|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Prve snežinke 2010!!
11.5.2010 17:26:33   
majčyca
Kako se vam zdi ta mašinca? Ima mogoče katera doma? Mislite, se splača kupit?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208096

(odgovor članu nincrli)
Neposredna povezava do sporočila: 4226
11.5.2010 17:35:36   
Zala01
Majčyca, Ne vem , kaj naj ti rečem. Jaz imam parno pečico, tako da lahko v njej tudi kuham na paro. Je res tako pripravljena hrana bolj zdrava, samo vprašaj se, kolk jo boš uporabljala, ker se mi ne zdi ravno poceni. Glede na to, da je Aventova, pa je verjetno kar kvalitetna.

Rastemo in radi se imamo...:)

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4227
11.5.2010 17:40:59   
somic
eeejjjj čvekice januarske!!! user posted image user posted image user posted image user posted image

me ni bilo slabih 14 dni, pa ste bile kar pridene in aktivne, 25 strani ste pridni "pridelale", sploh ne vem če bom šla brat za nazaj user posted image

skratka, danes smo se vrnili iz morja, vreme smo imeli sicer bolj slabo, ampak smo se kljub temu imeli super fino fajn!!! bi še ostali, samo imava z patrikom v četrtek cepljenje in tako naprej, gremo pa spet nazaj čez kakšne tri teden.

ugavnem, mislim, da je tale morski zrak patriku full dobro del, imam občutek da je zrastel in se kar precej poredi. je bilo kar nekaj cunj, ki mi jih nisem mogla več oblečt od tistega kar sem vzela s seboj, tako, da moram tole zdaj malo pogledat, pa pospravit. in ja, komaj čakam četrtek, da vidim kaj bodo rekli centimetri in kilogrami. user posted image user posted image

no, tolko za sedaj...

največje veselje in užitek do sedaj je moj patrik (6.1.2010). bom dočakala še kakšno tako veselje??

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4228
11.5.2010 18:49:28   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca

Kako se vam zdi ta mašinca? Ima mogoče katera doma? Mislite, se splača kupit?

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=208096

user posted image Sem glih danes gledala filmček na FB. Se mi ful dopade, sam je pa kr drago. Vsaj glede na to, da lahko hrano tudi drugače pripraviš na pari, pa še aktualno je le par mesecev. Sam se mi še vedno dopade user posted image Če bi mela kak denar, da bi se mi valjal po predalih, bi razmislila o nakupu. Tako pa... Ostajam pri gledanju user posted image

O, somic, welcome back user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 11.5.2010 18:50:36 >

Najina mala velika ljubezen

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4229
11.5.2010 19:45:00   
majčyca
Jaz sem tudi na FB videla posnetek, pa mi je zadevca res ful všeč. Res pa je, da jo lahko uporabljaš bolj kratek čas, razen če še potem mi vsi jemo pasirano hrano user posted image user posted image Ne vem, bom še malo razmislila o nakupu...

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4230
11.5.2010 19:50:53   
grahek85
IZVIRNO SPOROČILO: majčyca
Res pa je, da jo lahko uporabljaš bolj kratek čas, razen če še potem mi vsi jemo pasirano hrano user posted image user posted image

He he, vidiš to pa zna bit user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil grahek85 -- 11.5.2010 19:51:06 >

(odgovor članu majčyca)
Neposredna povezava do sporočila: 4231
11.5.2010 20:02:12   
MMMojca
Jaz sem zadevo kupila pred dnevi. Predvsem zato, ker je 3 v 1 - pariš, zmiksaš pa še v posodici postrežeš. Kaj je lepšega kot samo en lonec za pomit user posted image

Je kvalitetno narejeno pa še posebej za pripravo otroške hrane - ne vem, meni ni škoda. Je pa tudi potem priročno za pripravo na sopari (saj ni potrebno, da še zmiksaš).

Danes smo dali skozi drugo cepljenje - obvezno + rota. Šlo je super in naša pupika ni bila čisto nič znervirana. Samo načakali smo se uro pa pol, da smo bili na vrsti user posted image . Da si to privoščijo pri otrocih user posted image .

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4232
11.5.2010 20:58:06   
egleria
Samo načakali smo se uro pa pol, da smo bili na vrsti user posted image . Da si to privoščijo pri otrocih user posted image .

ja tud to si privoščijo.. meni je že zaspal zadnjič tam pa sem ga budit mogla prvo za v posvetovalnico, pa razvojno.. pol je pa končno spet zaspal so mu pa pikiico dali in se je čist znerviran zbudil spet.. user posted image

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4233
11.5.2010 21:20:12   
Anonimen
Grahek hvala! Ali torej prav razumem. Tetra plenico položiš na podlago, jo prepogneš, en del malo ven gleda (to je kakih 3 cm - a imam prav?), potem pa po širini prepogneš tako, da najprej enkrat do konca v levo npr. in potem še enkrat do konca v levo - a je to to al kot zgibanko prepogneš al kako na tretjine? To se mi zdi ful pomembno, ker jaz sem ga prej narobe in je bil čist trd, bogi, pa še cepljen je bil danes. Hvala ti še enkrat.

