Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 0:02:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, samo mkbk odgovorim. Jaz bi na tvojem mestu sla v Porec. To ni tako dalec, da ne bi mogla priti do LJ. Ampak se res ne hecaj s popadki, ce bodo. Poleg tega pa je prevec gud karme okoli tebe, da bi glih v 37 tednu rodila Btw, kaj se dogaja z Masho? Ste vidle? Boga. Popadke je dobila v Spaniji in zdaj je tam v bolnici. No ja, zdaj bo pa ziher dobila rizicno, Njeno sefico bo kap
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 1:39:25
|
|
|
|
krtkova
|
mkbk - ja, midve sva za to slikanje!! Mam zdej telefon in čakam, da vidim kaj se bo Cojka zmenla s fotografom. Potem pa sam še na sonček počakava. Glede poreča se strinjam z aglaio. Glede na to, da si drugače OK oz. BP. aglaia - ja, sm vidla, kaj se dogaja z masho. Tu mač, mene bi kap, da bi sred španije ležala v bolnici, kjer bi mi ustavljali popadke!! Dobra je. Kdaj ima ona rok??
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 8:22:10
|
|
|
|
MaliMišek
|
Dobro jutro srake! Jaz sem pa danes kar dobro spala in sem ful vesela! Ja, mene bi tudi kap, če bi se mi dogajalo to kar se dogaja Mashi....rok ima pa šele avgusta , tako da res upam, da so uspešno ustavili popadke! Mkbk jst bi tudi na tvojem mestu šla v Poreč, se strinjam s Krtkovo in Aglaio. Če se pa karkoli začne dogajat in nebi rada rodila tam pa gas v avto in v Slovenijo! Ampak sem sigurna, da nič ne bo....počaki lepo na vrsto (oglej si na seznamčku, če si slučajno pozabila kdo vse je še pred tabo ). Aglaia jaz sem pa mislila, da veselo tolčeš po alkoholu in se zato nič ne javiš na rojstni dan . Krtkova je ga. čistka že prišla, ali si jo raje naročila na kasnejšo uro, da ti ne bo treba ful zgodaj ustajat
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 8:34:44
|
|
|
|
krtkova
|
Dobro jutro.....("z napol zaprtimi učki in še z zelo hripavim glasom")!! MM - super si, da si našla ta seznam, ker men se ga ni ljubilo iskati. A Masha ma šele avgusta rok, pa že take težave. Ja, sranje no. Naj gre domov počivat, bogica!!! Ja, ga. čistka je prišla že mal pred 8h in pridno dela. Jaz pa sem zaspala danes ponoč ob pol 4h!! In vstala ob pol 8h. Lahko si predstavljate, da sm tko zadeta, da sam počakam, da končna s spalnico in padem po mojem nazaj v posteljo. Sam sm opazila,d a je tako temeljita v čiščenju, da upam, da bo kmalu zakljućila spalnico. Sem imela pa danes zjutraj zelo zelo čudne bolečine v trebuhu in križu. Pa zdej ne vem, al so bli to lažni popadki al samo prebava. Kakorkoli, zaenkrat so minili!!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 9:28:51
|
|
|
|
MaliMišek
|
Hripav glas že poznam, napol zaprtih učk pa še nisem vidla . Upam, da je ga. čistka že zaključila s spalnico in si ti spet koma v postelji . Bolečine midva sva šla včeraj na sprehod in sva hodila približno uro in pol. Me je vmes ene parkrat tako zabolelo spodaj da je bilo joj....ko sem malo postala je sicer po kakšni minuti popustilo, ampak se je parkrat ponovilo. No in potem pogledam mojega, ki ves bled stoji zraven mene , pa zdej ne vem a se on boji mojih popadkov, al ne ve kaj bi potem z mano počel, al kaj jst vem kaj mu šviga po glavi . Mi je bilo prav smešno..... Krti važno da bolečine minejo, sicer je pa manj kot tri tedne pred PDP verjetno že normalno da se ukvarjava z lažnimi popadki .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 9:47:18
|
|
|
|
krtkova
|
kje te je zabolelo? Prov v sramni kosti? Sm brala, da naju bo to dej bolj pogosto, ker je otrok že tako težek, da pol pač mal boli, ker pritiska dol. sam pogled na tvoj ali moj ticker je pa kr mal .. kako naj se izrazim...zastrašujoč!! je pa ga. čistka opazila, kako zeham kot star mornar in mi je rekla, da naj grem kar mal spat, da bo ona že vse tuki zrihtala. IN bom res šla!
