grahek85
|
Živjo! KiA, sem kar fotkala in naredila album "tetra na tretjine", je najlažje tako Sem hotela že včeraj, pa ni zneslo. IZVIRNO SPOROČILO: alex17 IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 Dans sva se s tamalim zjutraj zapeljala do Šiške in nazaj, sva samo nekaj odložila. Po poti tja je še blo ok, nazaj grede se mi je pa ful jokal v avtu Pa še na obvoznici sva bla, nisem mela kje ustavit. Mi je blo res bedno, sem prvič vozila tako, da sva bila sama v avtu in me je čisto minilo. Pa sploh ne vem, kaj ga je zmotilo. Mogoče to, da je bil sam zadaj, ker ko sem ga dala ven je blo takoj ok. jaz ga dostikrat vozim sama, pa se je navadil sedet zadaj sam in ponavadi lepo zaspi, če je pa buden pa gleda uno žabico ali okoli, joka pa zdaj nikoli več, prej pa je včasih ko smo ga dali v lupinico že v stanovanju, zdaj ga pa itak damo v ta nov avtosedež šele v avtu. sem vesela da se rad vozi! Wii, mi mamo tudi tisto žabico Sam bučman še ni čisto pogruntal, da mora brcati vanjo Verjetno tudi zato, ker se v bistvu zelo malo vozimo z avtom, enkrat ali dvakrat na teden oz. še to ne. Verjetno mu je bilo tudi zaradi tega hudo včeraj, ko je bil sam zadaj. Sem pa na strani od Tiny Love prebrala dobro foro - to žabico se lahko da tudi v stanovanju na tla, ko se otrok plazi in ga na tak način spodbujaš, da pri tem uporablja tudi roke. Sam men jo je kar škoda dajat ven, bi morali še isofix pol odmontirat Bomo vidli. IZVIRNO SPOROČILO: Oren Grahek jaz že en čas iščem to Paparico, pa je nikjer ne najdem...nisem je našla niti v našem babycentru...pa bi jo res rada dobila. Kje si jo ti kupila? V BC v BTCju. Lahko se jo tudi naroči po pošti. Če prideš na piknik jo lahko komot kupim zate in prinesem IZVIRNO SPOROČILO: Žaži IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: Žaži Kia, po pravici povedano nebi sploh P, še manj pa sestro spraševala kam, kako in kdaj z otrokom na dopust. Naredi kakor se tebi zdi prav, jaz bi na tvojem mestu šla, mislim, kaj bi mu pa falilo, mamico ima s seboj, hrano tudi in spi lahko lepo pod borovci. Kaj češ še lepšega . Ali pa se tej sestri zdi bolj fajn pacanje celo poletje doma med 4 stenami . To se jaz čisto strinjam, vsak ve zase kako in kaj. Edino to se mi zdi smiselno, da je treba prve mesece zelo zelo pazit na sonce. Madona bom počasi razvila čisto pravo heliofobijo Še dobro, da so prvi 4 meseci mimo in da je vreme zanič Ja sam tist teden pred 1. 5., ko je bil sonček, je pa mali prav barvo dobil po rokicah in obrazu, pa sem ful pazla, da ni bil direkt na soncu. Eh, sam da ni taka belina kot jaz... Če mam dober dan sem kot da bi me sredi decembra iz Save ven potegnili