|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevke 2010
11.5.2010 13:37:42   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: 3Sonček3

Ha... moja punčka pa dobi Novalac nočno formulo, pa kumej 2,5 ure zdrži po Novalac 1 pa ji učasih rata tut 5 ur, ampak to ji rata samo po kopanju k je že tko zmatrana user posted image .
Ja lenčy lepo da mislš name. Js usak dan mislm na vas, ampak dokler ona spi se učasih zravn uležem, če se pa ne je treba pa kej nrdit sej veste.

In ja moja punčka ful hitr raste v prvem mescu smo dobile 4 cm in 1 kg v drugem mescu pa 2,5 cm in 1 kg kaj bo zdej tretji mesec bomo pa vidli. Js sm ful vesela, da je use uredu, mogoče nismo take kot donošeni otroci pri 2 in pol mescih, ampak če gledamo samo sebe lepo napredujemo.

Luštni ste in user posted image user posted image za tako lepo napredovanje. Pa fajn, da si se oglasla.

Sončni žarek je pravo ime za katerega koli otroka. Naš žarek je Nika.

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
11.5.2010 13:40:18   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: lenčy

ah te flaške in cuclji.... če jih ne čistim s cetom, so čist mastne...pa se mi cet čist nč ne dopadeuser posted image  sama vroča voda ne pomaga... kaj pri soli tudi ni nič mastno?

Jst vse njene zadeve (sicer redko uporabmo flaško) steriliziram v mikrovalovki v aventovem sterilizatorju. Naj ne bi uporabljali nobenih čistil. Ne vem pa, kako je če stalno uporabljaš, ker jaz redko (če kam grem ali pri viških, kar pa potem tko stran zlivam).

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
11.5.2010 13:40:47   
3Sonček3
sej bi se večkrat res, vas tko pogrešam. K sm se navadla med nosečnostjo viset skos na forumu in bit z vsem na tekočem, zdej mi pa nekej manjka. Ampak bom res use za nazaj prebrala kr me ful zanima kaj ste se kej pogovarjale user posted image .

Dejte še neki meni povedat...a boste pr vas praznovali očetovski dan oz. boste obdarile svojega dragega? Pa kater dan se to praznuje, kukr sm se js pozanimala je to 18.6. ... ma kera drugačne podatke?

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
11.5.2010 13:48:19   
NM
http://www.ema.europa.eu/humandocs/PDFs/EPAR/Rotateq/emea-combined-h669sl.pdf

o cepivu RotaTeq - tri doze

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
11.5.2010 17:21:29   
NM
pa še tole, če vas zanima

http://www.nasa-lekarna.si/clanki/clanek/rotavirusi-pri-otrocih/

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
11.5.2010 19:32:07   
rožca26
Oj!

Se oglašam, čeprav me je od tistega spora iz prejšnjega tedna kar vse minilo user posted image , sam moram na neki stvari odgovort user posted image
Moram priznati, da sem zdele fuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuul utrujena. Sm mogla kr se mal it odklopit, ker me ti otroški kriki zdele malo nervirajo in sem te zvoke prepustila raje svoji boljši polovici user posted image
Ampak za to tečnarjenje je krivo samo, ampak res samo VREME user posted image  Nej se gre nekam solit!!!!! Zaradi tega vremena je tudi naš otrok manj jedel user posted image  Danes smo šli pa za urco in pol ven, mi je pa pojedel tolk, da sem samo gledala - in to zato, ker ga je zrak zlakotil.
Me je glede te hrane že tok skrbel, da sem šla včeraj z obema k zdravniku, da ju je pregledal in da so jima kri vzeli. Na srečo noben od njiju ni slabokrven user posted image

