|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
13.5.2010 8:53:21   
Tjasa27
oj!

jz sem zadnje dva dni uspešno kljubovala vremenu in se cele dneve potepala okrog, danes mi pa očitno ne bo ratal, čeprav sem imela plane user posted image  joj ta vreme. no mali se zdej igra tako da imam 5 minutk da vam kej napišem.

najprej hvala vsem za spodbudne besede, sej načeloma se res ne obremenjujem, sam kakšen dan pa pride tak.

Rožca ne vem zakaj bi ti pisala sovražen sms, sem ti pa hvaležena za spodbudne besede, res. Včasih rabim samo kakšno "klofuto" pa je prec bolš user posted image

zoey jz ga imam že ene 10 dni v vreči, zato ker si je prej dekco zbrcal s sebe in sem ful zadovoljna. mali pa očitno tud.

katy jz sem tudi prezgodaj rodila in je bil mali dva dni na intenzivni, v topli posteljici, pa potem je imel zlatenico. Me pa zanima a so vaju tud poslali v razvojno pa potem še ne fizioterapijo?

upam da otroc ne bodo preveč sitni na ta deževen dan,

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1101
13.5.2010 9:06:41   
Jada82
IZVIRNO SPOROČILO: nosecka24

Na teži napreduje več kot odlično, samo je pa problem, ker sploh nikamor ne upam it z njim-recimo na daljši sprehod, ker je potem spet kmalu lačenuser posted image

Sori, ker kar sem pišem, drugače sem febrarka, ampak malo berem, pa sem si rekla, nič, bom pa kar napisala - glede tega, da ne upaš z malim na sprehod, ker je kmalu lačen ... ni problema, kar s seboj vzemi flašo. Jaz sedaj vedno, ko gremo za dalj časa z vozičkom, kar pripravim že AM - malo bolj vročega in se glih fajn potem shladi do takrat, ko je naša user posted image lačna ... če je.
Če pa gremo za cel dan kam, pa imam v torbi kar ta malo termovko z vodo in v posodici AM, pa tam potem namešam ... kjerkoli .. na klopici v parku, v avtu ... se pač znajdeš. Ni problema sploh.user posted image Upam, da ti bo šlo user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1102
13.5.2010 9:27:03   
Anonimen
no, sem šla včeraj v lekarno po novalac proti polivanju in sem mu ga dala že popoldan, zvečer in danes en obrok, pa moram zaenkrat potrkat nekam da je bolje. Imam pa doma na zalogi še dve neodprti piksni novalaca1 800g, pa ne vem kam naj ju vtaknem, oziroma mi je škoda denarja, ki sem ga zmetala za to.

Tko, da če katera daje svojemu malemu novalac1, in bi rada 800g pakiranje za 10€, naj kar pove (mi smo dali v italiji nekaj čez 11€ za eno pakiranje)

Mer pa samo zanima, če je kdo blizu italijanske meje doma, a je tudi takšna razlika v ceni za novalac AR, kot navadni novalac? Ker sem zasedila da je dražji in se ga skoraj ne splača v italijo it kupovat?

(odgovor članu Jada82)
  Neposredna povezava do sporočila: 1103
13.5.2010 9:49:41   
MUREN
Pozdravljene!

Toliko novega...kr ne dohajam brat!

Mi smo stari 2 meseca in pol in se že prebrnemo s trebuščka na hrbet vsakokrat. Tok je močna-ona bi kr šlaaaaaa... če ne pa očke ima samo za sestrico veliko... je pridna. Je, spi...čez dan pa se pridno igra in pogovarja že ful...aaaaa, eeee, glasno se zasmeji.

Opažam, da sliši tud kr dobro-obrne se vedno, kadar jo ogovoriš od daleč-v pravo smer. Edino na šepet ne-a ve če zašepetate se kej obrne?

