|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
10.5.2010 4:47:13   
MaliMišek
Itak da sem še tle user posted image , noge me bolijo in ne morem ležat, no pa roke tudi.....bemtiš pa to zatekanje user posted image .

Ja jaz ga imam tudi in ko sem ga kupila sem takoj slišala, da je brez veze user posted image , no ampak jst se ne dam in ga bomo uporabljali....vsaj na začetku.
Pa ne vem če si ravno ti čudna...a nismo me čudne, ki ga imamo user posted image .

A Tiborček veselo pančka, ti pa visiš na netu in delaš za službo?

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3251
10.5.2010 4:51:30   
MaliMišek
A zdej si pa še ti zaspala user posted image ?

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3252
10.5.2010 5:01:00   
marjanaj
ne še, ne še... sem budna kot čuk user posted image

nikoli ne veš kaj te lahko preseneti. Meni na kraj pameti ni prišlo, da bi si kupila sterilizator. No ja, na vse pa ne morem misliti.

Jup, Tiborček sladko spančka. Nisem še čisto prepričana, kako bomo to izvedli, ker bi bilo dobro, da je sit, ko gremo k pediatru, glede na to, da je jedu ob 4h, bo naslednja runda sledila ob 7h, in nato pride spet naslednja ob 10h. Mi pa moramo takrat že od doma, torej ga moram nekako prepričat, da bi se full nažrl že ob 9h. Kako naj mi pa to uspe?

Neposredna povezava do sporočila: 3253
10.5.2010 5:06:24   
MaliMišek
Mislm...ti se pa tud ne znaš naročit pri pediatru user posted image da bi bil Tibor tam sit user posted image .

Ma, rada bi ti napisala kaj pametnega, pa itak nimam pojma user posted image . Jojojojooj...kaj me vse še čaka user posted image

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3254
10.5.2010 5:11:31   
marjanaj
ah nič bat kaj vse te še čaka. mislim, da vse pride kar avtomatično. stvari se kar samoumevno odvijejo tako kot je prav.

ja Tibor je lump. Kako ne zna planirat svoj zmenek s pediatrom? user posted image Tako majhen, pa že zdaj čisto neorganiziran!

Neposredna povezava do sporočila: 3255
10.5.2010 5:15:26   
MaliMišek
Res upam, da pride kaj samo od sebe...da določene stvari potem kar veš...ker drugače bi bilo bolje, da bi doma študirala knjige, namesto da sem z vami hodila na tortice user posted image ....ampak k je bilo pa tako lušno user posted image .

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3256
10.5.2010 5:24:12   
MaliMišek
Boli, boli, boli...joj kako boli user posted image .... grem nekaj narest s temi nogami, ker se mi bo zmešal user posted image

Marjanaj ti pa fajn uštimi s Tiborjem danes, pa prid nas še kej pogledat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 3257
10.5.2010 5:31:45   
marjanaj
Pridem, pridem!

Zdaj pa spat!

Lahko noč!

Neposredna povezava do sporočila: 3258
10.5.2010 7:51:17   
marjanaj
No, če sem že lahko noč voščila, lahko pa še dobro jutro user posted image .

Malega sem nafutrala ob pol sedmih in mu taktično dala za pojest samo eno joško in potem hop nazaj v posteljo. Upam, da se ni preveč najedel in da bo kmalu lačen, tako da se ob devetih še enkrat nafutramo in gremo od doma. Jao user posted image kakšna mama sem. Že pri enem mesecu manipuliram z otrokom. user posted image

Bejbe, a katera uporablja od Afrodite kremo proti strijam? Ker meni je ostala še dnevna in nočna krema in ker je ne potrebujem več, bi jo z veseljem kateri dala, da jo porabi. Moram rečt, da sem jaz z Afrodito kar zadovoljna. Je kremca delovala kot pr' norcih in nimam nobene strije user posted image .

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3259
10.5.2010 8:00:29   
krtkova
Dobro jutro!!

