|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
8.5.2010 10:10:42   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

daisy, jaz sem tud vaša velik fenica, tak da z mano na seznam, prosim!!!user posted image user posted image user posted image

user posted image nova fenica, jupi

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 976
8.5.2010 14:13:41   
DaisyE

daisy, jaz sem tud vaša velik fenica, tak da z mano na seznam, prosim!!!user posted image user posted image user posted image

Fargi s takim nasmeškom boš ti kamorkoli prišla! V Fenklub pa sploh. user posted image user posted image user posted image

BK dva meseca!? Ja, ti kar verjamem. Prejeto, pregledano, poštemplano, oddano naprej. A tile papirji majo isto pot? Pa še neki me zanima. A je not že napisan datum adaptacije, al se o tem naknadno dogovarjate?

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 977
8.5.2010 14:15:01   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image

user posted image Pija76 - še razmišljajo kam
user posted image trenutno v obravnavi na slovenskem CSD
user posted image DaisyE - Rusija user posted image
user posted image 17. 5. 2010 - migrantski urad

user posted image Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

user posted image bela.kava - Makedonija user posted image user posted image
user posted image papirji pripravljeni za pot v SLO
user posted image v torek nov klic v MAK

user posted image Tia-na - Rusija user posted image user posted image
user posted image drugi teden maja sodišče

user posted image Matejčika - Makedonija
user posted image drug teden v maju dostavijo papirje na CSD

ŽE DOMA user posted image

user posted image Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image

user posted image 1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

user posted image FENKLUB user posted image

user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala, Fargesia

user posted image

user posted image ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

SPLOŠNO
zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih
članek Žurnal
tickerji

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 978
8.5.2010 14:56:35   
Fargesia
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

Fargi s takim nasmeškom boš ti kamorkoli prišla! V Fenklub pa sploh. user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image miška73 pravi da ne smem menjat avatarja ker mam v živo tud tak nasmešek...sam ne vem al to pomeni da mam take konjske zobe mogoče...na FB poglej...kratice mam M.J. una s klobukom na glavi...user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 979
8.5.2010 17:40:27   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

BK dva meseca!? Ja, ti kar verjamem. Prejeto, pregledano, poštemplano, oddano naprej. A tile papirji majo isto pot? Pa še neki me zanima. A je not že napisan datum adaptacije, al se o tem naknadno dogovarjate?

No v bistvu je med SK in LJ bilo 26 dni. Pot je enaka, le da se nama je na koncu zavleklo, ker na CSD-ju niso vedeli, da nama morajo poslati to obvestilo in so nama ga poslali, šele po mojem telefoniranju (logišuser posted image )

Zdaj pa bi naj prišlo obvestilo, s katerim nam sporočijo, kaj bomo dobiliuser posted image . Torej Skopje, Ljubljana, tam 7-10 dni za prevajanje, nato CSD, zatem midva, ki podpiševa izjavo, da se strinjava s paketkom (mislim...), zatem prevod te izjave, poštempljano, nazaj v LJ in od tam v SK. Tam pa gre ta izjava spet na komisijo. Iz komisije na njihov CSD, Potem CSD predlaga datum adaptacije in to gre spet na komisijo in ko se potrjeno vrne na CSD, te pokličejo na adaptacijo.
Need I say moreuser posted image

PS torej se lahko priporočam za kakšne pestkeuser posted image

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 8.5.2010 17:43:43 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 980
8.5.2010 17:58:43   
Fargesia
bela.kava, user posted image

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 981
8.5.2010 19:17:26   
Matejčika
B.K ljubi Bog!!! Kake ceremonije! Hujše kot da bi angleško kraljico posvajala! Ampak poleti bo paketek že v Sloveniji! user posted image Bi blo hitreje, če bi ti sama nosla to prevajat in od enega urada do drugega in to peš! user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 982
8.5.2010 20:40:01   
hermy1

bela.kava, user posted image

Enako!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 983
8.5.2010 20:48:33   
bela.kava
Hvala za deteljice, verjamem, da bodo pospešile celo papirnato potuser posted image

(odgovor članu hermy1)
Neposredna povezava do sporočila: 984
8.5.2010 20:51:03   
marta82
Jaz pa tu visim namesto da bi se učilauser posted image pa nikjer nobene. Možek je na eni fantovščini. Pa me je ravno klical, da bo kmalu doma ker je brez veze.user posted image Stara se.user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 985
8.5.2010 20:52:26   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

B.K ljubi Bog!!! Kake ceremonije! Hujše kot da bi angleško kraljico posvajala!

ha, ha, hauser posted image  
mogoče ne kraljice, dve princeski pa zagotovouser posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 986
8.5.2010 20:55:17   
tasa_m
BK tudi jaz pošiljam user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 987
8.5.2010 20:55:54   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Jaz pa tu visim namesto da bi se učilauser posted image pa nikjer nobene. Možek je na eni fantovščini. Pa me je ravno klical, da bo kmalu doma ker je brez veze.user posted image Stara se.user posted image

kaj da ... jaz sem tukaj končno:) po treh urah brez elektrike (napaka elektra), s prekurjenim računalnikom, se končno švercam pri možu in ugotavljam, da sem odvisna od internetauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 988
8.5.2010 20:57:58   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

kaj da ... jaz sem tukaj končno:) po treh urah brez elektrike (napaka elektra), s prekurjenim računalnikom, se končno švercam pri možu in ugotavljam, da sem odvisna od internetauser posted image

Sem se že spraševala kod hodiš... Kaj še en rač si skurla (stacionarnega) al to govoriš o prenosniku?

