|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
11.5.2010 12:32:43   
polho3006
Pozdravljene!

Smo zadnjič govorile o mojem čudnem počutju, oz. o možni poporodni depresiji.

Včasih imam občutek da če se mi ne bo sedaj zmešalo se mi ne bo nikoli. Pa ni to poporodna depresija ampak situacija v kateri sem se znašla.
Nekaj časa nazaj sem pisala da smo spakirali iz mojega doma, ker je moja mama najedala mene in moža. Pustili 100m2 veliko stanovanje, ker smo (SEM) upala da bomo lahko živeli kot družina, samo mi trije kot osnovna celica...Pa smo šli na njegov dom...sem pričakovala da je to začasna rešitev, za kakšen mesec ali dva, vendar...moj mož je prišel domov. On se počuti čisto
o.k. Ni mu jasno kaj bi jaz rada. Jaz pa želim, mir, zasebnost...iDRUŽINO, ki funkcionira kot samostojna enota. Upala sem da bo z odhodom končno zaživali kot družina...pa ja. In kaj smo dosegli? Mama je ostala doma, v svojem okolju in živi lepo mirno dalje. Mož se jr vrnil domov, v svoje okolje in živi mirno dalje. Kaj pa jaz? Kam pa jaz spadam? Jaz pa vedrim v sobici z otrokom in poslušam kako v sosednjem prostoru kruli prašič Soba v kateri živimo meji na ˝sobo˝v kateri živi pujs) Res fino! O tem da bi živeči kot družina, imeli zasebnost...pa svizec zavija čokolado

In potem je čudno će mi začne vsak čas fuzlati??

(odgovor članu Kika99)
Neposredna povezava do sporočila: 4201
11.5.2010 12:36:32   
Enkica
Punce,

ker zadnje čase nisem redno spremljala RR niti ne vem koliko ste o tem pisale ampak vseeno.
Naša je danes dopolnila 4. mesece ... a zdaj začnem počasi z GH? Ker vem, da je mnogo mnenj o tem me zanima, če mogoče katera pozna kako literaturo o tem, da si malo preberem in podučim.

Najlepša hvala za vso pomoč!

(odgovor članu polho3006)
Neposredna povezava do sporočila: 4202
11.5.2010 12:40:54   
Enkica
Polho3006!

Nič kaj zavidljiva situacija. Jaz mislim, da bi bilo za vas najbolj iti na SVOJE. Ampak kakor sem dojela iz sporočila bo zdaj verjetn tvojega težko sparvit stran od njegovih, ker mu je tam fino. A bi vam finance znesle, da greste v najem? Kar nekaj punc je dalo linke za tisti stanovanjski sklad ... prijavite se!

Iskreno vam pa želim, da se vam čimprej vse uredi in da še vedno ostanete skupaj kot družinica ... samo nasvet: ne bit preveč živčna, ko pride ta debata na mizo, da ne bo tvoj lubi to dojel kot, da imaš karkoli proti njegovim staršem ... lepo mu probaj dopovedat, da bi bilo fino iti na svoje.

Srečno!

Neposredna povezava do sporočila: 4203
11.5.2010 13:01:53   
Oren
Naša biba je tudi bila danes stara 4 mesece...imam že kupljene riževo kašico ki se umeša v AM...samo sem mislila da bi začela tak čez kaki mesec al pa tri tedne...če ima katera kakšen nasvet se jaz tudi priporočam.

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4204
11.5.2010 13:03:57   
grahek85
Živjo!

Dans sva se s tamalim zjutraj zapeljala do Šiške in nazaj, sva samo nekaj odložila. Po poti tja je še blo ok, nazaj grede se mi je pa ful jokal v avtu user posted image Pa še na obvoznici sva bla, nisem mela kje ustavit. Mi je blo res bedno, sem prvič vozila tako, da sva bila sama v avtu in me je čisto minilo. Pa sploh ne vem, kaj ga je zmotilo. Mogoče to, da je bil sam zadaj, ker ko sem ga dala ven je blo takoj ok.

