|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 14:34:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu anajrim)
  Neposredna povezava do sporočila: 3276
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 14:45:32   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 3277
   RE: ljubljanske nosečke - 3.del
10.5.2010 14:48:49   
MaliMišek
Cojka to s trebuhom je kr neki user posted image ..... je pa krtkova edina rekala za marjanaj da se ji ne zdi njen trebuh tako visok user posted image .

Joj vidva Tiana tako fajn sfenata user posted image ....me zanima kako bo moj tamauček navdušen nad fenom, zaenkrat ko si fenam lase začne ful brcat, zdej pa ne vem a mu paše ali ga je pa strah user posted image . Škoda, ker imata sedaj tako slabo vreme in ne morete nič ven, ti se pa le pazi, da ne zboliš tako kot Živa.

Neposredna povezava do sporočila: 3278
10.5.2010 15:02:43   
krtkova
Cojka - nimam telefona, a mi ga pošlješ po sms? Tenks. Ja, vreme je trenutno še  neprimerno, razen če se slikamo v stilu "wet t-shirts".user posted image user posted image

Ja, za fenanja sem vedla zakaj ga uporabljata, sam mi je tko kul fora, da se prov smejim. Če bo ema nemirna, ji bom fen kr v roke dala, pa naj se igra. Pa še sesalc pod postlo.

Pol se Tian ne bi bal niti aspiratorja za nosek, k ga priklopiš na sesalec? Kul!!

MM - ja, sej sem se glih na to spomnila glede višine trebuha; kaj mi pametuješ, jst sem edina prov ocenila trebuščk od marjanej!!user posted image user posted image user posted image  Sej kolk prej se pa sploh spusti dol? Verjetno ne 1 mesec prej?

Sem pa zaspala prej kr orenk, sam me tok boli medenica, da sm se zarad tega zbujala. Bolečina je prešla že na zgornji del nog. Jst ne vem, a bom na vozičku na konc al kva??user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MaliMišek)
Neposredna povezava do sporočila: 3279
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 15:02:48   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 3280
10.5.2010 15:04:23   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: krtkova

Ja, vreme je trenutno še  neprimerno, razen če se slikamo v stilu "wet t-shirts".user posted image user posted image

To bi bile ful hude fotke!!! user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3281
10.5.2010 15:09:42   
krtkova
IZVIRNO SPOROČILO: MaliMišek

Ja, vreme je trenutno še  neprimerno, razen če se slikamo v stilu "wet t-shirts".user posted image user posted image

To bi bile ful hude fotke!!! user posted image

ja, mogoče pa res ne bi bile slabe! Za razmislit je!!user posted image user posted image

cojka - mene tud skrbi, ker mi barva z dekolteja počasi bledi!! grrr...user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3282
10.5.2010 15:09:50   
MaliMišek
MM - ja, sej sem se glih na to spomnila glede višine trebuha; kaj mi pametuješ, jst sem edina prov ocenila trebuščk od marjanej!!user posted image user posted image user posted image  Sej kolk prej se pa sploh spusti dol? Verjetno ne 1 mesec prej?

Sej jst sm že itak rekla, da si ti carica za ocenjevanje trebuščkov user posted image ... kolk prej se spusti pa ne vem točno....sodelvka je že 14 dni nazaj pametovala, da bo njena hčerka zdej zdej rodila ker ima že ful nizko trebuh...no pa še do danes ni rodila user posted image . Očitno je pri vsaki drugače!

Mene pa prav zanima kaj mi bo G rekla v četrtek....a se že kaj dogaja ali ne user posted image .

A tvoje bolečine so se iz medenice preselile na noge user posted image ...a to te bolijo potem kosti al kako.... ker mene trenutno matrajo noge tako, da so ful zatečene, potem me začne bolet križ, potem pa verejtno od križa seka dol po celih nogah.....in to potem skoz boli, ko ležim, stojim, sedim,....za znoret je, sploh danes zjutraj user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3283
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 15:10:22   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3284
10.5.2010 15:11:22   
MaliMišek
cojka - mene tud skrbi, ker mi barva z dekolteja počasi bledi!! grrr...user posted image user posted image

Čisto blede bova v P user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3285
10.5.2010 15:12:12   
MaliMišek
IZVIRNO SPOROČILO: cojka

Vseen sem malo skeptična glede aspiratorja ... Bo začel tulit, ko se bom nosu samo približala. Mi je pa prejšnjič patronažna rekla, da ta za na sesalc ni okuser posted image Jaz sem ga pa dobila od kolegice pa so mi ga mamice ful priporočaleuser posted image

Meni so ga tudi zelo priporočali....zakaj pa naj ne bi bil ok?

Neposredna povezava do sporočila: 3286
10.5.2010 15:21:22   
krtkova
men so tak aspirator tud ful priporočal. Moja svakinja ga ima in tamala (stara sicer 2.5) ga že kr sama uporablja, ji je ful všeč. Moja prijateljica ga ima, ji super deluje. Tko, da ne vem no. Sicer pa te patronažne,....jst mislim, da je vseeno mal različno od otroka do otroka.

