|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
11.5.2010 0:02:57   
Anonimen
Aja, samo mkbk odgovorim. Jaz bi na tvojem mestu sla v Porec. To ni tako dalec, da ne bi mogla priti do LJ. Ampak se res ne hecaj s popadki, ce bodo. Poleg tega pa je prevec gud karme okoli tebe, da bi glih v 37 tednu rodila user posted image

Btw, kaj se dogaja z Masho? Ste vidle? Boga. Popadke je dobila v Spaniji in zdaj je tam v bolnici. No ja, zdaj bo pa ziher dobila rizicno, Njeno sefico bo kap user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3301
11.5.2010 1:39:25   
krtkova
mkbk - ja, midve sva za to slikanje!! Mam zdej telefon in čakam, da vidim kaj se bo Cojka zmenla s fotografom. Potem pa sam še na sonček počakava.
Glede poreča se strinjam z aglaio. Glede na to, da si drugače OK oz. BP.

aglaia - ja, sm vidla, kaj se dogaja z masho. Tu mač, mene bi kap, da bi sred španije ležala v bolnici, kjer bi mi ustavljali popadke!! Dobra je. Kdaj ima ona rok??

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3302
11.5.2010 8:16:10   
MaliMišek

...................................................................................................
user posted image   * Ljubljanske srake*  user posted image

...................................................................................................

PDP      Nick (starost)       Št.    Št.   Ime: datum rojstva  Spol

18.02.2010

user posted image     zimska                     2.user posted image 1.user posted image      Vid: 24.02.2010       

03.03.2010
user posted image    LaMay (35)                3.user posted image 2.user posted image                  ???               user posted image  
user posted image    Tjasa27                    1.user posted image 0.user posted image      Urban: 28.01.2010   

17.03.2010
user posted image    lorelaj* (28)            1.user posted image 0.user posted image     Mina: 03.03.2010    

18.03.2010
user posted image    Pikapolonica80 (29)1.user posted image 0.user posted image     Alja: 20.03.2010     

21.03.2010
user posted image    ursa_p                     2.user posted image 1.user posted image       Lan: 22.03.2010        

24.03.2010
user posted image   Zvezdici (21)          1.user posted image 0.user posted image       Tija: 26.03.2010          

03.04.2010

user posted image    pupa81 (28)         1.user posted image 0.user posted image       Tarja: 26.03.2010      

9.4.2010
user posted image   neka_noč (36)          3.user posted image 1.user posted image      Žak: 02.04.2010      

16.04.2010
user posted image    marjanaj (31)           1.user posted image 0.user posted image    Tibor: 08.04.2010  

17.04.2010

user posted image   tanika1 (26)               1.user posted image 0.user posted image      Peter: 23. 04. 2010
user posted image    nax05 (25)              1.user posted image 0.user posted image      Tai: 27.02.2010        

21.04.2010

user posted image   Aglaia (27)                 1.user posted image 0.user posted image       Zoja Sofia 29.04.2010
user posted image   NATAŠA35 (35)       4.user posted image 3.user posted image       Simon: 21.04.2010                                 

25.04.2010
user posted image     sasa1975                2.user posted image 1.user posted image        Nika: 25.4.2010 

29.04.2010
user posted image   cojka (28)                  1.user posted image 0.user posted image       Tian: 25.4.2010

02.05.2010
user posted image    živa (32)                   3.user posted image 2.user posted image      Jaka 26.04.2010                              

22.05.2010
user posted image     Gromska (29)           1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

25.05.2010
user posted image   Teja K (33)                 3.user posted image 1.user posted image                                      user posted image
user posted image   Blicka (34)                  1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image

26.05.2010
user posted image    nanny.girl                  1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image
user posted image    bubolin (25)              1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

30.05.2010
user posted image     MaliMišek (29)          1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image

31.05.2010
user posted image    krtkova (35)              1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

04.06.2010
user posted image     mkbk                         2.user posted image 1.user posted image                                    user posted image

10.06.2010
user posted image    Majček28                   2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image

11.06.2010
user posted image      majkl (31)                2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image            

18.06.2010
user posted image      bcljka (24)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image     

23.06.2010
user posted image       amazonka3             3.user posted image 2.user posted image                                     user posted image

02.07.2010
user posted image     polhec (25)               1.user posted image 0.user posted image                                     user posted image           

