|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
7.5.2010 18:43:54   
lana70
dejzika, berem ta forum ko le morem in mislim nate, mučo, mučo!!!

.....in prišla je Živa....

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 951
7.5.2010 18:48:41   
Matejčika
Eva, zopet hvala! user posted image Torej, če bi dobila slovenskega otroka in mi ime nebi blo všeč oz. nebi blo zame sprejemljivo, bi ga lahko spremenila. Če sem prav razumela. Seveda je to zgolj teorija in moja radovednost. user posted image Saj če bi bil otrok star več kot pol leta, mu nebi spreminjala ime, razen če bi blo res ful čudno za naše okolje.

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 952
7.5.2010 20:38:42   
malamedika
Pozdravljene !

Sicer ne spadam v vašo temo ampak ne morem se zadržat in se vam pridružit v  vaši temi.

Sama sem sicer mama 4 sončkov  in nisem v vaši koži nikoli bila ampak ob prebiranju vaših postov sem se tudi jaz po pravici zjokala.Punce vsem vam ki že imaste in vsem tistim ki še čakate na to kar si želite močno vas tudi jaz podpiram in vam želim iz srca čim hitrejšo pot do vaše sreče    in vam za takšno odločitev tudi čestitam in verjamem da bodo otročki dobili topel in  ljubeč dom. Vse dobro še enkrat vsem iuser posted image user posted image

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 953
7.5.2010 21:07:29   
vitabella
dejzi, kje si? izkoriščaš zadnje fraj dneve? ja ja ti kar daj, še 1 teden pa 5 dni, pa boma po večerih na telefonih izkušnje izmenjevale user posted image to bo luštno.

v glavnem s projekti v službi boš ti z levo roko opravla, ker si stručko pa delovna, tk da me sploh ne skrbi, da bo 17. maja kaj ostalo za tabo.

kako napreduje malčikova soba? cotke že oprane? pa speglane?

aja pa še ena ideja ... glede na to, da imata z marto 82 skoraj isti profil izobrazbe, pa greš ti v porodniško, ona pa išče službo (no če je še ni našla) in je ena taka fejst punca, bi ji lahko ti začasno svojo službo predala. saj tebe ma šefica neznansko rada user posted image pa jo lahko priporočiš. gut ne? madona, jaz mam zaj že tu gor take zaposlitvene.

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 954
7.5.2010 21:33:30   
marta82
Ooooooo Vitabella kak si pa ti fajn, da me takole priporočaš.user posted image In ja, še vedno iščem službo.user posted image In se učim za strokovnega. Ti tudi?

BE NICE!
I could be your boss someday.

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 955
7.5.2010 21:36:04   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

dejzi, kje si? izkoriščaš zadnje fraj dneve?

Po moje je na kakšni žurki, koristi zadnje dneve "svobode"user posted image ... sicer se bi najbrž večina nas take "svobode" rada čim prej znebilauser posted image

Za vse, ki ostanete doma user posted image GRACIAS A LA VIDA

Neposredna povezava do sporočila: 956
7.5.2010 21:37:53   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Ooooooo Vitabella kak si pa ti fajn, da me takole priporočaš.user posted image In ja, še vedno iščem službo.user posted image In se učim za strokovnega. Ti tudi?

O ti si tukajuser posted image user posted image user posted image , sem malo prej videla neodgovorjen klicuser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 957
7.5.2010 21:39:18   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: malamedika

Pozdravljene !

Sicer ne spadam v vašo temo ampak ne morem se zadržat in se vam pridružit v  vaši temi.

Sama sem sicer mama 4 sončkov  in nisem v vaši koži nikoli bila ampak ob prebiranju vaših postov sem se tudi jaz po pravici zjokala.Punce vsem vam ki že imaste in vsem tistim ki še čakate na to kar si želite močno vas tudi jaz podpiram in vam želim iz srca čim hitrejšo pot do vaše sreče    in vam za takšno odločitev tudi čestitam in verjamem da bodo otročki dobili topel in  ljubeč dom. Vse dobro še enkrat vsem iuser posted image user posted image

HVALAuser posted image

(odgovor članu malamedika)
Neposredna povezava do sporočila: 958
7.5.2010 21:50:18   
vitabella

IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

dejzi, kje si? izkoriščaš zadnje fraj dneve?