Sem opazila, da pošiljaš vizitko po mms-u. Kaj pa če probaš po sms-u? Sam ni panike, sm se postavla na številko, jo je označilo in sm jo shranila. Vse zrihtano, fullll hvala!!!

MM - v P bova bledi tudi še iz tisoč drugih razlogov!!user posted image user posted image

Midva greva pa z mojim pol ven nekam na poslovilno kosilo za moj avto.user posted image  Danes nisem pri volji za kuhanje.

aja, bolijo me pa po mojem bolj mišice (OK, beri: špeh) v zgornjem delu nog, tko od dimelj dol. Križ me na srečo ne, me pa medenična kost okoli in okoli, torej tudi zadaj. Sam sm ugotovila, da me daleč najbolj boli v postelji, posebej obračanje iz boka na bok je celo trpljenje!!

Neposredna povezava do sporočila: 3287
10.5.2010 15:33:58   
MaliMišek
Midva greva pa z mojim pol ven nekam na poslovilno kosilo za moj avto.user posted image  Danes nisem pri volji za kuhanje.

Poslovilno kosilo...kako fajn ideja user posted image .

Ej, a nisi ti hodila ta vikend.....mogoče te pa zato "špeh" boli user posted image

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3288
10.5.2010 15:37:21   
krtkova
Ej, a nisi ti hodila ta vikend.....mogoče te pa zato "špeh" boli user posted image

ja, čist mogoče, sam hodila sm v soboto. aja pa včeri po stadionu, pa dons po mestu. Sam čak, ne more biti že nekaj korakov tko bolečih pol.user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3289
   [Brisano sporočilo]
10.5.2010 16:12:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3290
10.5.2010 19:47:36   
Anonimen
Čer srake!

Se vam prvo javim, pol moram it pa za nazaj brat. Smo prišli z morjauser posted image , ampak dobra novica je, da gremo, če bo lepo vreme, v četrtek spet nazaj do ponedeljkauser posted image Je moj že kar tam rezerviral. Smo imeli pa kar lepo vreme, vsako jutro mal dežja, ampak je hitr nehal in pol sonček. Edi kar zdej nisem zastopila je, kako otroka oblečt. Doma mi je to šlo, dol pa ne. Ok, ja ene rokave več kot sebe. Kaj pol štejem sebe, k sem bila npr v puloverju in zimski bundi al mojega k je bil v kratkih rokavihuser posted image Jaz sem pač zelo zmrznjen človek in sem lahko sred poletja v dolgih rokavih.

Vidim, da nobene ni goruser posted image Vse uživate. Kaj imata MM in Krtkova že pripraveuser posted image Grem brat.

Neposredna povezava do sporočila: 3291
10.5.2010 19:55:17   
MaliMišek
Oooooo nax welcome back user posted image .... blagor, jst bi šla tudi spet malo na morje user posted image , pa zdej krožim samo še okrog P user posted image (no pa okrog bloka me user posted image tud še spusti user posted image )

Kakšne priprave si imela v mislih za naju s Krtkovo? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3292
10.5.2010 20:23:14   
Anonimen
petrca super za 3d. Zdej si pa že frej a ne?

MM sej boš šla na morčita, sam zdej prej še eno stvar zrihtej, pol pa loh spet greš.

Aglaia lepo, da si se končno javilauser posted image Pa res je srček Zoja Sofia. Zdej mi pa ti povej, a razumeš cojko, da bi šla takoj še 1x rodituser posted image Ker jaz je ne.
Pa vse najboljšeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kema jaz sem hotla vzet EA v Postojni, pa me je žal mali prehitel. Vem samo to, da če jo hočeš dobit moraš it na predavanje, ker drugače, če rodiš ponoči ne kličejo anestezista.

saša jaz Taia zdej samo dojim, črpam si ne več. Sem si nehala že nekaj časa nazaj, ko mu je dojenje zalaufalo. Mu pa zdej že kak teden zvečer dodam, ker mi neki zmanjkuje mlekauser posted image
previjanje- jaz ga previjem pred vsakim hranjenjem, edino ponoči spustim, če ni pokakan. Mi je pa groza k se kdaj med hranjenjem oz proti koncu ful pokaka, pa ga ne morem preoblečtuser posted image

cojka kaj si spet mela s taščo?