Glede polivanja-naša 1. punca je ful polivala, pa mi je pediatrinja rekla, da nej jo 20 min še pokonci držim po hranjenju, pa sem to delala, pa ni pomagalo. Ostala sem vedno na istem mleku... minilo je čez 4 mesece, ko sem v mleko dala riževe kosmiče od milupe, pa je potem bolj gosto bilo-bolj se je najedla in minilo je... Naša je tud 3 ure po hranjenju še polivala... tko da ne skrbet...

Dejte mi svetovat-tavelika ima drisko (nič noče jest), pije pa dovolj. kaj ji nej poturim, da bo jedla... danes je ene 3-krat driskala...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1104
13.5.2010 10:27:17   
3Sonček3
nosečka24 js moji dajem novalac1 tko da bi mi prou pršlo...a se bove po zs naprej menile?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1105
13.5.2010 10:29:05   
3Sonček3
mene pa spet nekej zanima

Sanja je rojena 23.2. ... a se pol tut za februar dobi otroške doklade?
pa še to a se dokladi dobivajo za pretekli mesec al za tekočega
js sm danes dobila nakazano za 3 mesece

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1106
13.5.2010 10:46:20   
NM

no, sem šla včeraj v lekarno po novalac proti polivanju in sem mu ga dala že popoldan, zvečer in danes en obrok, pa moram zaenkrat potrkat nekam da je bolje. Imam pa doma na zalogi še dve neodprti piksni novalaca1 800g, pa ne vem kam naj ju vtaknem, oziroma mi je škoda denarja, ki sem ga zmetala za to.

Tko, da če katera daje svojemu malemu novalac1, in bi rada 800g pakiranje za 10€, naj kar pove (mi smo dali v italiji nekaj čez 11€ za eno pakiranje)

Mer pa samo zanima, če je kdo blizu italijanske meje doma, a je tudi takšna razlika v ceni za novalac AR, kot navadni novalac? Ker sem zasedila da je dražji in se ga skoraj ne splača v italijo it kupovat?

Bom poslala moža v lekarno pogledat, ko bo imel čas, pa ti sporočim.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1107
13.5.2010 11:47:54   
lucika
danes smo imeli drugo posvetovalnico: 6480 in 64 cm:) k pediatru nisva šla, ker nimam vprašanj:)

zdaj mi spi v vozeku pod balkonom. da dobi svojo dozo svežega zraka. jaz sem se pa odločila, da nekaj koristnega naredim. spucam hladilnik, ker je ravno fajn prazen...če mi seveda uspe dol z računalnika.

vsem ki imate težave s polivanjem, upam, da se čimprej nehajo. meni je aidan ful polival, sem prav vedela, da bo po kupčku še en bruhec, tak, da smo se preoblačli, ker je vedno neslo čez plenico po oblačilih. pa ni bilo nikoli neke panike glede tzega...kako pa sploh veste, kdaj je preveč in kdaj je normalno?

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1108
13.5.2010 11:52:35   
Anonimen
3sonček3...super ti pošljem ZS

NM...hvala za vnaprejuser posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1109
13.5.2010 12:46:58   
Čmrlika
joj, ne bom več o polivanju oziroma refluksu, ki ga ima naš lukauser posted image   verjetno ne beremo vsi vsega in pol mene zdaj ko sem malo občutljiva kr malo kaj užalosti, ko berem na to temo. Lucika, pri nas ni panike, sploh ne, glede polivanja oz refluksa,tudi moja prva ga je imela..pa je pri obeh to daleč od tega kar si opisala ti....razen, če sem jaz, pa tisti ki me poznajo verjetno tega ne bi potrdili, mevža in me pač gledanje vsega drugega kar še povzroča ta refluks mojemu sinu,tako prizadene in tebi če ste mogoče tudi to imeli pač ni bil problem...kaj pa vem, ...boli mene ko ga gledam kako trpi in njega tudi...žal.user posted image user posted image user posted image  in kdaj vemo če je preveč...? verjetno vsakaa zna ocenit koliko je dala otroku za spit, koliko pa je ven pritrklo...ali se zbruhalo pod silo. ne vem...kaj bi jaz dala da bi lukecu samo teklo po vsakem borku, ker se dogaja vsakemu dojenčku in je normalno ..in se imenuje polivanje.

