|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nismo še obupale kljub 40+ II. del
10.5.2010 20:32:05   
Rakica_80

IZVIRNO SPOROČILO: gigi1

Zarči, Fidi, Naska, Gretka, Kajši, Bebiii, alpog in vse neimenovane...lupčke in lep dan user posted image

Tudi tebi pošiljam poljubčke in vsem vam na 40+user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Vidim, da je tema zelo zaživela ponovnouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image samo na IVF/ICSI je taga tugauser posted image se bom začela kmalu sama s seboj pogovarjatuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Lep večer želimuser posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
10.5.2010 21:50:48   
lana08

Priznam pa, da že malo pogrešam dildokamerco user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
10.5.2010 22:46:33   
Naska
Hejla, samo malo vas pozdravim, preberem pa oddrvim prek širnega neba... user posted image

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
10.5.2010 22:49:41   
Bety11
Pozdravljene....

Čisto slučajno sem pokulala na to temo in evo me že srbijo prstki, da kaj svetujem....user posted image

Sonya.....Če jemlješ Klomifen, potem je OBVEZNO da uporabljaš tudi Progesteron (dabroston, prometrij, utrogestan...) od 18.dne naprej in to kar velike količine(3x100 najmanj, 3x200 pa je najboljše), ker klomifen TANJŠA sluznico maternice oziroma ovira zadebelitev pa so dodatne količine prometrijuma NUJNE......

Za boljšo prekrvavitev maternice pa je dober aspirin 100 ampak samo do 25.dne ciklusa, ker po tistem lahko povzroči splav, pa OMEGA3 je apsolutno najboljši pripravek za to in ga lahko uživaš do konca nosečnosti. Omega 3 pa je potrebno uživati v večjih dozah in to 3x2 kapsuli na dan, če hočeš pravi rezultat.....

Aspirin100 pa je priporočljivo piti od začetka uživanja klomifena, torej od 5.dne ciklusa, ker poveča odzivnost jajčnikov na gonadotropine (več jajčec se pridela).....

Srečno!

rojen: 4050/56 cm
1.mesec: 6170/58 cm
3.mesec: 8100/64 cm, OG 45
6.mesec: 9200/72 cm
11.mes: 11 kg/76 cm

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
11.5.2010 8:24:10   
zarja1
Naša Zarja izredno odreagira na vsako stvar, ki včasih deluje zelo nedolžno. V 1. postopku je pridelala hiperco, že na klomifenu je imela 8 celic (!). To je za klomifen ogromno.
Je prebrala, da se krvomočnica svetuje za endometrij in jo je pila, čeprav se ni zavedala, da ima v bistvu krasen endometrij (10-12) in ga je imela ob krvomočnici 20 (s tem, da takrat ni jemala klomifena ali česa, kar tanjša E).

Seveda sem, mi je Femoden tanjšal sluznico.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
11.5.2010 8:24:58   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: lana08

user posted image user posted image user posted image

naša Gigi.....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu lana08)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
11.5.2010 8:30:10   
loremi

sej se od takrat, ko sem zgubila moja sončka, ne smejim prav velik, ampak me je pa tole nasmejal, tale je pa dobra ja!! user posted image  user posted image

zarja sej to je pa sam dobr, da fajn odreagiraš na ves ta hormonski pi**eraj, sam endometrija ne tolk našopat ja!

bebiii bom jst še tud seznamčka rihtala na ivf/icsi, pa ko bom spet nekoč v akciji, bom spet tam, pa sem in tja s kakim postom, ko bojo kake akcije ...

pozdrav vsem!

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

Mogoče mora pa ena izmed velikih želja ostali le želja :(.

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
11.5.2010 8:57:44   
sonya1
Najbrž bo res nekaj na pretankem endometriju. Ko se mi je včeraj zjutraj ulilo, je trajalo par ur in sedaj konec, le še alenkost umazan vložek in nič drugega. Mogoče mi bo Vogler dodal kaj za pomoč Klomifenu.

