Anonimen
|
Evo mene Zurück. Mislim, da smo imeli danes prve krce, ampak kakec ni bil zelen (sem vidla pri aprilcicah, da tako krce prepoznas). Any ideas? Marjana, jaz bi tudi ze okoli hodila z malo. Ampak sem kar neka cudna. Sploh si ne predstavljam, da grem sama z njo v trgovino al pa po mestu. No, si predstavljam, ampak samo takrat ko mala spi. Kr neki panicarim. Control freak sem. Imamo pa tudi mi 27 pediatra, ampak bo se M sel z mano. Pa ob 14.30 ga imamo. Ce bosta s Cojko slucajno se kje, ga lahko prepricam, da pridemo se mi zraven. Kako je blo na zurki? No vidis, to so take priloznosti, ko si jaz sebe sploh ne predstavljam. Saj vem, da bom cez 3 mesece to dete s sabo vlacila kot malo macko, ampak zdaj sem cist presrana. Kako pa to zgleda? Kako pa ritem dojenja pa dojenje? Pa kam ga das spat? Mene ze doma iztiri, ko imamo obiske in so predolgo in potem zamudimo kaksen obrok (ne preskocimo, samo zamudimo) in sem cist iz sebe. In potem se posledicno mala in se mi takoj zdi, da se nam je ves ritem podrl. M je pa se hujsi kar se obiskov tice. On jim ze po telefonu rece, da naj pridejo za eno (pazi to!) SOLSKO uro Jaz sem pa tiho in potem se ti obiski vcasih kar zavlecejo ... Cojka kako si? Kaj delate? Se sprehajate po dezju in vetru (in snegu), a ne? Eh ... zgrozena sem Krti zakaj me nic ne poklices? No, jaz te bom jutri ziher. Da ti malo zatezim. Samo toliko, da se pripravis. Pa boga si, da se je avto locil od tebe. Saj bo prisel drugi. In saj ves kaj pravijo: veliko je rib v morju Mkbk in MM nobena nima NOBENEGA otrdevanja. Matervola, a boste cakale na vrsto (in mogoce se malo cez rok - to samo zame, ker bi se mi fajn zdelo) al ne?! MM, ti lepo uzivaj z D se zdaj, ker potem se zivljenje itak konca. In vec ne spis in ne jes in na wc ne gre in ne brijes se ... Mkbk, tebe pa itak psiha daje pred Porecem. Pojdi in uzivaj. Pa bravo za Filipa. Mu ne pase prekmurski zrak, a ne? Nax, jeeej za Taia! Priden priden! In pridna dojilja mami Kje ste bili na Krku? Sasa, Ziva, Neka noc, kje ste? Javite se kaj. Ste pogresane! Masha ce nas kaj beres. Veliko srece pa pridi hitro domov. Da ne bo mali Zabon res Spanec. Knjige sem si zazelela za RD in se nisem imela dosti casa vsega prebrati (je treba najprej vse serije pogledat ) ampak zaenkrat sta mi obe vsec. Torej, ena je Velika knjiga o dojencku (Manfred Praun, mladinska knjiga), druga pa Znanost o vzgoji (Margot Sunderland, zalozba Didakta). Velika knjiga o dojencku mi je ful dobra, ker je lepo razlozeno in ker je vec nacinov. Glede tega spanja se bom se malo poducila in bom porocala kasneje. Sem pa zadnjic brala o mirnih, povprecnih in divjih otrocih in karakteristikah. In potem je kot kaksen kviz v Cosmopolitanu napisano kaj moras pogledati kaksen je tvoj otrok in potem kaj to pomeni. Sem se ful rezala. No, Zoja je miren do povprecen otrok in taksni otroci so sposobni sami sebe uspavati brez stresa. We'll see. Upam, da me ne bo v najstniskih letih tozila za psihicne bolecine, ker se je mogla sama uspavati in ker sem kavo pila med nosecnostjo. Pupa, kaj ti je rekla G o kontracepciji? Jaz ne bi sla rada nazaj na tabletke oziroma karkoli hormonskega. Kaj pa diafragma? To se se priporoca? Joj kako sem lacna. Umiram!! M gre v trgovino vsaka 2 dni in skoz pusti tam 50-70 eur. Morem preracunati, ce ne bi bilo ceneje adaptiranega mleka kupovati, kot pa mene hraniti Pa se vedno sem na -11 kg. Ocitno se bo zdaj vse skupaj ustavilo. Oziroma slo nazaj gor. Lepo se imejte. Pridem se kaj naokrog.
|