|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
10.5.2010 13:21:40   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: Isabelle
Mala je zaspala je še komi gledla.A vaši se tudi ful derejo ko so zaspani?Naša se tko ko da jo manjka pol.Sej pol ko jo dam v posteljco se dokaj hitro umiri in zaspi.

Večinoma ne. Ko je ful zaspan bolj tarna oz. sitnari, prav joka zelo redko.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu Isabelle)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
10.5.2010 13:23:55   
egleria
jaz bi pa full mela onega od baby welta (moon) ko je zdej v BC znižan iz 160 na 99€

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4177
10.5.2010 13:25:43   
Enkica
mi smo tudi že skoraj odločeni za tale Moon.
Sam še do BC se mormo spravt, ker je akcija samo do 16.5.

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
10.5.2010 13:40:50   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Alex kje si pa kupila to za banjico? A pol ga date v tavelko banjo? A oblečešga pol tud v kopalnici al ga odneseš na previjalno oblečt?

na bolhi sva ga najdla za 7 € user posted image   ja, položiš ga v taveliko banjo, ma take vakum čepke spodaj da ne drsi, in tamalga gor in akcija! user posted image   mamo previjalno v kopalnici, tako da ga tam slečem in potem oblečem, samo dvignem ga iz banje in dam na previjalno, res mam vse pri roki pa še toplo je ker mamo notr električni radiatorček in ga vedno prej prižgem, da se ogreje.

vozički-mi mamo Mutsy urban riderja in mi je super, tud športni del! je sicer še malo velik za Iana, samo se dajo naramnice regulirat višje ali nižje, pa itak ga zdaj samo čez pas zapnem ali pa sploh nič ker še ne kaže znakov da bi skakal ven user posted image   sploh nimam namena kake marele kupovat ker mava Berlingota in gre cel voziček noter, ko bomo šli na morje ga bova pa zložila da bo plac še za ostalo.

zaspanost-naš tudi malo sitnari ko je zaspan, pa učke si ful mane in zeha, tako da točno vem da je zaspan in ga dam na gugalnik ali v voziček, če je vreme, podnevi itak nikol ne zaspi v svoji postlci, razen če ga prestavim tja ko že spi. se mi pa zdi, da podnevi čedalje več spi, a ni glih kontra, da večji user posted image podnevi manj spijo? user posted image   zvečer pa itak vedno na joški zaspi in ga nesem v postlco. s kašico sem pa začasno prenehala ker je zaprt že dva dni, pa itak ne spi nič dlje zaradi nje, bom počasi nadaljevala, pa še s kako korenčkovo-jabolčno kašico, čez kaka dva-tri tedne.

ja vreme ni za zgubljat besede, me zebe ko cucka doma in zunaj user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
10.5.2010 13:44:19   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85
Bomo pa mi tudi morali ponoči začeti s pleničkami 4, ker je bil zdaj že 2 dni zjutraj moker user posted image Čez dan še gre s 3, ponoči pa ne. 

mi smo še na trojki, se mi zdijo še dovolj velike, saj 4 so itak od 9-18 kg ne? je pa moker vedno v nočnih Pamperskah, so res zanič, v Hoferjevih pa kakor kdaj... imam še 5 paketov št. 3 in bom porabila do konca, potem pa na 4.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
10.5.2010 13:49:42   
Zala01
Mi smo pa že 3 dni na plenicah št. 4, so mu kot ulite. Mislim, pa da so od 7 ali 8 kg naprej, sej ne vem točno, se mi ne da it zdaj na paket gledat.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
10.5.2010 14:00:28   
nincrli
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Sem pogledala na spletni strani BC, ne morem verjet da je ta isti voziček 130€ user posted image Pa ujemajoča lupinica 120€, v Leclercu pa redna cena 75€, s tem da je na to še 9€ bonusa user posted image  

bc ima tak zasoljene cene, da se ti kr zvrti!

Mi2 pa sma mu naročila avtosedež romerjev na spl strani o-baby.at pa je ene 70€ cenej kot v bc...
Vreme je neko čudno, skos je blo slabo a ko sem kuhala je prisijal sonček, zdaj, ko sem konec pa spet neka murka:S

Haucka mi2 skos uporabljama, ker tukaj v kk imava le tega, res pa ni najbolj primeren za makedam, ker ful trese, ampak tu je večina asfaltauser posted image . Doma pri mojem imava starega peg perego ampak ful fajn gre, pri meni doma pa tud en marelo, vozičkov kolk hočešuser posted image ... Drugače pa če imaš mali avto kot mi, ne moreš nek velik voziček not spravit je pa hauckov res fajn. Mi imamo enak hauck-condor.