In to zadnje me vodi sedaj k problemom, ki pestijo našo Tjašo - Mogoče ti bo ful grdo, kar ti bom rekla, sam: A bi nehala o tem razmišljat!!!!!!!!!!!!!! Poglej našega Vida,pa resnici na ljubo je bil v dosti večjem zosu kot tvoj čudoviti Urbanček. Ko sem ga nazadnje videla sem takoj pomislila, da on pa že ni nedonošen - no, vsaj vidi se mu ne. Kar pa se tiče razvoja - upam, da šteješ korigirano starost. Se pravi, da je Urban sedaj star 2 meseca in še malo. In povem ti, da naša Ela, ki je le malo starejša po teh merilih, še ne dela bogvekaj stvari - pase kravice, gleda igračko in jo tudi prime (ampak le redko), potiska rokice v usta in se smeji (pa še to ne naglas). In zdi se mi, da Urban dela isto. Ali pa se morda motim user posted image  In še nekaj - kot si sama rekla - vsak otrok je svet zase - torej se res ne obremenjevati s tem. Pa še to - naš Vid še vedno nič ne govori pa je že leto in pol star user posted image  No, lažem - reče hvalauser posted image user posted image user posted image  Joj, mam vljudnega otroka user posted image user posted image user posted image
Aja, še to - tudi Vidova prababica je nedonošenka, pa ti povem, da je prov super čeprov je dala skoz že marsikaj (o tem raje povem kdaj na samo).
Upam Tjaša, da mi ne boš po tem postu kak sovražen sms poslala in povedala par krepkih user posted image  Sam te moram res mal okregat.
Ti pa svetujem, da kadar se te polotijo take misli, da greš do svoje sinkota in ga fajn k sebi stisneš in poljubčkaš. Pa pred tem si ga še fajn oglej. Boš videla, da mu prezgodnje rojstvo ni pustilo nobenih posledic. Tvoj Urbanček je lep, nasmejan in prav poseben fantič - nič drugačen kot na stotine drugih fantičev user posted image

Doma imam dva sončka - Vida in Elo.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
11.5.2010 19:32:39   
lenčy
IZVIRNO SPOROČILO: NM

ah te flaške in cuclji.... če jih ne čistim s cetom, so čist mastne...pa se mi cet čist nč ne dopadeuser posted image  sama vroča voda ne pomaga... kaj pri soli tudi ni nič mastno?

Jst vse njene zadeve (sicer redko uporabmo flaško) steriliziram v mikrovalovki v aventovem sterilizatorju. Naj ne bi uporabljali nobenih čistil. Ne vem pa, kako je če stalno uporabljaš, ker jaz redko (če kam grem ali pri viških, kar pa potem tko stran zlivam).

js mam isto ta stelirizator ampak če ne grem s cetom prej, je flaška še vedno mastna. jo pa uporabljam skoraj vsak dan, kadar si sčrpam...

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
11.5.2010 19:34:52   
lenčy

sej bi se večkrat res, vas tko pogrešam. K sm se navadla med nosečnostjo viset skos na forumu in bit z vsem na tekočem, zdej mi pa nekej manjka. Ampak bom res use za nazaj prebrala kr me ful zanima kaj ste se kej pogovarjale user posted image .

Dejte še neki meni povedat...a boste pr vas praznovali očetovski dan oz. boste obdarile svojega dragega? Pa kater dan se to praznuje, kukr sm se js pozanimala je to 18.6. ... ma kera drugačne podatke?

lepo si se spomnila na očetovski dan...js sm svojega mislna obdarit že kmalu po rojstvu pa nisem imela časa it v mesto pa tudi nimam ideje kaj podarit... sicer se mi že neki svita ampak bom še mal bl premislnauser posted image  kaj imaš pa ti v mislih?

24.03.2010 ob 20.13 sva postala ponosna starša malemu Aleksu.
Rada te imava!!

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
11.5.2010 19:53:09   
NM

IZVIRNO SPOROČILO: NM

js mam isto ta stelirizator ampak če ne grem s cetom prej, je flaška še vedno mastna. jo pa uporabljam skoraj vsak dan, kadar si sčrpam...

