|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
11.5.2010 14:18:11   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

mkbk - v novem katalogu pikapolonice prodajajo babyphone že za 30 eur!! Mislim, da bi bil za tvoj stanovanje čist OK. Imenuje se varuška Neo. To je klubska cena, če nimaš kartice, ti jo jaz posodim.

Krti pa tvojo račko imajo tudi ... no vsaj zdi se mi da si jo ti iskala user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3326
11.5.2010 14:19:51   
MaliMišek
Avto - moj najdražji, prvi in ljubljeni avto je prodan!!user posted image user posted image  Zelo emotivna izkušnja.

user posted image user posted image user posted image

Krti v petek 11:45 pri rožicah....ok?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3327
11.5.2010 14:24:12   
krtkova
MM - imaš zelo dober spomin, le malenkost si zgrešila; iskala sem ribico!!user posted image user posted image  Ampak sem medtem dobila zeleno v dar, tko da ne iščem več. PA vseeno fullll hvala za pozornost.

ja super za petek, častim te kavo!!!!user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3328
11.5.2010 14:31:32   
MaliMišek
Ups user posted image .... podrobnosti, podrobnosti user posted image !Sej u bistvu sem zadela samo to, da si nekaj iskala user posted image . Spomin pa tak user posted image !

Pa nehi ga srat za petek, si mi itak sprot (tudi če mi ne bi bila bi te prišla iskat, ker lažje vozim kot ti!!!)...pa še Zokija lahko srečam user posted image . Počakava samo še na marjanaj in Tiborja če jima ura ustreza.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3329
11.5.2010 15:12:56   
krtkova
ne ne, super spomin imaš. Že to, da si si zapomnila, da sem neki iskala, je zate velik!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, to je pa res, če prideš pome, nudim pogled na Zokija in Golobiča.user posted image  ha ha Sam da bi ti vidla zokija, kako je navdušeno vodil po stadionu v nedeljo. Mi je bilo zelo žal, da nism bla v njegovi skupini.

grem pa danes z avtom do tasta na kosilo in me je kr mal strah vožnje. Danes me tko boli, da se že po stanovanju komi premikam. Pa grem z rokovim avtom (ki bo kmalu moj), kjer se mi zdi da je trši od mojega BIVŠEGA avta.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3330
11.5.2010 15:14:21   
marjanaj
krtkova moje sožalje za avto user posted image sej zdej boš pa frajerka v novem veeeelikem avtu! user posted image

nax
uau Taiček je potem že prava bomba! Da best! Jest sem kupila kompletek: ščipalnik + škarjice + termometer za v vodo v Leclercu. Mislim da je bilo ene 4 € vse skupaj.

krti
+ MM zmenjeno! Citypark, petek, ob 12h!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3331
11.5.2010 16:09:26   
MaliMišek
grem pa danes z avtom do tasta na kosilo in me je kr mal strah vožnje. Danes me tko boli, da se že po stanovanju komi premikam. Pa grem z rokovim avtom (ki bo kmalu moj), kjer se mi zdi da je trši od mojega BIVŠEGA avta.user posted image user posted image

Upam, da se varno pripelješ na cilj...ker njegov avto je definitivno trši od tvojega bivšega user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3332
11.5.2010 16:10:03   
MaliMišek
Marjanaj šele zdaj sem vidla....kera lušna slikica user posted image !

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3333
11.5.2010 17:08:31   
mkbk
hooooj...hvala za info glede babyfona, morm pogledat katalog, k sm ga šele danes dobila?

krti - si prodala svojo šmentano makino al kako? user posted image Za fotkanje me pa zanima...AL BO ŠE KEJ SONCA AL KAJ ZA user posted image
predno gremo rodit? Aja, pa še to - kok ti dons težim... a ta tvoja gospa, ki ti pospravlja je ful bizi al bi še koga vzela? K tista, ki naj bi nam nekaj malega pomagala ima zdaj svojga moža v oskrbi ker je hudo zbolel in nima več časa?

aglaia kereknjige o vzgoji maš to prosim lepo za naslove!!! Jaz ziher dobim spet eno nespalko...ne ne sej bo pridna kt angelček, sam tko for any case!user posted image

Krti + MM ...k sta pisali, da vaju ful stiska tam nekje v smislu lažnih popadkov...mene je včeri prvič in to tok, da sem bla čist presrana. Ko sem prišla domov (F. sem peljala k pediatru in je HB zdrav!) SVa šla pa peš in sm komaj prišla do doma s čistop majhnimi korakci. Sem potem 4 ure ležala da sem k sebi prišla!!!!

