Čmrlika
|
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24 glede polivanja...čmrlika vidim da je pri vas res kriza s tem, ampak, ko se me pogovarjamo o polivanju nas tudi skrbi za naše čmrle, ker nama je tudi vsak obrok muka. Ko vidim da se bliža ura za papico, me kr stisne, ker vem kaj bo. Pljuvanje, goltanje, bruhanje, silno dretje, ko mu tista kislina pride nazaj-včasih ga sploh umirit ne morem in joka tako dolgo, da je čisto hripav na koncu, kljub temu, da ga nosim, tolažim, božam...očitno ga fejst boli. Danes je pa čudežno...AR zaenkrat pomaga, ker mali lepo v miru poje obrok, ne golta, podre ene par kupčkov, ga imam za vsak slučaj še ene 10 minut v naročju, potem pa ga samo položim in spi, nič polivanja, nič joka-aleluja upam da tako ostane! Tole je pa naš čmrlj: pa še ena lepa z mamico: lepotec! sem že na Fb komentirala, da je na prvi slikici podoben našemu lukcu! saj to je kot sem zdaj v enem postu napisala prav da se pogovarjamo,... samo je potem treba vedet o čem...valda da nas vse skrbi za jenčije, pol pa mi nekdo kometira da pri njih ni blo panike, pa ne skrbet, pa zgleda ni prebral kaj sploh kdo ima...to me dela žalostno...nimam pa nič proti, sej če boš vse prebrala ti bo jasno kaj sem želela povedat, upam Tole vse pa še kaj zraven je pri nasin je kr močno in hudo...bilo je tudi pri taji ampak je tako kot zdaj praviš ti, čudežno pomagal Ar...HB, držim vam pesti da ostane tako...mojemu lukecu žal ne...vsja tajica je dobro odnesla! mi bomo pa že, kot vidiš ,smo že kr v preiskavah tako da...upam, vem, da bo najbojši konec
Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot. Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !
|