Link do super članka o dojenčkovi navezanosti na mamo:
http://www.ringaraja.net/clanek/navezanost-otroka-na-mater_672.html

Ko je bla debata, da je pikotom težko, ko vas ni zraven. Tukaj je vse lepo opisano, pa v takem precej nestrokovnem jeziku, se lepo bere.

polho, ti bom napisala ZS

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4205
11.5.2010 13:07:10   
grahek85
Aja še za GH - meni se zdi brez veze hitet in se ravnat samo po tem, koliko je otrok star. Bolj smiselno se mi zdi gledat na to, kdaj bo otrok sam dal znake, da je pripravljen. Eni so zreli pri 4ih mesecih, drugi pa šele pri 6ih. Za literaturo bi pa jaz priporočala od Mame posebno izdajo "Paparica", je notri vse ful lepo na dolgo in široko razloženo, pa še recepti so zraven. Jo majo pa na vseh večjih trafikah in v Baby Centrih.   

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4206
11.5.2010 13:07:59   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Polho3006!

Nič kaj zavidljiva situacija. Jaz mislim, da bi bilo za vas najbolj iti na SVOJE. Ampak kakor sem dojela iz sporočila bo zdaj verjetn tvojega težko sparvit stran od njegovih, ker mu je tam fino. A bi vam finance znesle, da greste v najem? Kar nekaj punc je dalo linke za tisti stanovanjski sklad ... prijavite se!

Sranje, takšno da večje ne more biti. Glede financ bi lahko šli v najem, vendar moj mož ne bi šel v stanovanje, ker bi se počutil utesnjenega. On bi raje gradil, ampak...to pomeni da bi v tisti sobici vedrili še vsaj dve leti in družinsko življenje...mož bi bil odsoten tudi vsaj dve leti, ker bi želel čim več narediti sam, tako da...

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4207
11.5.2010 13:08:32   
Žaži
Polho, vem da ti res ni lahko v situaciji v kateri si se znašla. Kaj pa tvoj pravi na te tvoje občutke, se pogovarjata o tem? Mislim, resnično mirno pogovarjata o tem? Kaj pa če bi vseeno šli nazaj k tebi, mislim, a so tam ločeni vhodi, tam je vsaj vaše in ste sami, tukaj pa imeti eno sobico........res ni to lahko. Na eni strani 100 kvadratov in tvoja mama, na drugi strani sobica in njegova družina. Ampak nekako je za razumeti, on je probal iti od doma in se vam ni izšlo, sedaj mu je sigurno lepše ko je spet "doma", Si nekako sedaj ti v njegovi situaciji. Kaka je pa njegova ideja za prihodnost? Ker verjetno nima plana da boste tukaj?

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4208
11.5.2010 13:14:10   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: polho3006
Sranje, takšno da večje ne more biti. Glede financ bi lahko šli v najem, vendar moj mož ne bi šel v stanovanje, ker bi se počutil utesnjenega. On bi raje gradil, ampak...to pomeni da bi v tisti sobici vedrili še vsaj dve leti in družinsko življenje...mož bi bil odsoten tudi vsaj dve leti, ker bi želel čim več narediti sam, tako da...

O to pa si mislim kako bi bilo, ko bi se začela gradnja. To tudi nas čaka, letos. In moj je isti, da bo hotel veliko sam narest, tko da lahko samo upam, da bo hiša čimprej stala preden bi jaz "znorela" user posted image
Tudi mi se bomo znašli v situaciji ki ne bo prijetna. Namreč prodali bomo tole naše stanovanje, da bodo evrčki za hišo, zemljo sem podedovala. No in vmes bomo živeli skupaj z mojo mami v 2,5 sobnem stanovanju ... upam, da se nam ne odpelje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4209
11.5.2010 13:24:25   
Isabelle
Pozdravljene,