(odgovor članu egleria)
  Neposredna povezava do sporočila: 4234
11.5.2010 22:24:09   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: grahek85

Aja še za GH - meni se zdi brez veze hitet in se ravnat samo po tem, koliko je otrok star. Bolj smiselno se mi zdi gledat na to, kdaj bo otrok sam dal znake, da je pripravljen. Eni so zreli pri 4ih mesecih, drugi pa šele pri 6ih. Za literaturo bi pa jaz priporočala od Mame posebno izdajo "Paparica", je notri vse ful lepo na dolgo in široko razloženo, pa še recepti so zraven. Jo majo pa na vseh večjih trafikah in v Baby Centrih.   

se strinjam grahek! jaz mu za zdaj dajem samo zvečer riževo kašico od Milupe ki se zmeša z vodo in je danes pojedel v šusu VSE (ca 80 ml) in še dojila sva se pol kar dolgo, včeraj pa tudi veliko, tako da očitno že rabi malo več... počasi bom začela z jabolčkom in jabolčnim sokcom, imam pa že doma tudi od Hippa gotovo kašico za lahko noč z jabolkom in hruško, samo je treba v 2 dneh porabit pa bom s tem še počakala. ne vem, moja mami je rekla, da sem jaz dobila sokec že pri slabih 2 mesecih, ostalo GH pa začela jest pri 3-eh, pa imam čisto fajn apetit in želodec zdaj user posted image   a aj, glede literature o GH-meni je pediatrinja dala luštno knjižico o prehrani dojenčka, piše na kratko vse bistveno, tako da oren ti svetujem, da vprašaš pri svoji pediatrinji-je taka mala knjižica s fotko spečega dojenčka.

še kar nismo kakali, zdaj me že malo skrbi, čeprav nima nič trd trebušček niti napenja se ne kaj več kot sicer user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4235
11.5.2010 22:26:20   
alex17

Dans sva se s tamalim zjutraj zapeljala do Šiške in nazaj, sva samo nekaj odložila. Po poti tja je še blo ok, nazaj grede se mi je pa ful jokal v avtu user posted image Pa še na obvoznici sva bla, nisem mela kje ustavit. Mi je blo res bedno, sem prvič vozila tako, da sva bila sama v avtu in me je čisto minilo. Pa sploh ne vem, kaj ga je zmotilo. Mogoče to, da je bil sam zadaj, ker ko sem ga dala ven je blo takoj ok.

jaz ga dostikrat vozim sama, pa se je navadil sedet zadaj sam in ponavadi lepo zaspi, če je pa buden pa gleda uno žabico ali okoli, joka pa zdaj nikoli več, prej pa je včasih ko smo ga dali v lupinico že v stanovanju, zdaj ga pa itak damo v ta nov avtosedež šele v avtu. sem vesela da se rad vozi! user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4236
11.5.2010 22:41:28   
alex17
IZVIRNO SPOROČILO: KiA***

Alex, kolk bote vi dal za apartma na noč, če ni skrivnost? Preko česa si pa rezervirala? A direkt pri njih, prek interneta al prek agencije?

35€ na dan, s tem da je večji apartma za 3-4 osebe, ker so imeli manjšega že zasedenega in nam je tega ponudila po enaki ceni user posted image   in vsa oprema je notri, v bistvu je opisan kot "luksuzen" apartma user posted image   bo Ian lahko spal v svoji sobi haha (in svizec zavije čokolado al kako že user posted image ). sem rezervirala direktno preko spleta pri lastnici, vedno iščem sama brez agencije in do zdaj sem bla še vedno zadovoljna.

polho3006, se strinjam s puncami-prvo je tvoje duševno zdravje ker to vpliva na user posted image , zato vztrajaj pri svojih željah in magar stisnite zobe za nekaj časa!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4237
11.5.2010 22:52:00   
naja6
GH;naj povem,da smo pa mi že začeli,in sicer s korenčkom,natojabolko,pa cvetača,pa pire krompir(z njegovim mlekom),in sedaj že jemo tako kašico,ker mu ne mislim tega kupaovat,pa je bila včeraj patronažna pri meni in ni bilo nič narobe,je pač otrok,ki rabi prej malo več,saj je lepo povedala

(odgovor članu alex17)
Neposredna povezava do sporočila: 4238
12.5.2010 8:31:15   
MMMojca
Za seznamček:

1. mesec: 50,5 cm, 3255g
2. mesec: 55 cm, 4570g
3. mesec: 58 cm, 5705g
4. mesec: 62,5 cm, 6870g

Uvajanje GH: včeraj je pediatrinja rekla, naj počakamo še dva do tri tedne (stari smo 4 mesece in 12 dni). Ni potrebno upoštevati korigirane starosti user posted image . Začeli pa bomo z zelenjavo, ker ni tako sladka (da ne bo potem preveč izbirčna). Za riževo kašico pa sem jaz prvič slišala na tem forumu. Naše mame zgleda tega niso poznale. Sama bom verjetno žita začela po zelenjavi in sadju.