Kia a ti že imaš 3. posvetovalnico pa še ni bil cepljen.Mi2 bi mogla imet ju3 drugo cepljenje sam smo prestavili na naslednji torek, ker je moj fraj pa še druge stvari imamo za uredit, drugače pa bi se mogla ju3 spet na koroško vozit, sama s tamalim, to mi pa glih ni...

V ritko dobijo pri nas.

UZ pa jaz tudi ne bi prestavljala, edin če user posted image dobi reakcijo.

Jaz sem tudi misla kupit tist ležalnik za bano, sam bom še kak mesec počakala in mu kupla tistega, ki sedi not, ker dvomim, da bo večji hotel še ležati.

Mi smo tud od petka naprej na 4ki, je pa od 7-18kg in so miljokrant boljše. Ponoči sem mu jih že prej dajala gor, ker je 3ka premočla, ko pa smo vse 3ko porabili pa sma šla na 4ko in je res ful boljš.

Optimism always works!!!
Dedek mraz mi je prinesel najlepše darilo :D

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4182
10.5.2010 14:15:32   
Zala01
Mi imamo pa v petek 4. posvetovalnico, pa bo že 2. cepljen za pnevmokok in bazično cepljenje (oboje v stegno) in 3. bo cepljen za rota.
Je pa mali pravi mišek, nič kaj veliko ne joka, no razen ko mu z Baby-vacom čistim nosek, prav histerično kriči, drugače je pa zelo priden dojenček. S prvim sem imela neprimerljivo več dela.

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
10.5.2010 14:19:30   
egleria
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

mi smo tudi že skoraj odločeni za tale Moon.
Sam še do BC se mormo spravt, ker je akcija samo do 16.5.

jaz pa ne bom ujela te akcije.. ker mamo 30.5. krst pa si ne bom še zdej nepotrebne stroške delala.. mu bom mogoče kupila pol ko bo dobil za krst denar..
mi je pa tudi všeč voziček ki je narejen na isti princip kot moon sam da se dobi v turbo malčku znamke bubu - sam ne vem a ga še prodajajo al ne? je pa cenejši kot moon..

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
10.5.2010 14:52:32   
grahek85
Jajks zdej ko se menite o cepljenju sem se spomnila, da sem ponoči sanjala, da so našega frajerja cepili v lulčka user posted image Še nismo bli, ker smo meli malo slabše rez. na imunotestih, tko da ne vem, kam dajo pri nas pikico. Bom pa sproti vprašala še za cepljenje za pnevmokok, to se mi zdi ful smiselno. Bomo vidli, še moram še z mojim pomenit o tem.

Pleničke so pa nam 3ka tudi že bolj za silo user posted image Jih mam še ene 100 kom za porabit. Bi se mi bolj lepo izšlo sam smo dobil še gratis 50kom iz DMa, tko da kaj čmo. Bomo lepo ponoči 4ko dali gor, jih mamo tudi že nekaj doma user posted image Vseeno pa komaj čakam, da porabimo 3ko.

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu egleria)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
10.5.2010 17:00:52   
alex17
mi mamo pa naslednjo posvetovalnico in 2. cepljenje v ponedeljek, ravno na moj RD user posted image

ta petek pa imamo družinski piknik sodelavcev naše firme+družinskih članov in to pri moji sodelavki, ki imajo hišo skoraj nasproti najine bodoče hiške, si lahko mahamo čez user posted image   komaj čakam in upam da bo kaj sončka!

ja, mogoče bomo kaj šli na FNZ v BTC 22.5., moram počasi kaj za krst za oblečt nabavt... vabilo pa že sestavljam in mi ga bo moj ex sodelavec oblikoval in natisnil, ima oblikovalsko firmo in res lepo naredi user posted image pa še do župnika ta teden.
sva zdele skup z malim pančala kako urico, je dons cel zaspanček.