03.07.2010
user posted image     candy24 (24)             2.user posted image 0.user posted image                                     user posted image          

05.07.2010
user posted image       Kat09 (31)               1.user posted image 0.user posted image                                    user posted image                            

08.07.2010

user posted image     anajrim (28)              2.user posted image 1.user posted image                                     user posted image        

25.7.2010
user posted image     petrca2507 (29)       1.user posted image 0.user posted image                                       user posted image    

11.8.2010
user posted image      Masha_M (28)          1.user posted image 0.user posted image                                      user posted image

18.08.2010
user posted image      hermy1 (44),           5.user posted image 3.user posted image                                      user posted image      

26.08.2010
user posted image       lumpa6 (37)           7.user posted image 5.user posted image                                       user posted image       
user posted image       ninci                       3.user posted image 2.user posted image                                      user posted image                    

27.08.2010
user posted image      tinkatonka              2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image

10.09.2010
user posted image       katrinka                 2.user posted image 1.user posted image                                       user posted image  

14.09.2010
user posted image      Božička09 (27)       1.user posted image 0.user posted image                                        user posted image   

30.09.2010
user posted image  
      Tinaaleks               2.user posted image 1.user posted image

15.12.2010
user posted image
      Loona (24)               1.user posted image 0.user posted image

user posted image Da bomo lažje vodile seznamček vas prosim, da podatke za seznam obarvate z drugačno barv
o, da bo razvidno od ostalega teksta.user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3303
11.5.2010 8:22:10   
MaliMišek
Dobro jutro srake!

Jaz sem pa danes kar dobro spala user posted image in sem ful vesela!

Ja, mene bi tudi kap, če bi se mi dogajalo to kar se dogaja Mashi....rok ima pa šele avgusta user posted image , tako da res upam, da so uspešno ustavili popadke!

Mkbk
jst bi tudi na tvojem mestu šla v Poreč, se strinjam s Krtkovo in Aglaio. Če se pa karkoli začne dogajat in nebi rada rodila tam pa gas v avto in v Slovenijo! Ampak sem sigurna, da nič ne bo....počaki lepo na vrsto (oglej si na seznamčku, če si slučajno pozabila kdo vse je še pred tabo user posted image ).

Aglaia jaz sem pa mislila, da veselo tolčeš po alkoholu in se zato nič ne javiš na rojstni dan user posted image .

Krtkova je ga. čistka že prišla, ali si jo raje naročila na kasnejšo uro, da ti ne bo treba ful zgodaj ustajat user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3304
11.5.2010 8:34:44   
krtkova
Dobro jutro.....("z napol zaprtimi učki in še z zelo hripavim glasom")!!user posted image user posted image user posted image

MM - super si, da si našla ta seznam, ker men se ga ni ljubilo iskati.user posted image A Masha ma šele avgusta rok, pa že take težave. Ja, sranje no. Naj gre domov počivat, bogica!!! user posted image

Ja, ga. čistka je prišla že mal pred 8h in pridno dela. user posted image  Jaz pa sem zaspala danes ponoč ob pol 4h!!user posted image user posted image In vstala ob pol 8h. Lahko si predstavljate, da sm tko zadeta, da sam počakam, da končna s spalnico in padem po mojem nazaj v posteljo. Sam sm opazila,d a je tako temeljita v čiščenju, da upam, da bo kmalu zakljućila spalnico.user posted image

Sem imela pa danes zjutraj zelo zelo čudne bolečine v trebuhu in križu. Pa zdej ne vem, al so bli to lažni popadki al samo prebava.user posted image user posted image  Kakorkoli, zaenkrat so minili!!user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3305
11.5.2010 9:28:51   
MaliMišek
Hripav glas že poznam, napol zaprtih učk pa še nisem vidla user posted image .

Upam, da je ga. čistka že zaključila s spalnico in si ti spet koma v postelji user posted image .