Neposredna povezava do sporočila: 3334
11.5.2010 18:33:52   
MaliMišek
Mkbk verjamem, da si bila čisto presrana. Tudi jaz sem bila, ko se mi je to zgodilo prvič. Je bil pa včeraj moj čisto presran, ko se je dogajalo na sprehodu user posted image .

Opažam pa ta teden, da me vse skupaj nekoliko drugače boli, včasih imam občutek kot pri menstruaciji, ko izhajajo bolečine iz križa naprej v trebuh (s tem da je bolečina bistveno hujša user posted image ), včasih me špika (ne vem če je to glih prava beseda, ker me boli ko user posted image ) in potem to drži nekja časa dokler popusti....je pa res da ko se uležem se situacija pomiri.....si ne upam niti predstavljat kako bolijo pravi popadki, glede na to da mi že pri lažnih včasih zastane dih user posted image .

user posted image da je Filip zdrav!Gre potem jutri že v vrtec?

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3335
11.5.2010 18:49:32   
petrca2507
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
petrca a zdaj ko si končno ven iz službe, imaš pa kar naenkrat full opravkov? user posted image Jaz sem bila ista.

Sploh si nisem predstavljala, da zna bit dopust tako naporen. user posted image   Skoz neki okrog skačem, popoldan imam pa še 2x MŠ (jutri in v ponedeljek).

marjanaj + MM -  a rečemo v petek ob 12h???? Citypark je men ok.

A se lahko še jst pridružim? user posted image

aglaia...dobr pridobivate na teži. Naslov knjige za samouspavanju pa tud mene zanima. user posted image

nax...vidim, da se tudi Tai pridno redi. user posted image

Nekaj me zanima glede višine izplačila porodniške. Dons sm šla v službi po potrdilo o plačah in sm na netu vnesla te številke za izračun. A so pri tem izračunu kakšna odstopanja, al se dejansko tolk dobi? Ker men pride glih tolk, kot imam zdej plače. user posted image

www.petrca.net

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3336
11.5.2010 18:52:42   
marjanaj
MM to je pa moj sonček ja. user posted image

petrca user posted image ja ni kej, kar pripravi se, da bo dopust naporen. Absolutely bomo še zate eno kavico prisparale. user posted image Gre "NLB" ekipa ponovno skupaj na kavo user posted image .

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3337
11.5.2010 19:11:24   
katrinka
IZVIRNO SPOROČILO: petrca2507

Nekaj me zanima glede višine izplačila porodniške. Dons sm šla v službi po potrdilo o plačah in sm na netu vnesla te številke za izračun. A so pri tem izračunu kakšna odstopanja, al se dejansko tolk dobi? Ker men pride glih tolk, kot imam zdej plače. user posted image

za izplacilo - neto dobis povprecje tvojih zadnjih 12 plac - neto,
ce imas vsak mesec enako placo bo tudi porodniska enaka znesku place...naceloma je ta izracun kar pravilenuser posted image

(odgovor članu petrca2507)
Neposredna povezava do sporočila: 3338
11.5.2010 19:14:15   
krtkova
mkbk - dej me spomni jutri, jo bom poklicala in vprašala, če bi šla še k tebi. Ker ona drugač dela v Tušu in to dela sam tko, občasno. Ampak dvomim da se bo branila denarja. Sm pa jst zlo zadovoljna z njo!