jst sam z vročo vodo umijem in je ok. mogoč je moje mleko le 0,1 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
11.5.2010 20:40:48   
zoey
Čer!
Ekola, mi2 sva imela danes pediatra, naš naroča tudi pri 2. mesecu, ne delajo pa tega vsi. Fantič je dolg 62,2 cm, težak 5,5 kilc, možgančki pa tudi rastejo. Bolj raste kot se redi, ampak z user posted image sva bila celo otroštvo kategorizirana kot napol podhranjena, pa je to danes le še lep spomin. Sva oba fejst user posted image Šuma na srčku ni bilo več slišati user posted image Rekla sem še za zategovanje v levo, pa je takoj napisal napotnico za razvojno ambulanto. Sigurno bom kregana, ker ga premetavam kot mačka user posted image
Potem je šla pa mama k zobarju in je bila to ena boleča izkušnja. Pa pustimo tiste igle, s katerimi mi je čistil kanale, najbolj je bolelo, ko sem morala plačat 65 ojrčkov user posted image Pa še ni konc user posted image Malega je pazila prababi in je čisto lepo spal. Pojma nimam, kaj mu delam, da pri meni ne spi user posted image Sigurno se tako zabavava, da mu je škoda kaj zamudit user posted image Se že kar veliko pogovarjava, moram reči, da je odličen sogovornik. Bi se ata lahko kaj naučil od njega user posted image Je bolj švoh na področju poslušanja user posted image
Naša nova zabava je brcanje kovtra ali deke s sebe. A daje katera user posted image že v vrečo? Meni se zdijo ful smotane, ampak verjetno obstajajo z razlogom user posted image
Pa to me še zanima - a jih še dajete v vodo s pleničko in do kdaj naj bi se to delalo?
Za steriliziranje stekleničk in dud imam neke tabletke, včasih jih prekuham, vmes pa samo s ful vročo vodo umivam.
Za cepljenje za Rotavirus pa še malo kolebam ... čeprav ga bova verjetno kar dala, ker je ful nevaren za te škorce male. NM - hvala za linke, zelo si pridna user posted image A bova drug teden kaj mulce spoznali? Če bo ok vreme ...

http://www.foto-as.com/wp/

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
11.5.2010 21:26:21   
Zvezdici
lenčy - pri meni sol očisti tudi maščobo. Jo dam malo več in močno zdrgnem.

zoey - glede vreče sem pa ravno včeraj razmišljala, ker jo ponoči (sedaj ko je mraz), kar zebe (pa je pokrita z 2 dekicama in še s kovtrčkom), ker razbrca vse in se kotali iz enega konca na drugega. Pomoje lahko komot uporabiš. Jaz jo bom jutri.. sem se danes prepozno spomnila user posted image .
Aja, pa tija sporoča da so ji mere super. Je še vedno zadovoljna .
Zdaj se morata samo še uradno spoznat.

Aja, pa sab simplex kapljice, se mi zdijo super. Če ne podre kupčka, gre pa skozi drugo luknjico ven user posted image . Se, pa parav sliši, ko dam v flašo kapljice v mleko, da gre zrak prav ven. Tudi pene ni. Tako, da jih priporočam. user posted image

< Sporočilo je popravil Zvezdici -- 11.5.2010 21:28:38 >

26.03 ob 23.32h je tudi zame posijal sonček z imenom Tija :)

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
11.5.2010 23:19:42   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: zoey

NM - hvala za linke, zelo si pridna user posted image A bova drug teden kaj mulce spoznali? Če bo ok vreme ...

Ja ne bi bilo slabo, le če bo lepo vreme. Sem zamenjala telefon in nimam v starem tvoje št., da bi ti odpisala. Ker ti nisem takoj odpisala, je šlo v drugi plan in rezultat je ... user posted image Da bi onega na plano prnesla pa še ni blo prilike. Prosim, pošlji mi jo na ZS.

LP

< Sporočilo je popravil NM -- 11.5.2010 23:23:06 >

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
11.5.2010 23:24:59   
NM
S PLENIČKO V VODO: jst jo dajem, kadar jo namilim, sicer pa ne. Nima nobenega strahu, najprej nogice potoči, pol pa rito itd. Patronažna je uporabo pleničke poudarla, ko je namiljena, da ti ne zdrsne, pa seveda tudi za privajanje na vodo.

< Sporočilo je popravil NM -- 11.5.2010 23:26:32 >

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
11.5.2010 23:30:05   
NM
Tiste, ki uporabljate nosne aspiratorje: se vam zgodi, da user posted image potem polije, pa seveda v nos fiziološko.
Nika zdej že štiri dni poliva, pa nos ji čistimo ravno te dni. Ne vem, ali se pa morda preveč naje.
če jew že nekaj časa po podoju, pride ven tudi skutka.
me kr mal skrbi.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
12.5.2010 7:07:06   
Čmrlika
Dobro jutro!

Ne morem spat več...sem čist prespana...sem bila naštelana in pripravljena na malo spanja, zdaj pa nas luka razvaja in spimo ko topiuser posted image sem mu ob šestih uturila flaško, ker se princ  sploh še ni zbudil za jest ...jedel pa je nazadnje ob pol desetih.