Ja, Zarja, če tako dobro reagiraš pa ni vrag, da ne bo v kratkem kajuser posted image
Gigi, kakšna pa je didlkamerca ? Imam sicer občutek, da jo bom kmalu spoznala, nimam pa preveč rada "zmenkov na slepo" user posted image

Zale forum je pa res kul, same pozitivne punce ! Go girls, go girls, go, go, go user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
11.5.2010 9:14:00   
loremi
sonya1 to je una reč, k ti z njo opravijo vaginalni UZ

Po dolgih letih truda ... dvakrat noseča, dvakrat z dvojčki in dvakrat ostala brez njih. :*(

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
11.5.2010 9:37:01   
gigi1
Oj puppe moje user posted image

Obljubim, da danes ne bom tolk nakladala user posted image

Bebiii ti kar tukaj čvekaj, da ne boš na uni temi še same sebe kje srečala user posted image

Lana08 helou user posted image . Kako ste?  A bi ti nam kakšno stimulacijo nalimala? Saj veš koga mislim user posted image  

Loremi me veseli, da sem ti narisala nasmešek na obraz. Vidiš, da je pri nas lušno user posted image

Bety kako ste? Pogrešamo tvoje nasvete.

Zarči uuups na Femoden sem pozabila. Pa tudi ne spoznam se kaj preveč na KT. Mislim, da sem nazadnje to jemala pri 22ih. Takrat se pa itak nisem kaj poglabljala. A Femoden tudi tanjša sluznico? No...pri tebi ni bilo tega učinka user posted image

Naska hejla nazaj user posted image . Kako si ti meni?

Sonya to ne bo "zmenek na slepo". Te bo kar globinsko pogledala user posted image  user posted image  user posted image .
Aja pa ni didl- je dildo- user posted image . Ring a bell?

Mišu moj kje si? Si gut?

Lupčke vsem

< Sporočilo je popravil gigi1 -- 11.5.2010 9:38:21 >

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
11.5.2010 10:27:20   
zarja1
Zarči uuups na Femoden sem pozabila. Pa tudi ne spoznam se kaj preveč na KT. Mislim, da sem nazadnje to jemala pri 22ih. Takrat se pa itak nisem kaj poglabljala. A Femoden tudi tanjša sluznico? No...pri tebi ni bilo tega učinka user posted image

ziher je bil učinek, samo tista velika šalca čaja je naredla svoje....user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
11.5.2010 10:28:21   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: sonya1
Ja, Zarja, če tako dobro reagiraš pa ni vrag, da ne bo v kratkem kajuser posted image

ma, ne vem no. Ta v kratkem zdaj že dolgoooooooooooooo traja.user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
11.5.2010 10:29:33   
zarja1
Lupčke vsem

tebi tudiiiiiiiiiiiuser posted image

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
11.5.2010 11:04:14   
loremi
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

je že dost, a ne, zdej bi pa že bil čas, ampak dejmo še naprej upat, kaj pa čmo

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
11.5.2010 11:10:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: loremi

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

je že dost, a ne, zdej bi pa že bil čas, ampak dejmo še naprej upat, kaj pa čmo

upam, da bo in da bom tako kot vse ostalo imela fenomen in tri leta zapored user posted image  in tri zlate user posted image user posted image user posted image ......

Horny Teddy

(odgovor članu loremi)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
11.5.2010 11:34:06   
sonya1
Zarja, jaz sem optimist. Kot sem že napisala, gre za klasičen fizikalen zakon: energija se ne more izgubiti, lahko le spreminja obliko. Iz želja,volje in truda v user posted image
Mačke, da ne bomo čez 15  let pa odprle forum: "Kako ravnati s problematičnimi najstniki " in bomo nato druga drugi jamrale, kakšno so naši pubertetniki user posted image

Čeprav bodo moji seveda super, če bodo količkaj po mami, sevedauser posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
11.5.2010 11:35:22   
sonya1
Zarja, kar tri ?  Vidim,da ko enkrat prideš na " žmoh", ne znaš nehati user posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
11.5.2010 12:41:00   
Fidolina
user posted image  dan,

jaz pa brez "stimulacij (desci)" z "mokro sedim pred compomuser posted image . Se mi tisti Utro ves čas po malem ven plazi user posted image . in kar čutim, kako se debelim v endota.
Si pa ti Zarja, prava rekorderka endo debelušk. 20user posted image ! Kmalu bodo pogruntali (z našo RR pomočjouser posted image ), pravo razmerje recnij zate user posted image  in potem kar tri user posted image  zapovrstjouser posted image .