danes nama je celo uspelo na sprehod.Sva ble 1 uro zuni, pol nas je pa dež ujel, hb za dežno prevleko na vozičku.user posted image Mala je pojedla, se pokakala in zdej ko ji nič ne fali spi ko polhek, js sem se pa tudi fajn napokala user posted image .
Moram dat prat njene cunje (jebeuser posted image dež k se tko počasi vse suši) in počasi pakirat za toplice, da ne kaj pozabim, predsem njenih stvari, za nas itak ni treba ne vem kaj vlačit s sabo.
Potem moram še v trgovino par stvari nabavit, ampak bova šla verjetno z mojim zvečer, ker popoldan grem še na aerobiko se mal razmigat.
Enkica, meni je P rekla da zdej ko bo 4 mesece stara ji že lahko probam dat zelenjavo.Ma kaj js vem, povsod kjer sem brala piše da otrok daje znake ko je pripravljen na GH.Meni se ne zdi da je moja že pripravljena, ne vem.
Kakanje-kaka vsak dan, če pa en dan ne jo že fajn matra in pol večinoma se tisti dan pokaka, nikoli ni blo da več dni ne bi

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4210
11.5.2010 13:31:24   
nincrli
te razumem polho, mi2 s tamalim sva bila 3 mesece čez teden SAMA pri njegovih in edina zasebnost je bila majhna sobica, ampak sem vedela, da ko moj konča izobr. v Lj, da gremo na svoje in zdaj je res boljše... Mi drugače ni nič manjkalo pri njih, ampak je res čist drugače, ko si sam s svojo družinico... tak, da za kratek čas je še šlo, dlje pa bi mi bilo res težko... Poskusi se še enkrat s tvojim pogovorit

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4211
11.5.2010 13:47:28   
grahek85
Waaaaaaa, znorela bom, zdele sem skor 1h pisala ZS za polho in mi ni poslalo user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image Grem še enkrat...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4212
11.5.2010 13:54:46   
Anonimen
Čav, midva sva iz 3. posvetovalnice, imamo 6050g (sva bila oba zelo pohvaljena user posted image ) in 63 cm. Smo jokcali ko so nam kolke pregledovali in neko jedro še ni razvito al kaj in moramo samo ponoči šioko povijati. Pozabila sem vprašati kako se to zloži plenico na 3 dele. A mi lahko katera opiše prosim? Sedaj panča kot ubit, je pa seveda jokcal ko so ga premetavale po tisti mizi. Bošček. Sama pikica pa ni bilo hudega, vsaj zdi se mi tako.

Sem sestro vprašala ali je ok kamp za tako malega, pa je rekla, da je po njenem tako da naj bi bil otrok 6 mesecev lepo doma, do dveh let pa v apartma, šele pol kaj drugega. Pa minimalno it za 10 dni na morje (ne manj), da ni ful stresa pri vožnji in da se dobro aklimatizira. Pa rekla je, da je morje za nas, da za otroka mu itak ne koristi nič. Sem rekla ja kaj pa svež zrak, pa borovci, pa morska klima? Pa je rekla, da je vseeno, če grem na Ig z njim, da je za njega to vseeno. S tem, da se ga je treba še ful sonca branit. user posted image

Moje mnenje sicer je, da morski zrak lahko samo koristi, ampak ok. Pa vaše mnenje?

Res pa da ne bomo šli v kamp, ker me je res malo strah sonca. Alex, kolk bote vi dal za apartma na noč, če ni skrivnost? Preko česa si pa rezervirala? A direkt pri njih, prek interneta al prek agencije?

A kera pozna kakšen fajn plac za it na morje, tam do Senja nekje, da ni predaleč, pa da so borovčki s senco?

Polho - ni druge, kot da gresta na svoje, najprej v najem, pol bajta, če seveda finance to dopuščajo. Moje mnenje.

(odgovor članu grahek85)
  Neposredna povezava do sporočila: 4213
11.5.2010 14:00:51   
polho3006
IZVIRNO SPOROČILO: Žaži

Polho, vem da ti res ni lahko v situaciji v kateri si se znašla. Kaj pa tvoj pravi na te tvoje občutke, se pogovarjata o tem? Mislim, resnično mirno pogovarjata o tem? Kaj pa če bi vseeno šli nazaj k tebi, mislim, a so tam ločeni vhodi, tam je vsaj vaše in ste sami, tukaj pa imeti eno sobico........res ni to lahko. Na eni strani 100 kvadratov in tvoja mama, na drugi strani sobica in njegova družina. Ampak nekako je za razumeti, on je probal iti od doma in se vam ni izšlo, sedaj mu je sigurno lepše ko je spet "doma", Si nekako sedaj ti v njegovi situaciji. Kaka je pa njegova ideja za prihodnost? Ker verjetno nima plana da boste tukaj?