Po moje je na kakšni žurki, koristi zadnje dneve "svobode"user posted image ... sicer se bi najbrž večina nas take "svobode" rada čim prej znebilauser posted image

verjamem, verjamem, pa se splača, pa saj sama veš, kaj vse si boš mogla izborit da boš prišla do tega. jaz po pravici povedano sploh ne pogrešam žuranja ob vikendih, taj pa taj pa si itak tudi mi privoščimo. enostavno preklopiš. luštno je!

marta, ja koga drugega bi lahko za tako službo priporočila? saj veš kaj si mislim o tebi, pa upam pol dejziko malo maltretirat na ta račun. mogoče pa kaj bo user posted image !

Neposredna povezava do sporočila: 959
7.5.2010 21:55:54   
bela.kava

Evo še ang. prevod:

Mercedes Sosa - Thanks to life (written by Violeta Parra)

Thanks to life, which has given me so much.
It gave me two beams of light, that when opened,
Can perfectly distinguish black from white
And in the sky above, her starry backdrop,
And from within the multitude
The one that I love.

It gave me an ear that, in all of its width
Records— night and day—crickets and canaries,
Hammers and turbines and bricks and storms,
And the tender voice of my beloved.

It gave me sound and the alphabet.
With them the words that I think and declare:
"Mother," "Friend," "Brother" and the light shining.
The route of the soul from which comes love.

It gave me the ability to walk with my tired feet.
With them I have traversed cities and puddles
Valleys and deserts, mountains and plains.
And your house, your street and your patio.

It gave me a heart, that causes my frame to shudder,
When I see the fruit of the human brain,
When I see good so far from bad,
When I see within the clarity of your eyes...

It gave me laughter and it gave me longing.
With them I distinguish happiness and pain—
The two materials from which my songs are formed,
And your song, as well, which is the same song.
And everyone's song, which is my very song.

Thanks to life
Thanks to life
Thanks to life
Thanks to life

Neposredna povezava do sporočila: 960
7.5.2010 22:25:27   
marta82

IZVIRNO SPOROČILO: marta82

O ti si tukajuser posted image user posted image user posted image , sem malo prej videla neodgovorjen klicuser posted image

aha. Se pa jutri slišiva. user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 961
7.5.2010 22:27:04   
marta82

marta, ja koga drugega bi lahko za tako službo priporočila? saj veš kaj si mislim o tebi, pa upam pol dejziko malo maltretirat na ta račun. mogoče pa kaj bo user posted image !

user posted image user posted image user posted image

BE NICE!

Neposredna povezava do sporočila: 962
7.5.2010 22:32:17   
Eva**
B K user posted image user posted image

pa še jaz prilagam en lep link

http://www.youtube.com/watch?v=p3MdQP3OK4s&feature=related

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 963
7.5.2010 22:50:29   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

B K user posted image user posted image

pa še jaz prilagam en lep link

http://www.youtube.com/watch?v=p3MdQP3OK4s&feature=related

o lepo, tega pa poznamuser posted image
pa še nekaj za lahko noč

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 964
7.5.2010 23:05:24   
Eva**
Medvedka poznamo tudi mi, radi pa pogledamo tudi tolehttp://www.youtube.com/watch?v=wDbxYhqsAOs&feature=related

Eva**
Glasujte za našo slikico, radi bi imeli novi fotoaparat ;)) ....klik
http://jazsem.nikonsvet.si/gallery/47/item/8695

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 965
7.5.2010 23:25:28   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Eva**

Medvedka poznamo tudi mi, radi pa pogledamo tudi tolehttp://www.youtube.com/watch?v=wDbxYhqsAOs&feature=related

sem pogledala, res vrhunska risankauser posted image

(odgovor članu Eva**)
Neposredna povezava do sporočila: 966
8.5.2010 8:43:51   
DaisyE
Dobro jutro!

