rožca26
|
Oj! Se oglašam, čeprav me je od tistega spora iz prejšnjega tedna kar vse minilo , sam moram na neki stvari odgovort Moram priznati, da sem zdele fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul utrujena. Sm mogla kr se mal it odklopit, ker me ti otroški kriki zdele malo nervirajo in sem te zvoke prepustila raje svoji boljši polovici Ampak za to tečnarjenje je krivo samo, ampak res samo VREME Nej se gre nekam solit!!!!! Zaradi tega vremena je tudi naš otrok manj jedel Danes smo šli pa za urco in pol ven, mi je pa pojedel tolk, da sem samo gledala - in to zato, ker ga je zrak zlakotil. Me je glede te hrane že tok skrbel, da sem šla včeraj z obema k zdravniku, da ju je pregledal in da so jima kri vzeli. Na srečo noben od njiju ni slabokrven In to zadnje me vodi sedaj k problemom, ki pestijo našo Tjašo - Mogoče ti bo ful grdo, kar ti bom rekla, sam: A bi nehala o tem razmišljat!!!!!!!!!!!!!! Poglej našega Vida,pa resnici na ljubo je bil v dosti večjem zosu kot tvoj čudoviti Urbanček. Ko sem ga nazadnje videla sem takoj pomislila, da on pa že ni nedonošen - no, vsaj vidi se mu ne. Kar pa se tiče razvoja - upam, da šteješ korigirano starost. Se pravi, da je Urban sedaj star 2 meseca in še malo. In povem ti, da naša Ela, ki je le malo starejša po teh merilih, še ne dela bogvekaj stvari - pase kravice, gleda igračko in jo tudi prime (ampak le redko), potiska rokice v usta in se smeji (pa še to ne naglas). In zdi se mi, da Urban dela isto. Ali pa se morda motim In še nekaj - kot si sama rekla - vsak otrok je svet zase - torej se res ne obremenjevati s tem. Pa še to - naš Vid še vedno nič ne govori pa je že leto in pol star No, lažem - reče hvala Joj, mam vljudnega otroka Aja, še to - tudi Vidova prababica je nedonošenka, pa ti povem, da je prov super čeprov je dala skoz že marsikaj (o tem raje povem kdaj na samo). Upam Tjaša, da mi ne boš po tem postu kak sovražen sms poslala in povedala par krepkih Sam te moram res mal okregat. Ti pa svetujem, da kadar se te polotijo take misli, da greš do svoje sinkota in ga fajn k sebi stisneš in poljubčkaš. Pa pred tem si ga še fajn oglej. Boš videla, da mu prezgodnje rojstvo ni pustilo nobenih posledic. Tvoj Urbanček je lep, nasmejan in prav poseben fantič - nič drugačen kot na stotine drugih fantičev