Ja jaz razmišljam v tej smeri...da si najprej naredimo lasten vhod in potem zapremo zgornje stanovanje in tako onemogočimo neprijetne motnje, ker...tako kot je sedaj ni za nikamor. Pri meni imava dokaj veliko kopalnico in lahko malega normalno kopava, tam pa...2x2 metra...me kar groza da nama bo na tla zletel, ker, še eden se komaj obrača, ne pa da kopava otroka. Včasih imam občutek da sva skrajno neodgovorna, da bi pač morala stisnito zobe in delati po svoje. (narediti vhod in živeti na svojem)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4214
11.5.2010 14:01:18   
Enkica
Ja tale RR ga zadnje čase kar nekaj biksa ... tudi jaz sem že kdaj kaj napisala pa me je vn vrglo.

Grahek85, ne mi zamerit ampak vseeno moram rečt ... v čem je poanta, da objaviš (2x), da nekomu pošlješ ZS? Saj tista oseba kateri je namenjeno bo že videla, da ga ima. Mislim pa da tukaj gor res ne potrebujemo toliko ene anonimnosti, da bi se pošiljala ZS o temah o katerih debatiramo vsi.
no saj mogoče se vtikam tja kamor mi ni mesto ampak vseeno tako nekako "bedno" izpade ... skoraj tako kot smo včasih v osnovni šoli šepetali drug drugemu, da ne bi vsi slišal...mal pa seveda dela tudi babji firbec ... pa sorry ampak ne tega ornk osebno vzet.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4215
11.5.2010 14:21:05   
Žaži

Ja tale RR ga zadnje čase kar nekaj biksa ... tudi jaz sem že kdaj kaj napisala pa me je vn vrglo.

Grahek85, ne mi zamerit ampak vseeno moram rečt ... v čem je poanta, da objaviš (2x), da nekomu pošlješ ZS? Saj tista oseba kateri je namenjeno bo že videla, da ga ima. Mislim pa da tukaj gor res ne potrebujemo toliko ene anonimnosti, da bi se pošiljala ZS o temah o katerih debatiramo vsi.
no saj mogoče se vtikam tja kamor mi ni mesto ampak vseeno tako nekako "bedno" izpade ... skoraj tako kot smo včasih v osnovni šoli šepetali drug drugemu, da ne bi vsi slišal...mal pa seveda dela tudi babji firbec ... pa sorry ampak ne tega ornk osebno vzet.

Tukaj na rr je ful nepregledno in se sploh komaj vidi da ima nekdo ZS, jaz ga imam včasih po teden dni in sploh ne opazim tiste kuvertice tam zgoraj. Pa razumem kaj želiš povedati, ampak, saj sploh ni nujno da ima njuno pisanje kakšno koli vezo z pisanjem tukaj. Meni jih je par poslalo ZS in opozorilo tukaj, ko sem nekaj prodajala in s tistim res ne bomo smetile tukajuser posted image .
Drugače se pa popolnoma strinjam, res je malo hecno tukaj napisati da ima nekdo ZS, kot da tega ne bo prej ali slej videluser posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4216
11.5.2010 14:22:17   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***
Pozabila sem vprašati kako se to zloži plenico na 3 dele. A mi lahko katera opiše prosim?

Plenico daš najprej na pol, ampak ne čisto po sredini. En rob štrli malo čez drugega. Potem pa po širini zložiš na tretjine. Tisti del, ki je tanjši (tam, kjer je en rob štrlel čez drugega) je zadaj, debelejši pa spredaj. Vsaj tako so meni pokazali pri P.