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 9:55:45
|
|
|
|
MaliMišek
|
kolk je ta tvoja ga. čistka fajn !Zelo uvidevna!!! Ja tam me tud boli, ampak nisem prepričana da SAMO tam ... v glavnem bolečina je drugačna kot sem jo bila navajena do sedaj. Tickerjev pa raje ne glej , res sta zastrašujoča !
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 10:55:18
|
|
|
|
marjanaj
|
servis mi smo se pa v enem mesecu zredili za 1500 g Baje ga full futram?! Niti ne! Pač hoče jest kaj naj revežu prikrajšam privilegije za joško? krtkova itak da dobiš kremico. Ni čisto nova, ker sem jo že odprla in itak da mi ne bi slučajno res kej denarja tlačila. Meni jo je res škoda stran metat. A z MM ne hodita več v šoping? Se vama lahko kaj pridružim. Mali že obvlada Supernovo. Smo se tam že previjali in futrali v avtu. Če na se dobimo pa na kakšni kavici. MM Tibor se je pustil manipuliral. Ampak mi je pa danes vse dvojno nazaj vrnil. Se je od 4h zbujal na uro in pol. Pa sva se mogla vsakič previt in nafutrat. In evo zdaj mene cunjo. petrca a zdaj ko si končno ven iz službe, imaš pa kar naenkrat full opravkov? Jaz sem bila ista. cojka jaz se nisem nič strgala, so me kar konkretno prerezali. Počakaj še malo preden se pogledaš. Jaz sem včeraj spet pogledala rano in v bistvu videla, da je še kar tam. Hemoroidov sem se znebila, bravo jest! Datum 27.5. sem si pa že dala na koledar! Itak da se vidiva, da se malčka spoznata, midve pa eno kavico rukneva, če bosta pridna . amazonka jup jaz sem tudi iz Šiške. Skoraj pri Kinu Šiška, samo čez Celovško. Nista edini z živo! Pa petrca je tudi. Še malo višje naprej od mene. nax jest tudi ne razumem cojke, ki bi šla takoj spet rodit mene trenutno zlepa ne bi prepričal.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 11:57:39
|
|
|
|
krtkova
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj A z MM ne hodita več v šoping? Se vama lahko kaj pridružim. Jst mam strogo prepoved šopinga za Emo!! Ampak lahko pa rečem, da grem gledat čevlje zase (to bo moj navdušen). Marjanaj - ti povej, kdaj boste tako fit, da se lahko dobimo. JSt mam ta teden petek še frej. MM??? Ga čistka vse počistila, ampak res zelo dobro in lepo in šla. Jst se sploh ne bom več sama trudila,ker ona to naredi celo bolje kot jaz in tooook drago pa to spet ni, sej ne prihaja vsak teden. Super je!!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:04:44
|
|
|
|
pupa*81
|
hej hej! spet mi je uspelo prit do neta ravno ko se tarja zbuja, zato zopet delam hitrostne rekorde v tipkanju mkbk pejt na morje ženska! itak! če ti pa ne znese do lj prit z popadki imaš pa na poti še 2 porodnišnici kaj je z masho!? svašta... meni bi se tudi odrolalo... no sej se mi je že v slo skorej krtkova dej pošl čistko še sm bolš da ne vidiste kaki flet mam... najbrž je tornado tle mal razsajal haaaa, krtkova pa mm vama se pa že neki štima bosta kmal lahko mele otročje debate marjanaj super za kile, nč jih ne poslušaj teh dohtarjev zarukanih... če je premal, ni prou, če je preveč ni prou, če je lih prou pa že najdejo kej druzga se strinjam glede poroda... je tudi moja g učeri neki sanjala, da sej najbrž ni blo tko hudo pa da sm že pozabla... ja malo morgen sm rekla, nej kr fajn razloži vse o kontracepciji mene tudi še kako leto ne bodo prepričal da bi zanosila... no zanosila že, sam rodila pa ne ajde miške (ja srake, vem), pičim!