Naska - se mi je zdel, da je prej nekaj zdrvel prek širnega neba user posted image .

Gigi - a ti pa dildonostalgijauser posted image ? Saj veš, kaj je treba naredit, da se stari časi vrnejo. Gigi mora priti bek na bojno poljeuser posted image user posted image .

Sonya držim pesti za super pridne najstnike (po mami seveda)user posted image

Lupčke vsemuser posted image

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
11.5.2010 12:53:06   
Fidolina
Mausi - kako preživljaš te lepe, dišeče majske večere user posted image ?

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
11.5.2010 13:06:59   
gigi1
Zarči 3 je pravljično število user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

Fidi ufff utropizderaja pa res nič ne pogrešam user posted image . Ne, ne... sem kar gut tkole user posted image . Pa saj sem skoz v borbi user posted image  user posted image .
Ti imaš pa ZS, če še nisi porajtala. Od moje malenkosti user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
11.5.2010 13:18:55   
zarja1
Zarči 3 je pravljično število user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image

ja, ne? Pa saj veš, jaz sem za veliko familijo, moram bajto napolnit, pa tolk ljubezni v srcu za raztalat....user posted image user posted image user posted image
Samo ne samo pupe, se mojemu od šopingov user posted image user posted image user posted image , kakšnega fantka morama zacoprat.......

Vidi ti mene....sanja svinja kukuruz......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zarja1 -- 11.5.2010 13:21:09 >

Horny Teddy

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
11.5.2010 13:22:14   
zarja1

Zarja, jaz sem optimist. Kot sem že napisala, gre za klasičen fizikalen zakon: energija se ne more izgubiti, lahko le spreminja obliko. Iz želja,volje in truda v user posted image
Mačke, da ne bomo čez 15  let pa odprle forum: "Kako ravnati s problematičnimi najstniki " in bomo nato druga drugi jamrale, kakšno so naši pubertetniki user posted image

Čeprav bodo moji seveda super, če bodo količkaj po mami, sevedauser posted image

moji bodo pa sami user posted image user posted image user posted image , tak kot mama......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu sonya1)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
11.5.2010 13:25:20   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina
Si pa ti Zarja, prava rekorderka endo debelušk. 20user posted image ! Kmalu bodo pogruntali (z našo RR pomočjouser posted image ), pravo razmerje recnij zate user posted image  in potem kar tri user posted image  zapovrstjouser posted image .

Fidolinca no čakam recept; sem že vse živo probala, od sexa na pojštru, pa skok iz plafona, pa IUI, pa ICSI, pa ata na mamo v avtu, pa mama na atija v dvigalu, pa tu je blo še letalo, pa piknik, pa futer taki in onaki, pa kava in refošk, pa jabolka in sladoled, pa čajčki, pa beli kostimi, pa visoke pete, pa 5 parov škornjev, pa indijanci in kavbojci, pa polna luna, pa masažice, pa savnanje, pa rolanje, pa cigarete, pa kukiji, pa........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
11.5.2010 13:33:55   
Fidolina
Zarja - kaj pa če bi enkrat probala s kondomom? Pravijo, da jih je kar nekaj zanosilo, čeprav (ker???) so uporabljale kondom - da komot kaj mimo uide?user posted image  

P.s.: ne poslušaj mojih bedarijuser posted image

< Sporočilo je popravil Fidolina -- 11.5.2010 13:37:22 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
11.5.2010 13:37:33   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: Fidolina

Zarja - kaj pa če bi enkrat probala s kondomom? Pravijo, da je kljub kondomu možnost, da zanosiš, da lahko kaj mimo uide?user posted image  

P.s.: ne poslušaj mojih bedarijuser posted image

user posted image user posted image user posted image  pri meni je vse možno. Samo jaz bi vseeno, da on direktno puca.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu Fidolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......