(odgovor članu naja6)
Neposredna povezava do sporočila: 4239
12.5.2010 8:35:19   
Oren
Grahek jaz že en čas iščem to Paparico, pa je nikjer ne najdem...nisem je našla niti v našem babycentru...pa bi jo res rada dobila. Kje si jo ti kupila?

(odgovor članu MMMojca)
Neposredna povezava do sporočila: 4240
12.5.2010 8:51:57   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Oren

Grahek jaz že en čas iščem to Paparico, pa je nikjer ne najdem...nisem je našla niti v našem babycentru...pa bi jo res rada dobila. Kje si jo ti kupila?

Napiši tam na forumu, kjer je debata o prehranjevanju dojenčkov, pa ti jo bo sigurno katera poslala v elektronski obliki, vem da obstaja, je pa tudi jaz še nimam.

(odgovor članu Oren)
Neposredna povezava do sporočila: 4241
12.5.2010 8:57:24   
MMMojca
Oren, jaz sem jo dobila na emka.si.

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4242
12.5.2010 9:00:52   
Enkica

IZVIRNO SPOROČILO: Zala01

Napiši tam na forumu, kjer je debata o prehranjevanju dojenčkov, pa ti jo bo sigurno katera poslala v elektronski obliki, vem da obstaja, je pa tudi jaz še nimam.

O to bi pa tudi jaz imela v el.obliki ... bom napisala v forum in potem jo dobite tudi ve

(odgovor članu Zala01)
Neposredna povezava do sporočila: 4243
12.5.2010 9:04:13   
Enkica
Sem vidla, da so že bila opozorila na RRju glede e-izdaje te knjige. No pol se pa ne bom mešala v to ... zihr je zihr. Si jo raje kupim. Itak imam namen imeti še eno štručko, mi bo že prav prišla user posted image

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4244
12.5.2010 9:12:45   
Zala01
IZVIRNO SPOROČILO: Enkica

Sem vidla, da so že bila opozorila na RRju glede e-izdaje te knjige. No pol se pa ne bom mešala v to ... zihr je zihr. Si jo raje kupim. Itak imam namen imeti še eno štručko, mi bo že prav prišla user posted image

Aja?! nisem vedela, vem da meni so jo ene punce z RR pred 5 leti poslale na mail. Samo, kje je že to....

(odgovor članu Enkica)
Neposredna povezava do sporočila: 4245
12.5.2010 9:29:03   
Žaži

IZVIRNO SPOROČILO: Žaži
Kia, po pravici povedano nebi sploh P, še manj pa sestro spraševala kam, kako in kdaj z otrokom na dopust. Naredi kakor se tebi zdi prav, jaz bi na tvojem mestu šla, mislim, kaj bi mu pa falilo, mamico ima s seboj, hrano tudi in spi lahko lepo pod borovci. Kaj češ še lepšegauser posted image . Ali pa se tej sestri zdi bolj fajn pacanje celo poletje doma med 4 stenamiuser posted image .

To se jaz čisto strinjam, vsak ve zase kako in kaj. Edino to se mi zdi smiselno, da je treba prve mesece zelo zelo pazit na sonce. Madona bom počasi razvila čisto pravo heliofobijo user posted image

Še dobro, da so prvi 4 meseci mimo in da je vreme zaničuser posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4246
12.5.2010 10:22:28   
Isabelle
Tle je malo sonček pokukal, upam da zdrži da greva pol vn, trenutno mala spi.

Js sem tudi gledla tale mešalnik&soparnik, sam mi je mal predrag.Kupla sem navaden mešalnik, ki je bil 25€ in ga lahko uporabljam za vse, ne samo za hrano za malo.
Egleria, ja njih ne briga dosti...midve sva tudi na 3.posvetovalnici čakale 1 uro da sva šle notr in pol še ene 15min da pride P iz ordinacije.Itak mala je bla že sitna, lačna, zaspana...in pol mi reče da ne dvigne glavice s podlage...me zanima če bi ona telovadla sred noči.
Js bom šla potem po cucelj z večjo luknjo in ji bom dala zvečer riževo kašico. Pa še po tisto revijo Paparica bi šla, sam mam malo daleč do BC in to vreme je malo nepredvidljivo. user posted image
Pa spakirat moram danes in se mi res ne da.Bom popoldan.