Bolečine midva sva šla včeraj na sprehod in sva hodila približno uro in pol. Me je vmes ene parkrat tako zabolelo spodaj da je bilo joj....ko sem malo postala je sicer po kakšni minuti popustilo, ampak se je parkrat ponovilo. No in potem pogledam mojega, ki ves bled stoji zraven mene user posted image , pa zdej ne vem a se on boji mojih popadkov, al ne ve kaj bi potem z mano počel, al kaj jst vem kaj mu šviga po glavi user posted image . Mi je bilo prav smešno.....
Krti važno da bolečine minejo, sicer je pa manj kot tri tedne pred PDP verjetno že normalno da se ukvarjava z lažnimi popadki user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3306
11.5.2010 9:47:18   
krtkova
kje te je zabolelo? Prov v sramni kosti? Sm brala, da naju bo to dej bolj pogosto, ker je otrok že tako težek, da pol pač mal boli, ker pritiska dol.
sam pogled na tvoj ali moj ticker je pa kr mal .. kako naj se izrazim...zastrašujoč!!user posted image user posted image

je pa ga. čistka opazila, kako zeham kot star mornar in mi je rekla, da naj grem kar mal spat, da bo ona že vse tuki zrihtala. user posted image  IN bom res šla!

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

Neposredna povezava do sporočila: 3307
11.5.2010 9:55:45   
MaliMišek
user posted image kolk je ta tvoja ga. čistka fajn user posted image !Zelo uvidevna!!!

Ja tam me tud boli, ampak nisem prepričana da SAMO tam user posted image ... v glavnem bolečina je drugačna kot sem jo bila navajena do sedaj.

Tickerjev pa raje ne glej user posted image , res sta zastrašujoča user posted image !

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3308
11.5.2010 10:55:18   
marjanaj
servis mi smo se pa v enem mesecu zredili za 1500 g user posted image Baje ga full futram?! Niti ne! Pač hoče jest kaj naj revežu prikrajšam privilegije za joško?

krtkova
itak da dobiš kremico. Ni čisto nova, ker sem jo že odprla in itak da mi ne bi slučajno res kej denarja tlačila. Meni jo je res škoda stran metat. A z MM ne hodita več v šoping? Se vama lahko kaj pridružim. Mali že obvlada Supernovo. Smo se tam že previjali in futrali v avtu. user posted image Če na se dobimo pa na kakšni kavici.

MM Tibor se je pustil manipuliral. user posted image Ampak mi je pa danes vse dvojno nazaj vrnil. Se je od 4h zbujal na uro in pol. Pa sva se mogla vsakič previt in nafutrat. In evo zdaj mene cunjo. user posted image

petrca a zdaj ko si končno ven iz službe, imaš pa kar naenkrat full opravkov? user posted image Jaz sem bila ista.

cojka jaz se nisem nič strgala, so me kar konkretno prerezali. Počakaj še malo preden se pogledaš. Jaz sem včeraj spet pogledala rano in v bistvu videla, da je še kar tam. Hemoroidov sem se znebila, bravo jest! Datum 27.5. sem si pa že dala na koledar! Itak da se vidiva, da se malčka spoznata, midve pa eno kavico rukneva, če bosta pridna user posted image .

amazonka jup jaz sem tudi iz Šiške. Skoraj pri Kinu Šiška, samo čez Celovško. Nista edini z živo! Pa petrca je tudi. Še malo višje naprej od mene.

nax jest tudi ne razumem cojke, ki bi šla takoj spet rodit user posted image mene trenutno zlepa ne bi prepričal.

Neposredna povezava do sporočila: 3309
11.5.2010 11:57:39   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj
A z MM ne hodita več v šoping? Se vama lahko kaj pridružim.

Jst mam strogo prepoved šopinga za Emo!!user posted image user posted image  Ampak lahko pa rečem, da grem gledat čevlje zase (to bo moj navdušen). Marjanaj - ti povej, kdaj boste tako fit, da se lahko dobimo. JSt mam ta teden petek še frej. MM???

Ga čistka vse počistila, ampak res zelo dobro in lepo in šla. Jst se sploh ne bom več sama trudila,ker ona to naredi celo bolje kot jaz in tooook drago pa to spet ni, sej ne prihaja vsak  teden. Super je!!user posted image user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3310
11.5.2010 12:04:44   
pupa*81
hej hej!