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4186
10.5.2010 17:09:42   
ellie
Moj možek pa ima danes slab dan...in to res slabuser posted image  najprej je zjutraj zaspal...bi moral ob 8ih bit na enem sestanku...in ga je sodelavec takrat s telefonom komaj zbudil. Potem se je na hitro uredil in šel...in me čez 10 min kliče, da pride nazaj, ker je denarnico doma pozabil. Zdaj na poti domov je pa še na radar priletel in dobil 500 eur kazniuser posted image  sicer 250, če plačamo v roku 8 dni. Ampak vseeno.. Sem mu rekla, da naj raje preostanek dneva na kavču preživi...ziher je ziheruser posted image

Anej pa me je danes spet posračkal. Sem ga držala v rokah in je tako spustil, da je plenica kar odstoplauser posted image  sem imela majco in hlače posračkane. Zdaj bom še za ziher morala še zase nosit za obleč zraven, ko bomo kam šli, hehe.

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4187
10.5.2010 17:52:00   
ALEXI M.
jap jaz sem kupila v bc voziček moon in je res super...

"It's impossible!" said pride. "It's risky!" said experience. "It's pointless!" said reason. "Give it a try!" whispered the heart.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4188
10.5.2010 20:02:29   
ugi
Jaz pa ne bom kupovala vozička marele, imamo še od Luka eno, sam more bit že mal večja, no sedet mora znat user posted image . Je bil pa ful poceni nekih 15-20 eur, sam je res tak čip videt, še strehce nima. Drgač mam pa tudi še od Luka voziček Asahi od Haucka in sem ful zadovoljna. Sicer je res velik, ampak imamo itak enoprostorca, v mojga terenca pa tudi gre z lahkoto.

Plenice: mi smo tudi še na št. 3, imamo še en ceu paket, pa zaenkrat še držijo. Ima pa naša dobre 6 kil.

Če imajo otroci doma zapik, ne bodo bežali drugam.

(odgovor članu ALEXI M.)
Neposredna povezava do sporočila: 4189
10.5.2010 22:44:09   
soncnica76
http://www.stanovanjskisklad-rs.si/si/610/subvencije/javni-poziv.html

če mogoče kateri prav pride user posted image

(odgovor članu ugi)
Neposredna povezava do sporočila: 4190
11.5.2010 8:34:11   
nincrli
Dobro jutro! Joj jaz pa sem zdaj mojega vagala, tak da sem šla najprej jaz gor pol pa še z njim pa je kazalo 8kg več... Ma ne morem verjet, da bi jih imel tolko... Drugače pa smo se danes fajn naspali... Joo zdaj pa že res pogrešam pravi net, sicer mam od mojega star tel, ki je že kot en mali računalnik:) al pa tel na rač priklopim, sam ni isto:s morm ful pazit, da ne prekoračim kolk mam v džabest všteto...

Optimism always works!!!

(odgovor članu soncnica76)
Neposredna povezava do sporočila: 4191
11.5.2010 8:36:34   
egleria
nincrli velik je tvoj user posted image naš ma pa ziher ene 7kg..na zadnji posvetovalnici je imel 6..

jaz se pa morem učiiiit pa se mi ne lubi user posted image

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
11.5.2010 8:47:32   
Žaži
Nincrli, to z 8 kg je vse možno, Živa jih ima tudi že čez 7kg, samo je tudi 67cm velika. No, pa je kljub temu prava kuglcauser posted image user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4193
11.5.2010 9:37:24   
alex17
dan čvekice!
moj mišek je zaspal po dojenju, ima kar ustaljen urnik da ga okol 9h dopoldne zmanjka če se okol 7h zbudi.
sicer pa že dobre 3 dni ni kakal in me že malo skrbi, tolk dolgo še nikol ni bil brez kakanja, pa ne pomagajo ne vetrovne kapljice ne sladke kamilice user posted image lahko še kaj sprobam??

sva ga pa tudi včeraj vagala in je pokazalo ca 7300 g, je velik naš korenjak user posted image   pa sploh ni bajsek, trebuha skoraj nima, samo dolg in kompakten je user posted image

upam da vreme zdrži da grem končno mal tečt, zdaj že kar dolgo nisem, kar ne znese... smo pa včeraj ujeli malo sončka popoldne ko sva ga z očijem peljala ven in je spet frise pokal celo pot, res je hecko user posted image

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4194
11.5.2010 9:43:50   
majčyca
IZVIRNO SPOROČILO: alex17

dan čvekice!
moj mišek je zaspal po dojenju, ima kar ustaljen urnik da ga okol 9h dopoldne zmanjka če se okol 7h zbudi.
sicer pa že dobre 3 dni ni kakal in me že malo skrbi, tolk dolgo še nikol ni bil brez kakanja, pa ne pomagajo ne vetrovne kapljice ne sladke kamilice user posted image lahko še kaj sprobam??