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:27:47
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj A z MM ne hodita več v šoping? Se vama lahko kaj pridružim. Jst mam strogo prepoved šopinga za Emo!! Ampak lahko pa rečem, da grem gledat čevlje zase (to bo moj navdušen). Marjanaj - ti povej, kdaj boste tako fit, da se lahko dobimo. JSt mam ta teden petek še frej. MM??? Jst sm tud še frej ! Tako da marjanaj ti kar povej kdaj lahko, pa se dobimo! Jst bi tud mela ga. čistko, pa moj ni za . Potem mu pa povem kaj vse bi bilo fajn narest (sam namreč ne vidi), pa reče da bo že on....ampak potem iz tega nič ni .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:29:34
|
|
|
|
marjanaj
|
krti petek je čist ok zame! Še MM naj pove. Upam samo, da ne bo deževalo, ker imam že dost dežja. Full pogrešam kavo. Ne tako domačo ampak uno iz bifeja. Mmmmm... bela kava... in sem ugotovila, da malemu tudi dobro dene
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:31:40
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj krti petek je čist ok zame! Še MM naj pove. Upam samo, da ne bo deževalo, ker imam že dost dežja. Full pogrešam kavo. Ne tako domačo ampak uno iz bifeja. Mmmmm... bela kava... in sem ugotovila, da malemu tudi dobro dene Sm že povedala ...meni se tudi skoz lušta bifejevska bela kava !Potem petek velja!Ob kateri uri pa..pa kje?
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:31:41
|
|
|
|
marjanaj
|
deal! Če ne bo deževalo se lahko dobimo kjerkoli kjer imamo tudi kakšno kavo če pa bo deževalo pa se lahko dobimo v Cityparku, kjer je pokrita garaža in čevlje tudi imajo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:32:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Hej. na hitro se javim. Cakam sestrico in mami, da prideta na obisk. Mala je pa glih fajn zaspala. Me prav zanima kako dolgo bo Danes je bila tu patronazna. Zoja ima ... 4225g. Wtf?! Napitana je kot tisti piscancki v Perutnini Ptuj, ki so narejeni za nase pecenke. Bog pomagaj mojim rokicam. Saj ne bodo mogle tega nositi Sva pa z M zacela z vzgojo. Pazi to! In je malicka res ful pridna. Jo dam se speco v posteljico in se potem v max 10 minutah sama uspava. Brez joka, samo mrmra malo. Sem dobila za rd 2 knjigi o vzgoji in berem samo poglavja o spanju. In od tam to samouspavanje. Bom porocala. Obiski. Pridem nazaj.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:37:26
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia Sva pa z M zacela z vzgojo. Pazi to! In je malicka res ful pridna. Jo dam se speco v posteljico in se potem v max 10 minutah sama uspava. Brez joka, samo mrmra malo. Sem dobila za rd 2 knjigi o vzgoji in berem samo poglavja o spanju. In od tam to samouspavanje. Bom porocala. Super.....nikoli ni prezgodaj, a ne . Pa res poročaj o uspehih vajine vzgoje (pa ne pozabi na navodila )...jaz že imam napeta ušesa .