spet mi je uspelo prit do neta ravno ko se tarja zbuja, zato zopet delam hitrostne rekorde v tipkanju user posted image

mkbk pejt na morje ženska! itak! če ti pa ne znese do lj prit z popadki imaš pa na poti še 2 porodnišnici user posted image

kaj je z masho!? svašta... meni bi se tudi odrolalo... no sej se mi je že v slo skorej user posted image

krtkova dej pošl čistko še sm user posted image bolš da ne vidiste kaki flet mam... najbrž je tornado tle mal razsajal user posted image

haaaa, krtkova pa mm vama se pa že neki štima user posted image bosta kmal lahko mele otročje debate user posted image

marjanaj super za kile, nč jih ne poslušaj teh dohtarjev zarukanih... če je premal, ni prou, če je preveč ni prou, če je lih prou pa že najdejo kej druzga user posted image se strinjam glede poroda... je tudi moja g učeri neki sanjala, da sej najbrž ni blo tko hudo pa da sm že pozabla... ja malo morgen sm rekla, nej kr fajn razloži vse o kontracepciji user posted image mene tudi še kako leto ne bodo prepričal da bi zanosila... no zanosila že, sam rodila pa ne user posted image user posted image user posted image

ajde miške (ja srake, vem), pičim!

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3311
11.5.2010 12:27:47   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

A z MM ne hodita več v šoping? Se vama lahko kaj pridružim.

Jst mam strogo prepoved šopinga za Emo!!user posted image user posted image  Ampak lahko pa rečem, da grem gledat čevlje zase (to bo moj navdušen). Marjanaj - ti povej, kdaj boste tako fit, da se lahko dobimo. JSt mam ta teden petek še frej. MM???

Jst sm tud še frej user posted image ! Tako da marjanaj ti kar povej kdaj lahko, pa se dobimo!

Jst bi tud mela ga. čistko, pa moj ni za user posted image . Potem mu pa povem kaj vse bi bilo fajn narest (sam namreč ne vidi), pa reče da bo že on....ampak potem iz tega nič ni user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3312
11.5.2010 12:29:34   
marjanaj
krti petek je čist ok zame! Še MM naj pove. Upam samo, da ne bo deževalo, ker imam že dost dežja. Full pogrešam kavo. Ne tako domačo ampak uno iz bifeja. Mmmmm... bela kava... in sem ugotovila, da malemu tudi dobro dene user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3313
11.5.2010 12:31:40   
MaliMišek

krti petek je čist ok zame! Še MM naj pove. Upam samo, da ne bo deževalo, ker imam že dost dežja. Full pogrešam kavo. Ne tako domačo ampak uno iz bifeja. Mmmmm... bela kava... in sem ugotovila, da malemu tudi dobro dene user posted image

Sm že povedala user posted image ...meni se tudi skoz lušta bifejevska bela kava user posted image !Potem petek velja!Ob kateri uri pa..pa kje?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3314
11.5.2010 12:31:41   
marjanaj
deal! Če ne bo deževalo se lahko dobimo kjerkoli kjer imamo tudi kakšno kavo user posted image če pa bo deževalo pa se lahko dobimo v Cityparku, kjer je pokrita garaža in čevlje tudi imajo user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3315
11.5.2010 12:32:32   
Anonimen
Hej.

na hitro se javim. Cakam sestrico in mami, da prideta na obisk. Mala je pa glih fajn zaspala. Me prav zanima kako dolgo bo user posted image

Danes je bila tu patronazna. Zoja ima ... 4225g. Wtf?! Napitana je kot tisti piscancki v Perutnini Ptuj, ki so narejeni za nase pecenke. Bog pomagaj mojim rokicam. Saj ne bodo mogle tega nositi user posted image

Sva pa z M zacela z vzgojo. Pazi to! In je malicka res ful pridna. Jo dam se speco v posteljico in se potem v max 10 minutah sama uspava. Brez joka, samo mrmra malo. Sem dobila za rd 2 knjigi o vzgoji in berem samo poglavja o spanju. In od tam to samouspavanje. Bom porocala.

Obiski. Pridem nazaj.

Neposredna povezava do sporočila: 3316
11.5.2010 12:37:26   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Sva pa z M zacela z vzgojo. Pazi to! In je malicka res ful pridna. Jo dam se speco v posteljico in se potem v max 10 minutah sama uspava. Brez joka, samo mrmra malo. Sem dobila za rd 2 knjigi o vzgoji in berem samo poglavja o spanju. In od tam to samouspavanje. Bom porocala.