Sam jst ne vem, MM in mkbk, vidve tele popadke opisujeta precej huje, kot je bilo to pri meni zjutraj. Men je blo zlo podobn, kot da bi mela (spet user posted image user posted image ) prebavne motnje.user posted image user posted image  Pa MM, da ne bi slučajno me ti zdej ful prehitela, kdo bo pa z mano pico delil v P??? Očitno je večja verjetnost, da bo Masha tam, glede na to, kaj se ji dogaja, revici.

Sem pa res komaj vozila avto in mislim, da tega ne bom več počela, razen če ne bo nujno. Že sedim težko notr, ker se mi zdi, da mam otroka nekje tik na dimljami. Teb, mkbk, se je trebuh dvignil, men pa očitno mal spustil, ker zdej pa jst čutim trebuh, ko grem po stopnicah gor.user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3339
11.5.2010 19:34:41   
MaliMišek
Pa sej jst točno ne vem kaj se dogaja z mano user posted image , baje da ko gre zares to definitivno veš user posted image .
Sem pa danes ful tečna in nikakor si ne najdem položaja doma user posted image .

Jst zdej še itak nimam časa it rodit, čakam še en sončen dan, da se greva martinčkat in sladkat ob vodo, pa zlikan tud nimam še vse, pa torbo za v P imam samo na pol pripravljeno,.... pa še kakšen razlog bi našla user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3340
11.5.2010 19:35:14   
MaliMišek
Kakšna pisava je pa zdej to user posted image , kva sm spet prtisnla user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3341
11.5.2010 19:49:15   
amazonka3
Joj, sem prebrala kaj je z MashoM. Katastrofa, tole  je poponoma prekmalu. Upam, da Špancem uspe in da pride v enem kosu zelooo pazljivo nazaj.
Če ji lahko preko FB, naj ji katera sporoči, da držim pesti zanjo.user posted image user posted image user posted image

BTW, a je že kaj novic, je kaj bolje??

Neposredna povezava do sporočila: 3342
11.5.2010 19:53:44   
mkbk

mkbk - dej me spomni jutri, jo bom poklicala in vprašala, če bi šla še k tebi. Ker ona drugač dela v Tušu in to dela sam tko, občasno. Ampak dvomim da se bo branila denarja. Sm pa jst zlo zadovoljna z njo!

Sam jst ne vem, MM in mkbk, vidve tele popadke opisujeta precej huje, kot je bilo to pri meni zjutraj. Men je blo zlo podobn, kot da bi mela (spet user posted image user posted image ) prebavne motnje.user posted image user posted image  Pa MM, da ne bi slučajno me ti zdej ful prehitela, kdo bo pa z mano pico delil v P??? Očitno je večja verjetnost, da bo Masha tam, glede na to, kaj se ji dogaja, revici.

Sem pa res komaj vozila avto in mislim, da tega ne bom več počela, razen če ne bo nujno. Že sedim težko notr, ker se mi zdi, da mam otroka nekje tik na dimljami. Teb, mkbk, se je trebuh dvignil, men pa očitno mal spustil, ker zdej pa jst čutim trebuh, ko grem po stopnicah gor.user posted image

Krti - jst bi to rabla enkrat na mesec cca, odvisno kok računa, pa bolj pogosto me je že sram pred mojo mamo, ker ona je vedno sama vse garala, jst sm si jo pa letos že za okna pa generalko prvoščla user posted image

Joj, jst se morm pa še v Idrijo h G vozit...jst mam pa čez 14 dni CTG...user posted image

MM ja Filip gre jutr v vrtc...bomo vidli kako bo...