Pia je tudi nazadnje napolnila plenico v petek zjutraj in potem komaj danes zjutraj. Je pa bila danes tako polna, da sem jo kar nekaj časa umivala user posted image user posted image pri nas na žalost tudi ne pomagajo ne kapljice proti krčem, ne sladke kamilice. Tako, da žal nimam ametnega nasveta. So pa res boščki, ko jih to tako dolgo tišči v trebuščkih user posted image

Jaz sem Pio tudi prej tehtala in ima cca. 7kg, moram pa jo še zmerit, da vidim, koliko je dolga (pred slabim mesecem je bila 64cm).

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4195
11.5.2010 10:06:42   
ellie
Anej pa že od rojstva nonstop sračkauser posted image  in zdaj so mu zgleda še plenice 3 premajhne. Skoraj vsakič spustijo...tak da je najboljše, da ga vsako uro previjem. Bova pa zdaj šla z vozičkom do hoferja...in bom njihove poskusilauser posted image  bom kar 4 nabavila. Je pa zunaj ful vroče...tak da bo zgleda kar v kratkih rokavih zunajuser posted image

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
11.5.2010 10:23:23   
Zala01
Mi smo pa ravno danes dobili vzorec Lionstar plenic, sem mu že dala eno gor, bomo vidli, kako se bojo obnesle.

(odgovor članu ellie)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
11.5.2010 10:41:04   
nincrli
Mi smo včeraj tudi dobili linostar, samo na moj stalni naslov, tak da jih sprobam šele čez vikend... Ja na zadnjem pregledu je imel 6230 pri točno 3 mesecih, zdaj pa je od tega mal več kot en mesec in je zgleda kar več kot 1kg gor dobil... Ma ješč je pa tud ta naš pobičuser posted image drugače pa ne zgleda tak okrogel, sam ko ga pa slečeš se pa vidi. Pa taki suhec je bil pri rojstvu, prav ne morem verjetuser posted image Ma je verjetno tud zato, ker je na am že skos...
Sma šla prej do relaxa, da sem dobila kataloge, ker se moramo počasi odločit za morje, glede na to, da lahko gremo samo v top sezoni, nas bojo kar fejst odrapniliuser posted image sam ne morema drugače... Mi je pa poreč zadišal, ko sem mal gledala pa tud ni tak hudo drag... Bomo vidli kaj bojo financ šef rekli, ko pridejo iz službeuser posted image

Optimism always works!!!

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
11.5.2010 11:08:35   
Momtobe
kakanje - naš je tudi prej kakal na tri dni in je bil skoz napihnjen in bogi. potem pa se je izboljšalo in sedaj kaka vsak dan ali na dan in pol. šele sedaj sem se spomnila, da je to od takrat ko sem začela uporabljati Bio gaia kapljice! Mu jih daš 5 na dan in očitno res uravnavajo vse skupaj. Sem jih imela doma skoraj od rojstva, pa jih nisem uporabljala, potem pa mi je kolegica, ki dela v lekarni rekla, da so fajn za prebavo in ne vem kaj še ... in očitno pri nas res pomagajo.

aja, sori, ker uletavam v vašo temo user posted image - naš je tut januarja rojen, sam smo imeli rok decembra, pa sva se kar pri decemberkam uštulla.

pa un stolček za v banjico so prodajali v leclercu za 7 eur ... mi ga imamo tudi. je res fajn, ker imaš proste roke. mogoče jih imajo še vedno ...

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
11.5.2010 11:48:27   
Kika99
IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Mi smo pa ravno danes dobili vzorec Lionstar plenic, sem mu že dala eno gor, bomo vidli, kako se bojo obnesle.

jaz sem jih dobila včeraj.

kakanje - po korenčku kaka 2x/dan, pa ful več prdkauser posted image

plenice - zaenkrat smo še na 3

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?