Ni panike user posted image Jaz drugače res ne pišem tega "maš ZS", ker mi tudi vzbuja podobne asociacije kot tebi. Če se mam kaj za zmenit mimo foruma o tem ne pišem tukaj. Ne vem, zakaj se mi je zdej zdelo potrebno user posted image Res ne bi rada, da bi polho spregledala, kaj sem ji napisala, sam pa zarad vsebine ne vem, če je za sem. Lahk skopiram pa prilepim, če se polho strinja...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4217
11.5.2010 14:24:00   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Pozabila sem vprašati kako se to zloži plenico na 3 dele. A mi lahko katera opiše prosim?

Plenico daš najprej na pol, ampak ne čisto po sredini. En rob štrli malo čez drugega. Potem pa po širini zložiš na tretjine. Tisti del, ki je tanjši (tam, kjer je en rob štrlel čez drugega) je zadaj, debelejši pa spredaj. Vsaj tako so meni pokazali pri P.

aja pa še povijalno (švedsko) plenico rabiš za čez, sam to pa verjetno že veš user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4218
11.5.2010 14:27:24   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Ni panike user posted image Jaz drugače res ne pišem tega "maš ZS", ker mi tudi vzbuja podobne asociacije kot tebi. Če se mam kaj za zmenit mimo foruma o tem ne pišem tukaj. Ne vem, zakaj se mi je zdej zdelo potrebno user posted image Res ne bi rada, da bi polho spregledala, kaj sem ji napisala, sam pa zarad vsebine ne vem, če je za sem. Lahk skopiram pa prilepim, če se polho strinja...

Ne, sej tolk me tud ne matra firbec ... sam mal mi je tko "smešno, bedno" izpadlo ... sem se spomnila na os. šolo user posted image Itak, da če so ful osebne zadeve, da ni za na forum, razumljivo.
No pa me veseli, da ni zamere, ker res ni bil to namen.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4219
11.5.2010 14:29:16   
Žaži
IZVIRNO SPOROČILO: polho3006

Ja jaz razmišljam v tej smeri...da si najprej naredimo lasten vhod in potem zapremo zgornje stanovanje in tako onemogočimo neprijetne motnje, ker...tako kot je sedaj ni za nikamor. Pri meni imava dokaj veliko kopalnico in lahko malega normalno kopava, tam pa...2x2 metra...me kar groza da nama bo na tla zletel, ker, še eden se komaj obrača, ne pa da kopava otroka. Včasih imam občutek da sva skrajno neodgovorna, da bi pač morala stisnito zobe in delati po svoje. (narediti vhod in živeti na svojem)

Ja, definitivno lasten vhod in zaporo med obema stanovanjema in idite na svoje. No, jaz res ne vidim smisla v tem, da bi zraven velikega stanovanja še šli v gradnjo novega, če lahko to samo s stopnicami rešite. Pomenita se, izvedita in upam, da vam bo vsem trem po tem lažjeuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4220
11.5.2010 14:42:07   
egleria

Čav, midva sva iz 3. posvetovalnice, imamo 6050g (sva bila oba zelo pohvaljena user posted image ) in 63 cm. Smo jokcali ko so nam kolke pregledovali in neko jedro še ni razvito al kaj in moramo samo ponoči šioko povijati. Pozabila sem vprašati kako se to zloži plenico na 3 dele. A mi lahko katera opiše prosim? Sedaj panča kot ubit, je pa seveda jokcal ko so ga premetavale po tisti mizi. Bošček. Sama pikica pa ni bilo hudega, vsaj zdi se mi tako.

Sem sestro vprašala ali je ok kamp za tako malega, pa je rekla, da je po njenem tako da naj bi bil otrok 6 mesecev lepo doma, do dveh let pa v apartma, šele pol kaj drugega. Pa minimalno it za 10 dni na morje (ne manj), da ni ful stresa pri vožnji in da se dobro aklimatizira. Pa rekla je, da je morje za nas, da za otroka mu itak ne koristi nič. Sem rekla ja kaj pa svež zrak, pa borovci, pa morska klima? Pa je rekla, da je vseeno, če grem na Ig z njim, da je za njega to vseeno. S tem, da se ga je treba še ful sonca branit. user posted image

Moje mnenje sicer je, da morski zrak lahko samo koristi, ampak ok. Pa vaše mnenje?

