DaisyE
|
Dobro jutro! Evo me, švercat se ni dalo včeraj, ker sem se posvečala "prioritetnim" nalogam izjemne intelektualne zahtevnosti (včasih se vprašam, če je vredno na tako delovno mesto zaposliti nekoga z izobrazbo, ampak sem pol raje tiho, ker je vse meni v plus). Mate prav, sem bla na lepšem. Smo se meli zelo lepo, smo kaj dobrega popili in kaj dobrega pojeli, tku ko v starih cajtih. Pa vidim, da ste ble tud vi pridne. Sicer ne polagam velikih upov v to, da boste tudi danes (navsezadnje ima malokatera šiht), ampak eni mamo pač cajt samo, ko smo fraj (tole gostobesedičenje me bo ziher enkrat še po glavi teplo ). Vidim, da ima bela.kava stave položene predvsem na ponedeljek, pa dva torka sta padla, dlje pa nismo prišli. In ker vidim tudi, da se sama nagiba na torek, bi blo najboljš, da tud na seznamu prestavim na torek, ampak po drugi strani, je pa ponedeljek tak lep dan...pa cel teden je še pred njimi... V torek kupijo znamke, v sredo kličejo poštarja, v četrtek jih on kliče nazaj in v petek končno prevzame robo... Kaj pa vem. Težka dilema. Ja Matejčika, tale Bruce ni kar tako. Sploh po pol filma, ko je že fajn zašmiran in krvav. Človek kar malo obstoji in bolj hitro diha Aja pa slinit se začne. Eva, ti si pa neusahljiv vir informacij. Hvala bogu, da te mamo. Byetheway, hvala tud za un link, ki si mi ga po drugem kanalu poslala, sem našla in shranila. thaiss - predračuni znajo povzročat takšne reakcije pri človeku. To, da si samo tri dni k sebi prihajala, je dober znak! špelin@ men se zdi tud krasna tvoja odločitev. Evo, take ljudi si jaz kot taprave rejnike predstavljam. Rejnike z velikim R. Žižek, tebe je pa vedno strašno fajn videt. Lana, vso to pozitivo jaz prav do moje dnevne sobe čutim. In sem srečna. Malamedika, tud od mene hvala. Vitabella, mogoč bi pa tebe na Zavodu za zaposlovanje vzeli? Ne vem, če je prevzem mojega dela glih usluga za koga, ker bom za sabo pustila razdejanje in strašen nered. Tako, uspelo se mi je prebiti do pravljic in risank, ki jih bom raje prišparala za zvečer. Lep dan vsem. AAAAAAAAAAAAAAAA, pa še ena stvar! Glede na to, da ima tia-na drugi teden v maju sodišče, potem ta vikend letita proti Maskva Tia-na, želim vama ogromno cartlanja in lepih trenutkov, pa dobro opravita na sodišču (ampak to itak bosta).
< Sporočilo je popravil DaisyE -- 8.5.2010 8:45:54 >