Evo me, švercat se ni dalo včeraj, ker sem se posvečala "prioritetnim" nalogam izjemne intelektualne zahtevnosti (včasih se vprašam, če je vredno na tako delovno mesto zaposliti nekoga z izobrazbo, ampak sem pol raje tiho, ker je vse meni v plus). user posted image

Mate prav, sem bla na lepšem. Smo se meli zelo lepo, smo kaj dobrega popili in kaj dobrega pojeli, tku ko v starih cajtih.

Pa vidim, da ste ble tud vi pridne. Sicer ne polagam velikih upov v to, da boste tudi danes (navsezadnje ima malokatera šiht), ampak eni mamo pač cajt samo, ko smo fraj user posted image user posted image user posted image (tole gostobesedičenje me bo ziher enkrat še po glavi teplo user posted image user posted image user posted image ).

Vidim, da ima bela.kava stave položene predvsem na ponedeljek, pa dva torka sta padla, dlje pa nismo prišli. In ker vidim tudi, da se sama nagiba na torek, bi blo najboljš, da tud na seznamu prestavim na torek, ampak po drugi strani, je pa ponedeljek tak lep dan...pa cel teden je še pred njimi... V torek kupijo znamke, v sredo kličejo poštarja, v četrtek jih on kliče nazaj in v petek končno prevzame robo... Kaj pa vem. Težka dilema.

Ja Matejčika, tale Bruce ni kar tako. Sploh po pol filma, ko je že fajn zašmiran in krvav. Človek kar malo obstoji in bolj hitro diha user posted image Aja pa slinit se začne.

Eva, ti si pa neusahljiv vir informacij. Hvala bogu, da te mamo. Byetheway, hvala tud za un link, ki si mi ga po drugem kanalu poslala, sem našla in shranila.

thaiss - predračuni znajo povzročat takšne reakcije pri človeku. To, da si samo tri dni k sebi prihajala, je dober znak! user posted image user posted image

špelin@ men se zdi tud krasna tvoja odločitev. Evo, take ljudi si jaz kot taprave rejnike predstavljam. Rejnike z velikim R. user posted image user posted image user posted image

Žižek, tebe je pa vedno strašno fajn videt. Lana, vso to pozitivo jaz prav do moje dnevne sobe čutim. In sem srečna. user posted image Malamedika, tud od mene hvala.

Vitabella, mogoč bi pa tebe na Zavodu za zaposlovanje vzeli? user posted image Ne vem, če je prevzem mojega dela glih usluga za koga, ker bom za sabo pustila razdejanje in strašen nered.
user posted image

Tako, uspelo se mi je prebiti do pravljic in risank, ki jih bom raje prišparala za zvečer.

Lep dan vsem.

AAAAAAAAAAAAAAAA, pa še ena stvar! Glede na to, da ima tia-na drugi teden v maju sodišče, potem ta vikend letita proti Maskva
user posted image user posted image

Tia-na, želim vama ogromno cartlanja in lepih trenutkov, pa dobro opravita na sodišču (ampak to itak bosta).

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.5.2010 8:45:54 >

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

Neposredna povezava do sporočila: 967
8.5.2010 8:47:36   
DaisyE

IZVIRNO SPOROČILO: DaisyE

A vidite, kako se ženski nikol na poti ni treba ustavit? To je zato, ker je že doma natančno preučila, kje se gre in kakšni so vremenski pogoji.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

God grant me the serenity to accept the things I cannot change, courage to change the things I can and the wisdom to know the difference.