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 989
8.5.2010 20:58:11   
bela.kava
tasa_m tudi tebi hvala, zdaj bodo zagotovo v ponedeljek vsaj kuverto kupiliuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 990
8.5.2010 21:00:51   
bela.kava

Sem se že spraševala kod hodiš... Kaj še en rač si skurla (stacionarnega) al to govoriš o prenosniku?

jap, ta "novega" je skurilo in monitor tudi, baje imamo veliko srečo, ker skoraj vse ostalo dela user posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 991
8.5.2010 21:11:01   
marta82

jap, ta "novega" je skurilo in monitor tudi, baje imamo veliko srečo, ker skoraj vse ostalo dela user posted image

user posted image user posted image user posted image Ja kaj je pa te z vašo elektriko? Je divja.user posted image Saj maš št. mojega možeka če kaj rabiš.user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 992
8.5.2010 21:12:40   
pumpkin23
BK kaj sta tvoji princeski dvojčici al samo sestrici? Koliko sta pa stari če ni skrivnost? Vem da dnevi minevajo zelo počasi če nekaj čakaš samo prej ali slej bosta pri tebi v objemu (tvoji princeski ne kuverta seveda).

Neposredna povezava do sporočila: 993
8.5.2010 21:19:47   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: pumpkin23

BK kaj sta tvoji princeski dvojčici al samo sestrici? Koliko sta pa stari če ni skrivnost? Vem da dnevi minevajo zelo počasi če nekaj čakaš samo prej ali slej bosta pri tebi v objemu (tvoji princeski ne kuverta seveda).

komaj čakam, da postanemuser posted image
user posted image

(odgovor članu pumpkin23)
Neposredna povezava do sporočila: 994
8.5.2010 21:23:27   
marta82

user posted image

user posted image user posted image user posted image jea, jea, jea, jea......
Sva ravno zadnjič z možem ugotavljala kakšen frajer bo Tinej čez par let. Bo imel družbo dveh starejših temnolasih bejb. Ma glavni na vasi bo.user posted image

< Sporočilo je popravil marta82 -- 8.5.2010 21:27:53 >

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 995
8.5.2010 21:25:25   
sonček33
Bela kava, kakšno srečo iamte punčki, ker bosta dobili tako čudovite starše.user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 996
8.5.2010 21:25:34   
Tia-na
kavica, ko se vrnem iz rusije pričakujem veselo poročilo o kuverti. Velja?

deji, midve si bova pa kljuki podali v rusiji, srečno pot in ... najbrž te bo potem manj brat, ker bo tvoje naročje polno :)

ostalim pa en lepo pozdravček, grem počasi pakirat. Sem si kupla celo krilo, da bom zgledala kot resna in taprava mama na sodišču. user posted image

Papa, se beremo čez kak teden ...

Neposredna povezava do sporočila: 997
8.5.2010 21:27:41   
Fargesia

user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

sem se spomnila na mamičino sodelavko...zdej sta njeni dvojčici iz makedonije stari 26 al 27 let...je pa ta ženska zanosila ko ju je posvojila in je šla delat splav...user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 998
8.5.2010 21:28:59   
sonček33
Tia-na  srečno!!!!

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 999
8.5.2010 21:29:31   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: Tia-na

kavica, ko se vrnem iz rusije pričakujem veselo poročilo o kuverti. Velja?

deji, midve si bova pa kljuki podali v rusiji, srečno pot in ... najbrž te bo potem manj brat, ker bo tvoje naročje polno :)

ostalim pa en lepo pozdravček, grem počasi pakirat. Sem si kupla celo krilo, da bom zgledala kot resna in taprava mama na sodišču. user posted image

Papa, se beremo čez kak teden ...

Super dobro zrihtajta pa nacartajte se.user posted image

BE NICE!

(odgovor članu Tia-na)
Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Oblika penisa je pomembnejša od velikosti
Ste vedeli, da lahko s posebnimi tehnikami pomagate penisu, da dobi optimalno obliko. V resnici je oblika pomembnejša od...
Bolečine - znak, da je treba prisluhniti t...
Prisluhnite svojemu telesu, ko vas z bolečino opozarja, da je nekaj narobe.

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?