Ne morem verjeti!! Pa kje sta bili sraki moji, ko jaz nism mogla spati ponoči!!??user posted image user posted image  Ker danes kar nekako sem, od 2.30 dalje.user posted image  Sem pa že zgodaj pokonci, ker greva na CSD.

Steriliziranje - ja, pol ok, jst sm vse sterilizirala, pol pa pospravila na polico (tko da sterilno sicer ni več, je pa čisto). OK. Tudo uredu.

Marjanaj - jst se absolutno priporočam za afroditino kremo. Jo uporabljam in mi je super!!user posted image user posted image  Sam povej, kdaj se dobimo, da jo prevzamem in plačam.

MM - joj, se mi smiliš s temu zateklimi nogicami!!user posted image  JSt minimalno zatekam, pa me že boli, kaj šele tebe. Mi jih moj vsak večer masira.user posted image  A sploh lahko kaj narediš proti temu?user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu marjanaj)
Neposredna povezava do sporočila: 3260
10.5.2010 8:18:10   
pupa*81
jutro srakice moje!

hitim pisat, k se diktatorka oglaša user posted image

aglaia upam da je bla zoja danes bolš, sej lahko da jo je sam napenjalo... to ima naša vsaketolk ibunge... šetkanje in ujsanje po fletu pomaga user posted image pravi tašča da jo razvajamo, pa da pol ona ne bo mela nč dela user posted image pa lahk da jo zvija sam začasno, ji ne rabiš takoj kaplic uturit.

cojka fajn za super fanta user posted image pa fujfuj tašča user posted image sej se lahko tle spihaš user posted image

petrca user posted image za starše! tako je prav user posted image

krtkova sej so ti že napisale o sterilizatorju, pa bom vseeno še mal pametnjačila user posted image midva imava tudi sposojenega, pa sem mislila, kdo bo pa to rabu... ja - malo morgen... ker sm si mogla črpat, sm ji to pol po flaši futrala in si sploh ne predstavljem da bi moral možek vse tiste flaše, dude, cucle prekuhavat (ta to je bil njegov đob user posted image ). sterilizirane stvari smo pa spravli v eno čisto škatlo s pokrovom, do naslednje uporabe. pa hura za fotra od eme (zdej ni več otrok samohranilke user posted image user posted image )

MM in marjanaj vidve pa imata nočne seanse user posted image fajn to user posted image še bolš pa če bi vama uspelo zaspat user posted image

marjanaj fajn opravi servis! pa če bo p kej preveč pametnjačil/a pa ga ne poslušaj user posted image

krtkova proti zatekanju poskusi tudi tuširanje nogic izmenično z vročo in ledeno vodo - končaš z ledeno user posted image

ja ja, že grem!

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3261
10.5.2010 8:20:45   
krtkova
pupa - tole si dor napisala o steriliziranju. Je bil moj ful jezn, zakaj sm sploh to kupila (pa sej nism, sm mogla ene bone porabit, pa je bil jezen zakaj jih nism za kaj drugega - no, saj ni važno). Zdej mu pa lahko to povem, kar si ti napisala. Tenks. user posted image

aglaia - vse najboljše!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pupa*81)
Neposredna povezava do sporočila: 3262
10.5.2010 8:59:39   
anajrim
Ojla punce!

Danes je spet tako bedn dan da ni kaj počet...upam da se kaj popravi...

Kar se pa tiče sterilizatorja... jaz sem ga imela in ga imam še tistega za v mikrovalovko od aventa...in mi je bil res super...ker pri malih otročkih ki so zelo dovzetni je pomembno da uničimo vse bakterije...res je da ko odpreš ni ceč sterilno ampak je pa pomembno to da sem ga lahko vzela s seboj na vse počitnice...tudi na moreje kjer pa ni vse tako čisto kot doma in je fino malo sterilizirat vse flaške, dude...jaz sem notri dala tudi žličke za jest...tiste plastične od aventa pa trakec za dudo pa še marsikaj...tudi psodico za dudo...

No ja priznam da ga še vedno uporabljam samo ne tako pogosto...user posted image

Lepo se imejte

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3263
10.5.2010 9:07:44   
MaliMišek
Jutro srake!