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:47:48
|
|
|
|
marjanaj
|
za uro je meni bolj ali manj vseeno. Itak pojma nimam kdaj bi mali lumpi spal, jedel ali se jokal.Tako da: go with the flow aglaia obvezno poročaj tole uspavanje! Jaz bi potrebovala kakšen napotek. Al pa če ti tamalega kar pripeljem, pa ga natreniraš. To bi bilo še najboljš
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:48:09
|
|
|
|
Meemee
|
Pozdravljene Ljubljanske Tudi jaz sem Ljubljanska , sicer bolj klepetam pri Majčicah. PDP imam 30. 5. in imam en problem. Začasno sem ostala brez G. Ali mi lahko katera svetuje h kateri (kateremu) dobremu G iz Ljubljane naj se odpravim? Moram kar hitro najti nekoga, ker ... Ctg naj bi imela spet 17. 5.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:49:28
|
|
|
|
marjanaj
|
u da se malo pohvalim! ravnokar sem Tiborju krempeljčke postrigla je imel take kot ta huj delavci. čist črno za nohti. no ja saj ne rečem, da so zdaj čisti, to ne, upam vsaj da se ne bo več tako praskal. se zna tudi do krvi oklat ja no kaj čmo, eni so res geniji
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 12:55:41
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: marjanaj aglaia obvezno poročaj tole uspavanje! Jaz bi potrebovala kakšen napotek. Al pa če ti tamalega kar pripeljem, pa ga natreniraš. To bi bilo še najboljš Jaz bi bila tudi takoj za, da je Aglaia naša "trenerka" otrok (no najprej moram počakat da rodim ). Meemee žal ti ne morem svetovat, moja ne jemlje novih, ostalih pa ne poznam. Je pa pred časom tekla debata (mislim da v tem mesecu) na našem forumu in se mi zdi da se je ena naročila pri enem G v Dravljah (žal se ne spomnim kateri je že bil).
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 13:12:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Aglaia kere knjige imaš to? marjanaj kje si pa ti kupila škarjice za nohtke? Jaz sem jih v Mullerju, pa niso ok. Mu sploh ne morem nič postrižt cojkič kje imaš tel??? No Tai je imel danes P. Zakaj si jaz delam skrbi, če jih sploh ni P je kar zatrokiral, ko ga je zvagal. Tamal ima ŽE 3980g. Pa on ful ful poliva. Kaj bi imel 6kg, če bi vse v njemu ostalo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 13:18:42
|
|
|
|
MaliMišek
|
IZVIRNO SPOROČILO: nax05 No Tai je imel danes P. Zakaj si jaz delam skrbi, če jih sploh ni P je kar zatrokiral, ko ga je zvagal. Tamal ima ŽE 3980g. Pa on ful ful poliva. Kaj bi imel 6kg, če bi vse v njemu ostalo
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 14:03:31
|
|
|
|
krtkova
|
marjanaj + MM - a rečemo v petek ob 12h???? Citypark je men ok. aglaia - jst bom Emo tud k teb v vzgojno šolo poslala. Al pa vsaj ful molila k bogu (si bom že zmislila h kateremu), da bo tko pridna kot tvoja!! MM - povej D.-ju, da za res ne veliko denarja, čistka dela čudeže!!!!! Moj je tud prej vedno trdil, kako bo on in ponavadi tud je, zdej pa vidim, da se tud njemu ne ljubi in kr sam predlaga. Nax - za Taia!! Pravi veliki junak postaja. meemee - jst hodim v Leonišče, tam sicer doplačujem, ampak mislim,da vzamejo nove. Sam čakam pa ponavadi kot idiot, zato ti svetujem kakega drugega G., ne ravno mojega, če nimaš težav. Če te zanima, ti lahko pošljem mail za naročanje. Avto - moj najdražji, prvi in ljubljeni avto je prodan!! Zelo emotivna izkušnja.
|
|
|
|
RE: ljubljanske nosečke - 3.del 11.5.2010 14:09:18
|
|
|
|
krtkova
|
mkbk - v novem katalogu pikapolonice prodajajo babyphone že za 30 eur!! Mislim, da bi bil za tvoj stanovanje čist OK. Imenuje se varuška Neo. To je klubska cena, če nimaš kartice, ti jo jaz posodim.
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?