Res pa da ne bomo šli v kamp, ker me je res malo strah sonca. Alex, kolk bote vi dal za apartma na noč, če ni skrivnost? Preko česa si pa rezervirala? A direkt pri njih, prek interneta al prek agencije?

A kera pozna kakšen fajn plac za it na morje, tam do Senja nekje, da ni predaleč, pa da so borovčki s senco?

Polho - ni druge, kot da gresta na svoje, najprej v najem, pol bajta, če seveda finance to dopuščajo. Moje mnenje.

mislim da vsaka zdravnica ma drugačno mnenje.. kolikor jaz vem še nekatere pol leta stare otroke pošiljajo na debeli rtič zaradi tega ker jim to koristi in ne na Ig.. joooj.. men je pediatrinja rekla da svež morski zrak zelo koristi malemu otroku. še posebej pa lošinj (tja gremo mi letos)..
moji znanci so šli s pol leta starim otrokom kampirat in mali je užival kot še nikoli.. res posebno doživetje.. sicer pa oni hodijo skos v kamp.. pa tud zdravnico so vprašali če je ok pa je rekla da super..
tak da KiA najbolš da se sama odločiš..user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4221
11.5.2010 14:55:19   
Žaži
Kia, po pravici povedano nebi sploh P, še manj pa sestro spraševala kam, kako in kdaj z otrokom na dopust. Naredi kakor se tebi zdi prav, jaz bi na tvojem mestu šla, mislim, kaj bi mu pa falilo, mamico ima s seboj, hrano tudi in spi lahko lepo pod borovci. Kaj češ še lepšegauser posted image . Ali pa se tej sestri zdi bolj fajn pacanje celo poletje doma med 4 stenamiuser posted image .

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4222
11.5.2010 16:13:08   
Zala01
Joj polho se mi prav smiliš, res. Sem sama tak tip ženske, da raje vsaki dan jem krompir in pijem vodo, samo da imam mir od žlahte okrog sebe. Jasno je, da še 2 leti ali več ne boš zdržala v eni sobici pri tvoji tašči in tastu, psihično si že zdaj na tleh, tako da postavi se zase, udari po mizi in povej možu tvoja pričakovanja. Pa če bo začeel s tem, da potrpi v dobro tega, da bo hiško postavil, se ne dat res. Bog ve, kolk časa se taka gradnja lahko zavleče, ti boš pa še vedno tam. Če imaš svojih 100 kvadratov, pa tudi če bi jih bilo samo 30, pa samo da so tvoji (če sem prav razumela v bližini tvoje mame, s katero ste imele tudi težave), se vrni tja. Če mož ne bo hotel, vztrajaj, dam roko v ogenj, da bo slej ko prej prišel za vama z dojenčkom, če sam na začetku ne bo hotel. Samo pojdi in poskrbi enkrat zase in s tem za tvojega otroka, ker iz tvojih postov čutim, da se vedno slabše počutiš. Pa srečno!  user posted image  

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4223
11.5.2010 16:28:30   
felicia
no mi gremo kar v kamp sicer s prikolico ampak smo s tastarerjšim bili ko je bil star eno leto kar v šotoru. mislim da je kam superca, bomo videkli kako se bo obneslo.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4224
11.5.2010 16:34:51   
grahek85
Kia, po pravici povedano nebi sploh P, še manj pa sestro spraševala kam, kako in kdaj z otrokom na dopust. Naredi kakor se tebi zdi prav, jaz bi na tvojem mestu šla, mislim, kaj bi mu pa falilo, mamico ima s seboj, hrano tudi in spi lahko lepo pod borovci. Kaj češ še lepšegauser posted image . Ali pa se tej sestri zdi bolj fajn pacanje celo poletje doma med 4 stenamiuser posted image .

To se jaz čisto strinjam, vsak ve zase kako in kaj. Edino to se mi zdi smiselno, da je treba prve mesece zelo zelo pazit na sonce. Madona bom počasi razvila čisto pravo heliofobijo user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  167 168 [169] 170 171   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?