No, ko sem se ob pol šestih spet spravla v postlo sem po eni uri od samega hudega zaspala user posted image !

Marjanaj taktično si tole nahecala Tiborja...me zanima če se bo zdaj prej zbudil, ker bo lačen, ali se pa enostavno ne bo pustil manipulirat user posted image .

Krtova
fajn zrihtita na CSD, pa upam da se tvoja socialna ne bo "odločila" da bo spremenila očeta na priznanju (tako kot je moja user posted image ). Zatekanje...pomaga lahko edino da grem rodit user posted image . Mi jih pa moj user posted image tudi vsak večer masira. Si ne predstavljam da mi jih ne bi, ker verejtno ne bi mogla niti stat več na nogah user posted image .

Pupa
ti si pisala da pomaga pri zatekanju izmenično tuširanje s hladno in toplo vodo....bom poiskusila....a to zvečer, al potem ko so noge zatečene in to boli, al kdaj naj to prakticiramuser posted image

Aglaia še tukaj  user posted image user posted image user posted image   vse najboljše user posted image !

< Sporočilo je popravil MaliMišek -- 10.5.2010 9:08:10 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3264
10.5.2010 9:23:11   
petrca2507
Dobro jutro

Aglaia...vse najlepše in najbojše za rojstni dan  user posted image   user posted image

MM...verjetno komaj čakaš, da greš rodit, da mine tole zatekanje.

krtkova...user posted image  za očetovstvo.

Dons sem bolj kratka, ker imam cel kup opravkov zdej. Se kasneje oglasim.

www.petrca.net

Neposredna povezava do sporočila: 3265
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 9:38:35   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3266
10.5.2010 10:04:02   
amazonka3
IZVIRNO SPOROČILO: Aglaia

Amazonka je verjetno vsa hot and steamy s svojim vojackom, ostale pa nimate izgovora! user posted image

Nasi mali se je ritem cist podrl. In nekaj jo zvija, ampak pravijo, da krci pridejo komaj pri 3 ali 4 tednih, a ne? Eh, morem kaksno knjigo o dojenckih prebrat.

Aha, Kako si vedla??user posted image user posted image user posted image user posted image  Men je tko fajn, po mescu in pol mam svojga medvedka nazaj. Pa končno spet normalno spim.

No glede krčev - sicer nisem dohtar, ampak mojo tamalo je tudi po 14 dneh začel zvijat - krči in ni se nehalo tja do 2,5 mesecev...sem doktorirala iz teh krčev, pa prenosila sem jo po rokah cel dan. Ta starejša je bila bolj po buklah, začel se je tam pri enem mesecu in trajal tja do 2 meseca - torej samo en mesec, samo je bilo pa res hudo.
Tako da, čisto možno je, da jo resnično zvija - ne verjami vsega knjigam!!!

Saša, Živa, kako sta, je kaj bolje???

Aglaia, vse najjjjjboooljšeeeeuser posted image

Cojka, očitno dobro futraš, če toliko lula in kakauser posted image

MarjanaJ, a ti si iz šišške, sem mislila, da sva midve z Živo samo....

Grem zdej, avtobus rihtat....user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3267
10.5.2010 11:01:33   
krtkova
moj otrok ima končno tudi uradno očeta!!user posted image user posted image   Sem preverila in če sem prov vidla tudi ta pravega - MM!!user posted image user posted image

cojka - jst se vsakič tok smejim tvojmu fenanju Tiana. A to prov fen vanj usmeriš?? A hrup ga pa ne plaši? Ha ha, face ste, res!!!user posted image user posted image  Si velja zapomnit take trike. Sam še to; a tisto slikanje s tvojim bratrancem za nas še velja? Al je poteklo z izginitvijo tvojga trebuščka?user posted image user posted image user posted image  (ja, no, vsaka stvar ima rok trajanja, ki nekoč poteče, mogoče tudi to slikanjeuser posted image )

