvi set plenic, zdej pa veselo peglat, potem pa še male cotke oprat, sušit , likat... se kr veselim (verjetno samo prvič, ko bom te male cotike gledala pa držala pa... no se že skor cmerim ). Jutri šibam na (verjetno zadnji za kr lep čas) koncert, predavanja, stisnem še izpit ali dva, jah, potem bo pa počas že cajt ane... misar: tamala kej bolš? Al še bolehate . Upam da je, pa da pade spet kak sprehod.... lep dan vsem.
|