senmoi
|
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85 IZVIRNO SPOROČILO: ellie Anej pa je danes spal 10 ur v kosu...in ko se je zbudil, sem mislila, da mi bo joške razneslo. Tak da sem ga hranila iz obeh. Potem sva pa spala še do 10ih. Je ful pasalo...sem se končno malo bolj naspala. Pa še vreme je bedno...tak da niti ven ne morava. Ti sam dojiš, a ne? Pa Anej večkrat takole prespi celo noč? Mene mal skrbi, da če bo mali večkrat takole potegnil kot je danes (8 ur), da bo manj mleka oz. da mi ga bo začelo zmanjkovati. Kakšne so pa tvoje izkušnje? No pa da se še jaz malo oglasim, čeprav vas bolj berem... ste namreč tako dobre "klepetulje", da enostavno ne pridem zraven . Moja Kaja bo v nedeljo dopolnila 4 mesece, in sploh ne vem, kdaj so šli mimo. Moram rečt, da nimamo kakih težav, spimo celo noč že od kar je bila stara slaba 2 meseca. In celo noč pomeni res celo noč... zaspi ob 21h in se zbudi ob 7h, vmes pa nič ne je. Sicer se dojiva, ampak ker sama nimam dovolj mleka za njene potrebe, dobi čez dan k enemu obroku 30ml AM in zvečer, ko gre spat 70ml AM. pa se lepo redimo in rastemo še bolj... podatki za 3 mesece so 65cm in 6300g. Odkar spi celo noč se na mleku nič ne pozna, da bi ga imela manj, kvečjemu ga imam še več. Pri pleničkah smo še na 3, imamo pa papmperske in sem z njimi res zadovoljna... ne prepuščajo in zelo dobro vpijajo. GH še ne uvajamo, ker tudi ne kaže potrebe, da bi jo potrebovala... kr naj ostane tako, ker mi je prav lepo, ko se dojiva . Voziček... mi še kr vztrajamo v košari, čeprav sem jo že ene parkrat morala nazaj nest na rokah, potiskat pa prazen voziček... Da ne omenim, kako se dviguje, kako vriska in se pogovarja z nama. Prav pogumna punca je in še večji dobrovoljček... si sploh ne znam predstavljat, kk je bilo prej, ampak teh trenutkov z njo zdaj ne bi zamenjala za nič... Evo, to je nekaj malega od mene... morda bom sedaj pa bolj konstruktivno sodelovala pri debatah... Imejte se lepo s svojimi sončki, čeprav zunaj ni najbolj spodbudno vreme .
|