No, Hb da tako pridno panča...Hvala vsem za pikepoke...user posted image Luka ima po Uz kr močan refluks, v ponedeljek sma bila na kontroli in sledi še nekaj preiskav..najprej sma šla na RTg...joj, kako sma jokala...jaz bolj, ko sem videla kako izvedejo to pri dojenčku...še ponoči sem zdaj obe noči sanjala touser posted image user posted image user posted image  kaj vse morajo ti mali revčki preživet.

ja, in greva tudi na sprejem in 24 urno ph matrijo in uz glavice...jutri moram poklicat, ker trenutno nimajo sond, s katerimi izvajajo to preiskavouser posted image ...
Drugače pa vsaj alergije nima zaenkrat nobene. sem malo potrta...ampak bo že...ni konec sveta, se tolažim, kako dosti in hujših problemov imajo drugi. me pa jezi,,,,samo preiskave preiskave...da se bi pa mogoče mu že lahko kako pomagalo, pa ničuser posted image user posted image user posted image  in po njihovo sem bila najprej naročena 19.7...user posted image user posted image user posted image  no, sem prvič v življenju uporabila zveze...

Sreča je iskanje, je ti in tvoja pot.
Najina sreča je prišla 19. aprila 2008....naslednji paket sreče je z nami od 21.februarja 2010...Naša pot je zaključena in da...iskanje se je splačalo...srečna sem !

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
12.5.2010 10:34:00   
3Sonček3

lepo si se spomnila na očetovski dan...js sm svojega mislna obdarit že kmalu po rojstvu pa nisem imela časa it v mesto pa tudi nimam ideje kaj podarit... sicer se mi že neki svita ampak bom še mal bl premislnauser posted image  kaj imaš pa ti v mislih?

Ja tut js nism mela časa po rojstvu pa tut se mi je zdelo brez veze sej sva dobila dojenčka a ni to dovolj veliko darilo???
Js mu bom dala nrdit majčko z natisnjeno njuno al pa našo sliko (bom vidla kera mu bo bl ušeč) pa z napisom v stilu najboljši očka na svetu (lahko bo mal drgač napisano)
Sm pa razmišlala da bi dala tut Sanji delat isto majčko z napisom očikova lubica pa ji jo oblekla tist dan- bi biu pomoje ful vesel.

Ja to je moja ideja, kaj pa čm čokolade bo pojedu kakšna taka stvar bo samo prah nabirala na polici, js mislm da more bit povezano neki z njo, čeprou mamice za materinski dan dobimo največkrat rožice.
Upam da mi bo uspelo user posted image

<center><embed src="http://www.widdlytinks.com/tickers/birthday/birthdayticker.swf" FlashVars="t1=I'm Having a Birthday!&t2=days until my birthday!&t3=Today is the day!&bckimg=17&y=2013&m=2&d=23&colorNumber=1&fonttype=Romantic" quality="high" w

(odgovor članu lenčy)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
12.5.2010 10:44:10   
3Sonček3
zoey
- js moje še ne dajem v spalno vrečo in mislm da je tut nebom, čeprou tut ona brca koutrčk ali dekco iz sebe, ampak nebom nč prehitr rekla user posted image
- ko jo kopam jo še vedno s pleničko dam v vodo in jo kasneje odstranm (moja je čist nora na pleničko brez nje ne more zaspat, ampak pa rajši vidm da ma pleničko za ajat kukr kakšno igračo k lahko od nje use odpada, pleničke so pa skos čiste), js mislm da jo bom s pleničko dajala kopat dokler nebo sama sedela (ker jo usakič namilm, ko bo pa sama sedela jo bom pa lahko v bajnici namilla in nebo panike) drgač pa se ne boji vode, probamo učasih kr tko jo dat mal v vodo pa ful uživa

zvezdici a se tvoja dama že kotali s trebuščka na hrbet???

(odgovor članu zoey)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
12.5.2010 12:32:47   
NM
Pozdravljene!

Kaj ste vse na dopustu, da vas ni?user posted image Pa tudi lepo vreme ni, da bi bile zunaj. Ali ga na drugem koncu Slovenije slučajno imate?

Lp

(odgovor članu 3Sonček3)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
12.5.2010 12:44:26   
NM
Čmrlika - držim pesti, da bodo preiskave Lukcu pomagale, tebi pa veliko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in še takih prespanih noči, da boš sveža in polna dobre volje.

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
12.5.2010 13:21:18   
Jessy
NM, a veš, da sem se šele zdaj spomnila, da si iz Postojne!!! Jaz sem bila danes že na UZ kolkov in če bi se jaz prej spomnila nate, bi te požugala za eno pijačko. Sicer sem skočila do prijateljice, a bi si vzela tudi čas za srečanje s teboj. No, pa naslednjič, če boš pripravljena in če jaz ne bom spet pozabila na to možnost.