Muren sreča da je bilo s polivanjem samo tako, če boš imela čas pa še ti prebere zakaj na primer mene pa malo skrbi, prosim...žal taki preprosti ukrepi kot je gostenje hrane(luka recimo poliva tudi AR formulo, moje mleko je vlival, oziroma sploh ni ostalo vnjemuser posted image )...in čakanje da mine, ne pride v poštev pri čem malo hujšem  drugačnem...kar ni navadno polivanje, kot sem pisala zgoraj ampak je ..eh...ne bom več.

drugače pa naš lukec se odziva an šepet pa tudi na kake zelo tihe zvoke, na primer na vrtiljaku ki ga ima nad posteljo je zelo zelo tiho in jo kr zregistrira...morajo se po moje tudi na take tihe varjante odzvat.

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1110
13.5.2010 12:47:26   
3Sonček3
Tut js mam mleko k ga ne nucam več in sicer:
- Aptamil 1, mislm da 800g
- Novalac NF (kr nam nč ne pomaga) mislm da mam še eno škatlo 400g
Js sm kupvala različna mleka da smo pogruntali kater nam najbl paše in symo pristal na Novalacu 1

tko da če kera uporabla tole ji rade volje predam kr ga je tut men škoda. O količinah nism 100% kr nism doma, ampak če bo katera hotla uzet bom pa točno povedala kolk je česa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1111
13.5.2010 12:48:04   
Čmrlika
sem pozabila napisat...v sredo greva na sprejem na pedijatrijo.so končno dobili sondice.

Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1112
13.5.2010 12:50:28   
Čmrlika
IZVIRNO SPOROČILO: Jada82

Na teži napreduje več kot odlično, samo je pa problem, ker sploh nikamor ne upam it z njim-recimo na daljši sprehod, ker je potem spet kmalu lačenuser posted image

Sori, ker kar sem pišem, drugače sem febrarka, ampak malo berem, pa sem si rekla, nič, bom pa kar napisala - glede tega, da ne upaš z malim na sprehod, ker je kmalu lačen ... ni problema, kar s seboj vzemi flašo. Jaz sedaj vedno, ko gremo za dalj časa z vozičkom, kar pripravim že AM - malo bolj vročega in se glih fajn potem shladi do takrat, ko je naša user posted image lačna ... če je.
Če pa gremo za cel dan kam, pa imam v torbi kar ta malo termovko z vodo in v posodici AM, pa tam potem namešam ... kjerkoli .. na klopici v parku, v avtu ... se pač znajdeš. Ni problema sploh.user posted image Upam, da ti bo šlo user posted image

ja tole pa podpišem, mi to tudi prakticiramo že v drugo, še lažje je kot joško slačit pa kazatuser posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 1113
13.5.2010 12:58:35   
katy83
pozdravček.
Sem si včeraj rekla, da ne bom sodelovala na debati od marčevk tako redno kot pri aprilčicah, pa še kje, evo, pa ne morem da ne bi. user posted image
joj, to vreme me ubija. Saj sploh prav nikamor ne more človek it. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

katy jz sem tudi prezgodaj rodila in je bil mali dva dni na intenzivni, v topli posteljici, pa potem je imel zlatenico. Me pa zanima a so vaju tud poslali v razvojno pa potem še ne fizioterapijo?