(odgovor članu petrca2507)
  Neposredna povezava do sporočila: 3293
10.5.2010 20:23:56   
Anonimen
Kakšne priprave si imela v mislih za naju s Krtkovo? user posted image

Priprave na morje, valdauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3294
10.5.2010 20:51:55   
krtkova
jst pa ne razumem o kakšnih pripravah na morje ti to nax??user posted image user posted image  Jst se sam pripravljam na P. user posted image user posted image

sva zapila odhod avta v azurju, jaz s pivom, moj pa z radensko (narobe svet, a?). user posted image user posted image

sploh nimam nič za napisat, kako sm dolgočasna. Nič se mi ne dogaja takega. No, mogoče vas zanima, da ga. čistka jutri spet pride, to mi je tako olajšanje, da ni res. user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3295
10.5.2010 20:55:50   
MaliMišek
No, mogoče vas zanima, da ga. čistka jutri spet pride, to mi je tako olajšanje, da ni res. user posted image  

A si zaflekala okna user posted image ?

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3296
10.5.2010 21:02:54   
Anonimen
jst pa ne razumem o kakšnih pripravah na morje ti to nax??user posted image user posted image  Jst se sam pripravljam na P. user posted image user posted image

Jaz sem bila pa ziher, da bosta imele priprave na morjeuser posted image

Krtkova a ti si že zdej začela s pivom. Sej to ne pomen, da boš mela že takoj več mlekauser posted image

(odgovor članu krtkova)
  Neposredna povezava do sporočila: 3297
10.5.2010 21:21:41   
krtkova
ha hauser posted image user posted image  okna so še vedno čista, zdej sta kopalnica in wc umazana, pa tla pa prah pa te malenkosti, sam men je to res utrujajoče. Zdej mam dober izgovor, da mi ni treba tega sami počet.

Men pivo drugače res redko zapaše, mogoče kdaj na morju. V času nosečnosti mi je pa ene parkrat prov italijanček zelo zapasal. Sej več kot tok na srečo ne.user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3298
10.5.2010 22:50:12   
mkbk

Cojka - nimam telefona, a mi ga pošlješ po sms? Tenks. Ja, vreme je trenutno še  neprimerno, razen če se slikamo v stilu "wet t-shirts".user posted image user posted image

Ja, za fenanja sem vedla zakaj ga uporabljata, sam mi je tko kul fora, da se prov smejim. Če bo ema nemirna, ji bom fen kr v roke dala, pa naj se igra. Pa še sesalc pod postlo.

Oj. a sm za slikanje je st tud še vedno aktualna - mislm da gremo skp? Jst sicer ne bi wet T-shirt contest....user posted image

Drgač pa za fenanje in sesalc...Nam je za F. tud patronažka predlagala, ker je mel nekaj glivice in je rekla, da je treba rit posušit. Pa mu je tud sedlo, kot Tianu. Sesalc sm pa probala ko sva mu ponoč z baby vacom vleka smrklje iz noska in je zaspal nazaj v momentu - ko je bil še čist majhen-to je ful čudno, ker dojenčke na začetku pomirja pol se pa začnejo ful bat. poznam pa ene, ki niso nikakor mogli prve 4 m uspvat tamale ne da bi vklopli sesalc...na konc so mel nenormalen račun za elektriko...sm rekla, da škoda ker se niso spmnili, da bi zvok posnel na kaset__o in ji predvajali namesto uspavanke...user posted image

Cojka ja so mi odpustili tile frendi pa sm žrtvovala od moža tanajvečjo orhidejo, zdej morm pa njega poslušat...take stvari se pa dobrim ljudem dogajajouser posted image ..glede aspiratorja mi je pa rekla glih včeri naša P, da je to ok predvsem za tamale, k jim ne morš s fiziološko ne vem kako prebrizgavat...spet ena stvar k ma vsak svoj mnenje...sam koker sm jst vidla nima kej bit

MM jst tud zadne cajte ful zatekam...sam verjetno ne tok kt ti, k me ne boli fejst, razen podplati user posted image

pivo - krti jst tud občasno zvijem tamalga (tkol na 14 dni) in zadnč na 30. letnici sem si tud enga naročila in ga žulila pol večera, pa so me vsi tok obsojajoče gledal, kot da ni dvoma, da bo moj otrok mel alkoholni sindrom. user posted image

krti ...mogoče maš pa sam globinski musklfibr

oo nax je nazaj - kako je blo pa malemu na morju?

Ej dejte mi še tole povedat... za vikend mislm it na morje-Poreč, pa me je mal vseen strah, da ne bi kej začel dogajat...kva čm narest, a nej rajš ne grem??? Mam pa v petek glih 37. tednov...user posted image

< Sporočilo je popravil mkbk -- 10.5.2010 22:51:25 >

(odgovor članu krtkova)
Neposredna povezava do sporočila: 3299
10.5.2010 23:59:56   
Anonimen
Punce, hvala vsem za cestitke!!! user posted image user posted image

Danes sem cist hormonska (in rojstnodnevna) in sem cel dan ze neka jokasta in vsa neuravnovesena. Tale baby blues bo pri meni ocitno celo leto. user posted image

Res ste prijazne. Vse. Bom jutri vec napisala, zdaj grem pa spat. Pa mogoce malo jokat user posted image

(odgovor članu mkbk)
  Neposredna povezava do sporočila: 3300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  130 131 [132] 133 134   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?