MM - sem pozabila že zjutraj napisat, da sem te dons ponoč sanjala. Celo noč sm sanjala, da se odpravljava s kanuji en krog po nekem zalivu. Skoz si me mogla čakat ,ker sem imela miljon priprav; pa najdt kopalke, pa najdt denarnico,...... Skratka, bila je že noč, ko jaz končno zagrabim svoj kanu in grem proti obali (ti si že v kanuju, v vodi), ko me moj zbudi, da moram vstati!!user posted image user posted image user posted image  Tako torej ni bilo nič z najinim izletom.user posted image user posted image

Vse skrbi so zdaj odveč,
Ema z nama si,
ne boj se nič več.

(odgovor članu amazonka3)
Neposredna povezava do sporočila: 3268
10.5.2010 11:06:37   
MaliMišek
user posted image Ema ima očka in to še pravega user posted image !

Tvoje sanje so sigurno povezane z najino željo, da se greva martinčkat ob vodo user posted image ....ampak kakor kaže ta teden tudi ne bo izvedljivo...nama nagaja aprilsko vreme user posted image ! V isti kanu z mano pa nisi upala, a ne user posted image ...se bojiš da te skipam v vodo user posted image .

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3269
10.5.2010 11:12:35   
krtkova
Sej res!! Mogoče je res povezano s tem najinim martinčkanjem!! ha ha, dobr si se spomnila!!user posted image  Ne ne, kanuji so bli taki enosedi. Si mi sicer ponujala vaš čoln, kjer mi ne bi bilo treba veslati, pa sem ga zavrnila (raje sem veslala???user posted image te sanje so pa res čudne!!)

Neposredna povezava do sporočila: 3270
10.5.2010 11:24:59   
MaliMišek
Ponesreči sem videla svoj ticker user posted image ... ups ....dnevi čudežno bežijo user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3271
10.5.2010 11:35:00   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Ponesreči sem videla svoj ticker user posted image

ponesreči??user posted image  Sej jst ti dovolim, da ga skoz gledaš! user posted image user posted image

Ja, dons 3 tedne!!! Sm bila pa prej pri eni frendici, k mi je rekla, da mam še ful visok trebuh in da še vsaj mesec dni ne bo nič. No, sej, ne bom komentirala tega pametovanja, sam vseeno ne bi čakala še 1 mesec!!!user posted image

Sm pa mal deprasta, ker sm se zdej zmenila, da jutri odpeljem svoj  avtoček - v prodajo.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Mi je tkooo hudo!!!user posted image user posted image

Grem mal dremkat, ker sem premalo spala in mi učki kr skup lezejo.

Neposredna povezava do sporočila: 3272
10.5.2010 11:51:07   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Ponesreči sem videla svoj ticker user posted image

ponesreči??user posted image  Sej jst ti dovolim, da ga skoz gledaš! user posted image user posted image

Ga nočem gledat, ker me kar stiska ko vidim kako dnevi zginjajo user posted image . JA o visokem oz. nizkem trebuhu pa res ne bomo zgubljale besed user posted image , vsaj jst nič več ne verjamem user posted image .

Pa ne bit žalosta zaradi avta user posted image user posted image user posted image , sej bo prišel novi in boljši! Te pa razumem, sem bila sama na istem, ampak mi je ostal v lepem spominu user posted image user posted image user posted image (joj kake neumnosti so se vse dogajala z mojim prvim avtom user posted image )