Super.....nikoli ni prezgodaj, a ne user posted image . Pa res poročaj o uspehih vajine vzgoje (pa ne pozabi na navodila user posted image )...jaz že imam napeta ušesa user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3317
11.5.2010 12:47:48   
marjanaj
za uro je meni bolj ali manj vseeno. Itak pojma nimam kdaj bi mali lumpi spal, jedel ali se jokal.Tako da: go with the flow user posted image

aglaia obvezno poročaj tole uspavanje! Jaz bi potrebovala kakšen napotek. Al pa če ti tamalega kar pripeljem, pa ga natreniraš. To bi bilo še najboljš user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3318
11.5.2010 12:48:09   
Meemee
Pozdravljene Ljubljanske user posted image

Tudi jaz sem Ljubljanska user posted image , sicer bolj klepetam pri Majčicah.
PDP imam 30. 5. in imam en problem.
Začasno sem ostala brez G. user posted image
Ali mi lahko katera svetuje h kateri (kateremu) dobremu G iz Ljubljane naj se odpravim? user posted image
Moram kar hitro najti nekoga, ker ... Ctg naj bi imela spet 17. 5.

Neposredna povezava do sporočila: 3319
11.5.2010 12:49:28   
marjanaj
u da se malo pohvalim! ravnokar sem Tiborju krempeljčke postrigla user posted image je imel take kot ta huj delavci. čist črno za nohti. no ja saj ne rečem, da so zdaj čisti, to ne, upam vsaj da se ne bo več tako praskal. se zna tudi do krvi oklat user posted image ja no kaj čmo, eni so res geniji user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3320
11.5.2010 12:55:41   
MaliMišek
aglaia obvezno poročaj tole uspavanje! Jaz bi potrebovala kakšen napotek. Al pa če ti tamalega kar pripeljem, pa ga natreniraš. To bi bilo še najboljš user posted image

Jaz bi bila tudi takoj za, da je Aglaia naša "trenerka" otrok user posted image (no najprej moram počakat da rodim user posted image ).

Meemee žal ti ne morem svetovat, moja ne jemlje novih, ostalih pa ne poznam. Je pa pred časom tekla debata (mislim da v tem mesecu) na našem forumu in se mi zdi da se je ena naročila pri enem G v Dravljah (žal se ne spomnim kateri je že bil).

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3321
11.5.2010 13:12:15   
Anonimen
Aglaia kere knjige imaš to?

marjanaj kje si pa ti kupila škarjice za nohtke? Jaz sem jih v Mullerju, pa niso ok. Mu sploh ne morem nič postrižtuser posted image

cojkič kje imaš tel???

No Tai je imel danes P. Zakaj si jaz delam skrbi, če jih sploh niuser posted image  P je kar zatrokiral, ko ga je zvagal. Tamal ima ŽE 3980g. Pa on ful ful poliva. Kaj bi imel 6kg, če bi vse v njemu ostalouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3322
11.5.2010 13:18:42   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: nax05
No Tai je imel danes P. Zakaj si jaz delam skrbi, če jih sploh niuser posted image  P je kar zatrokiral, ko ga je zvagal. Tamal ima ŽE 3980g. Pa on ful ful poliva. Kaj bi imel 6kg, če bi vse v njemu ostalouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3323
11.5.2010 14:03:31   
krtkova
marjanaj + MM -  a rečemo v petek ob 12h???? Citypark je men ok.

aglaia - jst bom Emo tud k teb v vzgojno šolo poslala. user posted image user posted image  Al pa vsaj ful molila k bogu (si bom že zmislila h kateremu), da bo tko pridna kot tvoja!!

MM - povej D.-ju, da za res ne veliko denarja, čistka dela čudeže!!!!! Moj je tud prej vedno trdil, kako bo on in ponavadi tud je, zdej pa vidim, da se tud njemu ne ljubi in kr sam predlaga.

Nax - user posted image user posted image  za Taia!! Pravi veliki junak postaja.

meemee - jst hodim v Leonišče, tam sicer doplačujem, ampak mislim,da vzamejo nove. Sam čakam pa ponavadi kot idiot, zato ti svetujem kakega drugega G., ne ravno mojega, če nimaš težav. Če te zanima, ti lahko pošljem mail za naročanje.

Avto - moj najdražji, prvi in ljubljeni avto je prodan!!user posted image user posted image  Zelo emotivna izkušnja.

Neposredna povezava do sporočila: 3324
11.5.2010 14:09:18   
krtkova
mkbk - v novem katalogu pikapolonice prodajajo babyphone že za 30 eur!! Mislim, da bi bil za tvoj stanovanje čist OK. Imenuje se varuška Neo. To je klubska cena, če nimaš kartice, ti jo jaz posodim.

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  131 132 [133] 134 135   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?