egleria
|
IZVIRNO SPOROČILO: KiA*** Čav, midva sva iz 3. posvetovalnice, imamo 6050g (sva bila oba zelo pohvaljena ) in 63 cm. Smo jokcali ko so nam kolke pregledovali in neko jedro še ni razvito al kaj in moramo samo ponoči šioko povijati. Pozabila sem vprašati kako se to zloži plenico na 3 dele. A mi lahko katera opiše prosim? Sedaj panča kot ubit, je pa seveda jokcal ko so ga premetavale po tisti mizi. Bošček. Sama pikica pa ni bilo hudega, vsaj zdi se mi tako. Sem sestro vprašala ali je ok kamp za tako malega, pa je rekla, da je po njenem tako da naj bi bil otrok 6 mesecev lepo doma, do dveh let pa v apartma, šele pol kaj drugega. Pa minimalno it za 10 dni na morje (ne manj), da ni ful stresa pri vožnji in da se dobro aklimatizira. Pa rekla je, da je morje za nas, da za otroka mu itak ne koristi nič. Sem rekla ja kaj pa svež zrak, pa borovci, pa morska klima? Pa je rekla, da je vseeno, če grem na Ig z njim, da je za njega to vseeno. S tem, da se ga je treba še ful sonca branit. Moje mnenje sicer je, da morski zrak lahko samo koristi, ampak ok. Pa vaše mnenje? Res pa da ne bomo šli v kamp, ker me je res malo strah sonca. Alex, kolk bote vi dal za apartma na noč, če ni skrivnost? Preko česa si pa rezervirala? A direkt pri njih, prek interneta al prek agencije? A kera pozna kakšen fajn plac za it na morje, tam do Senja nekje, da ni predaleč, pa da so borovčki s senco? Polho - ni druge, kot da gresta na svoje, najprej v najem, pol bajta, če seveda finance to dopuščajo. Moje mnenje. mislim da vsaka zdravnica ma drugačno mnenje.. kolikor jaz vem še nekatere pol leta stare otroke pošiljajo na debeli rtič zaradi tega ker jim to koristi in ne na Ig.. joooj.. men je pediatrinja rekla da svež morski zrak zelo koristi malemu otroku. še posebej pa lošinj (tja gremo mi letos).. moji znanci so šli s pol leta starim otrokom kampirat in mali je užival kot še nikoli.. res posebno doživetje.. sicer pa oni hodijo skos v kamp.. pa tud zdravnico so vprašali če je ok pa je rekla da super.. tak da KiA najbolš da se sama odločiš..
|