Jaz grem gledat pa film Leap Year, piškoti so že pripravljeni, zdaj pa akcija user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3273
10.5.2010 12:18:50   
tanika1
Hej!
Sem se v petek spravila pa napisala mojo porodno zgodbo, pa me je vrglo ven, pol me je pa vse minil, pa se mi ni dal še enkrat.
Zdej jo bom napisala bolj na kratko. V četrtek 22.4. sem mela cel dan popadke, ki so postali res boleči šele zvečer, pa so bli že dolgo na 10 minut. Doma sem čakala tako dolgo, da so se zaćeli na 5 minut, pol pa nisem mogla več zdržat, pa sva se odpravla proti porodnišnici 15 čez polnoč. Med vožnjo mi je moral user posted image dvakrat ustavit, da sem šla ven hodit, ko sem mela popadke, ker v avtu so bli res nevzdržni. V porodnišnici so me najprej pregledal, bla sem odprta 4-5cm, pol so mi še ctg snemal. Sledilo je britje in klistir. Ob 2.30 sem prišla pa v porodno. Pregledala me je zdravnica, še vedno sem bla odprta 5 cm, popadki so bli pa že kar na 2 minuti. Predrla mi je mehur, pol sem mogla pa ležat, da se je glavca zasidrala v porodnem kanalu, no tako so bli popadki še hujši. Babica mi je prinesla masko s smejalnim plinom, po katerem se nisem smejala, se mi je pa kar pošteno vrtelo v glavi. Pol smo pa še kar čakali, počasi sem se odpirala. čez nekaj časa mi je babica dovolila, da vstanem, ampak sem bla že tok brez moči, da sem bla komaj pokonci. Pol sem šla pa nazaj na posteljo, mož mi je med popadki masiral križ, pa je res precej pomagalo. Čez nekaj časa mi je babica dala proti bolečinam še dolantin, najprej me je zapeklo po žili, potem sem pa takoj še bruhala. No okrog pol sedmih zjutraj sem bla čisto odprta, so se pa takrat moji popadki malo razredčili, zato se je babica odločila, da mi da umetne. Obesila mi je flašo z glukozo, jst sem pa mislila, da mi je že dala umetne, pa sem začela jamrat, ker se še en popadek ni končal, pa se je že začel drugi, in sem jo spraševala, če kje to zarad umetnih popadkov. No pa mi je rekla, da mi jih še ni dala. Pol je bla pa menjava tima, dobila sem novo babico, takrat sem dobila tud umetne popadke, pa ni blo razlike. No in čez pol ure sem s pomočjo babice, ki mi je pritiskala na trebuh rodila Petra. Med porodom me je prerezala in se mi potem opravičila, sam je rekla, da drugače še 2 ure ne bi rodila.
Kar se tiče bolečin, so ble hude, pa na koncu sem govorila, da ne morem več, ampak takoj, ko sem Petra dobila v naročje, je blo pozabljeno.
Rada bi pohvalila še obe babici, ker sta bli re super, boljše bi si že težko želela. Pa ponoči, je bila v službi sestrina sošolka in me je ečkrat prišla pogledat. Vsem sem se pa zdela nekaj znana, no babica v spejemni je spraševala od kje, pa sem ji potem povedala, da je moja sestra njena sodelavka, sva si pa zelo podobni. No in potem je tudi v porodni povedala, da sem od T sestra.

Pa še to, ker sem bla že čez rok, je vse že veliko bolj skrbelo kot mene, vsi so bli nekaj živčni, zato sploh nisem povedala, da mam popadke. Povedala sem samo možu, ko je prišel iz službe in zvečer še sestri. Moj brat je mel pa isti večer maturantski ples, tko da naših tko ni blo doma in niso vedl kdaj sva šla. So ugotovili šele zjutraj, ko so prišli domov.

Zdej pa samo še to, kadar ma mali krče, si skuham čaj iz kamilic, janeža in kumine, pa ga jaz pijem tudi po 1 liter in njegove težave minejo kmalu, tako da zaenkrat nisva rabila še nobenih kapljic.
Zdej pa moram it, ke mali kliče.

Neposredna povezava do sporočila: 3274
10.5.2010 12:32:19   
anajrim
O tanika - tvoja zgodba se pa meni sliši kar kruta...bravo in še enkrat čestitke...si se pa kar dolgo matrala...to o prerezanju pa danes res že vsako prerežejo ne vem ali res zaradi nas da se manj matramo...bolj pa me skrbi da zato da so one čim prej konec...grrrr..

Lepo se imejte

Nik 24.10.2007
Tadej 14.7.2010

(odgovor članu tanika1)
Neposredna povezava do sporočila: 3275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  129 130 [131] 132 133   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?