Martinčkanje in sladkanje ob vodi ...ob tem so se mi misli usmerile na Zbilje in tamkajšnje palačinke.... pa na lepši vreme...user posted image . Vsa farba mi je že odšla!user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3343
11.5.2010 19:56:30   
mkbk
Halo...je kdo tuki...js bi mal čebljala... user posted image user posted image user posted image

Grlo me boli ko user posted image ... A še kero? Upam, da ne fašem spet kakih ab...sej tok se mi ne mudi, samo si pa nočem niti predstavljat kako je če ves gripozen al pa anginast dobiš taprave popadke user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3344
11.5.2010 19:57:14   
mkbk
Zdej mi bo pa kera še reklda, da sm hipohonder...user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3345
11.5.2010 19:57:14   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: mkbk
Martinčkanje in sladkanje ob vodi ...ob tem so se mi misli usmerile na Zbilje in tamkajšnje palačinke.... pa na lepši vreme...user posted image . Vsa farba mi je že odšla!user posted image

Sej to smo itak zmenjene, da prej ne gremo rodit dokler tega ne dočakamo...a ne user posted image

(odgovor članu mkbk)
Neposredna povezava do sporočila: 3346
11.5.2010 19:59:33   
Anonimen
Evo mene Zurück.

Mislim, da smo imeli danes prve krce, ampak kakec ni bil zelen (sem vidla pri aprilcicah, da tako krce prepoznas). Any ideas? user posted image

Marjana, jaz bi tudi ze okoli hodila z malo. Ampak sem kar neka cudna. Sploh si ne predstavljam, da grem sama z njo v trgovino al pa po mestu. No, si predstavljam, ampak samo takrat ko mala spi. Kr neki panicarim. Control freak sem. Imamo pa tudi mi 27 pediatra, ampak bo se M sel z mano. Pa ob 14.30 ga imamo. Ce bosta s Cojko slucajno se kje, ga lahko prepricam, da pridemo se mi zraven.
Kako je blo na zurki? No vidis, to so take priloznosti, ko si jaz sebe sploh ne predstavljam. Saj vem, da bom cez 3 mesece to dete s sabo vlacila kot malo macko, ampak zdaj sem cist presrana. Kako pa to zgleda? Kako pa ritem dojenja pa dojenje? Pa kam ga das spat? Mene ze doma iztiri, ko imamo obiske in so predolgo in potem zamudimo kaksen obrok (ne preskocimo, samo zamudimo) in sem cist iz sebe. In potem se posledicno mala in se mi takoj zdi, da se nam je ves ritem podrl.
M je pa se hujsi kar se obiskov tice. On jim ze po telefonu rece, da naj pridejo za eno (pazi to!) SOLSKO uro user posted image user posted image Jaz sem pa tiho in potem se ti obiski vcasih kar zavlecejo ...

Cojka kako si? Kaj delate? Se sprehajate po dezju in vetru (in snegu), a ne? Eh ... zgrozena sem user posted image

Krti zakaj me nic ne poklices? No, jaz te bom jutri ziher. Da ti malo zatezim. Samo toliko, da se pripravis. Pa boga si, da se je avto locil od tebe. Saj bo prisel drugi. In saj ves kaj pravijo: veliko je rib v morju user posted image

Mkbk in MM nobena nima NOBENEGA otrdevanja. Matervola, a boste cakale na vrsto (in mogoce se malo cez rok - to samo zame, ker bi se mi fajn zdelo) al ne?! user posted image
MM, ti lepo uzivaj z D se zdaj, ker potem se zivljenje itak konca. In vec ne spis in ne jes in na wc ne gre in ne brijes se ...
Mkbk, tebe pa itak psiha daje pred Porecem. Pojdi in uzivaj. Pa bravo za Filipa. Mu ne pase prekmurski zrak, a ne?

Nax, jeeej za Taia! Priden priden! In pridna dojilja mami user posted image Kje ste bili na Krku?

Sasa, Ziva, Neka noc, kje ste? Javite se kaj. Ste pogresane!

Masha ce nas kaj beres. Veliko srece pa pridi hitro domov. Da ne bo mali Zabon res Spanec.

Knjige sem si zazelela za RD in se nisem imela dosti casa vsega prebrati (je treba najprej vse serije pogledat user posted image ) ampak zaenkrat sta mi obe vsec. Torej, ena je Velika knjiga o dojencku (Manfred Praun, mladinska knjiga), druga pa Znanost o vzgoji (Margot Sunderland, zalozba Didakta).