Tjasa27, ja tudi naju so poslali v razvojno ambulanto, ampak sva naročena komaj junija, ko bo Timotej star 3 mesece. Tam pa se potem verjetno na podlagi ne vem česa odločijo, če bodo user posted image  poslali še na fizioterapijo. Mislim, da je to nekak tak. A vidva pa sta že bila na razvojni? Kaj so sploh pregledovali? Pa drugače? lepo napredujeta?
Glede obremenjevanja in sekiranja pa te kar razumem, veš. Tudi jaz imam kdaj tak dan, da imam kar črne scenarije v glavi, ampak kot si rekla, pride tak dan in rabiš kako toplo besedo od koga, pa je bolje. user posted image  Najina sončka pa bosta itak lepo rastla in se razvijala tako kot treba. Saj sta prava korenjaka. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: NM

katy83- tudi meni je enako povedala, pomembno je napredovanje. Naša ne poliva ponoči in kadar je umirjena. Zdaj je pa začela močno brcat in dvigovat rito in pol tudi polije.
Kakšne izkušnje pa imaš z njo?

to verjetno misliš pediatrinjo, ne? Kaj ti maš tudi njo? al jo poznaš?
Jaz sem jo do zdaj 1x imela na 1.posvetovalnici, tako da kaj dosti ti ne znam povedat. 1. je bila ok, vse lepo razložila, pokazala, tak da nimam pripomb.

(odgovor članu Tjasa27)
Neposredna povezava do sporočila: 1114
13.5.2010 13:02:39   
katy83
IZVIRNO SPOROČILO: Čmrlika

joj, ne bom več o polivanju oziroma refluksu, ki ga ima naš lukauser posted image   verjetno ne beremo vsi vsega in pol mene zdaj ko sem malo občutljiva kr malo kaj užalosti, ko berem na to temo. Lucika, pri nas ni panike, sploh ne, glede polivanja oz refluksa,tudi moja prva ga je imela..pa je pri obeh to daleč od tega kar si opisala ti....razen, če sem jaz, pa tisti ki me poznajo verjetno tega ne bi potrdili, mevža in me pač gledanje vsega drugega kar še povzroča ta refluks mojemu sinu,tako prizadene in tebi če ste mogoče tudi to imeli pač ni bil problem...kaj pa vem, ...boli mene ko ga gledam kako trpi in njega tudi...žal.user posted image user posted image user posted image  in kdaj vemo če je preveč...? verjetno vsakaa zna ocenit koliko je dala otroku za spit, koliko pa je ven pritrklo...ali se zbruhalo pod silo. ne vem...kaj bi jaz dala da bi lukecu samo teklo po vsakem borku, ker se dogaja vsakemu dojenčku in je normalno ..in se imenuje polivanje.

Muren sreča da je bilo s polivanjem samo tako, če boš imela čas pa še ti prebere zakaj na primer mene pa malo skrbi, prosim...žal taki preprosti ukrepi kot je gostenje hrane(luka recimo poliva tudi AR formulo, moje mleko je vlival, oziroma sploh ni ostalo vnjemuser posted image )...in čakanje da mine, ne pride v poštev pri čem malo hujšem  drugačnem...kar ni navadno polivanje, kot sem pisala zgoraj ampak je ..eh...ne bom več. 

glej nima veze, če si občutljiva ali pa mevža ali pa kompliciraš. Jaz se strinjam s teboj. Jaz tudi ne morem gledat kako mi bruha, pa se muči, pa ko včasih sapo lovi, pa tiste očke potem ko pride k sebi. user posted image  Mogoče bo izvenelo samo od sebe, mogoče ne. Ne mislim pa čakat kaj bo.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1115
13.5.2010 13:09:23   
Tjasa27
katy - ja mi smo imeli razvojno že pri enemu mesecu. v bistvu je pogledala isto kot pediatrinja, vse te reflekse, pa več kot pol ure sva se pogovarjale, jo je zanimal vse od prvega dne nosečnosti do poroda. drugače mi je pa takrat rekla, da je za nas fizioterapija avtomatsko. tko da mi jo imamo skoraj vsake 14 dni, nam pokaže vaje, pol jih pa doma delamo. pa pravi da lepo napreduje, tako da jz močno upam da bo vse ok. in tudi za tvojega sončka stiskam pesti. pa itak da bo vse ok.

držite se

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1116
13.5.2010 13:26:36   
NM

sem pozabila napisat...v sredo greva na sprejem na pedijatrijo.so končno dobili sondice.

veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da dobro opravite.
ti verjamem, da te to, kar me povemo o polivanju lahko spravi v slabo voljo, ker veš, da je vaše intenzivnejše.