(odgovor članu Žaži)
Neposredna povezava do sporočila: 4247
12.5.2010 10:44:33   
grahek85
Živjo!

KiA
, sem kar fotkala in naredila album "tetra na tretjine", je najlažje tako user posted image Sem hotela že včeraj, pa ni zneslo.

IZVIRNO SPOROČILO: alex17
Dans sva se s tamalim zjutraj zapeljala do Šiške in nazaj, sva samo nekaj odložila. Po poti tja je še blo ok, nazaj grede se mi je pa ful jokal v avtu user posted image Pa še na obvoznici sva bla, nisem mela kje ustavit. Mi je blo res bedno, sem prvič vozila tako, da sva bila sama v avtu in me je čisto minilo. Pa sploh ne vem, kaj ga je zmotilo. Mogoče to, da je bil sam zadaj, ker ko sem ga dala ven je blo takoj ok.

jaz ga dostikrat vozim sama, pa se je navadil sedet zadaj sam in ponavadi lepo zaspi, če je pa buden pa gleda uno žabico ali okoli, joka pa zdaj nikoli več, prej pa je včasih ko smo ga dali v lupinico že v stanovanju, zdaj ga pa itak damo v ta nov avtosedež šele v avtu. sem vesela da se rad vozi! user posted image

Wii, mi mamo tudi tisto žabico user posted image Sam bučman še ni čisto pogruntal, da mora brcati vanjo user posted image Verjetno tudi zato, ker se v bistvu zelo malo vozimo z avtom, enkrat ali dvakrat na teden oz. še to ne. Verjetno mu je bilo tudi zaradi tega hudo včeraj, ko je bil sam zadaj. Sem pa na strani od Tiny Love prebrala dobro foro - to žabico se lahko da tudi v stanovanju na tla, ko se otrok plazi in ga na tak način spodbujaš, da pri tem uporablja tudi roke. Sam men jo je kar škoda dajat ven, bi morali še isofix pol odmontirat user posted image Bomo vidli.

V BC v BTCju. Lahko se jo tudi naroči po pošti. Če prideš na piknik jo lahko komot kupim zate in prinesem user posted image

Kia, po pravici povedano nebi sploh P, še manj pa sestro spraševala kam, kako in kdaj z otrokom na dopust. Naredi kakor se tebi zdi prav, jaz bi na tvojem mestu šla, mislim, kaj bi mu pa falilo, mamico ima s seboj, hrano tudi in spi lahko lepo pod borovci. Kaj češ še lepšegauser posted image . Ali pa se tej sestri zdi bolj fajn pacanje celo poletje doma med 4 stenamiuser posted image .

To se jaz čisto strinjam, vsak ve zase kako in kaj. Edino to se mi zdi smiselno, da je treba prve mesece zelo zelo pazit na sonce. Madona bom počasi razvila čisto pravo heliofobijo user posted image

Še dobro, da so prvi 4 meseci mimo in da je vreme zaničuser posted image

user posted image user posted image user posted image Ja sam tist teden pred 1. 5., ko je bil sonček, je pa mali prav barvo dobil po rokicah in obrazu, pa sem ful pazla, da ni bil direkt na soncu. Eh, sam da ni taka belina kot jaz... Če mam dober dan sem kot da bi me sredi decembra iz Save ven potegnili user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4248
12.5.2010 10:53:26   
grahek85
lol, jst vedno kaj pozabim napisat user posted image user posted image

Sej verjetno ni edini, sam naš frajer sploh več noče sedet naslonjen, čim ma priliko se vleče naprej. Dvigne že celo glavo in pol trupa, tko da me je že strah, da se ne bi prekucnil naprej. Ležalnik mamo pa sposojen in nima za pripet user posted image Smo ga dali v malo bolj ležeč položaj, sam to pa gospodiču tudi ne odgovarja. Pa to ga matra kak teden, ne več. Je prou hecen user posted image

Wi, sonček še kar vztraja (sicer sramežljivo), bova šla še celo ven user posted image

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4249
12.5.2010 10:59:07   
Zala01
Ja, jaz tudi čakam, da se mali zbudi, da greva malo ven končno. Kje se pa tista žabica za v avto kupi? In kako sploh zgleda, jaz bi tudi imela tako. Imate kakšen link?

(odgovor članu grahek85)
Neposredna povezava do sporočila: 4250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  168 169 [170] 171 172   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
10 najlepših daril, ki jih otroku ne moret...
Najboljša darila so tista, ki jih ni mogoče kupiti, niti zaviti v bleščeč papir. To je seznam stvari, ki jih ne boste do...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?