Velika knjiga o dojencku mi je ful dobra, ker je lepo razlozeno in ker je vec nacinov. Glede tega spanja se bom se malo poducila in bom porocala kasneje. Sem pa zadnjic brala o mirnih, povprecnih in divjih otrocih in karakteristikah. In potem je kot kaksen kviz v Cosmopolitanu napisano kaj moras pogledati kaksen je tvoj otrok in potem kaj to pomeni. Sem se ful rezala. No, Zoja je miren do povprecen otrok in taksni otroci so sposobni sami sebe uspavati brez stresa. We'll see. Upam, da me ne bo v najstniskih letih tozila za psihicne bolecine, ker se je mogla sama uspavati in ker sem kavo pila med nosecnostjo. user posted image

Pupa, kaj ti je rekla G o kontracepciji? Jaz ne bi sla rada nazaj na tabletke oziroma karkoli hormonskega. Kaj pa diafragma? To se se priporoca?

Joj kako sem lacna. Umiram!! M gre v trgovino vsaka 2 dni in skoz pusti tam 50-70 eur. Morem preracunati, ce ne bi bilo ceneje adaptiranega mleka kupovati, kot pa mene hraniti user posted image
Pa se vedno sem na -11 kg. Ocitno se bo zdaj vse skupaj ustavilo. Oziroma slo nazaj gor. user posted image

Lepo se imejte. Pridem se kaj naokrog. user posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3347
11.5.2010 20:02:44   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: amazonka3

Joj, sem prebrala kaj je z MashoM. Katastrofa, tole  je poponoma prekmalu. Upam, da Špancem uspe in da pride v enem kosu zelooo pazljivo nazaj.
Če ji lahko preko FB, naj ji katera sporoči, da držim pesti zanjo.user posted image user posted image user posted image

BTW, a je že kaj novic, je kaj bolje??

Sem ji pisala na FB, da mislimo nanjo in posiljamo gud karmo v Spanijo. Bemtis, meni se je ze v LJ porodnisnici mesalo. Tam bi pa znorela. Cist.

Razen, ce majo lustne zdravnike. Latino loverje ... kot v telenovelah user posted image

(odgovor članu amazonka3)
  Neposredna povezava do sporočila: 3348
11.5.2010 20:04:50   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Meemee

Pozdravljene Ljubljanske user posted image

Tudi jaz sem Ljubljanska user posted image , sicer bolj klepetam pri Majčicah.
PDP imam 30. 5. in imam en problem.
Začasno sem ostala brez G. user posted image
Ali mi lahko katera svetuje h kateri (kateremu) dobremu G iz Ljubljane naj se odpravim? user posted image
Moram kar hitro najti nekoga, ker ... Ctg naj bi imela spet 17. 5.

Moj G je dr. Klun v ZD Vic. Nimam pojma ce se sprejema. Poskusi 01/ 200 45 29.

(odgovor članu Meemee)
  Neposredna povezava do sporočila: 3349
11.5.2010 20:20:32   
krtkova
aglaia -  sej te ne upam poklicati, ker me je skoz strah, da te bom kaj motila. Jutri me pokliči, bom sicer pri zdravniku, ampak tak itak tok čakam, da bom imela tud čas klepetat!! Če se ne javim samo pomeni, da mam izklopljen zvok, te pokličem nazaj.

Upam, da tisto z obiski ni letelo tud na naju.user posted image Sta si sama kriva, kaj sta pa tok zanimiva.user posted image  Sej če bi bila dolgočasna, bi tud midva prej šla dam!!user posted image user posted image

Mkbk - jst jo bom jutri poklicala in jo vprašala, če sprejema še koga, pol ti bom pa dala njeno št in se sami zmenita, a prov? Sm mela pa tud jst slabo vest pred mojo mamo, zdej ji pa sploh ne povem več.

MM - tud jst ne vem več, v kateri pozi naj sedim. Na stolu težko, na kavču težko, uležem se raje ne, ker se mi pol takoj kislina (zgaga) pojavi... skratka, mal že trpim.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  132 133 [134] 135 136   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?