(odgovor članu Čmrlika)
Neposredna povezava do sporočila: 1117
13.5.2010 13:31:08   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: katy83

pozdravček.
Sem si včeraj rekla, da ne bom sodelovala na debati od marčevk tako redno kot pri aprilčicah, pa še kje, evo, pa ne morem da ne bi. user posted image
joj, to vreme me ubija. Saj sploh prav nikamor ne more človek it. user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Tjasa27

Tjasa27, ja tudi naju so poslali v razvojno ambulanto, ampak sva naročena komaj junija, ko bo Timotej star 3 mesece. Tam pa se potem verjetno na podlagi ne vem česa odločijo, če bodo user posted image  poslali še na fizioterapijo. Mislim, da je to nekak tak. A vidva pa sta že bila na razvojni? Kaj so sploh pregledovali? Pa drugače? lepo napredujeta?
Glede obremenjevanja in sekiranja pa te kar razumem, veš. Tudi jaz imam kdaj tak dan, da imam kar črne scenarije v glavi, ampak kot si rekla, pride tak dan in rabiš kako toplo besedo od koga, pa je bolje. user posted image  Najina sončka pa bosta itak lepo rastla in se razvijala tako kot treba. Saj sta prava korenjaka. user posted image

katy83- tudi meni je enako povedala, pomembno je napredovanje. Naša ne poliva ponoči in kadar je umirjena. Zdaj je pa začela močno brcat in dvigovat rito in pol tudi polije.
Kakšne izkušnje pa imaš z njo?

to verjetno misliš pediatrinjo, ne? Kaj ti maš tudi njo? al jo poznaš?
Jaz sem jo do zdaj 1x imela na 1.posvetovalnici, tako da kaj dosti ti ne znam povedat. 1. je bila ok, vse lepo razložila, pokazala, tak da nimam pripomb.

jp, pediatrinjo, je moja sestrična. Saj veš, pol pa malo pofirbccamo, kakšna je. Vsake tolk jo tud jst kej vprašam.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1118
13.5.2010 13:34:18   
lucika
čmrlika, sori, če sem čudno napisala. nisem imela namena drugega, kot vprašat kako se to ve. in opisala kako je bilo pri nas, nisem primerjala z ničemer...verjemem, da ti je grozno in upam, da se čimprej reši. najhuje je gledati in ne moreš nič pomagat,..ti verjamem...

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1119
13.5.2010 13:58:32   
Anonimen
glede polivanja...čmrlika vidim da je pri vas res kriza s tem, ampak, ko se me pogovarjamo o polivanju nas tudi skrbi za naše čmrle, ker nama je tudi vsak obrok muka. Ko vidim da se bliža ura za papico, me kr stisne, ker vem kaj bo. Pljuvanje, goltanje, bruhanje, silno dretje, ko mu tista kislina pride nazaj-včasih ga sploh umirit ne morem in joka tako dolgo, da je čisto hripav na koncu, kljub temu, da ga nosim, tolažim, božam...očitno ga fejst boli. Danes je pa čudežno...AR zaenkrat pomaga, ker mali lepo v miru poje obrok, ne golta, podre ene par kupčkov, ga imam za vsak slučaj še ene 10 minut v naročju, potem pa ga samo položim in spi, nič polivanja, nič joka-alelujauser posted image upam da tako ostane!