UZ kolkov je dobro prestal. Oba kolka sta 1a. user posted image

Čmrlika, sem prebrala, kakšne preiskave bosta dala skozi. Jao, jao!!! user posted image  Upam, da ne bo preveč trpel, pa ti tudi!!! Vem, kako je, ko gledaš, kako ti "mučijo" otroka. On joče, ti pa nič ne moreš pomagat in te gleda s svojimi učki, češ, kaj mi delajo in zakaj mi ne pomagaš! Ooo, vem, vem....sem pri Neji to dala skozi in si ne želim nikoli več doživeti kaj takega!!! Oba se mi smilita!!! Drž'ta se!

http://www.mojalbum.com/taia/moje-torte

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
12.5.2010 13:43:58   
NM
IZVIRNO SPOROČILO: Jessy

NM, a veš, da sem se šele zdaj spomnila, da si iz Postojne!!! Jaz sem bila danes že na UZ kolkov in če bi se jaz prej spomnila nate, bi te požugala za eno pijačko. Sicer sem skočila do prijateljice, a bi si vzela tudi čas za srečanje s teboj. No, pa naslednjič, če boš pripravljena in če jaz ne bom spet pozabila na to možnost.

UZ kolkov je dobro prestal. Oba kolka sta 1a. user posted image

Škoda, saj men se že kr meša od tega vremena, pa tudi Nika je sitna ko user posted image user posted image , skor se na glavo postavim, da jo spravim v smeh. Pred spanjem pa jo morm obvezno pocartat, sicer čez dan vedno kar sama zadrema. Non stop bi spala, ampak prej pa samo cvili.
No, pa drugič. Z veseljem bi te spoznala.
UZ kolkov pa nas čaka 2. 6. A si bila dolgo tam?

Lp

< Sporočilo je popravil NM -- 12.5.2010 13:44:31 >

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
12.5.2010 13:45:36   
NM
Sem zakvadratkala reči, se vidi, da sem že čist gotova.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
12.5.2010 13:58:02   
girl79
čao mamice user posted image ,

Evo, sonček je prišel celo do Domžal, tako da sva z Nežo šli na en sprehod, zdaj pa dete mirno spi še naprej v vozičku, tako da imam malo časa da celo kaj napišem user posted image user posted image   Sicer me je pa danes že za dobro jutro 3x povsem pobruhala, tako da je teklo za modrc, pa po majci, pa po kavču, pa povštru, pa....  pa saj to mi ni taka panika, sem itak zdaj že navajena, da povsod samo mleko brišem, bolj mi je bilo škoda mojega mleka, ki je šlo v nič...

Sicer se mi pa zdi da je danes prvič pokazala melce zanimanja za igrače, no to je trajalo sicer samo kake 3 minute, ampak je pa začetek, ker do zdaj jih ni šmirglala...user posted image user posted image

zoey- jaz je ne dajem nič več s pleničko v banjico, edino takrat, ko jo namilim...

Nič, dete se že zbuja....

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
12.5.2010 13:58:50   
Jessy
NM, uro sem imela ob 9h, pa sem bila tam 15 minut prej. V čakalnici vse zabasano z dojenčki - 6 dojenčkov še pred nama. user posted image  Sem kar videla, da bova vsaj 1 uro čakala, a je šlo tako hitro, da sva bila točno ob 9h že na vrsti in ob 9.05 že maširala iz porodnišnice proti parkirišču. Sem bila prijetno presenečena. Imajo dober sistem. En dojenček je na UZ, drugega pa tisti čas slačiš in ko gre eden ven, že pride naslednji, da ga slečejo. Res hitro. user posted image

(odgovor članu NM)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
12.5.2010 14:01:27   
Jessy
Zoey, jaz ga še vedno dajem s pleničko v banjo, ampak zgolj zato, ker ga slečem v sobici in ga potem nesem po hodniku do kopalnice, kjer je banjica za kopanje, da pač ni gol. Sicer bi lahko pleničko pred vodo odstranila, a je bolj težko, ker bi morala to storiti v naročju.

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Tudi carski rez je lahko čudovit porod
videophoto
Se tudi vi počutite nepopolno, ker je vaš otrok prišel na svet s carskim rezom? Ste razočarane, ker niste imeli možnosti...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.