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 968
8.5.2010 9:15:54   
DaisyE
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

V OBRAVNAVI user posted image

user posted image Pija76 - še razmišljajo kam
user posted image trenutno v obravnavi na slovenskem CSD
user posted image DaisyE - Rusija user posted image
user posted image 17. 5. 2010 - migrantski urad

user posted image Tina1 - Ukrajina
user posted image 12. 8. 2010 - izvejo datum prvega srečanja

user posted image bela.kava - Makedonija user posted image user posted image
user posted image papirji pripravljeni za pot v SLO
user posted image v torek nov klic v MAK

user posted image Tia-na - Rusija user posted image user posted image
user posted image drugi teden maja sodišče

user posted image Matejčika - Makedonija
user posted image drug teden v maju dostavijo papirje na CSD

ŽE DOMA user posted image

user posted image Eva**
user posted image Slovenija 2004user posted image user posted image Rusija 2009user posted image

user posted image 1ali
user posted image Rusija 2006 user posted image

user posted image FENKLUB user posted image

user posted image

marta82, sami0804, thaiss, *miska.mcc*, Chokled, vitabella, krtačka, metulj333, tassi1, tasa_m, zvesta, nokes, gloria, kind lady, emaa, malena, naja6, lara light, miska73, power girl, hermy1, arneja, RAKICA2007, ledenka, blemma, koala, aleži, uškinamama, hektorina, m_o_i, zarja1, gigi1, emma83, uwaga, agataema, pumpkin23, Maisha, tajtaja, mismis, blanč, špelin@, koala

user posted image

user posted image ZAČETNO BRANJE user posted image

RUSIJA
radijska oddaja
preprosto mama
postopek v Rusiji

UKRAJINA
članek v Jani

MAKEDONIJA
sporazum

SPLOŠNO
zakon o zakonski zvezi in družinskih razmerjih
članek Žurnal
tickerji

< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.5.2010 9:18:38 >

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 969
8.5.2010 9:16:34   
DaisyE
Sem se za torek odločila...

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 970
8.5.2010 9:45:24   
Matejčika

A vidite, kako se ženski nikol na poti ni treba ustavit? To je zato, ker je že doma natančno preučila, kje se gre in kakšni so vremenski pogoji.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem imela iste misli, ko sem opazovala ta dva! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 971
8.5.2010 9:49:46   
Matejčika
Jaz tudi mislim da bo B.K v torek klicala. Pošta pa bo prišla v četrtek. user posted image V torek jih bo spomnila in bodo pohiteli in še isti dan odposlali.

B.K, kaj ti si fotografije dala zraven, ko si nesla tja vse papirje? Jaz še nisem uspela vsega pofotkat, kje je šele razvijanje. Pa nama soc.delvka ni nič rekla, da naj fotografije prineseva. To sem pri sosedah prebrala.

Neposredna povezava do sporočila: 972
8.5.2010 9:50:36   
Fargesia
daisy, jaz sem tud vaša velik fenica, tak da z mano na seznam, prosim!!!user posted image user posted image user posted image

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

Neposredna povezava do sporočila: 973
8.5.2010 10:05:42   
bela.kava

Sem se za torek odločila...

Jaz pa še nisem povsem prepričanauser posted image
Danes sem razmišljala, kako dolgo je do naju potovala pošta za vpis v register (pot Skopje, LJ, naš center, mi), skoraj dva mesecauser posted image Mogoče bo to pomagalo HEJ POŠTARU HA, HA, HA

(odgovor članu DaisyE)
Neposredna povezava do sporočila: 974
8.5.2010 10:09:31   
bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Jaz tudi mislim da bo B.K v torek klicala. Pošta pa bo prišla v četrtek. user posted image V torek jih bo spomnila in bodo pohiteli in še isti dan odposlali.

B.K, kaj ti si fotografije dala zraven, ko si nesla tja vse papirje? Jaz še nisem uspela vsega pofotkat, kje je šele razvijanje. Pa nama soc.delvka ni nič rekla, da naj fotografije prineseva. To sem pri sosedah prebrala.

Nobenih fotk nisva nesla, kar jih je zanimalo, so pogledali na obisku na domu user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 975
Stran:   <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  37 38 [39] 40 41   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Spočet na silvestrovo: Kdaj lahko pričakuj...
Kdaj lahko pričakujeta otroka, če so prazniki tisti, ki v vama prebudijo največ strasti in porednih želja?
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Kopanje novorojenčka.
пеперутка16

Ste kopali dojenčka preden je odpadla popkovina?