Tole je pa naš čmrlj:
user posted image

pa še ena lepa z mamico:
user posted image

(odgovor članu lucika)
  Neposredna povezava do sporočila: 1120
13.5.2010 14:15:50   
NM
nosečka24 - srčkana in kakšna čupcauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1121
13.5.2010 14:22:54   
Čmrlika

veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , da dobro opravite.
ti verjamem, da te to, kar me povemo o polivanju lahko spravi v slabo voljo, ker veš, da je vaše intenzivnejše.

hvala lepa! sej me ne spravlja v slabo voljo, prav je, namen je da se pogovarjamo,pa da potem ločimo kaj ima kdo,... sem postala kr žalostna, ker bi si lahko mislila da mi kdo kaj sporoča, da sem na primer panična pa tak...pa nisem nič vzela direkt in osebno..
ko bi vsaj bilo intenzivnejše polivanje in ne kak sekundarni refluks, upam...ker mam res že polno glavo vsega in že ful trpim, ko ga gledam zraven.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1122
13.5.2010 14:26:27   
lenčy
nosečka24 ful lepe slikice, kako vama rata?

katero AM uporabljaš, da je bolš? sploh nisem vedla, da ne dojiš... no pri nas je bil danes en zajeten kupček skutke v posteljci, zaradi česar se je zbudil...pa tudi polival je že in se jokal revež, se prou bojim, da bo tudi pri njemu kaj podobnega kot pri čmrlju.... zdj začuda spi že 4 ure, ponoči pa dvakrat po 5 uruser posted image , sm se že kar ustrašla, da ne dihauser posted image  če ne bo kej bolš, greva kr pediatrinji, če ne pa počakava do naslednjega obisla 25.5. sicer pa še vedno ne vem, akkšna je razlika med polivanjem in bruhanjemuser posted image

sm šla pa prej ležalnike gledat v BC, ker je moj drgai ravno doma in sm ugotovila da imajo samo enega v verziji ležalnik/gugalnik pa še ta je predrag za moj okus(120 evrov, peg perego). ampak enga si bomo mogli nabavit...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1123
13.5.2010 14:27:36   
lenčy
čmrlika veliko sreče vama želimuser posted image user posted image user posted image

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1124
13.5.2010 14:29:50   
Čmrlika

glede polivanja...čmrlika vidim da je pri vas res kriza s tem, ampak, ko se me pogovarjamo o polivanju nas tudi skrbi za naše čmrle, ker nama je tudi vsak obrok muka. Ko vidim da se bliža ura za papico, me kr stisne, ker vem kaj bo. Pljuvanje, goltanje, bruhanje, silno dretje, ko mu tista kislina pride nazaj-včasih ga sploh umirit ne morem in joka tako dolgo, da je čisto hripav na koncu, kljub temu, da ga nosim, tolažim, božam...očitno ga fejst boli. Danes je pa čudežno...AR zaenkrat pomaga, ker mali lepo v miru poje obrok, ne golta, podre ene par kupčkov, ga imam za vsak slučaj še ene 10 minut v naročju, potem pa ga samo položim in spi, nič polivanja, nič joka-alelujauser posted image upam da tako ostane!

Tole je pa naš čmrlj:
user posted image

pa še ena lepa z mamico:
user posted image

lepotec!user posted image  sem že na Fb komentirala, da je na prvi slikici podoben našemu lukcu!

saj to je kot sem zdaj v enem postu napisala prav da se pogovarjamo,... samo je potem treba vedet o čem...valda da nas vse skrbi za jenčije, pol pa mi nekdo kometira da pri njih ni blo panike, pa ne skrbet, pa zgleda ni prebral kaj sploh kdo ima...to me dela žalostno...nimam pa nič proti, sej če boš vse prebrala ti bo jasno kaj sem želela povedat, upamuser posted image  Tole vse pa še kaj zraven je pri nasin je kr močno in hudo...bilo je tudi pri taji ampak je tako kot zdaj praviš ti, čudežno pomagal Ar...HB, držim vam pesti da ostane tako...mojemu lukecu žal ne...vsja tajica je dobro odnesla!user posted image  mi bomo pa že, kot vidiš ,smo že kr v preiskavah tako da...upam, vem, da bo najbojši konecuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  43 44 [45] 46 47   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.